Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

rien1

<FCDH> schreef:

Ja maar vergeet niet dat buly 32 is en dat geld je nooit meer terug verdiend

Zeker, heb je gelijk in. Maar ja, we hebben ook in geen 32 jaar niet zo`n spits gehad. En inderdaad is het geld gegarandeerd kwijt. En dit zien andere clubs ook natuurlijk. Zoals snor zei , bulykin heeft eigenlijk nergens gepresteert, alleen bij ons. Andere clubs gaan buly niet halen.
0
Maandag 1 augustus 2011 om 21:11 uur

Poemba99

<FCDH> schreef:

Ik denk dat den haag hooguit 1 miljoen betaal of anders weer probeer om te huren?

Gewoon maar afwachten als hij komt vind ik het prima of een andere goede spits. Want ie moet er gewoon komen. Maar dat zijn we met elkaar wel eens dacht ik Mis hoen moet ik me kikies maar uit het vet halen ha h a
0
Maandag 1 augustus 2011 om 21:11 uur

Gast

DHFC070 schreef:

Dat gedoe met wel / niet Bulykin kost je dadelijk nog de kop let maar op. Ga gvd eens op zoek naar een goedkope spits zonder je blind te staren en te wachten tot 31 augustus op Bulykin. Begrijp op het moment weinig van de club. Je weet al maanden dat je 2 nieuwe backs en een spits nodig hebt wat doen ze alleen maar middenvelders en vleugelspelers halen. 

Kost je de kop? Het kost ADO de kop als we weer ROOD staan.

 

Daarnaast is iedere club in NL zo ongeveer op zoek naar goedkopen en ook nog veel scorende spits.

 

En misschien komt Buly gewoon op 31 augustus binnenstappen....

0
Maandag 1 augustus 2011 om 21:00 uur

DHFC070

Dat gedoe met wel / niet Bulykin kost je dadelijk nog de kop let maar op. Ga gvd eens op zoek naar een goedkope spits zonder je blind te staren en te wachten tot 31 augustus op Bulykin. Begrijp op het moment weinig van de club. Je weet al maanden dat je 2 nieuwe backs en een spits nodig hebt wat doen ze alleen maar middenvelders en vleugelspelers halen. 

0
Maandag 1 augustus 2011 om 20:55 uur

pmc


Immers richt zich op ADO en wil niets weten over Feyenoord

 


Lex Immers werd in verband gebracht met Feyenoord, maar de speler van ADO Den Haag ziet het voorlopig niet zitten om daarover te praten. De middenvelder annex spits wil zich richten op de komende wedstrijden bij ADO

 

 

0
Maandag 1 augustus 2011 om 18:45 uur

rien1

Tommy schreef:

nou idd.

sommige hier denken echt dat spelers bepalen wat er gebeurd bij een club.

iedereen heeft zn prijs en hoe dichter we bij de 31e komen hoe duurder iedereen wordt.

 

valt me trouwens op dat bij een club als heracles de spelers een stuk minder praatjes hebben dan hier en die spelen al een paar jaar wat wij afgelopen jaar 1 keer gedaan hebben

 Voor de duidelijkheid, er is voorlopig nog geen doelpaal weg.

 

Maar toch wat nog steeds dreigt.....  

 

Als je het (over het algemeen) eerlijk bekijkt is er geen hol meer aan. We stonden tig jaren onderin of in de eerste divisie, en nu hebben we eindelijk (weer) een keer een prachtig succesvol jaar met het behalen van EL-voetbal en een plek in de subtop. En dus komen we heel even met de kop boven het maaiveld. En Ja hoor, je wordt gelijk gekortwiekt en je beste spelers gaan weg. Zo kan je ook nooit iets opbouwen.

 

Doch nogmaals, er is nog niemand weg, en als ze zo nodig dolgraag weg willen hier, dan sodemieteren ze  maar lekker op. En voor het juiste bedrag.

Sfeerverziekers hoeven we hier niet (meer). Dan maar met jongens die WEL willen. We hebben uitstekende nieuwe spelers gehaald, dus het komt wel goed. Voorlopig missen we alleen een spits. Ook het verhaal in die klotekrant dat we GEEN spits zullen halen, zorgt gelijk weer voor onrust. En dat terwijl een paar dagen eerder nog werd gezegd door Steyn dat er spitsen worden aangeboden, maar niet goed genoeg zijn. En ik geloof eerder Steyn zijn uitspraken dan die napraters.  

 

 

0
Maandag 1 augustus 2011 om 16:02 uur

rien1

Richard schreef:

Het zou voor iedere speler geen sportieve verbetering zijn om naar 010 te gaan. De glorietijden daar zijn meer dan over. Mocht een Lex Immers daar toch heen gaan dan is hij geen clubman, hooguit een meelopertje die aandacht te kort komt. Iedereen kan een ADO  tattoo laten zetten, maar daar verander je niet iemands hart mee. Zeker is wel dat het vertrek van Judas meer ellende gaat kosten als verwacht, Steyn zal best wel een leuke trainer zijn maar is geen persoonlijkheid. Mochten er toch spelers weggaan dan is het bestuur aansprakelijk want die zitten ervoor om bij dit soort zaken in te grijpen. En ingrijpen is het nu juist net niet wat men doet. Soms is risico's nemen noodzakelijk tot succes, men had Bulykin moeten terughalen, dan was iedereen gebleven, misschien zelfs Judas ook nog die dit zeker aan heeft zien komen

Als ze weg willen, dan rotten ze maar lekker op. Willen ze blijven, hartstikke mooi. Ook ik had kritiek, maar steyn heeft in de afgelopen jaren ook genoeg gezien en meegemaakt. Hij is echt niet op zijn achterhoofd gevallen. Eerst lees ik dat ado geen spits haalt, en vorige zaterdag lees ik dat de spitsen die aangeboden worden niet genoeg kwaliteiten hebben zoals bulykin. Al dat gestook word ik eenbeetje zat. En ik heb kranten vol met ellende dat iedereen hier weggaat, maar van buiten gehuurde veel te dure spelers is er nog niemand weg. Ik zie het wel en nu op naar donderdag. En die viezerik uit amersfoort zondag.
0
Maandag 1 augustus 2011 om 14:00 uur

b.fijman

super fc denhaag schreef:

Ja die zullen we in de winterstop dan wel nodig hebben. Dan staan we ergens onderaan.

Ik sta best positief achter mijn ploeg, maar dan moet er van ado ook wat actie komen, en die spits moet nu komen, en die sponsor horen we ook niets van (zeker stille Billy). Als we zo doorgaan loopt zeker alles weg!!!

0
Maandag 1 augustus 2011 om 13:31 uur

Advertentie

Robin Straub

ik heb op twitter gelezen dat ADO Olivier Kapo een contract heeft aangeboden.

 

Years Team Apps† (Gls)†
1999–2004 Auxerre 119 (19)
2004–2007 Juventus 14 (0)
2005–2006 → Monaco (loan) 25 (5)
2006–2007 → Levante (loan) 32 (5)
2007–2008 Birmingham City 26 (5)
2008–2010 Wigan Athletic 20 (1)
2010 → Boulogne (loan) 16 (2)
2010–2011 Celtic 2 (0)
2011- Al-Ahly 5 (2)

 

mja, wil niks zeggen, bij Buly zag z'n CV er ook niet echt bepaald super uit.

 

dit is een spits van 1,87 overigens

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Olivier_Kapo

0
Maandag 1 augustus 2011 om 12:26 uur

oodh

Aad schreef:

Het is daar niet eens snurken maar het lijkt wel een diepe coma.

 

Geen (betere) sponsor (had Manders zijn salaris niet beter besteed kunnen worden ???), geen gerichte aktie tegen alle geruchten, geen aktie om alle kikkers in de emmer te houden, geen spits halen maar Immers verkeerd gebruiken en ga zo maar even door.

 

Ik heb het al eens eerder geshout maar een voetbalclub is GEEN, ik herhaal GEEN, normaal bedrijf waar je als je beste verkoper gaat gewoon een advertentie zet waarop tig kandidaten reageren waaruit je weer een nieuwe goede verkoper kan aannemen. En bovendien loopt de rest van je personeel echt niet weg wanneer die verkoper gaat.

 

Het lijkt of directie en RvC (i.c. van der Kallen) ADO willen regeren als een onderneming en daarmee brengen ze de speciale onderneming die ADO is flink in de problemen.

 

Nogmaals: Wanneer alle geruchten waar zouden zijn. Waar ik dus sterk aan twijfel.

In de voetballerij gaat het net als in het 'normale' leven. Als je een betere baan kan krijgen, ga je overstappen. Het is namelijk wel hun beroep... hoe jammer iedereen dat ook vindt. Immers is natuurlijk een clubman maar ook een beroepsvoetballer. (Overigens begrijp ik ook niet wat Feyenoord met hem zou moeten, hij is geen spits, hoewel onze trainer denkt dat hij dat wel is.)   

0
Maandag 1 augustus 2011 om 12:22 uur

Nu online

tjapi01, KickOff, Vak_W, ton, Appie, zuiderwijk, Ran1972, oodh, bimboembam, ypenburg070, Max en 261 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4