Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Haagse_Aad

ADODENHAAG schreef:

Wat mij betreft is deze aversie doodnormaal. Snap niet dat sommige supps dat niet hebben. Je kon vanavond weer zien wat voor een jodengedrag ze vertonen. Eenmaal achter trekt niemand zn bek nog open.
Blijf het toch calimero gedrag vinden..

Die afgunst komt vooral voort uit het feit dat zij dingen hebben die wij niet hebben (titels, vol stadion, goeie trainer, enz.)

Ik juich niet voor ze als ze scoren maar hoop wel dat een Nederlandse club wint van een club uit Schotland..
0
Woensdag 23 oktober 2013 om 09:45 uur

pajam

Aad schreef:

Ik den k dat alles hier al eens is gezegd. Herhaling van alle argumenten vóór en tegen Steijn is nu even niet zo zinnig meer.
Een ook na Twente en AZ gebeurt er niets want dat zijn ingecalculeerde verliespartijen.
Het wordt spannend wanneer we tegen MVV bekeren. Want dat potje hebben we echt nog niet zonder slag of stoot gewonnen.
MVV uit ........... altijd moeilijk.
het is natuurlijk op zichzelf al te debiel voor woorden dat we na een 6-1 (!!) bij PEC en een dramatische seizoensstart, wat op zichzelf al een vervolg op het verval van 2e seizoenshelft 2012/2013 is, de trainer er gewoon nog zit.....
0
Dinsdag 22 oktober 2013 om 20:17 uur

jajoh

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Jansen ziet Advocaat ook als sponsorlokker
Technisch directeur Piet Jansen van ADO Den Haag zou het heel mooi vinden als iemand met de statuur van Dick Advocaat iets voor ADO gaat betekenen.
Lees het nieuwsbericht
"steyn is onze trainer en blijft onze trainer"........... "wij willen graag JL spelen dus gaan we ook JL spelen".....
0
Dinsdag 22 oktober 2013 om 09:29 uur

H@@GenEES

pajam schreef:

is niet de eerste keer dat ze dat doen, helaas was dit ook al het geval met Atteveld en Wetzel.

v/d Kallen lijkt op dit vlak weinig geleerd te hebben, helaas!
Wetzel werd TD en daarna ontslagen door Kallen vanwege in interview, daar had de spelersgroep niets mee te maken



Wetzel heeft altijd geroepen, dat hij ooit nog eens voor ADO Den Haag wilde werken. Nadat Wiljan Vloet eerder had aangegeven te stoppen bij de Haagse club, tekende Wetzel op 29 mei 2008 een driejarig contract, dat hem tot medio 2011 aan ADO Den Haag zal verbinden. Hij heeft tevens een extra optie voor nog eens twee jaar. Op 17 april 2009 werd hij technisch directeur bij ADO, waarbij zijn positie als trainer overgenomen werd door Raymond Atteveld. Op dinsdag 22 december werd bekendgemaakt dat Wetzel op staande voet is ontslagen als technisch directeur. Aanleiding voor de drastische maatregel was een kritisch interview van Wetzel. Wetzel vecht zijn ontslag aan bij de KNVB.

Op 17 maart 2010 wordt bekend dat Wetzel in het gelijk is gesteld door de arbitragecomissie van de KNVB. ADO Den Haag heeft hem ten onrechte ontslagen. ADO moet hem een bedrag van €100.000,- overmaken als schadevergoeding.


Bron
0
Dinsdag 22 oktober 2013 om 07:40 uur

pajam

Van Zweden: `Steijn heeft groengeel bloed in zijn donder`

Maurice Steijn, de trainer van ADO Den Haag, ligt onder druk. Gisteren ging zijn ploeg met maar liefst 6-1 onderuit op bezoek bij PEC Zwolle en bij terugkomst in Den Haag stond er een groep van zo`n honderd supporters te wachten op een verklaring.


Volgens Hagenees John van Zweden is Steijn ontslaan geen optie. De mede-eigenaar van Swansea City laat dat weten in de uitzending van TV West Sport. "Steijn ontslaan is de grootste fout die je nu kan maken. Ik vind dat je de trainer moet steunen. Het is een Haags gozertje. een jongen die groengeel bloed in zijn donder heeft. Al dat gezeik van supporters om Maurice te ontslaan. Dat is niet de beste oplossing."
Na negen duels staat de Haagse ploeg met zeven punten op de zestiende plek. Zaterdag wacht in eigen huis de confrontatie met het sterk presterende FC Twente.

bron: Elf


Mijn les uit deze situatie is , NOOIT meer een Haagse ex-speler aanstellen als trainer, want dan krijgt ie veel te lang krediet en kan je zoals nu regelrecht richting de nacompetitie geslingerd worden.
0
Dinsdag 22 oktober 2013 om 07:26 uur

Advertentie

gillah

Indien het hier al geplaatst is, mijn excuses. Maar VI meldt het volgende:

Druk op ADO-trainer Steijn neemt op de achtergrond toe

ADO Den Haag-trainer Maurice Steijn komt steeds meer onder druk te staan. Hoewel de verantwoordelijken zich openlijk achter de oefenmeester scharen, wordt de sfeer tussen spelers en staf nauwlettend in de gaten gehouden.

Algemeen directeur Piet Jansen is formeel de persoon die over het lot van de trainer gaat. Hij mengde zich afgelopen zondag tussen de fans om tekst en uitleg te geven. `Wij stonden en staan achter onze technische staf`, aldus Jansen. `De rvc staat daar ook volledig achter. Er is totaal geen sprake van problemen tussen spelers en staf, of in de staf onderling`, aldus Jansen.

`We onderkennen de zorgelijke sportieve situatie, maar we zijn strijdbaar`, gaat de directeur verder. `Ik vergelijk onze situatie met die van Marco van Basten en SC Heerenveen vorig seizoen. In de eerste competitiehelft zat alles tegen, maar uiteindelijk werd de competitie waardig afgesloten.`

Op de achtergrond is de twijfel echter voelbaar. De nederlaag bij PEC Zwolle werd tot de mogelijkheden geacht, maar de grootte van de uitslag (6-1) is onacceptabel. Het vizier is daarom deze week extra gericht op de spelersgroep. Zolang zij geen signalen geven dat het vertrouwen in de technische staf (waarin ook Henk Fraser een hele belangrijke rol heeft) is verdwenen, wordt er niet ingegrepen. `Er is geen enkele frictie tussen de trainer en de spelers`, aldus aanvoerder Danny Holla.
0
Maandag 21 oktober 2013 om 22:47 uur

Mike

Kees schreef:

Met elkaar oneens zijn is het mooie hier van de box. Maar als ik lees wat er allemaal over Maurice Steijn geschreven wordt ga ik hem alleen nog maar meer steunen.

En nu die Derksen dat vuurtje ook weer aanstookt ga ik juist nog meer achter hem staan. Sinds wanneer gaan wij meer geloven wat Derksen zegt dan onze eigen ADO-mensen? Echt de omgekeerde wereld tegenwoordig. En Piet jansen geloof ik juist wel. Komt bij mij als betrouwbaar over.
Het gaat er niet meer om of iemand sypathiek is. Het gaat erom dat er eindelijk punten gehaald gaan worden.
ADO is een onderneming waar tientallen mensen werken, waar ieder weekend tienduizenden in geïnteresseerd zijn. Waar miljoenen euro`s in omgaan.
Ik heb nog nooit meegemaakt dat een supportersgroep zoveel sympathie heeft voor zijn niet-presterende trainer maar 99% is het er ook over eens dat HIJ verantwoordelijk draagt voor de wanprestaties.
Wat dan de volgende stap moet zijn is (nog) niet iedereen het over eens maar dat is een kwestie van tijd, of je het nu leuk vindt of niet.
0
Maandag 21 oktober 2013 om 21:21 uur

marcellino

heb ik een andere wedstrijd gezien.
tuurlijk 6-1 is een afgang en het is duidelijk dat de groep te weinig kwaliteit heeft in de breedte.
maar het had net zo goed 3-0 voor ado kunnen wezen de eerste helft.
kijk je kan een trainer niet eeuwig aan houden maar ik denk dat je hem met de verandering van het veld nog even de voordeel van de twijfel moet geven.
je ziet dat sommige spelers aardig uit de voeten kan op kunstgras maar dat ze er gewoon aan moeten wennen.
een bal is te hard voor een kunstveld maar had goed geweest op natuur gras en ga zo maar door.
ik denk dat ado intern heeft uitgesproken als je maar niet degradeert ,maar dat kan je natuurlijk niet verkopen naar je klanten dus zeg je tussen plek 9 en 14 terwijl ze donders goed weten als je zo veel spelers haalt van een redelijk niveau dat het lang duurt om daar een team van te maken.
je ziet hoe raar het overkomt toch dingen ontstaan in het team en dat moet er een keer uit komen en gebeurd dat niet ja dan houdt het op.
0
Maandag 21 oktober 2013 om 21:19 uur

slash070

Die snor zei dat Piet Jansen heeft verklaard dat het bestuur achter de trainersstaf staat, en Danny Holla zei dat namens de spelers ook.

Toen zei de snor dat zoiets meestal het einde van een trainer is.
0
Maandag 21 oktober 2013 om 21:01 uur

wdr

slash070 schreef:

Zeker. ik ben niet pro- of ant Steijn, maar wel Pro Ado Den Haag. dat er iets moet gebeuren is duidelijk natuurlijk.
Dan zijn we het helemaal eens. Dit is echt een nachtmerrie, 0-4 tegen roda, 6-1 tegen Zwolle, enzovoorts. Beneden alle peil en een schande voor ADO. Ik ben inmiddels ook bang geworden voor degradatie als er niet wordt ingegrepen. In tegenstelling tot sommige anderen hier vind ik dat we voor ADO begrippen een prima selectie hebben. Een capabele trainer kan met deze selectie in de middenmoot spelen.
0
Maandag 21 oktober 2013 om 20:42 uur

Nu online

ADO73, Rooie91, Bolskie, Aad, Lellow, Marko1969, GroenGeelHart070 en 427 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse -6 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2