Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Delft

<FCDH> schreef:

nog ff terug komen wat wetzel vind van vd bergh dat ie hem te oud vind en geen meerwaarde voor de ploeg vind?ok zijn mening maar ik denk toch echt dat vd bergh een betere speler is dan bv immers?en ik ben ook van mening dat vd haar van meer waarde had geweest dan bv fabio?in de nacompetitie was vd haar 1 van de betere
Ik heb ook helemaal geen hekel aan vd Berg. Maar ja die schijnt gebleseerd te zijn. Ik vind het wel een aardige gozer die ook aardig kan ballen maar dat moet ik eigenlijk niet zeggen want ik krijg iedereen over me heen.

Maar aan gebleseerde spelers hebben we niks. Vandaar dat ik met Kees Luijks op de proppen kwam.

Maar hoe doet Hans het bij die geheelonthouders uit Apeldoorn? Ik hoor daar weinig van. Fabio moet eens op zijn benen blijven staan. Zoals die tegen AZ speelde was perfect . Hij moet die vorm terug proberen te pakken.  
0
Zondag 4 januari 2009 om 19:03 uur

Ooievaar

rien schreef:

Ik zou trouwens over het algemeen wel eens wat meer willen horen van ADO
Ik hoor nieuws uit Kerkrade, en uit de Achterhoek, en zelfs uit Arnhem al wordt dat eigenlijk meer elkaar de tent uitvechten

Maar hier in het Haagje is alles zo
Neem aan dat Wetzel morgen weer boven water is, denk dat we komende week wel gaan horen wat er uit de hoge hoed wordt getoverd. 

Heb er wel vertrouwen in. Er is budget, en dat is wel eens anders geweest. We staan 14e ook dat is wel eens anders geweest en hoeven dus niet achter de feiten aan te lopen. 

Wat Roda betreft: daar komt de één voor de ander, dus daar val ik niet steil van acherover. De Graafschap haalt een junior die vooralsnog nergens echt potten heeft kunnen breken, en uitblinkt door blessuregevoeligheid, en Vitesse is een exacte kopie van ons 2 jaar geleden onder Adelaar, daar zullen we weinig last van hebben. Zoals je weet zijn clubiconen geen waarborg voor prestaties...

Die versterkingen bij ons die komen echt wel, daar heb ik alle verrouwen in. Ik staar me niet blind op b.v. Saeijs als het alternatief - Koenders, De Rijck of iemand anders? - gelijkwaardig zo niet beter is. 

Persoonlijk hoor ik liever feiten dan geruchten.
0
Zondag 4 januari 2009 om 15:47 uur

Ooievaar

Theo Bos nieuwe trainer van Vitesse. Uitstekend idee, daar zullen we weinig last van gaan krijgen.
0
Zaterdag 3 januari 2009 om 12:30 uur

rien

Nol Hendriks nog altijd belangrijk schreef:

Roda JC erkent dat Nol Hendriks nog altijd een belangrijke rol speelt binnen de club, al heeft hij formeel geen functie meer. Volgens een publicatie woensdag van Voetbal International is de Kerkraadse club nog altijd afhankelijk van de financiële hulp van Hendriks.

Zo financiert hij transfers, staat hij garant voor begrotingstekorten en betaalt hij bij aan spelerssalarissen. Volgens Peter Janssen van de Raad van Commissarissen is Hendriks één van de geldschieters, die participeert in spelers. “Daarover liggen afspraken vast. En inderdaad, hij blijft nog heel belangrijk voor Roda.” Hendriks nam twee jaar geleden officieel afscheid van Roda JC. De Kerkraadse directie liet eerder deze week al weten dat er van een tekort van 25 miljoen euro, zoals door VI werd gesuggereerd, geen enkele sprake is.

Nou, ik heb het interview met van Veldhoven van RJC ook gelezen. Toch denk ik dat het een teken aan de wand is dat Nol Hendriks zich heeft teruggetrokken bij RJC. Het gaat eigenlijk sinds zijn vertrek minder en minder daar. Er schijnt weinig tot geen geld te zijn, en ook daarin trekt Hendriks zich kennelijk terug. Zo`n 5 tot 10 jaar geleden trok deze man nog zo makkelijk de geldbuidel voor ``zijn`` Roda JC. Ook de fusie tussen de 2 clubs Fortuna en RJC is een teken aan de wand. Men zit gewoon duidelijk op zwart zaad, en men kan blijkbaar niet alleen verder. 
Verder ben ik dan wel geen insider, maar ik denk wel zeker te weten dat het qua financien en gezondheid het met ``us adoke`` wel even een tikkie beter gaat

 

0
Vrijdag 2 januari 2009 om 22:13 uur

Gerrit

Delft schreef:

Maak je niet druk wij hebben Powell Power en Delorge komt daar ook nog bij. Gaat goedkomen nooit op een paard wedden.
Ik heb er weinig vertrouwen in de Delorge komt
0
Vrijdag 2 januari 2009 om 21:51 uur

dirk

Den Haag For Life schreef:

Ze moeten helemaal niet. Ze zijn alweer bezig met een nieuwe verdediger Kris de Wree.

Roda JC wil Kris de Wree
KERKRADE - Roda JC praat de komende dagen met het Belgische GBA over een transfer van Kris de Wree naar Kerkrade. De verdediger (27) moet de opvolger worden van Mark de Man.

de Wree schijnt transfervrij of in elk geval heel weinig te moeten kosten. Daarentegen kon de beoogde transfer van Krajcik van Slavia Praag niet worden gerealiseerd, omdat Roda niet bij machte was de makelaarsvergoeding van 75.000 euro te betalen. Bron VI

0
Vrijdag 2 januari 2009 om 16:39 uur

Jensen

jajoh schreef:

Ik denk dat je je hierin vergist. Tuurlijk is Saijes niet meer de jongste, maar ik weet nog dat hij opbouwend wel sterk is en ook regelmatig mee opkomt. Iets wat we nu met Horvath en Kum absoluut niet hebben! Ook wat ervaring centraal achterin is geen overbodige luxe, want je ziet toch dat Kum/Horvath nog vaak fouten maken en niet goed communiceren... Als er naast Saijes nog 1 of twee echte versterkingen komen (wel wat jonger :-) voor middenveld en flanken dan staat er weer een uitgebalanceerd team!

Komt allemaal goed mannen!!
Ik denk dat JP over de houdbaarheidsdatum is en hij komt echt niet voor weinig spelen.

Ik hoop dan maar dat ik ongelijk krijg.
0
Vrijdag 2 januari 2009 om 11:09 uur

Advertentie

Haagse Roel

sjampie schreef:


is die Gerritsen van twente niks die mag ook weg en is nog jong 21 jaar zouden we nog een hoop plezier van kunnen hebben ????
Priorteit ligt na Powel nu achter en voorin .Was overigens een groot talent en goed op dreef bij Twente voordat hij langdurig geblesseerd raakte maar ja , laten we maar afwachten waar Wetzel meekomt speculeren heeft weinig zin ...
0
Donderdag 1 januari 2009 om 23:05 uur

rien

super fc denhaag schreef:

heracles heeft zich versterkt met een fin. een finse international. volgens mij een aanvallende middevelder. en het jongere broertje van collins john. schijnt ook een talent te zijn. ik hoop dat wij ook nog wat binnenhalen.
In ieder geval is er bij medeconcurrent roda heel erg weinig centjes om iets te doen. Er stond een stuk op VI, over FC Limburg, omdat rjc en fortuna zo slecht draaien. Volgens de heren bij VI op tv is VItesse in ieder geval een hele zwakke ploeg, en daar helpt het ontslag van Westerhof niks aan. Wel beetje zielig trouwens voor Westerhof. Hoop nu zeker dat Fietstas lekker 18e wordt 
0
Dinsdag 30 december 2008 om 18:23 uur

rien

Kees schreef:

Hoi Rien,

Ik had de tekst gisteravond al gepost. De transfermarkt sluit officieel op 31 januari a.s. maar in Engeland hebben ze hem met 2 dagen verlengd vanwege het weekend. De verwachting is dat dat ook in de rest van Europa gaat gebeuren.

Vanwege de financiële resulaten over een geheel kalenderjaar kan het zijn dat op 1 januari het echt gaat losbarsten.

Elia: "Ik kan bij Ajax iets toevoegen"
Eljero Elia zinspeelt bij FC Twente op een vertrek. De flankspeler staat in de belangstelling van Ajax en die club ziet Elia wel zitten.


"Ajax is een hele mooie, gezellige club waar ik een erg goed gevoel bij heb", zo vertelt de 21-jarige Elia in Sportweek. "Ik heb inmiddels één gesprek achter de rug en nu is het aan de clubs om eruit te komen." Het weekblad maakt tevens bekend dat Ajax en Twente na de jaarwisseling opnieuw met elkaar gaan praten.

"Ik heb mijn ambities en zie Ajax als een serieuze optie", vervolgt Elia. "Ik kan een hoger niveau aan, denk dat ik iets kan toevoegen in Amsterdam. Het buitenland komt misschien nog te vroeg. Ik wil niet te grote stappen nemen."

De uit Voorburg afkomstige linksbuiten zal - mocht het niet tot een akkoord komen - geen transfer afdwingen. "Dan wacht ik. Geen probleem. Ik zal zeker niet mijn kont tegen de krib gooien. Misschien teken ik zelfs wel bij. Dat is ook een optie. Ik heb het prima naar mijn zin bij de club."

ZIE WWW.VOETBALPRIMEUR.NL
 Dank, en duidelijk, Kees!
Goh, ik dacht dat de markt al heel snel weer dicht ging, maar dat is dus niet echt zo! Dan kunnen we nog wel wat verwachten denk ik bij ons cluppie. Ook duidelijk is het verhaal van/over Elia. Daar is dus weinig zeker. Kees, Bedankt! 
0
Dinsdag 30 december 2008 om 16:16 uur

Nu online

wiegah070, Erik070, KvR, Peter87, FC Jeff, Johan vakkie M, Q, Edwin Post, Advocado en 172 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4