Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

wdr

slash070 schreef:

Ja precies. Zowel Jol als Advocaat dragen misschien de club een warm hart toe, maar zodra er ergens een euro meer te verdienen is zijn ze foetsie. Dus die zogenaamde clubliefde valt wel mee hoor. Bovendien is er helemaal geen budget om dat soort trainers met zo`n salaris binnen te halen, waarschijnlijk is er niet eens een budget om Maurice Steijn te ontslaan. Ik vind wel dat er behoorlijk respectloos over Maurice Steijn wordt gesproken op de diverse sites. De spelers hebben hier net zoveel schuld aan.
Dat laatste ben ik met je eens. Die kunnen we echter niet allemaal ontslaan en je kan van een trainer verwachten dat hij zijn spelers goed opstelt en aanzet tot goede prestaties. Ik heb respect voor Steijn de persoon en ik wens hem op persoonlijk vlak het allerbeste, wat dat betreft wil ik geen hetze tegen hem voeren. Ik vind hem alleen geen capabele coach en wil niet dat mijn favoriete club ADO onder zijn leiding de jupiler in valt. Ik gun vooral ADO het beste en dat is een goede coach die bijdraagt aan goede prestaties.
0
Maandag 21 oktober 2013 om 20:29 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Van Zweden: ontslag Steijn zou fout zijn
John van Zweden vindt dat ADO Den Haag door moet gaan met trainer Maurice Steijn en hem niet moet ontslaan.
Lees het nieuwsbericht
0
Maandag 21 oktober 2013 om 20:25 uur

Kees

wdr schreef:

Frans heeft het hier heel vaak bij het rechte eind gehad. Hij zei dat er gesprekken waren met Jol en dat Jol positief tegenover ADO stond, niet dat Jol op zeker zou komen. Jol is nog altijd trainer bij Fulham en iedereen begrijpt wel dat hij pas een optie voor ons is als hij bij Fulham ontslagen is. Iets dat misschien wel helemaal niet gaat gebeuren. Ik vind niet dat Frans ons destijds informatie heeft gegeven die niet klopte.
Je geeft zelf al min of meer het antwoord waarom Advocaat geen trainer is bij ADO. Steijn is nog altijd trainer bij ADO Den Haag en iedereen begrijpt wel .......................

Wat vind ik die steun van John van Zweden mooi en oprecht voor Maurice Steijn. Ik hoop oprecht dat er meerdere zo in het openbaar achter Steijn gaan staan. Is ook een goed signaal naar het overgrote gedeelte van de spelersgroep.
0
Maandag 21 oktober 2013 om 20:11 uur

wdr

slash070 schreef:

Ach, schei alsjeblieft uit met je Frans. Die beweerde toch dat Jol zou komen? Laat me niet lachen zeg
Frans heeft het hier heel vaak bij het rechte eind gehad. Hij zei dat er gesprekken waren met Jol en dat Jol positief tegenover ADO stond, niet dat Jol op zeker zou komen. Jol is nog altijd trainer bij Fulham en iedereen begrijpt wel dat hij pas een optie voor ons is als hij bij Fulham ontslagen is. Iets dat misschien wel helemaal niet gaat gebeuren. Ik vind niet dat Frans ons destijds informatie heeft gegeven die niet klopte.
0
Maandag 21 oktober 2013 om 19:55 uur

Madmax

ber74 schreef:

helaas moet we nu nog 3 keer verliezen eer die gozah van de bank oprot
Twente thuis, AZ uit, dan Cambuur thuis die zou je wel eens kunnen winnen, maar ik sluit niks uit. Dan Utrecht uit, Ajax Thuis en Groningen uit. Welke trainer er ook zit, zal het heel lastig zijn om meer dan 3 punten te pakken Tussendoor nog even MVV uit voor de beker.
0
Maandag 21 oktober 2013 om 19:04 uur

Advertentie

Haagshart

Omdat ik de naam vaak voorbij heb zien komen:

Gert Jan Verbeek wordt morgen definitief voorgesteld als de nieuwe trainer van FC Nürnberg. Hij tekent een contract voor 2.5 jaar
0
Maandag 21 oktober 2013 om 18:30 uur

R.E.

Ik heb respect voor de trainer Adriaanse, maar net als al die andere bijverdienende trainers in die praatprogramma`s neemt ook hij blijkbaar niet meer de moeite om zich te verdiepen in zijn onderwerpen. Het lijkt erop dat hij de rij smoesjes van Steijn gewoon klakkeloos en zonder kritiek overneemt:

1. het team "afgeroomd"? Dat viel afgelopen zomer juist enorm mee! Kijk bijvoorbeeld eens naar Heracles, dat ieder jaar (veel) meer belangrijke spelers kwijt raakt.
2. last van de wisseling naar kunstgras? Daar heeft ADO tot nu toe nog helemaal geen last van gehad en misschien gaat dit juist extra punten opleveren. Tot nu toe hebben de problemen met het speelveld ADO trouwens juist 3 bonuspunten opgeleverd (tegen Vitesse).
3. de klap op de vuurpijl: Steijn wil "voortdurend leuk en aantrekkelijk voetbal spelen". Nou, als hij dat al wil, lukt dat hem al 2,5 jaar niet!
0
Maandag 21 oktober 2013 om 18:12 uur

haagse-Dick

Shahid Khan heeft er alle vertrouwen in dat Fulham zich snel herpakt. Trainer Martin Jol komt maar moeizaam uit de startblokken met de club uit Londen, de eigenaar van Fulham rekent echter op een snelle ommekeer.

"We staan niet op de plaats waar iemand die Fulham een warm hart toedraagt wil staan, maar we hebben een geweldig team met veel getalenteerde spelers. Ze wennen aan elkaar. Het seizoen is pas net begonnen, het beste moet nog komen", zegt Khan in gesprek met de BBC. De zakenman nam Fulham in juli over van Mohamed Al Fayed. Hij was zestien jaar eigenaar van de Londense club.

Waar Al Fayed met grote regelmaat flink in de club investeerde, kiest Khan voor de weg der geleidelijkheid. "Ik denk dat er een bedrijfsmodel moet zijn waarin we kunnen investeren in spelers van een bepaald niveau en lange tijd duurzaam kunnen zijn en kunnen groeien. Ik zou het fijn vinden als Fulham een duurzame club wordt. Fulham, zelfs na mijn tijd, zou niet afhankelijk moeten zijn van de vrijgevigheid van één persoon."
0
Maandag 21 oktober 2013 om 17:49 uur

Gast

Stel dat de club de rust bewaard en Maurice Steijn een behoudende speelwijze naar de huidige omstandigheden gaat hanteren, we hier en daar daardoor zelfs een puntje pakken, af en toe zelfs een niet verwachte overwinning, uiteindelijk gaat de ploeg meer met zelfvertrouwen spelen en daarmee meer offensiever, publiek gaat eindelijk achter de ploeg en club staan. . . .

Of gaan er nu om de week een paar ramptoeristen met capuchons staan bléren bij de spelersbus, bezwijkt de club daardoor, en wordt er een andere trainer gehaald die zelf net ergens ontslagen is. . .

Ik ga voor het eerste
0
Maandag 21 oktober 2013 om 12:51 uur

Max

<FCDH> schreef:

Waarom op de bank tegen Twente ze zijn toch niet zo stom om te denken dat ze gaan winnen van Twente ?
Ik kan niet voor het bestuur spreken, maar volgens mij zit Steijn en zijn beleid erg diep in de club geworteld (hij heeft de afgelopen anderhalf jaar feitelijk als technisch manager/directeur gefungeerd.). Als je afscheid van hem neemt, gaat dat veel geld kosten en is dat slecht voor de continuiteit. Precies zoals Kees het schetst.

Om die reden heeft hij denk ik meer krediet dan een andere trainer. Daarbij komt nog dat Vd Kallen en co veel minder snel een trainer ontslaan dan besturen van andere clubs. Zie Atteveld.
0
Maandag 21 oktober 2013 om 12:35 uur

Nu online

Fido, rh_vakm, MichelAdamsMatje en 416 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse -6 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2