Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

BLEISWIJK-1

Francisco schreef:

Daarom die "harde kern" allemaal achter het goal met netten ervoor>
Het blijkt wel dat de grote meerderheid dit gedrag zat is.
Hallo, waarom moet ik achter een net? Bij ons gebeurd niks. Doe dat net maar gewoon aan de lange zijde. Snap je het probleem?
0
Dinsdag 20 maart 2012 om 10:34 uur

Fransje

Haagse Roel schreef:

Je eerste deel van je shout deel ik.........de rest slaat als een tang op een varken, denk je nou werkelijk dat in dit geval Ajax onder de indruk raakt van een paar infantielen, waar jij blijkbaar ook deel van uitmaakt, die wat lopen te bleren , wat vervolgens de club weer terugwerpt , en een paar aanstekers die om hun oren vliegen ???? Ze maken er juist ge...lees misbruik van door te gaan doen alsof ze gewond zijn, een Aildewereld die nog wat aanstekertjes opraapt en bij Nijhuis inlevert......nou wat zijn we fanatiek zeg........een kutsfeer was er niets meer of minder......
Ik weet wel zeker dat jonge jongens onder de indruk kunnen zijn van zoveel haat (vanaf de korte en lange zijde). Ze worden er op voorbereid maar het dan ondervinden is weer iets heel anders. Waarom denk je anders dat FCDH in het begin niet onder deed van Ajaks? Omdat Ajaks onder de indruk was van onze spelers? Als Nijhuis dan zo`n radicale beslissing neemt dan weet iedereen dat de boel ontploft. En ja, ik vind die fanatisme heerlijk om te zien...schuim op die bekken. Als je als supporter iets gooit, neem aan met het doel raak te gooien, moet je ook zonder jammeren de consequenties aanvaarden.

Maar ja, wij supporters kunnen niet allemaal het zelfde zijn en willen.
0
Maandag 19 maart 2012 om 09:07 uur

carbayon

Ron001 schreef:

Jongens dat zijn kinderen , die zijn zich van geen kwaad bewust , waar maak je je druk om, we hebben verloren , maar in mijn ogen hebben we onze huid niet makkelijk verkocht. Door persoonlijke fouten hebben we helaas verloren, maar deze wedstrijd en de volgende zijn wedstrijden waarde niet op punten moeten rekenen !!!! elke punt is bonus!!!!
Je moet je eigen eens afvragen waarom er bij deze wedstrijden aan beide kanten geen uitsupoorters gewenst zijn...kinderen kun je idd niks kwalijk nemen...ouders en begeleiders wel....zo onverantwoord...
0
Zondag 18 maart 2012 om 21:08 uur

Francisco

Ben nu net pas thuis en heb geen zin om alle 150 shouts te lezen.
Ik heb wel wat opmerkingen: waarom (ik zeg het voor tigste keer) toch weer die Boussabon. Ik hoop dat hij 5 wedstrijden krijgt dan kan Steijn hem in ieder geval niet opstellen. Supusepa zit op de bank Vraag is hij fit of niet? Ja dan opstellen ipv Liksic; neen dan ook niet op de bank.
Publiek, vooral MIDDEN NOORD, weet dat deze wedstrijden onder een vergrootglas liggen waarom dat toch weer die domme liedjes over Joden en waarom weer van alles op het veld gooien?

Verder vond ik de sfeer in het stadion vrij "mat".
0
Zondag 18 maart 2012 om 20:16 uur

treb72

Bert schreef:

Ik heb hem gebeld maar mijn oogarts zegt ook dat het rood is. Wat nu?
Nee zonder gekheid, 100.000 procent GEEN ROOD.

En echt niet omdat we nou tegen Fc Knvb hebben gespeeld , want die van leeuwin in de (G)AY()RENA was donkerv rood met n zwarte rand.
Dus zo eerlijk ben ik dan ook wel weer, bovendien wordt chery vol op zijn knie geschopt voor Midden-Noord.

Nog even n uitleg waarom t geen rood was.

* Ali zijn been bleef laag
* T was nj tackle op de bal
* Hij raakte de bal
* Daarvoor was er niet n harde overtreding geweest
* Anita liep niet eens mank, hij raakte m niet.
0
Zondag 18 maart 2012 om 20:15 uur

Advertentie

Bert

Was een goed idee van Ado die extra kaart die je mocht aanschaffen op je SCC

Voorlopig staan we weer voor heel Nederland voor lul. Als Ado geen maatregelen neemt tegen die Hooligans ga ik voortaan maar losse kaarten aanschaffen. Sla ik de wedstrijd tegen Ajax over die kan blijkbaar nooit normaal verlopen. Ga vroeg me nest in heb de pest in mijn lijf.

En inderdaad waarom haal je dat blok uitelkaar. Had gewoon Visser gewisseld voor een andere middenvelder. Over die Alie wil ik het geeneens meer hebben die hoort niet op een voetbalveld thuis. Van mij part krijgt die ook een stadionverbod.

Steijn volgend jaar terug als assistent dat is gewoon geen volwaardige hoofdtrainer. Opsodemieteren mag die ook.

Hopen maar dat die boete niet te hoog uitvalt. Geld voor nieuwe spelers is er volgend jaar dus weer niet. Chelsea lief aankijken spelers lenen en maar weer gaan hopen. Wat mij betreft met onmiddelijke ingang CC verplichting voor alle wedstrijden invoeren heb geen zin tegen een visnet aan te kijken. Beter 10.000 echte supporters dan dat addergebroed wat je er vandaag bij had zitten.
0
Zondag 18 maart 2012 om 18:40 uur

Bubbles

Ik hoop ook dat die Boussabon 8 wedstrijden geschorst wordt, verder heb ik hard werkende ploeg gezien die naar hun mogelijkheden gespeeld heeft... Steijn waarom zo lang wachten met wissel luktniks??? Overigens denk ik dat hij het op het midden beter tot zijn recht komt heb ook paar mooi passes van hem gezien.
0
Zondag 18 maart 2012 om 17:06 uur

Ron001

vegter101 schreef:

Die steyn, wat een mongool is dat toch ook. Ali moet nooit in de basis beginnen. En die wissel: een verdedigende middenvelder voor een aanvaller?! We hadden de eerste helft zelfs met 10 man nog grip op de wedstrijd. Nee dan moet je het hele systeem weer omgooien en een controleur eraf halen. Heeft hij dan echt helemaal niks geleerd afgelopen 8 maanden. Betwijfel of hij OOIT wel klaar is om hoofdtrainer te worden. Hij is zo hardleers.
Viel wel mee, hij maakte 1 fout en wisselde lukt niet te laat!!! Die jongen is een verdedigende middenvelder!! snap ook niet waarom we tegenwoordig niet meer met. Een mandekker spelen ( Bully werd goed verdedigd in de 2e helft door hervath !!!) maar waarom die jongen uitfluiten!!!! Had volgend jaar terug willen komen maar nu niet meer vrees ik!! Die derijek heeft ons genaait door weg te gaan na de voorbereiding en geen verbeterd contract te tekenen zodat, ADO wat geld voor hem had kunnen krijgen!!! Bully ging omdat Anderslecht 1 miljoen wou van ADO maar hem gratis naar 020 liet gaan!!!!! Jammer allemaal....
0
Zondag 18 maart 2012 om 16:32 uur

Sound

Pffff wat een kansloze middag weer zeg. Voordeel was wel dat je nadat Ali eruit was nog eventjes goed hebt gespeeld, maar na rust was het weer niks. Waarom knijpen onze backs toch steeds naar binnen toe? Daar hebben we Kum en Horvath toch al staan? Luksik staat dan steeds de lucht te dekken en loopt constant achter de feiten aan zodra de rechtsbuiten de bal krijgt aangespeeld.

Wanneer gaat de club nu eens die camera`s gebruiken om de gezwellen een levenslang stadionverbod te geven? Ik zie telkens dezelfde koppen weer die die kutgeintjes uithalen terwijl een ander een SV krijgt voor een suikerzakje. Welke lul houdt hen de hand boven het hoofd? Gewoon in 1 keer 50 a 100 man zonder pardon eruit flikkeren en dan zijn we van het gezeik af. Heb zelf niet zo`n probleem met een paar anti joden liedjes, maar als je gaat zingen over een trein naar Auswitsch heb je ook geen enkele hersencel in je bloedkop.
0
Zondag 18 maart 2012 om 15:29 uur

Poemba99

Haga schreef:

Je hebt een punt, wij staan als club bij dit soort zaken altijd sterker in het spotlight dan enig andere club. Wij hebben geen krediet bij de pers, maar juist daarom is het des te dommer die supporters die nu toch weer over de scheef zijn gegaan. Zo kunnen we nooit/never doorgroeien, zucht. Om triest van te worden. Iedereen weet, alles wat wij doen wordt onder een vergrootglas gelegd, dat weten we nou toch wel. Gedraag je dan normaal. Fanatiek supporteren, prima, maar aanstekers etc. naar spelers van de tribune gooien, verwensingen uiten die echt niet kunnen...man, man, man..
Het blijft treurig en heeft helemaal niets met liefde voor ADO Den Haag te maken, je helpt onze club daarmee alleen maar verder richting Jupiler of erger... Bedankt!
En waarom word er altijd gekeken Nasr clubs die dit ook doen en niet Nasr clubs die het niet doen. Word kots misselijk van. en op anderen en zelf de meest bespottelijk gedrag vertonen. Wij moeten masr eens de rug toe keren Nasr onze suporters opbed rug toe keren Nasr iemand waar wij Afgelopen seizoen van GĂ©noten hebben.
0
Zondag 18 maart 2012 om 15:15 uur

Nu online

Rob2002, FC Jeff, Aad, Wahter en 123 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4