Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

iiii

aan tafel schreef:

1 Robert Zwinkels 6.7
2 Christiaan Kum 6.5 

In het spelersklassement staat de heer Kum op nr 2. Op basis waarvan? Dheeft niets laten zien en ik heb  het vermoeden dat hij  nooit van zijn leven het niveau van een brood-voetballer zal bereiken.
Dat is omdat hij vaak heel goed verdedigd en er voor zorgt dat we gaan 4 maar 1 of 2 goals tegen krijgen. Dat hij de laatste paar wedstrijden met rood had moeten vertrekken en dat hij opbouwend weinig kan daar buiten gelaten
0
Maandag 29 december 2008 om 12:21 uur

Jensen

Ik vond Ranko vandaag verreweg onze beste speler en Zwinkels deed het prima. En Pique ook goed
Middenvelders en voorhoede verder ver onder de maat.
Te weinig beleving en gebrek aan voetbaltechnische kwaliteit

Maar ...... het komt goed
0
Zondag 28 december 2008 om 16:51 uur

bolke

Ooievaar schreef:

Kom kom niet zo somber. We gaan als nr 14 de winterstop in, en dat had ik na die 7 nederlagen op rij niet verwacht. Doelsalso is heel behoorlijk -7 als je dat afzet tegen de concurrentie. 

Verwacht nog zeker 2 aankopen, die v.d. Kallen is echt niet op z`n achterhoofd gevallen. Investeren is beter dan degraderen, de club is kerngezond, er staat een nieuw stadion, de club komt niet meer slecht in het nieuws, en de toeschouwersaantallen zullen in 2009 alleen maar gaan aanntrekken. Dat trekt natuurlijk ook sponsors aan. Heb het stellige idee dat de rust rondom de club toeneemt, er wordt weer beleid gemaakt, en dat zal zich komend jaar gaan uitbetalen. 

We moeten niet ongeduldige worden, stapje voor stapje moet de weg omhoog worden ingeslagen, en daar krijg ik zo zoetjes aan alle vertrouwen in. En daar verandert een ingecalculeerde nederlaag - door mij althans - echt niets aan. Op naar plek 12.
Ja en idd ondanks dat we er weinig tegen overstelde viel de uitslag ook mee de superboeren kregen er 6 om de oren.
0
Zondag 28 december 2008 om 15:43 uur

Hansepans

Klopt ik loop wat af te geven... Een sterke spits waar je op kunt rekenen die krijgt de ballen. Krijgt hij ze niet dan gaat de spits de bal halen. Caracciolo wordt niet aangespeeld, zwak middenveld of te weinig vertrouwen dat er wat zinnigs met de bal gebeurt? Maar dat het een arme jongen is.... yep
0
Zondag 28 december 2008 om 15:17 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

ADO doet weinig in de Arena.
ADO Den Haag heeft 2009 afgesloten met een nederlaag tegen Ajax. In Amsterdam wonnen de Ajacieden eenvoudig met 3-0.
Lees het nieuwsbericht
0
Zondag 28 december 2008 om 14:54 uur

Don Leo

Met zo`n begroting is het geen schande om van ajaxies te verliezen, ik heb de wedstrijd live gezien.
wij speelden met te weinig agressie!!! knopper en cornelisse kunnen het niet aanlopen. 1e helft één kans van Meric!! Lex en levi hadden er eerder in gemoeten. hopen maar na de winterstop meer punten!! met meer versterkingen erbij (Saes) is ook geen verkeerde. Horvat maakte ook veel fouten.
forza fc den haag!!
0
Zondag 28 december 2008 om 14:35 uur

Glenn Helder

Delft schreef:

As je daarna normaal gaat leven kan dat alleen de heren willen met zo`n jetset wijf de yakuzzie in i.p.v. dat ze een normaal leven gaan lijden. Ha ha ha.
Het leven van een prof valt niet mee hoor, ik heb er weinig aan overgehouden...
0
Zondag 28 december 2008 om 00:29 uur

Advertentie

Kees

Delft schreef:

Ik luister er geen minuut naar. We moeten zelf punten pakken. Zie het wel op internet als die wedstrijden afgelopen zijn. Maar als we morgen verliezen is dat geen schande.  Het is nog veel te vroeg in het seizoen om naar anderen te gaan kijken. Na de winterstop Heracles pakken en drie punten in de tas. Als we morgen punten overhouden is dat meegenomen. Ja stiekem droom ik van een overwinnig maar ik ga er maar niet vanuit. Ik hoop alleen niet dat we net als die superboeren met 6-0 om de oren krijgen tegen die joden.
De verdediging, ondanks dat het er achterin af en toe uit ziet als de comedy capers, is relatief erg weinig gepasseerd.

Al een week heb ik een goed gevoel over de uitslag van morgen. Als we het eerste kwartier goed doorkomen dan zie ik een kansje.

Jammer dat Ricky niet mee doet. Die had je goed kunnen gebruiken om voorin een bal vast te houden zodat ze achterin een beetje op adem kunnen komen.
0
Zaterdag 27 december 2008 om 20:10 uur

rien

Kees schreef:

Tuurlijk gebeurt er nog het nodige. De meeste clubs wachten de laatste competitieronde af en dan gaat het los. Volgens mij tot nu toe alleen Drost verhuurd aan de superboeren en Powel naar ons.

Er komen nog zeker tientallen transfers. Het wordt zoals gebruikelijk een sneeuwbaleffect: eerst moet er "bovenïn" wat geïnvesteerd worden in spelers, dan komt er meteen weer geld vrij voor de kleinere clubs. Zo gaat het al jaren.
Nog effe afwachten dan maar. Kon me ook niet indenken dat het na Powel stil zou worden. En inderdaad hoor je tot nu toe overal nog erg weinig. Drost naar de superboeren vanwege die gozer  die 5 wedstrijden schorsing heeft. Maar ik ben wel benieuwd wat er nog gaat gebeuren. Misschien komt Saeijs alsnog hier.
0
Vrijdag 26 december 2008 om 18:16 uur

Kees

PUBLICATIE MORGEN IN HET AD/HC

`Wetzel gaf de doorslag`
André Wetzel heeft `m, zijn eredivisiewaardige spits die ADO Den Haag de tweede helft goals moet gaan bezorgen. "Berry Powel is volgens de statistieken een garantie voor doelpunten," zei Wetzel gisteren nadat de 28-jarige aanvaller een contract overeenkwam voor tweeënhalf jaar. De speler zelf is blij en opgelucht dat de transfer zo snel is beklonken.
Powel: "Nu kan ik rustig kerst vieren en weet ik dat de wedstrijd tegen Heerenveen zondag de laatste is. Dan kan ik in januari fris bij ADO Den Haag beginnen. Wel leuk, een derby zondag. Zou mooi zijn als we drie punten zouden pakken."

En jij een doelpunt zou maken...

"Niet het belangrijkste, maar wel leuk natuurlijk. Ik maakte bij mijn debuut een jaar geleden tegen Roda JC ook een goal. Ik ga zondag in ieder geval keihard mijn best doen, want ik wil met opgeheven hoofd vertrekken."

Je kon kiezen uit tal van clubs. Waarom is het ADO Den Haag geworden?

"De club was de eerste en had afgelopen zomer ook al serieuze interesse. ADO heeft natuurlijk een geweldige historie, reputatie, stadion en achterban. Bovendien had de trainer een goed verhaal."

Welk verhaal was dat?

"ADO Den Haag is de weg naar boven ingeslagen. De club wil stappen maken. Nu handhaven, volgend jaar weer een paar plekken hoger eindigen. Er sprak veel vertrouwen uit zijn woorden, ook naar mij toe. Ik wil graag deel uit maken van die ambitie. Het gesprek met Wetzel heeft de doorslag gegeven."

André Wetzel noemt je een garantie voor goals. Ben je dat?

"Nou ja, ik ben tóch twee keer topscorer geworden van de eerste divisie."

Dat was in de eerste divisie. Wetzel zocht een eredivisiewaardige spits...

"Vorig seizoen heb ik over het hele jaar tien goals gemaakt in de eredivisie (zes voor De Graafschap, vier voor FC Groningen, red.). Ik ben een echte doelpuntenmaker, al ben je altijd afhankelijk van de aanvoer. Maar daar maak ik me bij ADO geen zorgen over met voetballers als Meric, Soltani en een echte nummer tien in Richard Knopper."

Waarom is het bij FC Groningen misgegaan?

"Mis, mis... Zo zie ik dat niet. De ene trainer ziet het wel in je zitten, de andere niet. Nee, van Ron Jans heb ik dit seizoen nooit écht het vertrouwen gevoeld. Daarvoor speelde ik te weinig wedstrijden achter elkaar. Dan heb je daar minder gevoel bij, dat lijkt me logisch. Ik ben een gevoelsmens. Wat dat betreft voelde het gesprek met Wetzel wel meteen heel goed."

Hoe kijk je terug op het jaar bij FC Groningen?

"Met plezier, ik heb het goed naar mijn zin gehad, ook dankzij de supporters. Ook als ik niet speelde scandeerden ze mijn naam. Komt misschien omdat ik altijd keihard bleef knokken."

Dan ben je in Den Haag op de juiste plek.

"Weet ik, maar ik ben wat dat betreft wel wat gewend, want ik heb bij De Graafschap gespeeld, bij FC Groningen en ga nu naar ADO Den Haag. Dat zijn allemaal clubs die hard werken hoog in het vaandel hebben."

Wat voor soort spits krijgt ADO Den Haag?

"Snel, doelgericht en keihard werkend."

Hoeveel goals maakt Berry Powel dit seizoen?

"Het belangrijkste is: zijn ze van waarde. Je kunt er acht maken en degraderen, maar ook vier heel belangrijke doelpunten maken waardoor ADO Den Haag erin blijft. Uiteraard kies je dan voor het laatste. Maar het belangrijkste is ADO. Met die club wil ik omhoog."

0
Woensdag 24 december 2008 om 00:06 uur

Nu online

Erik070, Peter87, wiegah070, Johan vakkie M, KvR, FC Jeff en 179 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4