Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Vlakko

Leidschenveen schreef:

Ach gut, heeft niemand aandacht voor je? Bij deze dan, Kees. 

Ik heb het stukje net gelezen, maar is een schrikbarend goed eerste seizoen niet ietwat overdreven? Door zo`n overdreven zin twijfel ik ook meteen aan de echtheid van de uitspraak betreffende vertserkingen.
Technisch directeur André Wetzel kon direct een duit in het zakje doen over de selectie. "Na een schrikbarend goed eerste seizoen in de Eredivisie, staan we voor de zware taak van een tweede jaar. Het eerste jaar noem ik schrikbarend goed omdat het enerzijds genieten was van vele prachtige wedstrijden in een geweldige ambiance in het steeds voller rakende stadion. Anderzijds omdat er ook zes keer op rij verloren kon worden.

Wel goed doorgeven wat er staat. Als je het in deze context leest is het een heel andere zin als wat jij eruit haalt..
0
Donderdag 9 juli 2009 om 21:33 uur

<FCDH>

FC Den Haag bereidt zich in Veluwse bossen voor op nieuwe seizoen


In Den Haag scheen woensdagmorgen het zonnetje. Ook in Garderen, waar FC Den Haag haar tenten heeft opgeslagen voor een trainingskamp van een week, was het (nog) droog. De training begon echter om half elf in een hevige plensbui.



Terwijl de technische staf, Raymond Atteveld, Bob Kootwijk, Maurice Steijn en keeperstrainer René Stam in de regen met elkaar bleven praten, nam conditie- en hersteltrainer Jurgen Seegers aan de zijkant van het veld de warming-up voor zijn rekening.





Er werd gelachen, natuurlijk, maar ook serieus gewerkt op sportpark ‘Westeneng’, mooi verscholen in de bossen in Garderen waar de plaatselijke vierdeklasser Veluwse Boys haar thuiswedstrijden speelt. RTV West maakte – onder een grote paraplu – opnamen voor haar programma in de week voor de competitiestart.



Nadat Seegers het eerste deel van de warming-up voor zijn rekening had genomen, bestond het tweede gedeelte uit een positiespelletje in de kleine ruimte, waarin de bal direct gespeeld moest worden. Op dat gedeelte van het veld ging dat prima, enkele tientallen meters verder had de korte, maar hevige bui voor de nodige plassen gezorgd.





Nadat de donkere wolken waren verdwenen en een lekker zonnetje verscheen boven het veld, begonnen de spelers die normaliter tot de A-selectie behoren, aan afwerkvormen op het doel. Door de regen was het veld spekglad geworden. Ballen over de grond schoten als raketten in het doel, tot ongenoegen van de keepers Boy Waterman en Gino Coutinho.





Zij waren er wel bij op het trainingskamp daar in Garderen. Collega-doelman Robert Zwinkels (voorlopig nog geblesseerd) is in Den Haag achtergebleven. Evenals als Richard Knopper en Santy Hulst, die ook herstellende zijn van een blessure. Knopper voorlopig tot naar verwachting na de winterstop. Hulst liep zijn blessure op tijdens de trip naar Suriname.





Terwijl de spelers op veld 2 aan hun training bezig waren, was Jurgen Seegers actief in de weer met Mitchell Piqué, Ahmed Ammi en Csaba Horvath. De laatste heeft last van het bovenbeen en liet de groepstraining aan zich voorbij gaan. Piqué en Ammi werken aan hun herstel om weer te kunnen aansluiten bij de groep.





Wie in geen velden of wegen te bekennen was, was de lange spits Bogdan Milic. Hij heeft last van een achillespees en trainde dinsdag nog apart. Navraag leerde, dat hij nu in het hotel was achtergebleven, waar hij behandeld werd door fysiotherapeut Edwin Coret.



De jongere spelers, Roderick Gielisse, Charlton Vicento, Cerhat Koksal, Lorenzo Piqué, Danny van der Ree en de van Westlandia overgekomen Raily Ignacio, kregen relatief wat rust. Zij gingen aan de slag met een partij voetvolley onder leiding van trainer Maurice Steijn.





Tenslotte werd – op een half veld – afgesloten met een partijspel, waarin het er fanatiek aan toeging. De wil om te winnen was er aan beide kanten. ‘Scheidsrechter’ Atteveld kende regelmatig een strafschop toe. Vooral Berry Powel had geen moeite om Countinho te kloppen. Driemaal schoot hij een ‘pingel’ in dezelfde hoek binnen. Bij de vierde – weer in dezelfde hoek – had Countinho er goed het oog in.





Na een kleine twee uur zat de training er voor de grote groep op. De drie die apart hadden getraind, Piqué, Ammi en Horvath, waren al lang weer terug naar het hotel, dat vlak naast het complex van Veluwse Boys ligt. Ook de ‘jonge honden’ waren inmiddels in het hotel al onder de douche gestapt.



Met de spelers praten was er voor de pers niet bij. Dat was ook vooraf al gecommuniceerd. Atteveld geeft er de voorkeur aan, dat de spelers deze week alleen trainen en rusten, dus geen interviews. Natuurlijk is er ook ruimte voor ontspanning. Dinsdagavond was er in het hotel een quiz en deze woensdag bleef het bij die (lange) ochtendtraining. In die middag kwam er ‘bezoek’ uit Den Haag (leden van de Raad van Commissarissen).



Raymond Atteveld benut de week ook om veel gesprekken te voeren, zowel met de groep als individueel. Over de accommodatie valt niets te klagen, het veld lag er als een plaatje bij. Morgen op Haaglanden Voetbal.nl een tweede bijdrage vanuit Garderen, waarin ook wat meer wordt ingezoemd op de club, waar FC Den Haag deze week te gast is.



Bron: www.haaglandenvoetbal.nl

0
Donderdag 9 juli 2009 om 09:13 uur

8800insideoutside0088

ik zeg gewoon met deze groep aan het seizoen beginnen!
alsof we met onze selectie niet boven VVV/RKC/Sparta/Heracles/Willem II kunnen eindigen!

met een beetje geluk hier en daar hou je een NEC en Roda JC ook nog onder je; hoppa 11e!
0
Woensdag 8 juli 2009 om 14:27 uur

Vlakko



TEGELEN/ROTTERDAM - Met de definitieve handtekening van Sekou Cissé krijgt de selectie van Feyenoord zijn beoogde vorm. 

De club rondde de transfer gisteren in het Limburgse Tegelen af, onder toeziend oog van technisch adviseur Leo Beenhakker. Met 3,5 miljoen euro is Cissé de grootste zomeraankoop van Feyenoord.

Als de club deze week ook keeper Kamil Contofalsky definitief vastlegt na een proefperiode, heeft Mario Been op alle beoogde `probleemposities` een versterking. Ondanks de grote financiële zorgen en met dank aan een groep externe financiers, die de transfers mogelijk maakte.

De posities van rechtsback (Dani Fernandez), rechter centrale verdediger (Aleksander Ignjatovic), vleugelaanvaller (Cissé) en keeper (Contofalsky) zijn dan allemaal ingevuld. Been zou het liefst nog een extra aanvaller willen. ,,Om nog wat meer te kunnen variëren,`` aldus de coach. ,,Dat kan een echt aanspeelpunt zijn, maar ook een ander type.``

Geld om ook aan die wens van Been te voldoen, is er op dit moment niet. Slechts als Feyenoord nog spelers kwijtraakt, is er ruimte voor versterking. Nicky Hofs en Dwight Tiendalli zoeken een nieuwe club, ook Jonathan de Guzman staat open voor een transfer.

Omdat het contract van de middenvelder komende zomer afloopt, is ook Feyenoord bereid mee te denken over een vertrek. Dat geldt al langer voor spelers zoals Denny Landzaat, Tim de Cler en Kevin Hofland. Zij moeten niet per se weg en ze maken deel uit van de plannen van Mario Been, maar gezien hun salaris is een transfer nog altijd bespreekbaar.

IK ZOU ZEGGEN BELLEN MAAR WETZEL
0
Dinsdag 7 juli 2009 om 23:41 uur

Leidschenveen

Ooievaar schreef:

Tja voorspelbare reactie. Had ik ook de polonaise gelopen achter Wetztel dan had je er waarschijnlijk anders over gedacht. 

Je vroeg namen dus die geef ik uit de losse pols. Nogmaals is ben geen TD maar diegene die daar zit daar wordt ik helemaal niet warm of koud van, want de man voert helemaal niets uit en heeft een netwerk van nul komma nul.

Bij jou bestaat de selectie blijkbaar uit elf man en raakt er nooit iemand geblesseerd, nou veel succes dan maar. Wordt weer ouderwets genieten met Powel en Verhoek(...)

Ook voorspelbaar dat je Wetzel weer hierin betrekt. Dit gaat toch niet over Wetzel of ben ik nou gek? Dit ging over welke betaalbare spelers ons beter zouden kunnen maken. Ben je nou echt zo gefrustreerd door die man? 

Jij mag vinden dat de Fauw of Swinkels een welkome versterking zou zijn. Ik vind dat dus duidelijk niet. Lijkt mij in ieder geval een zinvoller discussie dan de discussies die ik eerder op de dag hier voorbij zag komen.

Hoe kom je trouwens op het idee dat mijn selectie uit elf man bestaat? Ik denk dat er redelijk wat goede, jonge jongens vlak achter de basis zitten, waarvan de meesten nog verder zouden kunnen gaan groeien. Mijns inziens moet je heel erg oppassen dat onze eigen jongens uit de opleiding straks niet weer op het tweede of derde plan raken als je teveel buitenstaanders haalt. Dit is in het verleden al te vaak gebeurd. Dat moet je toch wel met me eens zijn? 

En nogmaals: Kun je iemand uit de buitencategorie scoren dan moet je dat onmiddelijk doen en is het jammer voor "onze eigen jongens".
0
Dinsdag 7 juli 2009 om 22:47 uur

MikeDH

Mike schreef:

Dat dom lullen zijn gewoon de feiten. Voor Dordrecht was het net als voor ons een oefenwedstrijd en (net als in de competitie) waren we sterker maar werd er niet gescoord. Jij kunt wel vol overtuiging vertllen dat we zo sterk zijn. Niets wijst erop dat je gelijk heb
Vorig seizoen misschien? of kunnen ze er niks meer van volgens jou?
Selectie bestaat uit 90 a 95 % mensen van vorig seizoen.
Laatste 4 wedstrijden onder Atteveld waren dik eredivisie waardig.
0
Dinsdag 7 juli 2009 om 22:46 uur

Ooievaar

Leidschenveen schreef:

Vooropgesteld: Wij weten niet welke mogelijkheden Wetzel wel en niet onderzocht heeft. 

Jij noemt de Fauw of Saeijs een betere rechtsback dan Ammi? Dat mag jij natuurlijk vinden, maar ik ben het daar totaal niet mee eens.

Centraal achterin Swinkels, vd Struijck, Bottegin? Jij zou hen beter vinden dan Kum, Derijck, Rankovic of Horvath? Ik kan dat bijna niet serieus nemen.

Wuytens kan ik wel een goeie voetballer noemen, maar is op dit moment niet meer beschikbaar.

Oper waren we heel ver mee. Maar als de speler uiteindelijk afzegd houdt het op he? Dan kan je tot in de eeuwigheid blijven zeggen dat Oper een goede optie was geweest, maar dat heeft geen zin. En als we het over blessuregevoelig hebben: Slory!

Als ik eerlijk ben had ik meer van je verwacht. Zoveel commentaar en dan kom je met deze namen. Maar iedereen heeft z`n voorkeuren voor bepaalde spelers, maar nogmaals van de spelers die jij noemt word ik niet warm of koud.
Tja voorspelbare reactie. Had ik ook de polonaise gelopen achter Wetztel dan had je er waarschijnlijk anders over gedacht. 

Je vroeg namen dus die geef ik uit de losse pols. Nogmaals is ben geen TD maar diegene die daar zit daar wordt ik helemaal niet warm of koud van, want de man voert helemaal niets uit en heeft een netwerk van nul komma nul.

Bij jou bestaat de selectie blijkbaar uit elf man en raakt er nooit iemand geblesseerd, nou veel succes dan maar. Wordt weer ouderwets genieten met Powel en Verhoek(...)

0
Dinsdag 7 juli 2009 om 22:27 uur

Advertentie

Leidschenveen

Bert schreef:

Ammi is ook veel geblesserd dat is toch een feit.
Wat zit daar dan achter Tillema? Hese? Kum?

Janmaat ook ok maar dat was een slepende blessure terwijl hij nu fit is.

Shoef Shoef is te duur maar dan ga je mij herhalen.

En omdat V Zanen en Schaken volgens jou geen versterkingen lijken moeten er andere namen komen. Ben jij de kenner dan?
Je zal toch in de eerste divisie moeten gaan shoppen als je betaalbare spelers wil. Wat wil je dan??

mmm........ vond je aardiger toen ik je persoonlijk sprak dan hier op de shoutbox
"mmm........ vond je aardiger toen ik je persoonlijk sprak dan hier op de shoutbox" ????????

Die mag je me uitleggen, Bert. Waar heb ik iets onaardigs tegen je gezegd dan?

Wat ik wil vraag je? Ik denk dat we met deze selectie een eind kunnen komen en voorlopig dus geen spelers erbij halen en de centen daarmee op zak houden. Ogen en oren openhouden voor als er zich toch een kans voordoet in de buitencategorie. Alles daaronder hebben we in mijn ogen niet nodig. Dat is mijn mening in deze.
0
Dinsdag 7 juli 2009 om 22:24 uur

Vlakko

Ooievaar schreef:

Vooropgesteld ik ben geen TD, maar wellicht had hij de volgende mogelijkheden kunnen onderzoeken;

Voor de backpositie: De Fauw en Delorge van Roda
of Swinkels van Willem II anders Gillissen van NAC wellicht zou je Saeijs hiervoor ook kunnen gebruiken.
Frank van der Struijk is ook multifuncitioneel centraal acherin of linkervleugeldverdiger.

Centraal acherin wellicht: Bottegin van Zwolle, Kah van Roda die Wuytens die nu naar Utrecht is verkast had ik ook een interessante optie gevonden.

Voor het middenveld had ik graag die van Dijk van Utrecht gehaald, die kan je wel om een boodschap sturen ondanks het feit dat hij geen aanvoerder meer mag zijn is het een echte leider in het veld.

Voorin had ik Cairo van Nac, Slory van Feyenoord, Oper van Roda of Ntibonziaka van NEC allen betere opties dan Verhoek of Powel gevonden.

Lijken me geen van allen miljoenenaankopen maar zouden naar mijn smaak wel versterkingen zijn.

Met een stijgende begroting moet je niet alleen naar huurlingen kijken.

Als je al die spelers die je opnoemt wil halen zij het bij elkaar wel miljoenenaankopen, bijna allemaal doorlopend contract.. Kost dus allemaal veel geld en dat hebben we gewoonweg niet.

Daarnaast hebben we maar 1 huurling in de selectie, het minste aantal in jaren! Geen proefspelers die in en uitvliegen in de voorbereiding.

En een stijgende begroting wil niet zeggen meer spelers mogelijk. vergeet niet dat we nog steeds een hele hoop geld kwijt zijn aan onnodige dingen die pakweg Heracles, VVV, Sparta en Roda direct in de selectie kunnen pompen en wij niet..

Alleen al onze veiligheidskosten zijn 2 tot 3x zo hoog als andere clubs en meer mensen in het stadion stijgt dit gewoon mee en moet je het begroten..

0
Dinsdag 7 juli 2009 om 22:07 uur

bolke de beer,

update schreef:

beste frans heb je al weer een  nieuwe update laat wat van je horen ik heb zelf gehoord dat luiykc van de baan is kan jij dit bevestige
De selectie is definitief rond, ze zullen waar mogelijk in de winterstop nog wat doen
0
Dinsdag 7 juli 2009 om 21:17 uur

Nu online

Wahter, FC Jeff, Thehague070, Bleek, Rob2002, Lellow en 288 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4