Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

Tommy

miq72 schreef:

Ik word net als zo velen hier gek van de geruchten en zogenaamde bronnen!!!Als iemand hier iets concreets te melden heeft of echt iets weet horen we het graag anders wat mij betreft liever niet .

 

Dat we als ado een groot probleem hebben is duidelijk en dat er de komende dagen en weken meerdere zoniet alle belangrijke spelers zullen vertrekken ook .

 

Ik zou hieronder graag wat dingen de reveu laten passeren en hoop op jullie reactie .

 

V/d Brom heeft na de gewonnen nacompetitie of misschien zelfs daarvoor te horen gekregen dat de selectie niet versterk zou worden .Sterker nog ,Kubik was al weg en Bulykin was niet te houden .Gezien de financiele situatie van de club is hem zelfs verteld dat de club 1 of meerdere spelers moest verkopen .Hierop heeft v/d Brom Vitesse zijn jawoord gegeven .

 

Enkele weken hierna kwam de belangstelling voor Verhoek Derijck en Toornstra van Utrecht .Deze 3 besloten om ado voorlopig trouw te blijven vanewege de El .Net als Immers waren deze spelers zeer teleurgesteld in het vertrek van v/d Brom en het niet blijven van Bulykin .

 

Komende donderdag wacht een schier onmogelijke opgave om de volgende ronde van de El te halen .Natuurlijk hen ik ook nog hoop maar de kans is is natuurlijk nihil .

 

V/d Brom ,Bulykin ,Kubik en bijv Buijs weg en de uitschakeling in de El .Geen vervangers die op korte termijn iets kunnen toevoegen en gerenomeerde clubs die bovengenoemde spelers willen aantrekken .Daarbij komt ook nog dat deze spelers hun toekomst ook ongetwijfeld voor een groot gedeelte zulleen laten afhangen van wat de ander doet .

 

Verhoek zal binnenkort zoals het er nu naar uitziet naar schotland vertrekken ,Immers staat in de belangstelling van Feyenoord en Derijck mag voor 7 ton vertrekken .Aan Toornstra hangt een aardig prijskaartje maar hij zal volgen .

 

Conclusie van dit verhaal is dat het de komende weken heel vervelend zullen worden en dit jaar net als zovelen hiervoor weer een degradatiestrijd zal worden .

sorry maar hier valt mij ziens nog wel wat aan te sleutelen.

vd brom ging naar vitesse omdat het een man is die zich niet aan zijn eigen woorden houd en zich verschuilt achter clubliefde en ZIJN VROUW.

 

Kubik heb de eerste helft van het seizoen goed gespeeld maar zat de 2e helft meer op de bank.

Kubik is niet beter dan hocher dus die is goed vervangen.

Als vd brom had aangegeven een goede tranfervrije spits te willen hebben dan was dat ook wel gebeurd.

 

Waarom zou den haag verhoek laten vertrekken voor 1,7 miljoen?

als utrecht al 3 miljoen heb geboden.

Verder speelt er momenteel niks concreets rondom derijck en vitesse krijgt deze week voor 95% zn aanvoeder van vorig seizoen terug van chelsea die speelt achterin met kashia die momenteel aanvoeder is centraal achterin en dan nemen ze derijck er echt niet bij voor 5 ton salaris.

 

Toornstra is naar wat ik heb begrepen nog steeds in gesprek met de club om zijn nog 3 jaar lopende contract op te waarderen.

Immers en feyenoord ja wat mot ik ermee.

Het is natuurlijk ook niet zo dat als de competitie komend weekend weer begint de jongens nog makkelijk kunnen verkassen.

Dat laat vd kallen nooit gebeuren want waar haalt hij zijn vervangers vandaan?

Het is natuurlijk niet zo dat die jongens zomaar de deur uit kunnen lopen wanneer hun dat willen

 

Feyenoord heb zich nog niet eens gemeld voor immers zullen we dat eerst ff afwachten.

 

 

0
Zondag 31 juli 2011 om 23:43 uur

Tommy

RONNETJUH schreef:

JONGENS IK BAAL HIER ECHT VAN OM DIT TE ZEGGEN MAAR TUSSEN IMMERS EN FEYENOORD SPEELT HET AL MEER DAN 2 WEKEN. ZWAAR KLOTE HOOP ECHT DAT HET NIET DOOR GAAT EN DAT WE HEM KUNNEN HOUDEN EN EEN GOEIE SPITS AAN KUNNEN TREKKEN ZODAT DIE OP ZE OUDE PLEKJE KAN VOETBALLEN MAAR IK HEB ER EEN HARD HOOFD IN

trouwens op vi.nl staat dat feyenoord immers ook wil gebruiken voorin dus dan gaat ie daar ook lekker in de spits lopen

0
Zondag 31 juli 2011 om 22:46 uur

RONNETJUH

JONGENS IK BAAL HIER ECHT VAN OM DIT TE ZEGGEN MAAR TUSSEN IMMERS EN FEYENOORD SPEELT HET AL MEER DAN 2 WEKEN. ZWAAR KLOTE HOOP ECHT DAT HET NIET DOOR GAAT EN DAT WE HEM KUNNEN HOUDEN EN EEN GOEIE SPITS AAN KUNNEN TREKKEN ZODAT DIE OP ZE OUDE PLEKJE KAN VOETBALLEN MAAR IK HEB ER EEN HARD HOOFD IN

0
Zondag 31 juli 2011 om 22:30 uur

Tommy

lulijzer schreef:

Marko Miric (Spartak Zlatibor, Servië) de ideale vervanger voor Verhoek? Wie weet leest Steijn mee...

hoezo vervanger voor verhoek?

zullen we voorlopig alleen praten overs een centrum spits een centrum verdediger en een keeper.

die hebben we nl helemaal niet en met vincento/de vogel/cherry/hocher/van duin hebben we genoeg buiten spelers of spelers die er kunnen spelen

0
Zondag 31 juli 2011 om 20:15 uur

olaf1982

Uding schreef:

Alsof ik een visioen kreeg..

 

Wat wij nodig hebben is een Italiaan!

Zo'n vervelend pest ventje, zo'n kwallebak.

 

En dan niet zo'n halve als Carraciolo, maar echt

zo'n puur etterbakkie:)

Matterazzi dan maar halen lol..

Ik zie het somber in a.s. donderdag...Vind dat de club en Steijn ook laconiek zijn geweest door niet gericht met een extra spits bezig te zijn geweest. Tuurlijk hoopt de club op Bulyikin, maar als je europees speelt kan je niet afwachten of ie komt..Zelfs al had Bulyikin nog gekomen, dan nog heb je een extra spits nodig in je selectie. Vd Brom kon m.i. beter in de toekomst kijken en op tijd spelers aantrekken..

 

Dat we europa uit gaan en een minder jaar hebben kan ik wel hebben, als we Vitesse zondag maar op vechtlust met een nederlaag naar huis sturen..

 

 

0
Zaterdag 30 juli 2011 om 23:36 uur

Gast

hjfff schreef:

Nu we toch zo goed als uitgeschakeld zijn, waarom Brouwer niet proberen in de spits? Laat hem eens 90min opdraven.

 

Onze kracht was vorig jaar het middenveld, dus laat dat in zn geheel.

Vicento is mijn inziens beter op de vleugel dan in de spits gezien zijn lengte en postuur.

 

                Coutinho

Ammi   Derijck   Leeuwin   Luksik

 

             Radosavljevic

       Immers       Toornstra              

 

Verhoek      Brouwer     Vicento

HJFFF,

 

Je ideaalbeeld qua supporters heeft ons in het verleden niet veel suc6 opgeleverd, ik ben ook meer van de "oude stempel" maar ik denk dat wij ons toch moeten neerleggen bij het gemiddelde publiek wat nu de tribunes bevolkt.

 

Je voorstel voor de opstelling is simpel en TOP!

Niet gaan schuiven met spelers die lekker draaiden op bepaalde posities. Simpelweg een (super)spits vervangen voor een andere spits in ons midden; Brouwers.

Vertrouwen geven , lekker laten staan , immers alle clubs zoeken een superspits. Wie weet nog op de laatste dag van augustus maar simpelweg ACHTER ALLE SPELRS GAAN STAAN.

 

ADO DEN HAAG ADO LAAK

 

0
Zaterdag 30 juli 2011 om 22:36 uur

Advertentie

hjfff

Nu we toch zo goed als uitgeschakeld zijn, waarom Brouwer niet proberen in de spits? Laat hem eens 90min opdraven.

 

Onze kracht was vorig jaar het middenveld, dus laat dat in zn geheel.

Vicento is mijn inziens beter op de vleugel dan in de spits gezien zijn lengte en postuur.

 

                Coutinho

Ammi   Derijck   Leeuwin   Luksik

 

             Radosavljevic

       Immers       Toornstra              

 

Verhoek      Brouwer     Vicento

0
Zaterdag 30 juli 2011 om 22:22 uur

super fc denhaag

Remon - Capelle schreef:

Tja, de spitsen waren inderdaad slecht. Misschien nog meer aignaal richting het bestuur om snel rond te kijken naar een "verlosser". Het zou echt drama zijn weer om weer onderaan te bungelen

de spitsen waren ook niet slecht. ze werden alleen verkeerd gebruikt. door vd brom zijn we 4-3-3 gaan spelen, gewoon het systeem dat bij ons past. en als steijn met dit systeem wil doorgaan hebben we gewoon een spits nodig. of het alternatief, met vicento in de spits of van mij part met brouwer. maar je ziet gewoon dat als men belangrijke schakels weghaalt, zoals immers op het middenveld het systeem als een kaartenhuis in elkaar zakt.

0
Zaterdag 30 juli 2011 om 22:14 uur

BLEISWIJK-1

Remon - Capelle schreef:

Dat Wesley verkocht mag worden ben ik met je eens, inferdaad voor een superspits. Echter heeft onze Wes niet altijd deze voorzetten gegeven. Oefening baart kunst. Is dat te simpel? Het zijn toch jonge gasten?

Je leest vaak van supporters dat Wesley pas vorig jaar die goede voorzetten is gaan geven. Dat is echt niet waar! Het laatste jaar onder Atteveld waren zijn voorzetten ook al erg goed. Alleen hadden we toen gewoon geen goede spits!!! 

0
Zaterdag 30 juli 2011 om 21:37 uur

BLEISWIJK-1

Remon - Capelle schreef:

Ik blijf het alleen jammer vinden dat verhoek z`n koppie te snel laat hangen bij bal verlies. Snap wel dat tie geen verdediger is, maar toch. Van jens kunnen we nog veel verwachten. Dus de voorzetten komen wel

Ik ga me er ook mee bemoeien! Wesley mag wat mij betreft voor 3 miljoen verkocht worden. Ik denk namelijk dat je meer aan een spits als Bulykin hebt. En er dan even vanuit gaande dat het geld van Wesley gebruikt wordt voor Bulykin.

 

Ik vind alleen wel dat Wesley een voorzet heeft die vrij uniek is. En kom nou niet met dat hij hem ook wel eens blind voor gooit. Het zit hem namelijk vaak in de juiste snelheid en hoogte van de bal. Er is echt niemand in de selectie die een voorzet als Wesley heeft. Ook Toornstra, Chery en Hocher niet. Dit zijn voetballers die het weer van andere dingen moeten hebben. Deze spelers bewaren in en rond het strafschopgebied weer net wat meer het overzicht!!! 

0
Zaterdag 30 juli 2011 om 21:27 uur

Nu online

Aad, Erik070, zuiderwijk, Marko1969, 070downtherivers, Lellow, Kees en 220 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4