Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

hihi

iiii schreef:

Elia deed helemaal niets bij ons, schoot alleen over naast en raakte de bal niet eens
Saeijs zie ik nog best een aantal keer in de basis staan al is het geen topaankoop.
De Lorge is geweldig om terug te halen.

Waar haal jij je mening vandaan gast?
Elia kan weinig doen als hij op de tribune of bank zit.
0
Dinsdag 23 december 2008 om 10:46 uur

aankopen???

Delorge? dat zou een drama aankoop worden. Ff beetje leuk gevoetbalt bij den haag maar zou bij ons in de basis moeten staan i.p.v wie? je kan hem halen als bankzitter maar daar heb je ook weinig aan. Saeijs zou een goede kracht zijn, een speler om weer terug te halen. Powel aardige voetballer maar is hij wel betaalbaar voor den haag?

 

Nog even over de wedstrijd van zondag..

Was een redelijke wedstrijd, ik heb wel genoeg spelers gezien die zeker de inzet hadden om te winnen maar het was echt erg slordig. Cornelisse speelde dramatisch, Knopper had erg veel inzet maar veel balverlies doordat hij maar rondjes blijft lopen. Rick aardig schot, maar meer ook niet. Ranko was een uitblinker. Meric had ik veel vertrouwen in maar deze wedstrijd erg weinig gezien.

Kreeg al weer zenuwen toen Verhoek erin kwam, maar die heeft me verbaasd. was geen goede wedstrijd maar toonde veel inzet en liep niet steeds te ver door.

 

WAAR blijft Milic? krijgt die jongen nog een kans?

hogendorp kon het nog niet aan, Milic was fit, maar wordt niet opgesteld. onbegrijpelijk, je moet toch weer wat anders proberen

0
Dinsdag 23 december 2008 om 07:07 uur

Haagse Roel

Delft schreef:

Dat weet ik niet of Saeijs een stakker is denk het niet. Maar jij bent helemaal gefixeerd op Derijck alsof dat de verlosser is. Vraagje waarom heeft Feyenooit dan een punt meer en staan ze bijna gelijk met ons ondanks die Derijck. Onzingerucht? Komt bij Frans vandaan die heb ik zelden op onzin kunnen betrappen in tegenstelling tot een aantal anderen.
Saeijs een stakker, wat een gelul, gewoon een goeie verdediger, opbouwend sterker dan wat er nu rondloopt, ok is 30 jaar maar op die positie kan je nog jaren mee hoor. Daarnaast is ie bij spelhervattingen gevaarlijk met z`n kop. We willen toch naar het linkerrijtje ?? Met alleen jeugd red je dat niet. Over Ricky v.d Bergh zijn we snel klaar, begint een soap te worden, roept van alles maar komt nooit, bovendien weinig rendabel, Scoort af en toe fraai maakt pakt een veelvoud onnodige gele en rooie kaarten, dus niet. Mijn optie is Saeijs , Delorge ( wat en fantastische voetballer voor DH) en Powel . Heb je in elke linie een versterking en handhaaf je je gewoon
0
Dinsdag 23 december 2008 om 00:36 uur

marcellino

Den Haag For Life schreef:

Waterman is een ervaren keeper die je nog niet had. Ricky is niet nodig omdat je al genoeg aanvallende middenvelders heb. Ricky voegt niets toe aan het team van ADO net zo min als Powel.
weer een lose kreet ricky voegt niets toe.

Nee hij valt ook niet op bij heracles is al een paar keer man van de wedstrijd geweest maar hij voegt niets toe.

Wat het verhaal zegt is dat wetzel ricky niet wil halen omdat hij volgend wetzel te oud is en hij alleen wil werken met spelers die toekomst hebben.

Als je dan waterman net gehaald hebt en ook saeijs terug wil halen blijft er weinig van zijn worden over ,zo ook om powel te halen.

dat is de kern van het verhaal

0
Maandag 22 december 2008 om 19:12 uur

Vincent

Scorebordjournalist schreef:

JP Saeijs als back-up voor een prima draaiende verdediging erbij, lijkt mij verstandig. Verdere versterking daar niet noodzakelijk, op basis van het aantal tegendoelpunten staat ADO op een negende! plek.

Versterking in de voorhoede met Delorge en Rilke als diepe spits lijkt mij noodzakelijk. Op basis van het aantal voordoelpunten staat ADO op een veertiende! plek.

Deze drie versterkingen en we eindigen bovenaan rechts of zelfs links!

 FORZA ADO DEN HAAG
Ik hou wel van dit soort analyses.

er van uitgaande dat alle tegendoelpunten op conto van de verdediging worden geschreven is daar dus eigenlijk geen versterking nodig.(9e plaats!)

Dat de voorhoede te weinig scoort is duidelijk en met name aan het cree-eren van kansen ontbreekt het heftig.dus versterken op middenveld en aanval.

helder

0
Maandag 22 december 2008 om 13:39 uur

Advertentie

Delft

rien schreef:

Ik zou het niet weten,  Feit is wel dat er ineens met heel veel miljoenen wordt gegooid of dat het pepernoten zijn. En ja, of ze dat kunnen besteden, ik zou het niet weten. Ik neem aan dat ze toch ook wel iets behoudender zijn met zoveel geld.  
Ga er maar vanuit dat er heel weinig mogelijk is. Of de miljoenen van Elia moeten binnen komen. Misschien krijgen we een driehoeks transfer. Wij krijgen Delorge en verder niks enElia gaat van Twente naar Ajakkus.
0
Zondag 21 december 2008 om 22:45 uur

marcellino

Den Haag For Life schreef:

Dat is toch geen competitievervalsing man. Als je daar wint dan schijnt dat ineens niets meer uit te maken. Slap excuus voor een eventuele nederlaag daar.
geen competitie vervalsing leg dan eens uit dat heracles en volendam veel punten thuis hebben gehaald en uit weinig tot niks en dat het voetbal ook niet om aan te zien is.

iedereen moet gewoon op de zelfde ondergrond voetballen.

Als jij dat niet in ziet ga ik toch twijfelen aan je voetbal verstand
0
Zondag 21 december 2008 om 21:23 uur

rien

<FCDH> schreef:

ADO Den Haag pakt punt in Zondag, 21 december 2008, 14:46

NIJMEGEN (SE) -- ADO Den Haag heeft zondagmiddag knap een punt meegenomen bij subtopper NEC Nijmegen. Beide ploegen wisten het net niet te vinden, waardoor het duel in een 0-0 eindstand uitmondde. ADO gaf een uur lang goed partij, maar kwam in de slotfase een aantal keer goed weg. Doelman Robert Zwinkels hield zijn ploeg met fraaie reddingen knap op de been.

De bezoekers begonnen verrassend goed aan het duel in Nijmegen. De ploeg van trainer André Wetzel wist de thuisploeg ver op eigen helft terug te dringen. Het veldoverwicht leverde in de beginfase slechts één kans op. Na een kwartier voetballen schoot rechtsback Ahmed Ammi van verre afstand snoeihard op doel, maar NEC-doelman Gabor Babos wist de poging uit het doel te boksen.

Wellicht dat het UEFA Cup-duel van afgelopen woensdag tegen Udinese nog in de benen van de Nijmegenaren zat, want pas na 25 minuten voetballen kon de ploeg van trainer Mario Been het iniatief overnemen. Dit resulteerde al snel in een goede mogelijkheid. Mustafa El Kabir schoot vanuit een onmogelijke hoek op doel, maar zag zijn poging door ADO-doelman Zwinkels worden gepakt. Even later was het opnieuw El Kabir die gevaar wist te stichten. Jhon van Beukering kopte een voorzet van Youssef El-Akchaoui door, waarna El Kabir opnieuw de Haagsche goalie op zijn weg vond.

Luttele seconden later was het Rick Hoogendorp die aan de andere kant met een afstandschot dichtbij de openingstreffer was. Een prachtige redding van de Hongaarse sluitpost Babos voorkwam de 0-1. Het laatste wapenfeit voor de thee kwam op naam van Van Beukering. De bonkige spits zag zijn inzet worden gekeerd door de Haagse doelbewaker.

Ook na de doelwisseling kon geen van beide ploegen imponeren. ADO bleeft goed partij geven. Aanvoerder en gelegenheidsverdediger Aleksandar Rankovic en Christian Kum wisten de angel uit de Nijmeegse ploeg te halen. Aanspeelpunt Van Beukering werd afwisselend door één van de Haagsche centrale verdedigers aangepakt, waardoor de thuisploeg geen goede aansluiting kon verzorgen om gevaarlijk voor het Haagse doel te verschijnen.

Na dik een uur spelen stond invaller Collins John, koud in het veld, plotseling vrij voor het Haagse doel. Uitblinker Zwinkels wist de spits even uit balans te brengen, waardoor John te ver naar buiten werd gedreven en vervolgens naast schoot.

Vlak nadat het Haagse kwartiertje was ingegaan, kreeg NEC opnieuw een goede mogelijkheid. Lasse Schöne werd vrijgespeeld en kon een schot op doel lossen. Zwinkels wist met een formidabele redding zijn ploeg voor een achterstand te behoeden. Dit was voor ADO-trainer Wetzel het teken om verdediger Csaba Horvath in het veld te brengen voor spits Hoogendorp en met een punt genoegen te nemen.

De vervanging leverde niet de gewenste rust op in de Haagse defensie. Dominique Kivuvu en Saidi Ntibazonkiza, invallers aan Nijmeegse zijde, waren in de slotfase dichtbij de 1-0, maar `man of the match` Zwinkels bepaalde met knappe reflexen de eindstand op 0-0.

Met deze analyse van deze 0-0 wedstrijd is het wederom duidelijk geworden waar het blijkbaar aanschort. FCDH geeft in begin goed partij, maar je leest dat er heel weinig kansen ontstaan en de verbinding van middenveld naar de doelpuntenproductie is er niet. Wat dat betreft was deze wedstrijd natuurlijk ook heel leerzaam voor de staf en Wetzel. Nu is het goed duidelijk wat men moet doen!
0
Zondag 21 december 2008 om 16:17 uur

<FCDH>

laat elia maar naar arsenal gaan voor 15 miljoen die joden geven toch weinig?
0
Donderdag 18 december 2008 om 19:30 uur

jajoh

Als de gemeenteraad vanavond goedkeuring verleent aan de plannen omtrent ADO Den Haag, kan de voetbalclub de toekomst met een brede glimlach tegemoet treden.

Mark van der Kallen. FOTO EVERT-JAN DANIELS
Dankzij Mark van der Kallen, dankzij de gemeente Den Haag en dankzij Klaas de Vries.

Het stadion is straks van de gemeente Den Haag, de club van zakenman Van der Kallen. Dankzij een financiële injectie van zestien miljoen euro. Wéér miljoenen euro`s? In de brij van hypothecaire leningen, crediteurenakkoorden en appartementsrechten knippert de fan met de ogen. Hoe zit het precies? Bij deze de antwoorden.

Wat waren de problemen van ADO Den Haag?

Geld. De club ging vorig jaar rond deze tijd langs de rand van de afgrond en het had weinig gescheeld of ADO Den Haag zou niet meer hebben bestaan. Gelukkig voor ADO kwam Mark van der Kallen voorbij. De zakenman uit Rijswijk vond dat de club niet mocht omvallen. Hij viste meteen acht ton uit zijn portemonnee en maakte de afspraak dat hij acht tot negen miljoen zou investeren in ADO Den Haag.

Was dat nodig?

Nou en of. De Stichting Stadionontwikkeling (SSO), die de aandelen van ADO Den Haag beheerde, had een (ingecalculeerde) lening uitstaan bij de gemeente van 6,3 miljoen euro. Maar onder meer hoge extreme beveiligingskosten rondom wedstrijden, tegenvallende inkomsten en inrichtingskosten van het nieuwe stadion betekenden een extra schuld van bijna vier miljoen euro.

Dus?

Dus werd er een deal gemaakt, het zogeheten Memorandum Of Understanding. Dat was een afspraak tussen de gemeente Den Haag, ADO Den Haag en Van der Kallen. Belangrijk onderdeel daarvan was de schuldensanering en het crediteurenakkoord.

Schuldersanering? Crediteurenakkoord?

ADO Den Haag moest flink bezuinigen op het personeel en daarnaast tot een akkoord komen met een fiks aantal schuldeisers. En dan was Van der Kallen bereid acht tot negen miljoen euro te investeren.

Wat kreeg hij daarvoor?

Alle aandelen van de club die voorheen in de SSO zaten en het hoofdgebouw.

Van der Kallen werd dus feitelijk eigenaar van ADO Den Haag.

Ja, al duurde het maar en duurde het maar voordat het Memorandum Of Understanding kon worden uitgevoerd.

Waarom was dat?

Omdat er bij ADO Den Haag in september van dit jaar lijken uit de kast rolden. Het crediteurenakkoord was hoger uitgevallen, op het gebied van veiligheid was er een tekort en er was verlies op de begroting. Totale nieuwe schuld: zes miljoen euro. De sombere berichten kwamen tegelijk met het rapport van de commissie-Klaas de Vries.

Commissie-Klaas de Vries?

In opdracht van de gemeente Den Haag onderzocht De Vries samen met Peter Vogelzang en professor Hans de Bruijn maandenlang wat er de afgelopen jaren is misgegaan met ADO Den Haag.

Wat was de uitkomst?

De Haagse politiek bestuurde op te grote afstand, had alleen aandacht voor het stadion en heeft de club in de steek gelaten. Op het moment dat de gemeente Den Haag juist de helpende hand moest bieden, trok zij de handen ervan af. Sportwethouder Sander Dekker beloofde beterschap.

Met die nieuwe schuld kon hij meteen de daad bij het woord voegen?

Klopt. Dat nu is ook gebeurd, samen met Mark van der Kallen. Samen hebben zij die nieuwe oude lijken opgeruimd. Ieder voor drie miljoen euro. Daarnaast heeft de gemeente Den Haag voor tien miljoen euro het hoofdgebouw van Van der Kallen teruggekocht. Daarin zit wel de lening van 6,3 miljoen euro die hij (lees: de SSO) nog had uitstaan bij de gemeente Den Haag. De gemeente stak het laatste decennium vijftig miljoen euro in ADO Den Haag, het grootste deel voor de bouw van het stadion. Daar bovenop komt nu een kleine zeven miljoen.

Dus ADO Den Haag is weer een gezonde voetbalclub?

De gemeenteraad moet natuurlijk nog goedkeuring verlenen maar in principe wel. Er is zelfs nog vier miljoen euro over om de `balanspositie van ADO te versterken`.

Is de gemeente Den Haag nu volledig eigenaar van het stadion?

Nou, niet helemaal. Een deel (commerciële ruimtes) van het stadion is nog altijd in handen van Zoutwater BV. ADO Den Haag huurt een klein deel van die ruimtes. De gemeente Den Haag toont zich wel bereid ook dit deel van het stadion te kopen. De gemeente is dan de eigenaar van het hele stadion, Mark van der Kallen van de Haagse voetbalclub. De zakenman investeerde nu ruim twaalf miljoen euro in ADO Den Haag. De hypotheek op het hoofdgebouw komt nu te vervallen waardoor Van der Kallen op dit moment zes miljoen euro in de club heeft zitten.

Wat bezit Van der Kallen dan precies?

Alle aandelen.

Maar Van der Kallen is toch een zakenman? En er zijn toch amper voetbalclubs in Nederland die winstgevend zijn?

Van der Kallen heeft in het bedrijfsleven een naam opgebouwd om zieke bedrijven niet alleen gezond, maar ook winstgevend te maken. En nu pakt hij de maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Is dat reëel?

Sommigen kenners zouden het naïef vinden, maar Van der Kallen gelooft in de club, gelooft in ADO als businesscentrum in deze regio.

Is het nu ineens allemaal koek en ei?

Nou, dat is wel erg optimistisch gedacht. ADO Den Haag mag niet degraderen, want de inkomstenbronnen voor de clubs in de eerste divisie drogen steeds meer op. Het grootste gedeelte van de eerste divisieclubs lijdt flinke verliezen.

Dus investeringen zijn voor André Wetzel noodzakelijk om ADO in de eredivisie te houden?

Ja. De trainer was al druk op zoek naar een spits, maar kan nu concreter worden.





0
Donderdag 18 december 2008 om 15:14 uur

Nu online

Wahter, FC Jeff, Lellow, Aad, zuiderwijk, wiegah070 en 181 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4