Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

JG

CABRI< DENNEBOOM>BEUKERING

en de selectie staat
0
Maandag 6 juli 2009 om 09:09 uur

Johannes

Deepthroat (oftewel Pijpekop) mag iets meer van zijn bron onthullen dan alleen maar een verdachtmaking. Het is namelijk een idioot gerucht dat hier de wereld in geholpen wordt. Stel je voor dat Munsterman opbelt en zegt: André, we betalen even 8 ton minder, vind je dat goed? En André pakt de telefoon en belt Mark en stelt de zelfde vraag... Hoeveel keer NEE zou Munsterman gehoord hebben? Er moet iets tegenover staan. Ofwel een clausule dat HSV ook aan ADO weer een percentage moet betalen bij doorverkoop, ofwel een speler in de deal betrekken i.p.v. cash. Het contract van Elia liep door; selectie van ADO is mager (in elk geval de bank is niet sterk bezet) maar kan ook zonder veel extra geld nog versterkt worden; de verkoop van Bodde hangt bovendien in de lucht. Geen reden voor paniek bij Wetzel & co, geen reden om nu genoegen te nemen met minder dan waar we recht op hebben. Dus Deepthroat, als je dan iets weet, meldt het dan.
0
Zondag 5 juli 2009 om 23:54 uur

MikeDH

Rob schreef:

Ja, dat is waar en van mij mogen ze dat. Maar niet op basis van geroddel en wilde geruchten.
Tuurlijk mag je een mening hebben, en je heb helemaal gelijk .
Maar veel mensen zeiken hem af en waarom???
Er is eindelijk beleid bij de club en de selectie die we nu hebben is waarschijnlijk de beste van de afgelopen 10 jaar.
Er moeten alleen nog wat punten op de I worden gezet.
0
Zondag 5 juli 2009 om 22:07 uur

Vlakko

Ik denk dat het geen slavenhandel meer is en een speler zelf bepaalt of ie van Twente naar Den Haag gaat en nietde 2 clubs bij een transfer van een andere speler.

Hoe het ook is gegaan we zijn er beter van geworden.

En we zullen vanzelf wel zien of er iemand bij komt. 
Ik denk dat ze echt nog wel met bovengemiddelde interesse bezig zijn met een aantal vissen.

Ik ben daarnaast allang blij dat we dit seizoen voor 95% dezelfde basis selectie hebben waar potentie in zit. Niet al die proefspelers, maar werken aan een systeem en automatismen. 

Er is rust bij de club en er word hard gewerkt onze club naar een hoger niveau te brengen. Zowel Wetzel als v/d Kallen hebben ons voorlopig meer goede als slechte dingen gebracht.

Enige minpuntje is dat Buijsnog steeds niet heeft bijgetekend en dus nog steeds elk moment kan worden weggekocht door een buitenlandse club voor 1,5 ton tot 1 sept.  Dat baart mij ng steeds zorgen.
0
Zondag 5 juli 2009 om 21:29 uur

MikeDH

geer schreef:

hoorde dat de selctie rond is? klop dat
en dat ze geen versterkingen halen met het geld van elia .hoe staan verder de geruchten want ik vind dat je elke linie toch nog iemand moet halen
Er is in de media al zo vaak gezegd wat DH nog wilt hebben.
Dan kan je zelf ook wel bedenken dat de selectie nog niet rond is.
0
Zondag 5 juli 2009 om 20:01 uur

Wetzel

Je was bij Munsterman schreef:

Wat deed je gisteren in Enschede bij Munsterman? Ik heb je wel gezien.
Het duurde wat langer omdat HSV en Elia er doorheen zaten te wouwelen toen ik bezig was Joop m`n vakantiefoto`s die van het zwambad lte laten zien.

Ik ga  van dat geld letreclameborden kopen. De selectie is op orde. Dat schijnen er hier ook meerdere te vinden.
0
Zondag 5 juli 2009 om 09:17 uur

Leidschenveen

Leidschenveen schreef:

Antonia
Jarchinio Antonia om precies te zijn. Komt in principe (nog) niet in aanmerking voor de eerste selectie.
0
Zaterdag 4 juli 2009 om 20:05 uur

Mikkie

ADO - Dordt 2-1.

We gaan europa in, toch?

En jongens, ik vind alles prima, iedereen zijn mening.
Kinderen van 12 jaar die mij gaan vertellen dat ik een nepsupporter ben, daar trek ik mij nix van aan.
Kom pas 22 jaar bij Den Haag.

Ik hoop gvd dat we nou es door kunnen pakken!
Gaat goed met de club, meer aanhang, iedereen een positiever beeld van DH, prima!

Met een begroting gelijk aan Vitesse en NAC begrijp ik gewoon niet dat we een selectie hebben die nog niet de helft is van een NAC.

Oper en dat soort kwibussen zit ik niet op te wachten.

Ik durf te zeggen dat ik (en anderen die eeuwig slechte tijden hebben meegemaakt) het nou wel eens verdienen om wat behoorlijks voorgeschoteld te krijgen!

0
Zaterdag 4 juli 2009 om 19:13 uur

Advertentie

Elia: Munsterman maakt mij kapot

zaterdag 04 juli 2009 Algemeen Dagblad
Elia: Munsterman maakt mij kapot
Door MAARTEN WIJFFELS
ROTTERDAM - Eljero Elia meldde zijn werkgever FC Twente gisteren officieel dat hij aanspraak maakt op een verdriedubbeling per direct van zijn salaris.

Eljero Elia in de thuiswedstrijd tegen Ajax. FOTO PRO SHOTS
De aanvaller kan een nieuw jaarinkomen van bijna twee miljoen euro claimen op basis van een contractuele afspraak die afgelopen winter is gemaakt.

,,Eén van de jongste spelers in de selectie die veruit het meest gaat verdienen. Het slaat nergens op,`` zegt de 22-jarige Elia. ,,Het is ook totaal niet mijn intentie om nu geforceerd in deze positie te komen tegenover ploeggenoten. Maar wat kunnen wij anders doen om af te dwingen dat Twente zich hopelijk toch nog aan eerder gedane beloftes houdt?``

Eljero Elia is boos, teleurgesteld en stilaan ook gefrustreerd door de opstelling van Twentes voorzitter Joop Munsterman. Ajax en Hamburger SV zagen biedingen op de aanvaller deze week opnieuw van tafel worden geveegd. Ajax wil acht miljoen euro betalen. De Duitse topclub zit inmiddels iets hoger, omdat HSV volgens Klaus Vink, één van Elia`s belangenbehartigers, bereid is `bepaalde verplichtingen van Twente jegens Elia` over te nemen.

,,Maar Joop blokkeert gewoon alles en ik word met de dag bozer over hoe dit allemaal gaat,`` zegt Elia zelf. ,,Het was Munsterman die me afgelopen winter persoonlijk heeft overgehaald de rest van het seizoen te blijven. In ruil voor zijn medewerking bij een transfer in de zomer. En dat mocht naar een club van mijn keuze zijn. Dat heeft Joop destijds letterlijk gezegd. In de tweede helft van het seizoen is hij daar nog vaker op teruggekomen. Als we een grote wedstrijd wonnen, bijvoorbeeld in de UEFA Cup, dan knuffelde hij me en zei: `Nu help jij Twente en in de zomer helpen wij jou een mooie transfer te maken`.

,,De geest van de afspraak is dat Eljero weg mocht en dat Twente dat niet zou bemoeilijken,`` vult Klaus Vink aan. ,,In letterlijke zin staat er in het contract níet hoeveel Twente maximaal aan transfersom mag vragen. Wij hebben met instemming van Twente wel afgedwongen dat er voor de club een aansporing tot verkopen in staat. Dat is die verdriedubbeling van het salaris. Die zou ingaan op het moment dat Twente een bod weigert dat hoger ligt dan een in het contract van Elia vastgelegde som. Nu Ajax en HSV daar zelfs allebei overeen zijn gegaan met hun biedingen, vinden wij dat Joop Munsterman in de geest van de afspraken moet handelen.``

,,Dat Joop me nu niet naar Ajax laat gaan, daar wil ik uiteindelijk nog begrip voor opbrengen,`` zegt Elia. ,,Geen transfer naar een rechtstreekse concurrent, dat kun je een plaats geven. Maar dat hij me ook niet naar het buitenland laat gaan en er bijvoorbeeld met HSV niet wilde uitkomen, daar ben ik ziek van.

,,Ja, waar Joop mee komt is Perugia. Maar ik wil niet naar Perugia. Er zijn andere, grotere clubs die interesse hebben en die acht miljoen willen betalen. Twente heeft mij twee jaar geleden voor nog geen 200.000 euro gekocht. Hoeveel méér rendement wil je maken?``

,,Wat ik ook zo teleurstellend vind: als ik Joop nu bel, neemt hij zijn telefoon niet op. Maar in de pers doet hij ondertussen allemaal stoere uitspraken over mij. Ik word gebeld door onze trainer (Steve McClaren, red.) die me probeert rustig te houden.

,,Mijn gevoel is dat Twente me wil houden tot na de Champions League-voorronden. Om me - als we het hoofdtoernooi niet zouden halen - vlak voor de transferdeadline nog te verkopen aan een club die zij bepalen. Ik meld me morgen uiteraard keurig voor de eerste training na mijn vakantie die vooral stress heeft gebracht. Ik trek dit allemaal niet veel langer. Op deze manier maakt Munsterman mij kapot.``
0
Zaterdag 4 juli 2009 om 09:42 uur

nieuwe rechtsback

Mannen, na vele uren met plezier de shouts te lezen is de tijd voor mij nu aangekomen om een shout te plaatsen. Aangezien ik het jammer zou vinden als ammi weg zou gaan, denk ik niet dat wij daar heel lang treurig over moeten zijn. Natuurlijk hij heeft een goed seizoen gedraaid. Maar uit zijn reacties te lezen ( mits juist opgeschreven door de media en niet uit de duim gezogen, zoals de laatste tijd vaak gebeurt ), zit hij met zijn hoofd al bij vvv en zijn familie. Uiteraard is hij een hele goede voetballer gebleken, maar de wereld eindigt niet bij het vertrek van ammi. Liever een talentvolle back of een back die het bij de (sub) top net niet red, dan een back die ervaren is maar niet meer 100% gemotiveerd.
Hierbij volgen enkele suggesties. ( let op! dit zijn slechts eventuele opties, uiteraard geen bewezen door wetzel begeerde aankopen. ) 

- Bruno Silva ( 8 wedstrijden in 2008, één van 020 maar wel een hele goede voor den haag ).
- Milano koenders ( kost niet veel, talentvol, jong, gretig en mag weg )
- serginho Green ( 27 jaar, 9 wedstrijden in 2008, toch altijd een waardevolle back/centrale verdediger gebleken )
- Dwight Tiendalli ( heeft een goed seizoen gedraaid maar mocht vorige winterstop nog weg, weet niet hoe zijn situatie nu is )
- Jan kromkamp ( 12 wedstrijden, moet nog 29 worden, toch een aardige staat van dienst. )
- Janmaat ( bij den haag steengoed, heeft het nog niet laten zien bij heerenveen, maar toch een welkome versterking )
- sepp de roover ( 16 wedstrijden in 2008, goede back.)

Zomaar een kleine greep uit een selectie goede en wellicht beter backs dan ammi. Uiteraard ammi is nog niet weg en ik vind hem ook echt goed passen bij den haag. Maar om te zeggen dat ik tranen met tuiten zou huilen om zijn vetrek, hmm nee! 

0
Vrijdag 3 juli 2009 om 23:51 uur

Nu online

FC Jeff, Wahter, Thehague070, Bleek, Rob2002, Lellow en 289 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4