Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Waht

Kees schreef:

Let nou maar op dat ie gewoon blijft zitten. Piet Jansen heeft vanavond ook nog benadrukt dat hij Steijn een heel goede coach vindt die heel veel pech heeft gehad etc. En dit is geen voorbode van een ontslag volgens mij.

lees verder rtv west teletekst

Oh ja onze technisch directeur met voetbalverstand moet bepalen of Maurice een goede trainer is.
Is zijn eerste job in de voetballerij. Ook een lachertje.
0
Zondag 20 oktober 2013 om 22:23 uur

Gast

Bert schreef:

Vanuit Polen toch maar even een reactie. Steijn had aan het eind van vorig seizoen ermee moeten stoppen. Desnoods had die naar Dordrecht gegaan. Tussentijdse trainerswissel wordt een moeilijk verhaal. Wellicht Jol erbij. Of Verbeek aanstellen als die wil en financieel haalbaar is.

Keeper De Zwart is geen keeper op eredivisieniveau. Ook de verdediging is niet op orde. Maar aanvallend loopt het ook niet. Wat gek dat redelijke spelers als Cabral en Gouriye zo door het ijs zakken bij ons We gaan nog zware tijden tegemoet .
De aanval was vorig jaar ook een zorgenkindje, maar van de vleugelspelers die nu zijn gehaald had inderdaad veel meer verwacht mogen worden. Het had inderdaad nu beter geweest als Steijn voor de competitie een stap terug had gedaan, in een andere rol of een jupilerclub, en met opgeheven hoofd en een eindklassering in het linkerrijtje als bagage vorig seizoen. Op dit moment zijn er ook geen betaalbare alternatieven die direct verbeteringen gaan laten zien. Het wordt voor Steijn natuurlijk wel wekelijks moeilijker zo om te functioneren, en om geloofwaardig te blijven overkomen. Een trainer is zo goed als de resultaten.

Succes in Polen
0
Zondag 20 oktober 2013 om 22:22 uur

D.H.zuid-west

Kees schreef:

Ik kan me absoluut niet voorstellen dat Maurice Steijn morgen ontslag krijgt. Dat strookt niet met het beleid van de club. Alles is op de lange termijn gericht en we hebben al meerdere slechte series gehad. Tevens zadel je een nieuwe trainer niet op met Twente thuis en AZ uit. Daarnaast nog eens MVV voor de beker uit.

Deze drie wedstrijden zit Maurice zeker nog op de bank.
Kees, er is nooit een goed moment te vinden in een seizoen om van trainer te wisselen, toch zal het moeten gebeuren. Het het bestuur moet nu daadkrachtig handelen om de gemoederen tot bedaren te brengen (voordat de boel echt ontspoort). Fans pikken niet nog een slechte reeks en nu even geen lange termijn plannen svp maar er alles aan doen om nc te ontlopen. Wie nu nog niet doorheeft dat wij echt in de problemen zitten snapt het niet.

Grootste uitdaging is een beschikbare en juiste coach voor deze ploeg te vinden die ook nog eens betaalbaar is. Stiekum hoop ik dat we Verbeek (desnoods tot einde seizoen) kunnen aantrekken.
0
Zondag 20 oktober 2013 om 22:22 uur

yesyes

Haagse Kelt schreef:

Tot nu toe was ik voor het aanblijven van Steijn. Omdat ik vond dat hij wel 10 wedstrijden de tijd mocht krijgen en geen schuld had aan de late komst van een aantal spelers. Maar vandaag leert dat t wellicht niet meer goed gaat komen. Als je Steijn goed beluistert bij Langs de Lijn bijv merk je dat hij t ook niet meer weet. Er moet een fris persoon voor de groep komen, dwz iemand v buiten de club. Heel erg jammer dat Advocaat voor AZ heeft gekozen. Jol zie ik ook niet gauw komen.
Het is ons gewoon zoals altijd niet gegund! We hebben altijd pech. Allemaal te danken aan die amateurs die dat drainage systeem hebben aangelegd. Ik durf er me handen voor in het vuur te leggen dat als het veld goed was en we gewoon tegen vitesse en heerenveen hadden gespeeld dat advocaat trainer bij ons was geworden. Vitesse en heerenveen had je gewoon allebei verloren op een normaal bespelend veld. Dus dan was steijn al eerder vertrokken of ontslagen. En ik weet zeker dat advocaat voor 100% voor ons had gekozen.

Nu is mijn hoop op Jol gericht en misschien is dat nog wel een veel betere optie dan advocaat. Ik geloof er in dat frans hier op de box geen onzin verkondigd. Want ook Jol ziet zijn ontslag aankomen als hij zo blijft presteren. Ik heb al zo`n voorgevoel dat met Jol al het 1 en ander besproken is mocht het bij steijn en jol beide fout gaan.
Nu maar hopen op een slecht resultaat van Jol morgen van 5-1 verlies ongeveer. Dan kunnen er misschien eindelijk eens leuke dingen gaan gebeuren bij onze club.....
0
Zondag 20 oktober 2013 om 21:09 uur

Ron001

Kees schreef:

Let nou maar op dat ie gewoon blijft zitten. Piet Jansen heeft vanavond ook nog benadrukt dat hij Steijn een heel goede coach vindt die heel veel pech heeft gehad etc. En dit is geen voorbode van een ontslag volgens mij.

lees verder rtv west teletekst

Dit is een voorbode tot ontslag!! Gebeurd altijd als het volgens het bestuur een hele goede trainer is en er geen wolkje aan de lucht is!!

Maar zouden ze nu al een nieuwe trtaner hebben of niet??!!
Wie o wie staat er binnekort op het trainings veld!!!
0
Zondag 20 oktober 2013 om 21:03 uur

BLEISWIJK-1

Als Martin Jol echt van plan is om trainer bij ADO te worden bij zijn ontslag of vanaf volgend seizoen. Dan zie ik het nog wel gebeuren dar Zeljko Petrovic als assistent wordt aangesteld. En laat die nu transfervrij zijn op dit moment.

Ik weet alleen niet of hij de papieren heeft om (tijdelijk) hoofdtrainer te worden.
0
Zondag 20 oktober 2013 om 21:02 uur

zuid tribune

Of morgen de dag voor ons beter wordt als onze trainer wordt ontslagen weet ik niet. Carpe Diem las ik vanmorgen, "pluk de dag" en dat moeten we echt zelf doen.
Supporter zijn van ADO Den Haag is een uitdaging. Het betekend ook ondersteunen. Door dik en dun.
Op andere supportersites vliegt de meest verschrikkelijke ziekte je weer om de oren. Vervolgens rouwen wij om.....
Ben ik blij en tevreden? Nee natuurlijk niet. Kan ik er iets aan veranderen? Nee ook niet. Zolang dat laatste het geval is pluk ik de dag en ben ik er zaterdag weer bij, gewoon als supporter.
0
Zondag 20 oktober 2013 om 20:50 uur

Advertentie

Kees

haagse-Dick schreef:

zullen we dan eindelijk morgen een betere dag krijgen met het ontslag van onze grote vriend
Ik kan me absoluut niet voorstellen dat Maurice Steijn morgen ontslag krijgt. Dat strookt niet met het beleid van de club. Alles is op de lange termijn gericht en we hebben al meerdere slechte series gehad. Tevens zadel je een nieuwe trainer niet op met Twente thuis en AZ uit. Daarnaast nog eens MVV voor de beker uit.

Deze drie wedstrijden zit Maurice zeker nog op de bank.
0
Zondag 20 oktober 2013 om 20:43 uur

haagse-Dick

Zo’n honderd supporters van ADO Den Haag hebben zondagavond bij het Zuiderpark de spelersbus opgewacht.

Na het verlies tegen PEC Zwolle met 6-1 willen ze dat trainer Maurice Steijn opstapt. Na een discussie met de spelers en de staf gingen de supporters weer naar huis.

De politie hield van een afstand de situatie in de gaten.

Als de laatste zin klopt is het rustig en goed verlopen
0
Zondag 20 oktober 2013 om 20:29 uur

lulijzer

Zonder zout in de wonden te willen strooien.
Elke zichzelf respecterende trainer stapt nu toch gewoon op?!
0
Zondag 20 oktober 2013 om 20:22 uur

Nu online

Wahter, Fido, rh_vakm en 444 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse -6 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2