Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Delft

Den Haag For Life schreef:

Krul wil niet terug want dat betekent dat hij de stap naar Newcastle te vroeg heeft genomen. Hij leidt dan gezichtsverlies.
Dat is het grote geld. Krul verdient waarschijlijk 3x zoveel als de best betaalde speler van Ado. Hij was al onbetaalbaar voor die kakkerlakken. Het is een beetje doorgeslagen allemaal. Maar nu komt de kredietcrisis. Als je weinig geld hebt kun je ook weinig verliezen. Hoop alleen dat vd Kallen niet teveel geld verliest. Maar reken maar dat de heren voetballers ook flink moeten gaan inleveren. De top is wel bereikt ga daar maar vanuit.
0
Vrijdag 12 december 2008 om 21:24 uur

emil rilke

In verdedigend opzicht beschikt Zilina over twee harde centrumverdedigers: Jozef Piacek en Benjamin Vomacka. Daardoor valt er door de lucht voor de Ajax-spits van dienst donderdag weinig eer te behalen. Het duo is bikkelhard, deelt uit en incasseert. Technisch zijn ze minder onderlegd en daar liggen dan ook zeker kansen voor de ploeg van Marco van Basten. Verder is doelman Dusan Pernis niet van een uitzonderlijke kwaliteit, net als linksback Lukas Tesak.

Het grootste gevaar loopt op de rechtervleugel. In de wedstrijd tegen Hamburger SV vormden vooral rechtsback Peter Pekarík en rechtermiddenvelder Admir Vladavic een voortdurende dreiging voor de Duitse defensie. Aanvoerder Zdeno Strba en de Braziliaan Adauto da Silva zijn op het middenveld het creatieve brein van de ploeg. Zij worden geassisteerd door de stofzuigers Ondrej Sourek en Mislav Karoglan.

Voorin speelt de ploeg eigenlijk met één spits. Dat is de onbehendige Peter Styvar of de balvaardige Emil Rilke. Tegen Hamburger SV viel laatstgenoemde als invaller het meest op. Hoewel hij vooral was ingebracht voor het slotoffensief, maakte hij een betere indruk dan zijn collega. Dankzij HSV-doelman Frank Rost gingen de punten echter onverdiend mee naar Hamburg.

0
Donderdag 11 december 2008 om 22:00 uur

Joost

Berry Powel heeft komende week een gesprek bij ADO Den Haag. Dat meldt Hans Nijland, algemeen directeur van FC Groningen, donderdag aan het weekblad Sportweek. De aanvaller lijkt weinig toekomst meer te hebben onder trainer Ron Jans, die hem onlangs verweet niet genoeg motivatie op te kunnen brengen. Nijland ontkent dat Powel een half miljoen euro moet opbrengen. "Tegen clubs die denken dat ze met dat bedrag Powel op kunnen halen, zeg ik dat ze dan beter in de A1 of B1 kunnen kijken of er nog een speler voor hen rondloopt. Berry is een uitstekende spits. Niet voor niets zit de halve Eredivisie achter hem aan.”

Naast de Hofstedelingen zijn Roda JC, Sparta Rotterdam en Powels oude club De Graafschap geïnteresseerd in de aanvaller. “De beste oplossing is dat Berry vertrekt in de winterstop", geeft zaakwaarnemer Chiel Dekker aan. "Er is interesse genoeg. De Graafschap hoort daar ook bij, maar dat zie ik niet als een reële optie.”

Namens FC Utrecht ontkent technisch directeur Piet Buter interesse te hebben in Powel. "Powel is een speler die je niet voor de breedte haalt. Wij zijn op zoek naar een jonge, talentvolle spits die er staat bij blessures of schorsingen. Je moet dan denken aan Ben Sahar (Chelsea) of Jordy Brouwer (Liverpool). Zo overwegen we ook om Frank van der Zwan, die momenteel is verhuurd aan Haarlem, terug te halen.”
0
Donderdag 11 december 2008 om 21:52 uur

Leidschenveen

Den Haag For Life schreef:

Het is mooi dat de zaak is geseponeerd. Media moet eens kappen om schorsingen aan te naaien. Helemaal mooi van Sander Keller. In ieder geval geen matennaaier.
Nou, ik vind het helemaal niet mooi. Het is al de tweede keer dit seizoen dat ie met een vieze overtreding wegkomt. De KNVB spreekt dit soort types mijns inziens veels te vaak vrij. Spelers van kleinere clubs worden vaker en sneller gestraft. Ik vind trouwens dat de media er juist weinig aandacht aan geschonken heeft. Ken je het gevalletje Kum-Beerens nog van een paar jaar geleden en recenter de overtreding van Rankovic (Sparta uit). Zijn zeker tien keer herhaald. Dat was pas een kwestie van schorsingen aannaaien door de media.
0
Maandag 8 december 2008 om 23:15 uur

<FCDH>

Rick Hoogendorp kan `t nog steeds
Zaterdagnacht om één uur rinkelde de deurbel bij de familie Hoogendorp. De heer des huizes schrok wakker, stak zijn hoofd uit het raam en ontwaarde beneden een man. Diens auto in de straat liep stationair.

„Taxi voor Rick Hoogendorp!” zei hij. De voetballer trok verbaasd de wenkbrauwen op en moest de taxichauffeur vervolgens teleurstellen. Hij wilde toch écht gewoon weer lekker gaan slapen.

Voetbalhumor? „Ik weet niet wie er achter zit, maar het heeft geen effect gehad,” grijnsde Rick Hoogendorp gistermiddag. Juist hij brak veertien uur na de onverwachte wake up call de ban voor FC Den Haag in de lastige uitwedstrijd bij NAC.

Met zijn vroege openingsgoal - een fraaie kopbal na een al even mooie voorzet van Soltani- wees Hoogendorp zijn ploeg de weg naar een 4-0 overwinning in Breda. De Haagse zege was volkomen terecht, al viel de sensationele score in de slotfase wel erg royaal uit.

NAC bewees dat het na de zeperd tegen Sparta (4-0) nog slechter kon. De Bredanaars, die als excuus konden aanvoeren dat de halve selectie in de lappenmand bivakkeert, schiepen zich niet één goede kans. FC Den Haag verwelkomde de zege na zeven nederlagen op rij met open armen.

Rick Hoogendorp was de verpersoonlijking van de Haagse opleving. De aanvaller zou ‘gewoon’ op de bank hebben gezeten als Fabio Caracciolo zaterdag tijdens de training niet geblesseerd (hamstring) was geraakt. „Rick is technisch en tactisch verder dan Milic, daarom kreeg hij de voorkeur,” legde FCDH-trainer André Wetzel uit.

Het was al even geleden dat Rick Hoogendorp het genoegen smaakte vanaf de aftrap mee te doen. Thuis tegen Volendam, op 18 april van dit jaar. Een hernia hield hem vervolgens maandenlang langs de kant, waarna openlijk werd getwijfeld of Hoogendorp het nog wel kon. „Scoren verleer je niet,” zat Hoogendorp gisteren ineens weer vol Haagse bluf. „Ik heb een tijd droog gestaan, ben er een tijd eruit geweest, maar nu sta ik er weer.”

Ook Wetzel had zijn twijfels. Twee weken terug nog vond de trainer dat Hoogendorp ‘een paar kilootjes moest afvallen.’ Hij was ‘er nog lang niet, moest krachtiger én fitter worden’. De getergde Hagenaar antwoordde, zoals hij zijn hele loopbaan critici de mond diende te snoeren: met scoren. Bijna 22 maanden na zijn 98ste eredivisietreffer (FCDH-Feyenoord op 25 maart 2007) liet Hoogendorp de 99ste noteren en het had weinig gescheeld of hij had tegen NAC de magische grens van 100 bereikt.

Hoogendorp was een stief kwartiertje na rust keeper Jelle ten Rouwelaar al gepasseerd, maar schoof de bal op de paal. Twee minuten later deed hij dat opnieuw. „Maar dat was geen kans, dat was een bal uit de kluts,” haastte hij zich te zeggen.

In het Rat Verlegh stadion doemden flarden op van de oude Hoogendorp. Hij werkte zich te pletter, was aanspeelbaar, dreigend én creëerde kansen. „Ik denk dat ik fit ben,” zei hij met een vette knipoog naar de kritiek van de oefenmeester.

„Dit niveau heb ik van Ricky nog niet gezien,” bekende ook Wetzel, die opgelucht was dat FCDH’s vrije val van de laatste weken (even) tot stilstand is gekomen. Door overige goals van Richard Knopper (twee) en uitblinker Karim Soltani behaalde FCDH de grootste zege van dit seizoen. Nóg een pluspunt: de Hagenaars slaagden er na 25 wedstrijden eindelijk weer eens in op vreemd terrein de nul te houden. Robert Zwinkels keepte weer zeer attent.

André Wetzel meent dat Hoogendorp nog geen hele wedstrijden kan volmaken en dat de ontwikkeling van Fabio Caracciolo en Bogdan Milic te traag verloopt. De plotselinge doelpuntenregen in Brabant brengt FCDH niet van de gedachte door te gaan met zoeken naar een (extra) spits voor de tweede seizoenshelft.

‘Haagse Ricky’ ziet het allemaal wel. Hij heeft genoeg meegemaakt om nog in de war te zitten. Zijn optreden mét goal joeg het nodige zelfvertrouwen naar de mond. Gaat FCDH een spits halen? Hoogendorp: „FCDH hééft toch een spits?”

Bron: www.sportwereld.nl
0
Maandag 8 december 2008 om 16:23 uur

Vincent

dh schreef:

kijk ns naar scwiebbe trouwens die man moet eigenlijk altijd spelen, superdegelijke speler
maar o zo weinig creatief..
0
Zondag 7 december 2008 om 16:21 uur

martin

BINNENLANDS NIEUWSPowel: `Wat doe ik hier dan?`Door Jeroen van den Kroonenberg
Zaterdag, 06 december 2008, 13:38

FC Groningen-spits Berry Powel is verontwaardigd over het feit dat trainer Ron Jans hem niet heeft opgenomen in de selectie voor het duel met PSV. Powel denkt zelfs aan een vertrek bij de club.

Powel en Jans hadden afgelopen woensdag een gesprek. De oefenmeester liet de aanvaller vervolgens buiten de selectie vanwege `motivatieproblemen`. Powel zou volgens Jans niet graag voor FC Groningen willen voetballen, maar de aanvaller is het daar niet mee eens. "Ik heb het hiernaar mijn zin en ik voetbal graag voor FC Groningen. Ik was in de veronderstelling dat ik bij de selectie zou zitten en woensdag tijdens het gesprek kwam ik er achter dat dat niet het geval is", aldus Powel tegenover RTV Noord. Volgens Powel is de vertrouwensband tussen hem en Jans er niet beter op geworden door het voorval.

De speler van FC Groningen verwacht dat er komende week nog wel een gesprek zal volgen. Het is nog maar de vraag of Powel ook na de winterstop nog aan spelen toekomt bij de club. FC Groningen heeft aangegeven zich te willen versterken in de voorhoede. "De trainer heeft aangegeven dat bij mij de negatieve aspecten zwaarder wegen den de positieve. Daardoor zal ik weinig aan spelen toekomen. Maar aan een vertrek wil de club ook niet meewerken. Dan vraag ik me af; `wat doe ik hier dan`?"

0
Zaterdag 6 december 2008 om 14:22 uur

Den Haag For Life

moes schreef:

powell is echt wel een spits voor ons  gewoon halen die jongen  en delorge en slory erbij,wie had je dan willen halen junker ???????dat is pas niks en die is nog duur ook
Geen spitsen halen maar spelers die spitsen kunnen bedienen. Daar heb je nu te weinig van. De buitenspelers gaan voor eigen succes. Verhoek, Meric enz.
0
Woensdag 3 december 2008 om 22:42 uur

Advertentie

kojak1

zo tijd genoeg gehad om bij te komen van de ellende.lees hier geen letter over onze geweldenaar kum.die is gisteren toch ook wel een beetje door de mand gevallen vind ik.ik denk zonder te overdrijven 30 maal teruggespeeld op zwinkels,waar iedereen ook erg blij mee was aan de fluit concerten te horen.mevaller vond ik zelf horvath en ammi,die elia toch weinig kans gaf.cornelise ook niet zo slecht,van ranco is bijzonder weinig over na de nacompetitie.ik vind trouwens zwinkels op de lijn goed maar heeft nog minder uitstraling als verhoeven van volendam.voor de rest heb ik niet eens zin om een woord te zeggen,alleen misschien nog over de mn held immers,die toch geen voet aan de grond krijgt,maar wel altijd de voorkeur van de twijfel van onze supporterskrijgt.of zie ik het misschientoch niet zo goed meer.
0
Zondag 30 november 2008 om 21:07 uur

ADO supporter Leidschenveen

Ik begrijp werkelijk niet waarom Zwinkels zo weinig krediet krijgt van een aantal forumleden. Hij stond een wereldpartij te keepen gisteravond. Het had bij rust al 0-5 kunnen staan.
0
Zondag 30 november 2008 om 20:03 uur

Nu online

Huge, tjapi01, Aad, Fido, FFL, Rob2002, FC Jeff, FC Den Haag! en 205 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4