Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

rien1

<FCDH> schreef:

als ze 1 miljoen bieden mag ie van mij weg hij is best vaak geblesseerd en ruilen voor honda mag ook
Dat hij blessuregevoelig is, is toch bijna het hele seizoen onder Wetzel niet gebleken op een enkel keertje na volgens mij. De ellende is begonnen toen Wetzel ineens het veld moest ruimen en Atteveld kwam. Ammi heeft ook gezegd dat hij het enorm betreurd dat Wetzel opstapte. Op vrijwel hetzelfde moment kwam VVV al om de hoek kijken toen zeker was dat ze zouden promoveren. De 1e de beste wedstrijd onder Atteveld in Tilburg kwam binnen np-time de blessure van Ammi. Hij speelde niet meer met uitzondering van Vitesse en nu is er weer \`\`een probleem\`\` met de knie van Ammi. Je zou toch zeggen dat een club als VVV die straks met miljoenen kan gaan strooien, wel iets anders te doen heeft dan achter Ammi aan te zitten met zijn al 4 maanden durende blessure. Alles bij elkaar, de  plaats Venlo, zijn familie en ouders en zijn cluppie VVV maakt mij gewoon achterdochtig. Sorry daarvoor als men het er niet mee eens is. 

Mocht Ammi weggaan naar VVV, dan moet men gewoon een goeie (en dan bedoel ik al helemaal geen 5 ton) vragen. Ik denk eerder aan 1,5 a 2 miljoen. 

Overigens kunnen we door dit irritante gedoe van VVV nu een speler ala Elia in de selectie krijgen die koste wat kost weg wil naar in dit geval Venlo.
0
Vrijdag 3 juli 2009 om 22:07 uur

Haagse Roel

Kees schreef:

Houd ze vast, houd die momenten vast, Ooievaar. Ik ben juist blij met jouw shouts en ook met die van Van Sassem. Eén shout van jullie en er komen er direct weer zo`n 20 terug. Houdt de boel lekker levendig. En wat ik al vaker beweerd heb: standvastig zijn jullie in je mening.

Echter 1 ding: ben het bijna nooit met jullie eens
Hoi Kees, Bert heeft idd altijd iets zinnigs te vertellen, ben het vaak ook met hem eens. Echter nu even niet.

Ik vind die rust wel verstandig. Op zich hebben we een aardige selectie, Ricky v.d Bergh erbij en Waterman nu komende maanden vaste keep.
Wetzel en Atteveld hebben gezegd alleen voor echte versterkingen te gaan en anders maar even niet.

Kan me dat gedoe met als maar passerende "proefspelers" nog herinneren, allemaal net niet spelers. Types als  Oost , Oper en Beukering vind ik nou geen A categorie. 

Dus blijf ik lekker rustig en heb er vertrouwen in dat er nog een paar leuke spelers bijkomen, al zal e.e.a ook afhangen van de al dan niet verkoop van Elia vermoed ik.

Groet.
0
Vrijdag 3 juli 2009 om 16:30 uur

Vador

Fotoshoot ADO mislukt
Gepubliceerd op: 3 juli 2009 14:24
Bron: Elf

Pers, spelers en technische staf waren er vrijdag helemaal klaar voor. Vandaag zouden de selectie- en portretfoto`s van de spelers van ADO Den Haag geschoten worden. Vanwege een foutieve tekst op de shirts, moest het hele gebeuren uiteindelijk worden afgeblazen.

Hummel-importeur Deventrede zou de tenues bedrukt en al aanleveren. Hoewel de shirts weliswaar netjes werden bezorgd, bleek de sponsornaam niet juist te zijn afgebeeld. In plaats van `Fit for Free` prijkte nu de tekst `Fit for Frel` op het shirt. De fout werd pas enkele uren voor de shoot ontdekt, waarop de persdag direct moest worden afgelast.

Er wordt nu gezocht naar een nieuwe datum. Gesproken wordt over de week van 13 juli.
0
Vrijdag 3 juli 2009 om 14:44 uur

Hummeltje

Gepubliceerd op: 3 juli 2009 14:24


Pers, spelers en technische staf waren er vrijdag helemaal klaar voor. Vandaag zouden de selectie- en portretfoto\`s van de spelers van ADO Den Haag geschoten worden. Vanwege een foutieve tekst op de shirts, moest het hele gebeuren uiteindelijk worden afgeblazen.

Hummel-importeur Deventrede zou de tenues bedrukt en al aanleveren. Hoewel de shirts weliswaar netjes werden bezorgd, bleek de sponsornaam niet juist te zijn afgebeeld. In plaats van \`Fit for Free\` prijkte nu de tekst \`Fit for Frel\` op het shirt. De fout werd pas enkele uren voor de shoot ontdekt, waarop de persdag direct moest worden afgelast.

Er wordt nu gezocht naar een nieuwe datum. Gesproken wordt over de week van 13 juli.
0
Vrijdag 3 juli 2009 om 14:44 uur

Hoeven wij hem in ieder geval niet meer te halen.

of.. schreef:

heb je het gewoon ergens gelezen?
Westerveld baalt na mislukte keuring bij FC Utrecht

02/07/2009 20:40

EXCLUSIEF - De overgang van Sander Westerveld naar FC Utrecht gaat niet door. De 34-jarige doelman en de club kwamen eerder een contract voor één seizoen overeen, maar Westerveld kwam niet door de medische keuring.

Westerveld onderging op zijn achttiende een meniscusoperatie aan zijn linkerknie. Na het ontstaan van littekenweefsel werd er vijf jaar geleden nog eens een schoonmaakoperatie aan het gewricht uitgevoerd. Voor FC Utrecht, dat met Michel Vorm al een blessuregevoelige doelman in de selectie heeft, was dat een te groot risico.

`Sinds de laatste operatie doorloop ik een fitnessprogramma bij fysiotherapeut Leo Echteld in Amsterdam en daar heb ik baat bij`, reageert Westerveld teleurgesteld via Voetbal International. `De laatste jaren heb ik bij Almería en Sparta nooit een wedstrijd hoeven missen door welk fysiek probleem dan ook.`

Westerveld kwam het gehele vorige seizoen niet in actie, doordat hij zonder club zat. De twee seizoenen daarvoor was de zesvoudig Oranje-international vaste keus onder de lat bij respectievelijk UD Almería en Sparta Rotterdam.

Westerveld: `Hoewel technisch directeur Foeke Booy me ook zei dat het ook nog vijf jaar goed kan gaan, durft FC Utrecht het blijkbaar niet aan. Voor mij is dit een bittere pil. Ik wil graag doorgaan met voetballen en ga me nu op de toekomst bezinnen.`
0
Donderdag 2 juli 2009 om 21:08 uur

Advertentie

Rome

super fc denhaag schreef:

volgens de coach van celtic gaat jan vennegoor celtic zeker verlaten. hij is waarschijnlijk al bezig met een andere club. 
ik hoop dat wetzel het iets vind.

Zal wel naar PSV gaan.. dat biedt mogelijkheden om Koevermans binnen te halen..

 

Een mooie opstelling lijkt mij..

 

----------------Koevermans------------------

------------------------Hadouir----------------

-Van den Bergh----------------------Castelen

---------------Luyckx--------Buijs-------------

El Akchaoui---Rankovic---Derijck---Janmaat

-----------------------Krul-----------------------

 

 

Maarja.. de kans dat ook maar 1 van de nieuwe spelers in mijn selectie komt is al behoorlijk klein.. Laat staan zoveel.. Ach.. Misschien in een jaar of 3..

0
Donderdag 2 juli 2009 om 17:32 uur

zuid tribune

www.adodenhaag.nl
Boy Waterman voegt zich vanaf vrijdag 3 juli weer bij de selectie van ADO Den Haag. Net als vorig jaar wordt hij een seizoen gehuurd van AZ. Met de knieblessure van Robert Zwinkels en het ziek zijn van Gino Coutinho, stond de talentvolle Christian van Wijngen de eerste twee oefenduels van 2009/2010 onder de lat. Nu is het aan Waterman en Coutinho om de komende weken de plaats onder de lat in te nemen.
Waterman streed vorig jaar een strijd met Robert Zwinkels uit om de plek van eerste keeper. De keeper die Europees kampioen werd met Jong Oranje, stond in totaal 10 competitieduels onder de lat.

0
Donderdag 2 juli 2009 om 15:35 uur

Rome

Boy Waterman jaar op huurbasis bij ADO DH
Boy Waterman voegt zich vanaf vrijdag 3 juli weer bij de selectie van ADO Den Haag. Net als vorig jaar wordt hij een seizoen gehuurd van AZ. Met de knieblessure van Robert Zwinkels en het ziek zijn van Gino Coutinho, stond de talentvolle Christian van Wijngen de eerste twee oefenduels van 2009/2010 onder de lat. Nu is het aan Waterman en Coutinho om de komende weken de plaats onder de lat in te nemen.
Waterman streed vorig jaar een strijd met Robert Zwinkels uit om de plek van eerste keeper. De keeper die Europees kampioen werd met Jong Oranje, stond in totaal 10 competitieduels onder de lat.
0
Donderdag 2 juli 2009 om 15:35 uur

De 2 opstellingen van VVCS

De selectie van Team VVCS voor vanavond:

1. Barry Ditewig
2. René Bot
3. Robin Faber
4. Thomas Litjens
5. Lion Axwijk
6. Christy Bonevacia
7. Resham Sardar
8. Marcel Woudenberg
9. Rocky Siberie
10. Jamal Dibi
11. Erwin Koen
12. Mark Smith
13. Howard Nedd
14. Michael van der Kruis
15. Roel Stoffels
16. Henk Baum
17. Yassine Assa
18. Pascal Heije
19. Nordin Wooter
20. Kiki Musampa
21. Joey Snijders
22. Geoffrey Verweij
23. Urvel Wijnaldum

Vanavond speelt Team VVCS haar tweede wedstrijd tegen VVV-Venlo. De wedstrijd begint om 19.00 uur op het terrein van Sportclub Irene (Sportpark Bakenbos, Bakanbosweg 4, Tegelen).

De volgende spelers zullen vanavond in actie komen voor Team VVCS:

1. Barry Ditewig
2. René Bot
3. Michael van der Kruis
4. Roel Stoffels
5. Thomas Litjens
6. Pascal Heije
7. Henk Baum
8. Yassine Assa
9. Nordin Wooter
10. Kiki Musampa
11. Howard Nedd
12. Mark Smith
13. Robin Faber
14. Lion Axwijk
15. Christy Bonevacia
16. Resham Sardar
17. Maarten Woudenberg
18. Rocky Siberie
19. Jamal Dibi
20. Erwin Koen
21. Marcio Junqueira
22. Geoffrey Verweij
23. Urvel Wijnaldum
0
Donderdag 2 juli 2009 om 08:20 uur

Bert de Ooievaar

fcdh sassem schreef:

DAt zegt hij niet. Als er een echte versterking bij kan komen dan zal hij dat doen. spelers voor de breedte wordn niet gehaald.
Denk anders dat je met v. Beukering aardig de breedte ingaat(...) 

Een tandem Powel van Beukering lijkt me weinig ideaal. Zo vlug als dikke stront. Ja ze deden het zo leuk bij De Graafschap. Zeker, maar dat was wel een aantal jaren en 30 kg geleden in de jupiler liga. Vond in het verleden van Beukering wel een aardige spits, maar dat is wel een tijdje geleden. Nu heeft hij wel wat weg van Dusbaba in z\\\\`n NAC periode.

Heb een donkerbruin vermoeden dat de paniek al aardig aan het toeslaan is, als dit als serieuze optie wordt gezien. Weet niet wat ze onder een kwaliteitsimpuls verstaan van Beukering? en ze waren ook nog bezig met Wevers(...)

Ik denk dat Oper tot z\\\\`n liezen in het gips nog doelgerichter is als v. Beukering en Powel bij elkaar. En Gentenaar geblinddoekt een betrouwbaardere sluitpost is dan Wevers en ook - ooh als dat maar goed gaat - Waterman.

De oefencampagne raakt op deze manier al aardig op streek, en het maakt weinig uit of de \\\\`sterren\\\\` nu stralen of er met de pet naar gooien, want ze weten in negen van de tien gevallen dat ze toch wel spelen, omdat er domweg geen bruikbare alternatieven voorhanden zijn.

Erg \\\\`bijdehand \\\\`ook van onze Henk om trots rond te toeteren dat de begroting met 3 miljoen zal stijgen, zullen ze in b.v. Alkmaar en wie weet Nijmegen ongetwijfeld erg verheugd op reageren.

Lijkt me vooralsnog weinig zinvol om Atteveld de zwarte piet toe te schuiven, hij dient te roeien met de riemen die hem ter beschikking staan. Ben - nogmaals - bang dat dit spanningen gaat opleveren, omdat er nog al wat discrapantie zit tussen het verwachtingspatroon: stappen maken, 2e ring en meer van dat soort ketelmuziek, en de realiteit. En dat is een veel te smalle selectie, niet overmatig getalenteerd - de veruit beste man is er tot de winterstop uit - en blijkbaar toch weinig budget. Huren, transfervrij. What\\\\`s new...

Om bovenvermelde reden zie ik van Beukering niet komen want NEC verwacht een afkoopsom. En Wetzel denkt dat AZ Waterman met geld toe naar ADO laat vertrekken.

Deze selectie is veel te smal, en dat gaat zich wreken. Ik vrees dezelfde taferelen en afloop als het laatste jaar onder Adelaar. Tenzij...

Men dus inziet dat de kost voor de baat uitgaat. 

Gegroet,

Ooievaar






0
Donderdag 2 juli 2009 om 01:31 uur

Nu online

tjapi01, Vakkie-G, James, Superjantje, Erik070, Robbie, Lellow, Aad, Michiel, MichelAdamsMatje, Bleek, TheMariner, zuiderwijk en 221 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4