Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Delft.

Was niet ingelogd maar goed ik kon er gisteren helaas niet bij zijn. Was wel de bedoeling (nee ik ben niet naar de feest van Kees geweest met die wijven). Als ik de berichten zo terug lees heb ik weer weinig gemist. Pleur nou gewoon eens die Meric er vanaf het begin in. Dat kan je wel zeggen hij redt het geen 90 min nou en dan haal je hem er in de 70e minuut uit. Veel betere voetballers hebben we voorin niet. Ik kan wenig betere bedenken. Als trainer moet je ook wel eens wat anders proberen. Milic, De Meersman. Als deze spelers niet goed genoeg zijn had je ze ook niet hoeven halen. Dan had je beter je spelers uit het tweede elftal kunnen halen mocht de nood hoog zijn voor wat betreft blessures. Spijker tegen Nac dat doel maar dicht. Probeer ook eens voor een punt te gaan als er niet meer inzit. Althans als je uitspeelt.  Thuis tegen Roda ben ik er met 95 andere van de vereniging van mijn zoon. Dan moeten de drie punten echt in Den Haag blijven.   
0
Zondag 30 november 2008 om 19:01 uur

rienie

Wetzel moet volgende week gewoon als verassing ineens Milic opstellen. Laat hij het maar proberen met deze grote, (niet onbelangrijk) sterke en boomlange spits. Zet hem naast Caraciolo. Milic is toch niet geblesseerd?? Komop Wetzel! Gewoon proberen. Het is nu toch ook weinig tot niks??  
En nog wat! Gooi voor roda thuis de kaarten in de vrije verkoop!! Met dik 12000 tot misschien wel meer toeschouwers zal het moeten lukken. Deze 3 punten zijn heel heel belangrijk!    
0
Zondag 30 november 2008 om 18:57 uur

Mitchel

Vincent schreef:

pinda, rijstplukker, haal die bami uit je ogen..
Kunnen we ook nog iets normaals over wetzel zeggen?
jesus wat kinderachtig zielig.
Inderdaad zielig. Een paar maanden geleden liep iedereen hier met een harde paal in de broek te zeggen dat die Wetzel top was.

De middelen zijn er niet en het elftal is niet top. De `ervaren krachten` brengen te weinig rust in het spel en er wordt te weinig gevoetbald. Het eerste divisie spelletje moet eruit en dat lukt niet in een korte tijd. Heb geduld, blijf positief en stop met zaniken.
0
Zondag 30 november 2008 om 07:39 uur

the part

tjaaa schreef:

mischien proberen oost in winterstop te halen?
Dat is echt een bagger speler,niet snel,scoort weinig.
Dit seisoen 3 keer gescoord waar van er 2 een strafschop waren.
0
Zaterdag 29 november 2008 om 23:34 uur

bolke

Aad schreef:

Ik denk dat veel supporters Wetzel nog het voordeel van de twijfel geven omdat ze (net als ik) na 4 wedstrijden "Wetzel Wetzel we worden kampioen" scandeerden.
Ik ben inmiddels wel mijn vertrouwen in hem kwijt.
Niet om zijn "aankoop"-beleid maar meer om zijn wisselbeleid en, nog erger, vanwege het feit dat hij niet in staat lijkt de spelers positief te stimuleren en ze beter te laten voetballen dan ze feitelijk kunnen. Daar heb je een collectief voor nodig en dat zijn we nu niet.
Af en toe lopen ze erbij of ze dwangarbeid verrichten. Ook de spelers die ik kwaliteit toedicht zoals Cornelisse en Rankovic. Die laatste lijkt steeds meer op Immers: Je eigen uit de naad werken maar nadat je met veel inspanning de bal heb veroverd die onmiddellijk weer bij de tegenstander inleveren.

Het lijkt mij dat het hoogst noodzakelijk is dat Wetzel het technisch directeurschap op zich neemt en de training en coaching overlaat aan ............... Ja wie?
Maar is het niet zo dat weinig trainers dit cholerazooitje aan het voetballen krijgen, Adelaar, Lex , Vloet Wetzel kunnen sommige van die griezels gewoon niet motiveren.

0
Donderdag 27 november 2008 om 12:21 uur

Mike

fcdh sassem schreef:

In de laatste zin schrijf je dat je Wetzel een kanjer vindt. Mag ik weten waarom? Of ben je soms familie?

Omdat er in mijn ogen weinig veranderd is. We zijn nu tegen een aantal nederlagen aangelopen. De ene terecht, de ander ongelukkig want toch goed gespeeld.
We hebben een elftal waarbij het dubbeltje soms de verkeerde kant opvalt. (en soms net te vaak)
Het elftal zal nu moeten groeien, stabiliteit gaan tonen en dat moet Wetzel nu gaan bewijzen.
Ik wil hem die kans geven en totdat hij daar niet in geslaagd is vind ik hem nog steeds geschikt voor ADO

0
Donderdag 27 november 2008 om 10:48 uur

Ooievaar

Delft schreef:

Voordat ik rare reacties krijg ik weet dat Tim Krul een keeper is. Maar het probleem ligt niet alleen voorin naar mijn idee.
Denk dat het probleem meer zit aan de zijkant, in de dugout om precies te zijn. Als je al zo weinig centen hebt is het schandalig dat je 6 ton in het water gooit, voor een spits waar je blijkbaar alleen boslopen mee kunt houden.
0
Woensdag 26 november 2008 om 23:01 uur

Delft

Kees schreef:

Ja, hallo daar moet je hem vooral niet scouten.

Gewoon de kostscholen, voor mijn part de huizen van bewaring  of opvoedingsgestichten in Engeland langsgaan. Daar vind je ze. Hij mag ook nog een oude oorlogswond hebben en trekken met zijn been als ie maar weer vuur in de ploeg brengt.

Let wel: afgelopen seizoen hadden we ook een serie waarbij het heilige vuur onder meer ontbrak.
Kees in Engeland is de gekte wat betreft spelers losgebarsten. Jeugdspelers van 14 worden voor salarissen van 150.000 vastgelegd. Daar valt denk ik weinig te halen. Ben wel met je eens dat een type Linford bij node wordt gemist. Misschien kunnen we wat huren. Tim Krul? Zal ook wel onbetaalbaar zijn. Die konden de kakkerlakken ook niet betalen.

Misschien IJslandse spits zonder tanden daar komen ze wat centen tekort.
0
Woensdag 26 november 2008 om 22:52 uur

Advertentie

bolke

Ooievaar schreef:

Van Beukering lijkt me een goede optie. Heeft bewezen dat hij het nivo aankan. Heb je meer aan dan een bierliga spits. Het kanon der gemiste kansen Platvoet staat me nog helder voor de geest. Investeren is goedkoper dan degraderen, hopelijk is v.d. Kallen die mening ook toegedaan.
Kijk nou wat jezelf schrijft beste jongen Van Beukering, de rillingen lopen over mijn lijf wat een drama, nee het wordt nu weer tijd voor een goede engelsman in Nederland is er niets vrij dus dan maar over de grens.

Er is trouwens hel weinig budget dus het wordt mogelijk die jongen van westlandia of plet, ze zijn aan het kijken of die amateur gelijk inzetbaar is.
0
Woensdag 26 november 2008 om 21:36 uur

fcdh-

Peco schreef:

We gaan het is ff over wat anders hebben.
Deze posting heb geen reet met voetbal te maken ja dus dat hoef ik niet te lezen straks dat weet ik ook wel groengele broeders.
Een filmtip van Peco.
Deze komt pas op 19 januari in de bioscoop hierzo maar natuurlijk kennen we ´m met BITORRENT (ff Googelen) in 2 uurtjes downloaden: GOMORRA.
Bittorent downloade, op je PC gooien, GOMORRA zoeken, downloaden die hap en 2 uur lekkar kijken naar een topfilm. Geen ondertiteling maar dat maakt niet uit. Nah een relaxte posting dit toch? 

GUARDA CUMME SPARA!  GUARDA CUMME SPARA

http://www.youtube.com/watch?v=NVK5GBiVeAM

ik heb em al een maand geleden gezien, ik kan je vertellen dat ik er weinig aan vond,  gaat over italiaanse achterstands wijken met maffia onzin, op eerste gezicht denk je leuk maar ik vond er geen tering aan terwijl ik wel van zulke films hou

0
Woensdag 26 november 2008 om 01:04 uur

Nu online

Wahter, Rob2002, FC Jeff, Aad, zuiderwijk en 80 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4