Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Ooievaar

jajoh schreef:

Wanneer je aan mij een vraag zou stellen op die toon dan was ik ook direct opgestapt! Dat gezeik over de persoon Vd kallen komt mij nou wel de strot uit. Iedereen hier weet nu wel hoe jij tegen de situatie aankijkt en dat is je goed recht, maar kap ff met dat keer op keer op keer te herhalen. Zelfde verhaal, soms met een ander sausje maar inhoud smaakt naar de dag ervoor!

Vd kallen en consorten zijn ook mijn vrienden niet, maar niemand maar ook echt niemand hier weet de exacte situatie, dus jij ook niet ook al doe je maar wat al te graag doen geloven van wel. Alleen als je dagelijks bij de club betrokken bent op bestuurlijk niveau , pas dan weet je BIJNA alle ins en outs. En niemand hier is dat dus dat hooghartige gelul is ook nergens op gebaseerd!!
Ik roep ander al heel erg lang dat ik van der Kallen wantrouw. Ik verdien er geen cent aan.

Wellicht kan jij even antwoorden waarom we er zo beroerd voor staan, en het gehele scouting apparaat comateus is. de jeugopleiding niets meer voorstelt, er geen mensen met verstand van zaken binnen de club zijn, het merchandise gebeuren bij Rijnsburgse Boys beter is geregeld en de catering nu helemaal ontbreekt en dat bij een miljoenenbedrijf als ADO.

Overigens is het de hooggewaarde shouter Aad die mij beledigt door o.a. mij uit te maken voor lafbek. Als ik gewoon laat blijken dat ik daar niet van ben gediend dan zijn de poppen weer aan het dansen. Anders had ik het voor vandaag gescheten gevonden.

De waarheid over meneer van der Kallen zal van zelf wel boven water komen. Aad is zo gek op openbare stukken, maar over Riva hoor ik hem niet. Komt zeker niet in zijn kraam te pas.

En Bert, nee, ik laat met niet al te veel uit over Steijn. Hij is een groentje, die het met een gemankeerde selectie moet doen, hij heeft totaal geen steun o.a. door het ontbreken van een TD of iemand anders die hem zou kunnen adviseren op technisch gebied.

Daar zit nu alleen eerste luitenant Beyersbergen, en ook Driebergen heeft daar natuurlijk geen enkel verstand van. Wel een goede vent trouwens maar niet voor die positie.

Steijn kan je pas afrekenen als hij er een paar jaar zit met een selectie die moeiteloos linkerrijtje zou moeten spelen maar dat niet doet.

De exacte situatie is nu dusdanig dat er niemand met enig verstand van zaken bij de club rondloopt, alle macht bij Mark van der Kallen ligt, we op een grandioze 15e plek staan, en degradatie voetbal spelen.

Dat is de exacte situatie onder Mark van der Kallen. Die doet voorkomen alsof hij zelf al die tientallen miljoenen in de club om niet heeft gestopt en tevens hoogpersoonlijk het stadion uit eigen zak heeft neergezet.

15e plek, met een uigeholde selectie zonder kwaliteit, aangevoerd door een groentje als trainer.

De club is volledig in de macht van een zakenman, die iedereen met kennis van zaken buiten de deur houdt. Dat is ook ruim te merken.

Dat is de exacte situatie. Succes er mee.

Niet lopen mauwen dus als er weer eens gedegradeerd wordt.

En wat ik voor vragen stel vriend maak ik allemaal zelf wel uit.

0
Zondag 4 maart 2012 om 18:46 uur

rien1

jajoh schreef:

weet niemand hier. Net zoals Ooievaar allerlei dingen beweerd die wij ook niet kunnen nagaan.

Waarheid ligt altijd in het midden. Supporters zullen altijd blijven gissen naar antwoorden en redenen etc etc.
Maar ook ik zet mijn vraagtekens tussen het toevalsseizoen (want dat was het) waar je juist een houvast had om verder te op te bouwen en nu. Ik vraag me ook af waarom hij niet meer mensen bij de club betrekt met verstand van (voetbal)zaken. Want die zijn er gewoon niet.
Wat me ook (weer) opvalt is dat er hier shouters zijn die zonder moeite zitting kunnen nemen in de positivo-""regering"" van Kim Yong Un.
0
Zondag 4 maart 2012 om 17:54 uur

Ooievaar

Aad schreef:

V/d kallen is erin gestapt om via deze manier Deals voor elkaar te krijgen,

Nou en? Doet hij daar ADO kwaad mee? Mag hij iets terug krijgen van zijn investering?

Allemaal verdachtmakingen die nergens op slaan. Ik hoop dat van der Kallen jou, Ooievaar en wat andere criticassters eens aan tafel uitnodigt.
Ik ben bang dat je het van angst in je broek doet en geen woord durft te zeggen van wat je hier steeds neerzet.
Ja ach so what. Dat hij daardoor de hele club naar de vaantjes helpt wat maakt dat nou uit. Ik weet onderhand wel dat jij iets in cijfertjes doet of deed, fijn voor je. Mij laat het helemaal koud. Je vind je zelf nog al wat. Zal ik je voortaan dan maar Jan Kees noemen? Jij vindt dat die verdachtmakingen nergens op slaan, jij dus.

Doordat hij er zit blokkeert hij groei van de club, dat is toch niet zo ingewikkeld om te snappen? Wat gaat er dan wel goed sinds hij er zit?

Waarom moet hij over de rug van ADO verdienen van zijn investering? Je doet net of die man jarenlang drie bijbanen heeft gehad om iets voor ADO te kunnen doen?

Marcel en ik doen het in de broek van angst? Angst? voor wie dan? voor die held van jou? laat je toch nakijken beste man!!

Het zou een zeer kort gesprek zijn, hij zou binnen drie minuten zeer geïrriteerd weg lopen, met jou, en al die anderen slippendragers hier in zijn kielzog.

Mijn/onze eerste vraag zou zo maar kunnen zijn. "Waarom zit je er en belangrijker wanneer ben je weer weg, en waarom heb jij alleen maar meelopers om je heen, je ziet waar we nu staan, 15e en alles van waarde doe jij van de hand, hoe moet het nu verder, wat is jouw visie hier op?



0
Zondag 4 maart 2012 om 15:28 uur

hjfff

John Verhoek moet geroyeerd worden.
Waarom kopte hij die bal, geheel vrijstaand, met ze rug/nek??!

Ik had die bal dwars door het net gekopt.
0
Zondag 4 maart 2012 om 11:55 uur

Haagse Roel

FC Den Haag! schreef:

Die Omeruo een verademing ten opzichte van een Visser als rechtsback. Als Ammi weer terug is Kum en Omeruo in het centrum.

Op het middenveld nu weer Immers in plaats van Visser en Smolarek in het centrum van de aanval laten staan.

Dan staat het elftal denk ik vrij aardig en hoop ik de komende wedstrijden ondanks het moeilijke programma op een aantal punten.
Zo , zal nou eens niet zeiken.....genoeg reden voor maar doe het toch niet.Waarom niet ?? Ik heb vanavond een TEAM gezien die zich een slag in de rondte heeft gewerkt. Goeie tactiek ook dit keer , verdediging stond redelijk goed, dubbele dekking op de flanken en Dost amper gezien.

Omereru lijkt mij een aanwinst, ok pas 1 wedstrijd gezien, maar als ie op de rechtsback positie al zo speelt zou ik hem voortaan lekker met Kum in het centrum zetten.

Kum en Coutinho vond ik uitblinkers vandaag.

Domper van de avond vond ik het inbrengen van Ali en Verhoek , graag definitief weg ermee. Daarnaast , hoe vervelend ook, vind ik Chery steeds meer door het bekende mandje vallen.

Komende wedstrijden lekker zo laten staan, persoonlijk zou ik voorin liever spelen met Immers in de spits en Vicento ( bijna fit ?? ) en Smoly op de flanken.
0
Zaterdag 3 maart 2012 om 23:53 uur

jajoh

Bert schreef:

Het is maar goed dat je niet bent geweest. Ali ging voor zijn verdediging met de bal dribbelen.

Hij raakte hem niet kwijt dat pleit dan wel voor hem
Helemaal gek inderdaad die schele! Waarom toch die gozer en z`n vriendje verhoek er toch ingooien? Gewoon lekker op de bank laten kloten naast elkaar.... Gezellig

Die kop van verhoek ook , je zag gewoon dat ie diep beledigd was omdat ie gepasseerd is! Heeeel vlug terugsturen met een brietje en twee stokbroden onder z`n arm
0
Zaterdag 3 maart 2012 om 22:40 uur

Tommy

lulijzer schreef:

Had ik trouwens al geshout dat we vanavond voorlopig gewoon een punt zijn ingelopen op het laatste ticket voor de EUROPA-LEAGUE?? Het zijn er nog maar 7.... Moet kunnen toch?
hahhahaha nu begrijp ik waarom jij jezelf lulijzer noemt
0
Zaterdag 3 maart 2012 om 21:58 uur

Advertentie

Francisco

Heerlijke strijd gezien met een degelijk verdediging (vooral Kum).
Echt iedereen hard gewerkt maar waarom toch die Bousabon er weer in. Wil men het noiu niet zien of zijn er afspraakjes gemaakt. Voor mij volstrekt onbegrijpelijk.
0
Zaterdag 3 maart 2012 om 21:44 uur

Peppie

Tis ook meteen duidelijk waarom chelsea die omeruo heeft aangetrokken. Wat een beest.
0
Zaterdag 3 maart 2012 om 20:04 uur

Vincent

Haagse Roel schreef:

Lekker stoer he Vince, dat jij nou niets beters te doen hebt.....hier Kees weer ff te kakkuh zetten.

Ik kom helemaal uit Vlissingen en ga wel , ook nog ff een bal ophalen van ADO bij de AH op de S. Carmiggelthof , jezus wat sneu zeg......

Net zoals Hjjf of zoiets...ik ga altijd, ongeacht de resultaten....
Moet je lekker zelf weten pik , maar zit mensen hier niet af te zeiken die geen zin hebben om naar nivo Bal op het Dak 3 te kijken......

Hoorde Steijn op het Ado journaal : Wij gingen er voor het seizoen vanuit dat we met deze selectie tussen plek 8 en 12 konden eindigen....maar dan wel zonder schorsingen en blessures................??????

Wat een geneuzel pur sang.....iedere club en zeker FCDH krijgt te maken met schorsingen en natuurlijk ook blessures........flikker op .

Moet ff naar m`n SCC zoeken en dan ga ik morgen wellicht ook , meer uit zelfdistructie dan voor m`n plezier maar goed......
Hallo roel, doe ff gewoon..

Ik vind geen zin hebben namelijk serieus een goede reden!
Waarom zou je ergens naar toe gaan waar je geen zin in hebt..?

wat jij er vervolgens allemaal bij haalt over bal halen en vlissingen is pas sneu.Maar ook dat kan ik wel van je hebben btw

Ik waardeer Kees heel erg en als ik hem iets wil vertellen doe ik dat persoonlijk en zeker niet op deze box.

Ik bedoelde dus gewoon dat als je geen zin hebt je voor mij geen excuses hoeft te hebt .
Je hoeft van mij uberhaupt geen reden te hebben waarom je wel of niet gaat.

zie je misschien morgen.
0
Vrijdag 2 maart 2012 om 18:00 uur

Nu online

Wahter, ADO73, Lellow, FC Jeff, ruudje, Kees, Vink, Aad, Madmax en 95 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4