Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Mouse

Kiki Musampa en Nordin Wooter trainden maandag mee met de selectie van Team VVCS. De beide oud-Ajacieden zijn momenteel op zoek naar een nieuwe club. Dinsdagavond speelt Team VVCS een oefenwedtrijd tegen ADO Den Haag.
bron: Televaag

roept u maar...
Liever niet denk ik zo.
0
Maandag 29 juni 2009 om 21:55 uur

Beste opstelling

                                 Zwinkels

Ammi,        Kum,         Derijck,       Pique/Bosschaart

                 Rankovic,             Schwiebbe,

Buijs,                                                        Soltani,
                            v/d Bergh,

                                 Milic

Met de huidige selectie is dit in mijn ogen de beste opstelling. Immers kan je misschien nog in de punt zetten i.p.v. Milic. Deze opstelling benut je de sterkste capaciteiten van de spelers maximaal!
0
Maandag 29 juni 2009 om 14:54 uur

hansepans

Volgens mij staat de deur naar Waterman helemaal open: voetbalprimeur.nl Koeman zet drie AZ-spelers uit selectie Kemy Agustien, Boy Waterman en Milano Koenders zullen niet meer meetrainen bij AZ. Coach Ronald Koeman geeft het trio drie dagen om een andere club te vinden. Wat er na die drie dagen met de spelers zal gebeuren, is onduidelijk. "Dat is aan AZ. De club moet dan een oplossing zoeken. Maar de spelers komen in elk geval niet meer terug bij de selectie", zegt Koeman in het Noordhollands Dagblad. Maandagochtend trainde AZ met 25 spelers, waaronder drie doelmannen. "Dit is de definitieve groep waarmee ik wil werken. Tenminste, zolang er niemand vertrekt natuurlijk. Want je weet niet wat er gebeurt." Agustien, Waterman en Koenders werden het afgelopen seizoen allen verhuurd door AZ. Twee weken geleden meldden ze zich weer in Alkmaar. Het drietal hoopte op een nieuwe kans, maar die blijkt nu niet te komen. Gerelateerde nieuwsberichten: Agustien wil AZ niet zonder slag of stoot verlaten Koeman gaat praten met vertrekkende AZ`ers Waterman staat open voor nieuwe kans bij ADO
0
Maandag 29 juni 2009 om 14:03 uur

den haag

Koeman zet drie AZ-spelers uit selectie
Kemy Agustien, Boy Waterman en Milano Koenders zullen niet meer meetrainen bij AZ. "Ze krijgen drie dagen de tijd om een andere club te vinden", aldus coach Ronald Koeman.


Wat er na die drie dagen met de spelers zal gebeuren, is onduidelijk. "Dat is aan AZ. De club moet dan een oplossing zoeken. Maar de spelers komen in elk geval niet meer terug bij de selectie", zegt Koeman in het Noordhollands Dagblad.

Maandagochtend trainde AZ met 25 spelers, waaronder drie doelmannen. "Dit is de definitieve groep waarmee ik wil werken. Tenminste, zolang er niemand vertrekt natuurlijk. Want je weet niet wat er gebeurt."

Agustien , Waterman en Koenders werden het afgelopen seizoen allen verhuurd door AZ. Twee weken geleden meldden ze zich weer in Alkmaar. Het drietal hoopte op een nieuwe kans, maar die blijkt nu niet te komen

 

van mij mogen ze alle 3 nu nog tekenen ( met lichte twijfel voor koenders )

0
Maandag 29 juni 2009 om 13:26 uur

Moi

Frans Adelaar schreef:

alleen jammer dat dit wel een paar miljoen op gaat leveren dus is toch een goeie set geweest want anders hadden ze net voor zoals Castelen destijds helemaal geen rooie cent ontvangen. over de miskopen van onze Allmighty hoor ik niemand hier zoals Powel, Faber, Meersman, Kaya en ga zo maar door
we gaan toch niet appels met preren vergelijken. ja, wanneer je de mensen hebt die geen oog hebben voor kwaliteit,ga je zulke toestanden krijgen.We kijken alleen naar de spelers. Mijn vraag aan u: waarom moet ADO zorgdragen voor de inkomsten van lexy? voor zijn saliris kun je een redelijke speler in de selectie toevoegen.
0
Zondag 28 juni 2009 om 20:55 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Selectie heeft eerste uitje achter de rug
Spelers en technische staf van ADO Den Haag hebben hun eerste uitje er al weer op zitten. Samen met vrouwen en vriendinnen hadden ze zaterdagavond een etentje in restaurant de Volle Maan in Leidschendam.

Lees het nieuwsbericht
0
Zondag 28 juni 2009 om 19:26 uur

Ron001

Boca Juniors moet noodgedwongen schoon schip maken. De club uit Buenos Aires heeft de gehele selectie op de transferlijst geplaatst!!!

Kan iets voor ons in zitten!!! 
Maradonna is hier ook begonnen!!!
Ik zou zeggen Scouting ga eens kiken!!!
0
Zondag 28 juni 2009 om 10:52 uur

kipc0rn

ovum) - Geert den Ouden keert De Graafschap de rug toe. De 32-jarige spits verruilt de degradant voor La Valletta. Bij de negentienvoudig landskampioen van Malta wordt Den Ouden ploeggenoot van Jordi Cruijff, terwijl de ploeg met Ton Caanen een Nederlandse trainer heeft. Den Ouden speelde slechts één seizoen bij De Graafschap en was transfervrij.

Angelo Martha wordt volgend seizoen mogelijk aan de selectie van De Graafschap toegevoegd. De 27-jarige verdediger, die de laatste jaren voor Willem II speelde, is vanaf maandag op proef in Doetinchem. Martha is afkomstig uit de jeugd van Ajax en kwam later uit voor achtereenvolgens Cambuur, MVV en ADO. Bij Willem speelde hij afgelopen seizoen slechts drie duels.

0
Zondag 28 juni 2009 om 00:06 uur

Advertentie

Ooievaar

Mooi dat de begroting gaat stijgen, maar vooralsnog maak ik me grote zorgen. De selectie is veel te smal en nog meer blessures zou een regelrechte ramp betekenen. Men blijft - hier althans - maar mauwen over spelers als Koevermans, en AZ afvallers, maar de voorbereiding is aan de gang en er is helemaal niets aangetrokken.

Vraag me echt af wat ze uitvoeren, NAC nadert met rasse schreden, en die zullen ongetwijfeld een ingespeeld team hebben. 

Deze tijd heb je nodig om ingespeeld te geraken, de selectie had nu dus al lang en breed rond moeten zijn. Als je ambities hebt dan moet je dat niet in de vanuit de krant toeteren, maar dan dien je daadkracht te tonen, en daar ontbreekt het ernstig aan.

Dooddoeners als: er gebeurt nergens wat snijdt geen hout de begroting stijgt toch met 3 miljoen?

Nogmaals: mooi stuk van Jagersma, maar juist nu moet je doorpakken en dat is in dit geval spelers gaan halen. Daar ben je al rijkelijk laat mee. Had je gewoon tijdig gereageerd dan had Gentenaar hier onder de lat gestaan i.p.v. ja i.p.v. wie?

0
Zaterdag 27 juni 2009 om 21:19 uur

Doen

JB schreef:

Volgens mij hebben zowel Wetzel als Atteveld allebei tot nu toe steeds hetzelfde gezegd.

Er komen geen spelers uit een of andere spelersoutlet voor wêhnach op proef.
Deze selectie doet voor niemand uit die categorie onder, dus waarom zou je je geld aan zo iemand uitgeven.
Dat is jarenlang wel het beleid geweest maar daar heeft de huidige leiding duidelijk korte metten mee gemaakt.
En als een echte versterking beschikbaar blijkt, dan is er geld om toe te slaan.

Alle andere berichten komen uit het roddelcircuit.
Kijk bijv. naar het Wapenaar verhaal. Zowel hier als volgens de media had al zo ongeveer getekend en hij blijkt nooit in beeld geweest te zijn.
Dus wie lult er dan?

Laten we niet vergeten waar we staan:
De reus die sliep, op sterven na dood was, wordt wakker, maar op dit moment zit hij nog ogenwrijvend op de rand van zijn bed.
Wacht maar tot hij straks rechtop staat.
Dan hebben Wetzel en Atteveld hun handen nog vol aan alle wannabee ADO spelers die zich komen aanbieden.
Deze selectie is veel en veel te smal. Als er niemand geblesseerd raakt, heb je een aardig elftal, maar voorlopig hebben we al twee zwaar geblesseerden.
Er moet dus wat bij. Kampioen wordt je met wat op de bank zit.
0
Zaterdag 27 juni 2009 om 20:00 uur

Nu online

tjapi01, KR96, Kees, Aad, Superjantje, FFL, zuiderwijk, James, Erik070 en 289 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4