Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Delft

Lop schreef:

Dat vind ik nou zo triest, steeds roepen dat Immers populair is bij herzenlozen. Hulde dat spelers support krijgen. Ik krijg nu het gevoel dat Immers bij sommige nooit wat goed kan doen omdat hij van midden noord is.
Mee eens alsof Hoogendorp en Verhoek zo goed stonden te ballen. En Caracciolo heeft ook nog weinig potten kunnen breken behalve tegen AZ dan. Hij laat zich steeds vallen op beslissende momenten. Ik vind dat raar hier moet iets aan te doen zijn. Misschien krijgt hij uit tegen Feyennooit meer ruimte. Ik vind alleen Meric een echte topper voorin. Durft zijn man te dollen. En is ook verruit de gevaarlijkste aanvaller. Soltani speelt ook niet goed ja wat houden we dan over. Denk dat we gewoon eens met twee spitsen moeten gaan spelen. En ja of Immers dan wel of niet moet spelen? Hij werkt hard en ik zie slechtere spelers in de basis. Hoogendorp kan beter de spitsen gaan trainen. Krijgen wij betere spitsen en is hij nuttig voor de club. Hij heeft veel ervaring waar die gasten als Meric, Milic, Soltani, Caracciolo en Immers wat van op kunnen steken. Want Hoogendorp zelf nog spelen zie ik niet zitten maar op de trainig kan hij het wel fantastisch voordoen en die jongere gasten coachen.   
0
Maandag 17 november 2008 om 23:16 uur

Leidschenveen

Menigeen vind het reuze interessant om met een HCF shirtje of jasje te lopen, terwijl ze precies het tegenovergestelde doen als waar de HCF voor staat. Namelijk positiviteit brengen rondom de club. Iedereen die zich misdraagt met een HCF kledingstuk aan zou ter plekke ontdaan moeten worden van z`n HCF kleding met nog een paar stompen voor z`n kop op koop toe. Helaas staan er (volgens mij) weinig jongens van de HCF op N en O.
0
Zondag 16 november 2008 om 21:58 uur

FRank

Na een verpeste avond heb ik voor mijzelf over onze ploeg toch even e.e.a. op een rijtje gezet.
Voordat ik alleen maar commentaar krijg ik probeer op een positieve manier kritiek te leveren.

1. Over de werklust is niet te klagen die was bij iedere spelers 100%, maar dat mag je ook verwachten.
2. We mogen blij zijn dat Cornelisse weer terug is, lijkt bij ons wel de enige speler die de bal in 1 kan/durft te spelen. Voor mij gisteren de beste ado-speler.
3. Waarom wordt er constant (dat het af en toe moet gebeuren begrijp ik ook wel) vanuit achteren zo traag opgebouwd. Een snelle voorhoede speler staat nooit op scherp dus verrassingen zijn uitgesloten. Vaak werden er door deze manier van spelen eigen spelers in moeilijkheden gebracht. Horvath kreeg op deze manier weer een onnnodige gele kaart.
4. Alle spelhervatting waren traag W2 kreeg hierdoor steeds de kans om zich te organiseren
5. Veel te veel onnodig balverlies op het middenveld weinig "driehoekjes" gezien en daar is echt op te trainen.
6. Waarom Knopperin de spits??? Hij komt juist het beste tot recht vlak achter de spits (en NIET alleen aan de rechterkant zoals de laatste weken). Hij werd nog vaak door de lucht aangespeeld en ik kan mij niet heugen dat hij ooit een kopduel heeft gewonnen.
7. Heel de lange zijde zag dat Verhoek geen bal raakte (kan gebeuren) waarom dan pas zolaat wisselen?
8. Tijdens de opbouw constant verkeerd opgesteld staan met rug naar tegenstander waardoor er steeds een extra balbehandeling (tijd) nodig is om verder te gaan of men moet WEER terugspelen.
9. Zijn alle aankopen voor breedte?? Milic, meersman nog niet gezien. Kaya Faber voegen in mijn ogen weinig toe en waarom gisteren niet gewisseld verhoek/soltani en Fabio in de spits en Knopper daar vlak achter.
10. Schelden vanaf de tribune is mijn ogen nog steeds te erg de meeste mensen willen dit ook niet. Dus ik zou zeggen: "corrigeer elkaar" want voor de rest stond het publiek er als 1 man achter. De volgende die verrot gescholden wordt zal N`kufo wel zijn, kan hij ook weer scoren.
11. Als ik ADO-denhaag.nl kijk zie ik maar een training per dag! Nu moet je volgens mij ook niet 5 uur op een dag trainen maar een paar extra trainingen zoals Traptechniek, corners, vrije trappen, snelle opbouw etc kunnen geen kwaad.
12. Leren een wedstrijd uitspelen nu 2x door dom balverlies op het middenveld een wedstrijd verloren.
13. Meric beviel mij zeer maar het is duidelijk dat ook hij nog moet groeien 90 minuten is voor hem op dit niveau nog ietsje teveel.
0
Zondag 16 november 2008 om 13:04 uur

Lop

Fransje schreef:

Ja ik zie nog wel een verschil hoewel zijn wisselbeleid wel die kant op neigt.
Uit zie ik geen verschil, thuis wel. Adelaar had wel VD Leegte in zijn selectie, dat was de baas en het rustpunt op het middenveld. Zo iemand missen we nah want daardoor komen we niet tot aanvallen toe.

Maar het is gewoon erg dom om een aanvaller weg te halen als je zo weinig slagkracht voorin hebt.
0
Zaterdag 15 november 2008 om 22:30 uur

Lop

jajoh schreef:

Wetzel: Supporters zijn onze grootste zorg Twingly 
DEN HAAG - Door de nederlaag thuis tegen Willem II (0-1) is ADO Den Haag naar de onderste regionen van de eredivisie afgezakt. Coach André Wetzel zag zijn elftal na afloop kapot zitten in de kleedkamer. „We staan nu waar iedereen ons vooraf verwachtte”, sprak Wetzel na afloop.


„Maar wij zijn een eredivisiewaardige ploeg”, vervolgde de Haagse trainer. „Onze grootste zorg ligt niet bij het elftal, maar bij de supporters. Het is te hopen dat het negativisme niet weer de overhand krijgt. Ik heb dingen van de tribunes gehoord waar ik niet blij van werd. De oude reputatie mag niet weer terugkomen.”

Net als vorige week tegen SC Heerenveen (eveneens 0-1) gingen de Haagse voetbalfans zich te buiten aan kwetsende spreekkoren aan verschillende adressen. 

Wetzel, maak jij je eerst maar eens zorgen over dat laffe voetbal wat je de laatste weken heb gespeeld!!! Mooie praatjes maar we zien er niks van terug. In plaats van vol op de aanval te spelen om drie punten te halen, ga je Resodihardjo erin zetten! En diezelfde speler liet ook nog eens z`n man lopen waaruit het doelpunt viel. DUS NIET OP ONS ZEIKEN, NEEM EERST JE EIGEN SPELTACTIEK FF GOED DOOR!!!
En bedankt, Wetzel, geef de Telegraaf maar weer kruit om mee te schieten. Behalve wat verwerpelijke oerwoudegeluidjes (het waren er weinig, maar kap daar nou eens mee) werden er alleen dingen die je in de geest van de wedstrijd kan plaatsen, gezongen.
0
Zaterdag 15 november 2008 om 22:07 uur

Delft

Kees schreef:

Ben hier doodziek van. We missen voorin een echt aanspeelpunt en iemand met een neusje voor de goal. Iedere bal komt ff hard weer terug (m.u.v. meric).

EN TOCH BLIJF IK ELKE WEEK GAAN (OOK IN SLECHTE TIJDEN). 
Ik ook Kees goed gezegd als je club op zo`n lullige manier verliest en je gaat dan niet meer ja dan laat je echt je club in de steek. Een keeperswissel zo vlak voor tijd is ook klote. Tuurlijk we scoren moelijk maar zelfs 0-0 was te weinig voor Ado geweest. Er moet dus echt een spits bij. Iedereen speelde goed op Hoogendorp (veel te veel balverlies) en Verhoek na dan. Waterman zag er ook ongelukkig uit bij dat doelpunt. Ik vind het ook niet leuk maar Hoogendorp kan denk ik beter stoppen. Maar goed ik mag graag ongelijk krijgen als het om hem gaat. 
0
Zaterdag 15 november 2008 om 21:42 uur

Advertentie

Fransje

Robbie schreef:

De afgelopen drie weken postte ik hier een bericht en keer op keer werd ik aangevallen op mijn mening. Het valt me op dat steeds meer mensen gaan inzien dat het op deze manier degradatie wordt, we zijn wederom het lachertje van Nederland.

Nee, serieus! Immers, geweldige wedstrijd! Goede passes, doorkoppen werkt goed, sterk voor de goal... verademing om deze speler te zien gaan. Verhoek doet eigenlijk niet onder voor deze jongen... wat een snelheid, passeerbewegingen en vergeet zijn voorzet niet! Wat een speler... laat de topclubs maar komen!

De mensen hier met de rose bril op zullen het nog serieus nemen ook... dit is toch lachwekkend! De keeper van Willem II heeft gewoon GEEN redding hoeven verrichten. We spelen verdomme thuis tegen een degradatiekandidaat.... GEEN kans en lachwekkend voetbal. De hele wedstrijd wordt Frank Demouge voor alles en nog wat uitgemaakt, maar hij lacht zich dood... want hij kan voetballen!

Droevig, jongens...
Ik ben iig blij dat ik niet door jouw bril hoef te kijken, tering wat een kut leven moet je dan hebben.

Ik zou ook gewoon gelijk supporter af zijn want een leven met zoveel negativisme zou ik echt niet willen.

Vanavond is er strijd en passie geleverd door alle spelers...dat is wat ik wil zien. Er zat alleen te weinig creativiteit in, maar dat betreft met name de technische staf.
0
Zaterdag 15 november 2008 om 21:36 uur

Appie Happie

OK, 10 uit 10. Als we er vanuit gaan dat ong 32 tot 34 punten genoeg is voor directe handhaving hebben we dus nog max 24 punten nodig. Bij de huidige eerste 8 (en Utrecht en Feyenoord uit) valt denk ik weinig te halen, dus we gaan de punten als volgt halen:

2008
15-11 Willem 2 thuis (13)
13-12 Roda JC thuis  (16)

2009
17-1 Heracles thuis (19)
25-1 Volendam uit (22)
14-2 Graafschap thuis (25)
22-3 Roda JC uit (26)
11-4 Sparta thuis (29)
26-4 Feyenoord thuis (30)
10-5 Vitesse thuis (33)

OK, hoog glazen bol gehalte, maar ik hoop dat ik er niet ver naast zit. Je hoeft maar in 9 wedstrijden te vlammen. 
0
Dinsdag 11 november 2008 om 21:50 uur

<FCDH>

André Wetzel: ‘Drie punten tegen Willem II is nu een must’
Gepost door alaindh op 2008-11-10 14:45:15


André Wetzel was na afloop van het duel tegen Heerenveen realistisch tijdens de persconferentie. Toch baalde ook hij dat een kostbaar punt toch nog moest worden prijsgegeven.



Tekst: Rob Blankenstein



Haaglanden Voetbal in gesprek met de ADO Den Haag-trainer.



André, het maximaal haalbare was één punt geweest. Hoe zuur is het dan om dat vier minuten voor tijd uit je handen te zien glippen?



‘Heel zuur voor ons aan de kant en voor de mensen op de tribune en ook voor de ploeg. Het is altijd heel vervelend als je in de ‘dieing seconds’ van een wedstrijd dat ene punt, waar je dan op rekent, uiteindelijk weggeeft.’



Er wordt wel eens gesproken over voetbalgogme. De aanleiding voor de 0-1 was de risicovolle breedtepass van Wesley Verhoek, daar waar het spelen op balbezit een meer verstandige keuze was geweest!



‘Het is een hele domme bal. Wij zijn aan de bal en zij maken een goal, dus dat is een klassiek voorbeeld van hoe leid ik een counter in. Zo’n bal moet gewoon naar een middenvelder en die moet de wisselpass verzorgen. Aan het einde van de wedstrijd, als je krachten weg zijn en je wilt een opening maken over vijftig meter, dan is dat wel heel riskant. Dat pakt dan verkeerd uit, hij is aan de bal en Heerenveen maakt een doelpunt, dus dat geeft een heel zuur gevoel.’



Het probleem lag vandaag niet zozeer in de verdediging, maar met name in de aanval. Je brengt spelers, zoals na het uitvallen van Immers, Caracciolo, die als hij de bal krijgt niet genoeg balvast is. Hij laat vaak de bal van z’n schoenen springen. Dan kun je de vraag stellen waarom zat Rick Hoogendorp niet bij de achttien?



‘Hoogendorp is nog niet zover. Die brengen wij rustig. Hij doet het al heel aardig en speelt halve wedstrijdjes en zestig, zeventig minuten bij het tweede elftal, maar hij zou het op dit niveau nog niet één speelhelft kunnen volhouden. Dus daar doen wij echt rustig aan mee en hij komt eraan. Wij zijn er heel blij mee, dat hij eraan komt, maar het is nog niet zover.’



Je prees je ploeg qua instelling tijdens de persconferentie, maar de voetbalkwaliteit laat te wensen over op dit moment. Baart je dat zorgen?



‘Ja, dat baart mij zeker zorgen, want wij voetballen in fases van de wedstrijd niet meer en peren die bal maar een beetje naar voren. Dat is niet waar ik van hou en dat is ook niet waar je in de eredivisie mee uit de voeten kunt. Dus wij moeten het toch blijven zoeken in voetbal en dat heeft enerzijds te maken met het feit, dat als je de bal voorin brengt, de bal weer te snel verloren wordt. Dan moet je weer achter de feiten aan lopen, maar het heeft ook te maken met het feit, dat wij van achteruit soms niet met bluf opbouwen, Wij moeten het toch gewoon in voetbal blijven zoeken.’



Zo’n speelwijze kost ook enorm veel kracht, want je levert a la minuut de bal in. Je moet vervolgens weer achter de bal aan rennen om hem weer in bezit te krijgen!



‘Precies en daarom moet je het ook in voetbal blijven zoeken, want dan hou je langer balbezit en vooral in de eerste helft was het schrijnend. Na twee, drie passes was het hup, daar gingen wij weer. In de tweede helft was het net iets beter, maar op de momenten, dat het spannend was, kiezen wij toch weer heel gemakkelijk voor de lange bal.’



Daar komt bij, dat je in de tweede helft aanvallend ook heel weinig hebt kunnen brengen.



‘Absoluut, het probleem lag dus niet achterin waar je het had verwacht met een geïmproviseerde achterhoede. Ik vond in de tweede helft het middenveld ook redelijk functioneren, maar voorin zijn wij eigenlijk krachteloos!’



Hoe vond jij het debuut van Kai van Hese?



‘Een dikke voldoende en daarom is het des te schrijnender, dat je voorin niet kan brengen, wat je zou moeten brengen. Hij bracht het wel en ik vond eigenlijk de rest van de ploeg ook heel redelijk spelen, maar voorin is het gewoon niet genoeg.’



De realiteit is nu wel, dat de laatste vier wedstrijden nul punten hebben opgeleverd.



‘Dat is zo en ik kan wel zeggen het is tegen PSV en Heerenveen en het zijn inderdaad geen lullige tegenstanders. Ik zit watertandend te kijken naar zo’n Sibon, een Väyrynen en naar een Pranjic en die kwaliteit hebben wij natuurlijk niet lopen, maar het neemt niet weg, dat je verliest en dat is altijd vervelend en het betekent wel weer nul punten.’



Komende zaterdag thuis tegen Willem II, de bekerwedstrijd tegen Fortuna even overslaand. Van te voren had je gezegd vier punten uit twee wedstrijden, daar teken ik voor, maar met drie punten ben ik ook dik tevreden. De opdracht is dus duidelijk!



‘Dat heb ik ook tegen de spelers gezegd. Je kunt woensdag gebruiken om het zelfvertrouwen op te vijzelen, alleen dan zul je wel net zo hard moeten werken als nu, want anders win je ook niet van Fortuna. Maar als je dat zelfvertrouwen dan opgevijzeld hebt, dan moet het zaterdag tegen Willem II echt gebeuren. Drie punten is nu een must!’



Bron: Haaglanden Voetbal



0
Maandag 10 november 2008 om 17:47 uur

fcdh sassem

vooruitziende blik schreef:

Jij wist natuurlijk al dat deze spelers tekort kwamen voor de eredivisie. Oh oh oh, wat waren we blij met deze spelers. Wetzel heeft zich nog helemaal niet uitgelaten over Milic dat hij tekort zou komen. Gewoon een fabel van FCDH.
soltani was een wisselspeler bij VVV (zoals je weet degradant eredivisie). Van Milic hebben we helaas erg weinig gezien maar omdat WEtzel hem niet op stelt en nauwelijks laat invallen en zelfs liever met middenvelder immers in de spits begint terwijl hij bij herhaling laat blijken niet tevreden te zijn over zijn spitsen mag je toch de conclusie trekken dat wetzel hem geen eredivisiewaardige spits vind. Caracciolo was de eerste twee wedstrijden erg goed en heeft de wedstrijden daarna weinig ballen gehad en speelde gisteren slecht. Ik ben geen td/trainer van den haag maar als je op die positie zit moet je er toch wat meer kijk op hebben lijkt me. Als je nu zegt dat je spitsen niet goed genoeg zijn heb je zelf dus de 3 verkeerde spelers aangetrokken.
0
Maandag 10 november 2008 om 17:08 uur

Nu online

ADO73, Lellow, FC Jeff, ruudje, Kees, Vink, Aad, Madmax, Erik070, Priapus Rex en 88 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4