Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Vincent

pollo schreef:

lalkovic is voor een aantal weken uit volgens de berichten, maar ik denk dat indien er een nieuwe trainer/coach wordt aangesteld 80% van de blessurelijst ineens fit is!
Toen hij vorige week terug mocht naar huis kwam bij mij het gevoel op dat hij niet meer terugkomt.
Waarom zou je hier naar toe komen om op de bank te zitten, als je baas zegt dat het goed voor je ontwikkeling is om veel te spelen (in de eredivisie, niet bij het 2e)

Maar goed. ik denk dat hij niet terugkomt..
0
Maandag 27 februari 2012 om 10:46 uur

liefhebber

treb72 schreef:



Hoi Liefhebber.

Manders is weg omdat hij gewoon Niet functioneerde.

We hebben trouwens nu een goeie aan die driebergen.
Driebergen is ook een prima vent. Helemaal mee eens. Alleen komt hij uit de bollenstreek waar geen enkele investeerder (bollenboer) warm gemaakt kan worden voor ado. Dus buiten het persoonlijke hoop ik dat hij het zakelijk ook waar kan maken.
Alleen wie had Manders opgetrommeld en aangesteld? Als hij niet goed functioneerde....waarom stapt hij dan zelf op? Met tegenzin...lees zn tweets er maar op na.
Man het stonk aan alle kanten!!!!
Jij ziet toch ook dat hij mensen om zich heen verzameld die geen grote persoonlijkheid hebben om een krachtige visie te presenteren!
Zoals al een aantal jaar. Veel slap gelul zonder ballen en allemaal in het straatje van mvdk.

Hier op het forum wordt een vergelijk getrokken met heracles. Maar als de man iets zegt..dan zegt hij ook iets!!! Hoe vaak presenteerd de man de visie en filisofie van heracles?? Kijk dat is marketing! Mensen zien de man en geloven in die man. Net als het halve forum hier.
0
Maandag 27 februari 2012 om 09:17 uur

liefhebber

pajam schreef:

Ooievaar, ik wil best (trachten) mee te gaan in jou verhaal:

- wie zijn precies deze vrienden van v/d Kallen, niet alleen namen, maar ook de link naar elkaar
- Jan Smit (Heracles) is ook een zakenman die ook zijn hand op de knip houdt, ik zie overeenkomsten met onze situatie, alleen het resultaat is (helaas) anders
- Waar verdient v/d Kallen precies aan, ik heb ooit eens gelezen dat men beweert dat hij via zijn `investeringen` in ADO Den Haag `gunsten` van de gemeente heeft gekregen en dat de reclame billboards voor het stadion van he zijn, maar hij zelf heeft in een interview in de VI ooit eens geroepen met degene die dit roepen om de tafel te willen en bewijzen te willen zien.

Ooievaar, ik probeer jou of anderen hierin niet tegen te spreken, maar ik zie geen harde feiten die erop wijzen dat de aantijgingen van en verdien model waar v/d Kallen op eist waar zijn, ook ben ik niet op de hoogte van de vrienden die Mark in de club en om zich heen verzamelt zou hebben.

ALS dit alles wel zo is, zou ik als supporter NA het seizoen (We hebben nu al chaos zat) een artikel die alles uit de doeken doet wel waarderen
Ben jij blind of zo???
Stuur je shout in een mail aan M.Manders. Ik weet zeker dat hij op veel vragen een gefundeerd antwoord weet te geven! Waarom denk jij dat hij tussentijds is opgestapt?
Maar ik zal je een voorzetje geven:
Manders had een marketing plan opgesteld en deze in uitvoering gebracht. Kreeg verschillende sponsoren zo ver in te stappen. Helaas zonde van de energie geweest. Hij ving bot bij de rvc aangevoerd door mvdk. Waarom??? Waarom denk jij???
Of denk jij nu werkelijk dat Manders is opgestapt omdat hij tegen het reizen elke dag opzag? Ik noem maar wat! Nee.......hij werd gedwarsboomd in zijn progressie en bemerkte dat al zijn energie en investeringen voor niets waren geweest.
Nogmaals: Nieuwe investeerders vragen om invloed. Inzicht in de club alsook financieel. Ze willen inspraak! Anders kan je de centjes net zo goed in de sloot gooien. Welnu omdat dit geen goedkeuring van mvdk zal krijgen kan je het beter niet doen. Waarom duld mvdk geen inspraak?? Omdat hij de cepter wil zwaaien. En hierbij ligt het voor de hand om te stellen dat zijn bedrijfjes, cq belangen, hieraan ten grondslag liggen. En je kan roepen......kom maar met bewijs!! Maar als het om gunsten aan derden gaat welke via een omweg (dus indirect) worden verzilverd zal dit onmogelijk zijn. btw...de man is niet gek!!!!!!!!!!!!!!!!
Ik ben het niet altijd met Ooievaar eens. Daar is ook een forum voor. Discussie.....!
Alleen in deze kan ik me heel goed in zijn conclusie vinden.
Bewijs jij anders is het tegendeel!!!!! Vertel jij nu eens welke sponsor/investeerder in zijn periode, tot nu toe, is ingestapt??? Enkomdanniet met de bakker vd hoek aanzetten.
0
Maandag 27 februari 2012 om 08:48 uur

rien1

Als je het stuk leest van Maaskant waarom hij in de winterstop niet naar VVV is gegaan, is de kans dat hij hier komt 0,0.

0
Maandag 27 februari 2012 om 00:29 uur

rien1

Moi schreef:

De kritiek op de trainer is heftig. Ik snap niet dat bepaalde supporters toch pleiten dat steijn bij de club moet blijven. Mijn vraag is waarom moet hij voor de club behouden?
Nb: een niet goed functionerende trainer dient gezien te worden als een ziekte die niet met paracetamol kan genezen worden. Snijden is niet te voorkomen voor algehele genezing.
Waarom Steijn dan toch voor de club behouden moet blijven?

Dat is nou juist het dubbele gevoel bij mij.

Misschien omdat hij toch iemand is van de club (al is mijn uitspraak een dooddoener), en daar tegenover is/lijkt hij me een heel sympathiek en eerlijke vent. En een ontslag gun ik hem niet.
En vergeet niet dat niet alleen hij schuldig is, maar als eerste het zwijgende management met vdK en co voorop. dat Steijn nu lekker de klappen en het gescheld laat opvangen. Natuurlijk maakt Steijn ook fouten en wissels die niemand snapt. Maar hij zal het niet expres verkeerd doen, maar hij is te licht voor de job.
0
Zondag 26 februari 2012 om 21:05 uur

Advertentie

Moi

De kritiek op de trainer is heftig. Ik snap niet dat bepaalde supporters toch pleiten dat steijn bij de club moet blijven. Mijn vraag is waarom moet hij voor de club behouden?
Nb: een niet goed functionerende trainer dient gezien te worden als een ziekte die niet met paracetamol kan genezen worden. Snijden is niet te voorkomen voor algehele genezing.
0
Zondag 26 februari 2012 om 20:47 uur

Kees

Thijs schreef:

Nee hoor niet mijn held noch mijn vijand! En flesje wijn heb ik m nooit gegeven.
Die actie was er een van Ferdy en pmc.

Ik heb daar ook aan meebetaald en zou het direct weer doen. Waarom: tot nu toe heb ik als vaststaand feit enkel dat Van der Kallen ADO van een zekere ondergang heeft gered.
Is bevestigd door B en W van Den Haag in talloze interviews en zijn ook de woorden van Sander Dekker.

Tot nu toe, en ik ga er vanuit dat dat ook niet gebeurt, heeft niemand mij zwart op wit van het tegendeel kunnen overtuigen. Die zaak met Mercedes en Wittebrug is gewoon een logisch uitvloeisel van sponsorovereenkomsten dus daar moet niemand mee aankomen.

Tenslotte speelt PSV ook niet met Sony op haar rug of heeft een overvloed van bordreclame in het stadion van Sony.
0
Zondag 26 februari 2012 om 20:32 uur

Tommy

pajam schreef:

In het voordeel van TS:
- Veel blessures
- Veel schorsingen
- Pech met `aankopen`
- Vertrek Derijck,Bulykin,Verhoek,Kubik nooit opgevangen

Nadeel TS:
- Vreemde wissels
- (geen) tactiek?
- Boussaboun in de basis ??
- Luksik nog altijd ergens bij het eerste elftal?
- Visser op rechtsback?


Persoonlijk denk ik nu wel dat het weleens fout kan aflopen als we deze route blijven volgen!
Immers was gisteren veruit 1 van de zwakste spelers op het veld en dan wisselt Steijn Chery.
Achterhoede is lachwekkend zwak, een speler als Lukniks moet gewoon de tribunes op en desnoods gratis weer weggaan, neem je verlies en blijf niet schermen met hem `leren verdedigen` .
We hebben Beugelsdijk en Gielisse in Dordrecht zitten en zetten zelf uit ellende een supusepa centraal in de verdediging en een Visser op rechtsback, niet dat de dord Hagenezen ZO goed zijn, maar ze spelen wel op de posities waar we nu problemen hebben.

Sinds het eerste begin van Ammi - ADO samenwerking is het al zo dat we hem 45% van het seizoen missen, als je al met zo`n speler verder gaat, moet je zorgen voor een goede backup! Nu zitten we een hele seizoen te vogelen op rechtsback!
Derijck wordt verkocht aan PSV en onze schaduwlijstje komt met een tip van Steijn z`n vriend van As; Horvath.
Luksic was al vanaf zijn eerste minuut in Kerkrade een drama en toch durft niemand dat binnen ADO Den Haag toe te geven en gaan we zonder een redelijke oplossing voor de linksback positie het seizoen in.

Maar het allergrootste probleem blijft naar mijn idee het ontbreken van doelpunten, we hebben nog altijd voldoende kansen in iedere wedstrijd, maar John V. heeft 12 kansen nodig voor 1,2 doelpunten....

Ik geloof echter niet in een schokeffect op dit moment, met onze blessures en vooral een elftal dat totaal niet in balans is.
Ik hoop (misschien zelfs tegen beter weten in) dat we 15e-13e worden en dan volgend seizoen opnieuw beginnen, met een nieuwe trainer, met een aantal huurlingen terug uit Dordtrecht en vooral een aantal mislukte aankopen van 11/12 weg (Luksik, Horvath, Boussaboun, als wormgoor komt, ook Ntoko)
waarom die arme jongen van een luksik hier steeds overal bij betrokken wordt is mij echt een raadsel.
Ziet niemand hier dat het gewoon een linker middenvelder is die verkeert `gescout`is?? aanvallend is die gewoon wel goed.
Verder heeft die jongen er genoeg wedstrijden naast gestaan die ook nergens op leken.
ofwel beetje makkelijk zeker omdat bij visser wel wordt gezegd dat ie op het middenveld hoort.

Kijk dat steyn 1 of 2 keer de fout maakt om visser rechtsback te zetten kan opzich nog gebeuren, maar om structureel die fout te blijven maken en gewoon te weigeren om een ander rechtsback te zetten terwijl je ze wel heb. (n`toko, of een speler uit het 2e) en om toornstra verdedigende middenvelder te zetten terwijl je weet dat die verdedigent veel zwakker is. Terwijl je ook nog een andere jongen op de bank heb zitten (mulder) of juist visser daar wel te kunnen gebruiken (eigen positie).
Zelfs Martin van Vianen valt de trainer af.
Wel op een netten manier maar toch.

Kijk spelers maken de wedstrijd, maar steyn maakt veel te veel fouten.
Ik ben wel voorstander voor het vertrekken van steyn.
Hoe sneller hoe beter en waarom????
lees hierboven
0
Zondag 26 februari 2012 om 11:26 uur

Aad

marcellino schreef:

spelerd als immers en toornstra moeten blij zijn dat ado ze bij de amateurs heeft weg gehaald.

daar speelde ze leuk voetbal.
zaten daar top trainers nee,waarom konden ze het daar wel op brengen dan?

ik heb zelf ook hog gevoetbald en hadden en trainer nico zuiderwijk toffe man maar dat was het ook .wij hadden een elftal wat het zelf op pakte en zo hoord het ook.
immers en toornstra mogen zich nooit verschuilen achter steijn of roepen dat het aan hem ligt.
zij zijn zelf de schuldige en niet anders,om over de kwaliteit van het elftal maar niet te beginnen want dat is dramatisch.

chery hoor ik voorbij komen leuke voetballer maar als hij denkt dat hij de kar moet gaan trekken en zo in het veld ook overkomt moet hij toch echt in de spiegel gaan kijken.

ik denk dat dit al genoeg zegt immers,toornstra en chery jongens met deze spelers kan je toch totaal geen rol van betekenis spelen.

WE ZOEKEN LEIDERS AFMAKERS EN SPELERSMET INZICHT
Man man, wat lees jij slecht ...

Kijk wat je zelf zegt:

zaten daar top trainers nee,waarom konden ze het daar wel op brengen dan?

ik heb zelf ook hog gevoetbald en hadden en trainer nico zuiderwijk toffe man maar dat was het ook .wij hadden een elftal wat het zelf op pakte en zo hoord het ook.


Op je vraag geef je zelf het antwoord: Nico Zuiderwijk was een toffe man ..............
Hij zorgde dus voor de sfeer waarbinnen spelers een stapje extra wilden doen.

En ja, voor jou en jou alleen halen we Ricky terug
0
Zondag 26 februari 2012 om 11:11 uur

marcellino

Aad schreef:

Wat je dus zegt is: Het maakt niet uit wie je er voor zet het blijft toch een zooitje. En je legt dus alle schuld bij de spelers.

Nou, ik ben dus van het tegenovergestelde overtuigd. Ik geloof in Lex, Jens en zelfs Chery. Plus nog een paar die best de kar zouden willen en kunnen trekken.
Maar alles staat en valt bij de sfeer. Wanneer bij jou op het werk die kloten is heb je echt geen zin om je bovenmatig in te spannen. Dan dient het je tijd wel uit.
Dat zie ik terug bij de spelers. De close-up van Jens gisteravond zei mij genoeg. Vermoeid, wallen onder de ogen en een blik op oneindig. En dat nog voor de rust.

Blessures en zelfs schorsingen verwijt ik aan Steijn. Een speler op de verkeerde plaats en de goede man kan zich alleen maar met overtredingen staande houden. De blessures van sommige spelers? Alweer die sfeer. Wanneer die slecht is heb je niet eens zin om beter te worden.
spelerd als immers en toornstra moeten blij zijn dat ado ze bij de amateurs heeft weg gehaald.

daar speelde ze leuk voetbal.
zaten daar top trainers nee,waarom konden ze het daar wel op brengen dan?

ik heb zelf ook hog gevoetbald en hadden en trainer nico zuiderwijk toffe man maar dat was het ook .wij hadden een elftal wat het zelf op pakte en zo hoord het ook.
immers en toornstra mogen zich nooit verschuilen achter steijn of roepen dat het aan hem ligt.
zij zijn zelf de schuldige en niet anders,om over de kwaliteit van het elftal maar niet te beginnen want dat is dramatisch.

chery hoor ik voorbij komen leuke voetballer maar als hij denkt dat hij de kar moet gaan trekken en zo in het veld ook overkomt moet hij toch echt in de spiegel gaan kijken.

ik denk dat dit al genoeg zegt immers,toornstra en chery jongens met deze spelers kan je toch totaal geen rol van betekenis spelen.

WE ZOEKEN LEIDERS AFMAKERS EN SPELERSMET INZICHT
0
Zondag 26 februari 2012 om 11:06 uur

Nu online

Superjantje, Erik070, tjapi01, Aad, zuiderwijk, James, Vakkie-G, Robbie, Lellow en 296 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4