Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

<FCDH>

Opnieuw groot tekort bij ADO
DEN HAAG - De voetbalclub ADO Den Haag verkeert opnieuw in financiële problemen. Tijdens het maken van de jaarrekening over 2007-2008 bleek dat de club een tekort heeft van zes miljoen euro.

Het stadion van ADO Den Haag. FOTO PRO SHOTS
Dat heeft ADO woensdagmiddag bekend gemaakt.

Eind vorig jaar kwam ADO ook al in zwaar weer terecht. Het scheelde erg weinig of de club was failliet gegaan, vanwege een schuld van tien miljoen euro. Daarop kwamen de gemeente Den Haag en investeerder Mark van der Kallen ADO tegemoet. In februari 2008 tekenden ADO Den Haag, de Stichting Stadion Ontwikkeling – die het nieuwe stadion van de club bouwde - en de gemeente Den Haag afspraken om de club financieel overeind te houden.

In een korte verklaring van de club staat dat de gemeente Den Haag inmiddels op de hoogte is gesteld. ‘Er wordt gezocht naar oplossingen en hierbij heeft de investeerder van ADO Den Haag aangegeven opnieuw bereid te zijn aan een oplossing bij te dragen,’aldus het ADO-bestuur.


0
Woensdag 5 november 2008 om 16:10 uur

Delft

so schreef:

Kom je net uit een grot? Traint al 8 weken mee en al 2 wedstrijden meegespeeld met Jong DH...

Je hoort er weinig over en als ik individueel alles moet gaan bijhouden van iedere speler denk ik niet dat ik nog aan werken toe kom. Maar toch bedankt voor de info. Doet hij het een beetje goed bij Jong Ado? Traint hij alweer 2 maanden dan heb ik blijkbaar echt iets gemist.
0
Dinsdag 4 november 2008 om 22:45 uur

<FCDH>

Wetzel ontevreden over CaraccioloDoor Yvonne Dombrakis
Maandag, 03 november 2008, 09:32

Na het 3-1 verlies van ADO Den Haag bij Vitesse liet André Wetzel weten dat hij niet tevreden was over aanvaller Fabio Caracciolo.

"Dat hij de doelpunten niet maakt, vind ik nog niet eens zo erg," meldde Wetzel na afloop. "Zorgelijker vind ik het dat Fabio er niet in slaagt om zijn niveau te halen. In de tweede helft was hij rijp voor een wissel, maar omdat Cornelisse nog niet in staat was om een wedstrijd uit te spelen, moest hij wel blijven staan", zegt de oefenmester in het AD.

De Haagse trainer wilde Caracciolo er er niet als enige uitpikken. "Bijna niemand haalde vandaag een aanvaardbaar niveau, maar Fabio had wel heel veel moeite om in balbezit te komen en wist er vervolgens weinig mee te doen. Daar moeten we wel aan gaan sleutelen."


0
Maandag 3 november 2008 om 10:39 uur

fcdh sassem

Den Haag For Life schreef:

Waarom baggerprestatie?

Een kans niet benutten of een verkeerde pass geven kan allemaal gebeuren maar als je verliest door slap spel, weinig inzet en een gebrek aan concentratie dan vind ik dit bagger bovendien stond bijvoorbeeld bosschaart een paar keer aan de verkeerde kant te dekken dat zijn fouten die na de pupillen eigenlijk niet meer voor mogen komen. Tegen PSV hebben we verloren maar ik heb toen een fantastisch Den Haag gezien vol passie zoals wij horen te spelen. Vandaar bagger. Ik moet wel zeggen dat ik altijd bijzonder kritisch ben over el moussaoui en ik vind dat hij vandaag goed gespeeld heeft als 1 vd weinige

0
Zondag 2 november 2008 om 20:10 uur

<FCDH>

Wetzel baalt van slechte uitbalans ADO
Gepost door rick op 2008-11-02 16:32:55

ADO Den Haag-trainer André Wetzel zag zijn ploeg zondagmiddag tegen Vitesse (3-1) wederom een nederlaag lijden in een uitduel. De oefenmeester concludeerde na afloop dat de uitbalans van zijn ploeg te wensen over laat.

"Bij elke sportploeg is de thuisbalans altijd beter dan de uitbalans, maar wij presteren uit zeer slecht", zegt Wetzel tegen ELF. "Daar moet echt verandering in komen."

Tegen Vitesse miste Wetzel vooral scherpte in zijn ploeg. "De rugdekking werd aan onze kant niet goed verzorgd. Na de openingstreffer van Van Wolfswinkel herpakten we ons enigszins door de 1-1 te maken, maar we kregen het lek niet boven."

Het uitvallen van Ahmed Ammi (nek) en Pascal Bosschaart (hamstring) bracht ADO verder in de problemen. "Ik moest al heel vroeg twee wissels toepassen, waardoor je in de resterende minuten weinig tot geen opties meer hebt", baalde Wetzel.




0
Zondag 2 november 2008 om 18:05 uur

dirk

jip schreef:

Ja mooi. Zwinkels nog niet wakker bij de 1e goal.

                  Waterman
Ammi   Horvath     Kum    Pique
  
        Schwiebbe     Rankovic

Immers      Cornelisse   Verhoek

                   Milic/Hoogendorp
Het lag toch echt aan Bosschaart, jongen. Die ging als een hijgend postpaard achter Jenner aan. Sterker nog: Jenner had een meter achterstand op Bosschaart en binnen no time lag hij een meter voor, zodat hij die trekbal kon geven, waar uit  1-0 voortkwam. Denk dat Zwinkels daar weinig aan kon doen.
0
Zondag 2 november 2008 om 15:41 uur

Aad

Ik zal wel weer verketterd worden, maar dit was niets en wanneer er niet gauw wat verandert blijft het ook niets.
Natuurlijk waren de blessures van invloed. Het maakte dat we niet konden wisselen want kon dat wel dan had de hele voorhoede moeten gaan. Over Carraciolo heb ik het niet eens maar ook Verhoek en vooral Knopper brachten niets.
De enige voldoendes: Zwinkels, Kum en Cornelisse.
De rest: Veel inzet maar weinig kunde. En dat heb je nodig om geen nacompetitie te spelen.
Het is te hopen dat er in december nog wat geld in de pot zit of komt anders zie ik het somber in.
0
Zondag 2 november 2008 om 14:37 uur

Gnz

marcellino schreef:

jongens het is lullig om te zeggen.

Maar ik denk dat we het team gewoon overschat hebben.
Aan alle kanten worden ze voorbij gelopen,achterin is er geen een met snelheid,in het midden lopen ze het ook niet aan en de spitsen komen hun man niet voorbij.

Verder vind ik dat we weer laf beginnen we kunnen Wetzel wel de hemel in blijven prijsen maar bosschaard tegen jenner dat is toch vragen om problemen na dat het 0-1 was zwg je dat den haag meer ging drukken en werden ook beter na de 1-1 zakte ze weer terug.wat tot gevolg had dat de snele spitsen van vitesse onze verdedigers voorbij liepen.
en weer scorde en dat we ook blij mogen zijn dat we de tweede helft met 11 mogen beginnen.

Nee ik vrees dat we onze ploeg te hoog hebben ingeschat en dat we langzaam naar de plaats gaan waar we horen te staan.

Wat mij wel irriteerd is dat ik geen wanklank hoor over wetzel en zijn opstelling,waarom begint meric niet al speeld hij slecht zorgt hij toch voor dreiging.
en onze spits waar ik in het begin zo goed over sprak is gedaald naar een bedenkelijk pijl.

We wilde toch passie en aanvallend voetbal nou dat mis ik heel erg en zeker de uit wedstrijden.en dat komt niet door de spelers maar door de taktiek van de trainer.

het gaat net zo goed twee keer volle bak het is weer typisch den haag die er voor zorgt dat er dalijk weer gewoon 6000 a 7000 man zitten jammer.
Chris van Nijnatten had kennelijk ff geen rekening gehouden met jou voor hij zijn column schreef.

Dat we geen hoogvkiegers zouden worden dit seizoen wist iedereen.

Belangrijkste is dat de sfeer in het stadion goed is zodat het voor iedereen aantrekkelijk wordt om zich aan ADO te binden.  - Dat dat tot nu toe werkt bewijst zo`n stuk van Chris v Nijnatten en de toeschouwersaantallen bij de laatste wedstrijden. En dat terwijl er nog genoeg niet goed gaat (uitrijtijden van de parkeerplaatsen, poortjes, te weinig koffie). -
Sponsors stappen dan vanzelf in.

Dat jij de moeite neemt om zo`n lang stuk te schrijven, kennelijk om een poging te wagen om anderen die diepe put in te trekken waar jij kennelijk inzit en niet uit wil komen, zegt mij veel over jou.

Je wil het eigenlijk gewoon niet want dan heb je niks om te en. Jij hoort en zit lekker op de bodem van de put.

Maar gun het anderen om wel omhoog te klimmen, joh.
0
Zondag 2 november 2008 om 14:22 uur

Advertentie

Delft

mako schreef:

nou idd rare gast is dat zeg. 

Hij doet het voorkomen alsof hij zo graag bij ado wilt spelen, maar waarom speelt hij der nog niet dan?? Volgens mij heeft hij het al 3 keer laten afketsen.
De laatste keer heeft Ado weinig interesse getoond na een openlijke sollicitatie van zijn kant. Althans dat waren zijn woorden in de VI.
0
Donderdag 30 oktober 2008 om 19:27 uur

Filosoof

Kees schreef:


Dat stond er in eerste instantie tegen PSV ook op. De "gevarendriehoek/rechthoek/bovenhoek/kroepoek" evalueert ongetwijfeld op korte termijn de wedstrijd tegen PSV en komt hopenlijk met goed nieuws.

Anderzijds:koop allemaal een halve of hele seizoenskaart (indien mogelijk) en we zijn weer een stuk verder.
Precies. Met zo`n kaart zit je voor weinig naar eredivisievoetbal te gluren. Maar wat ik dan niet snap is dat mensen kennelijk wel naar het stadion komen om kaarten in de `vrije verkoop` te kopen, maar niet effe omlopen en de trap naar de administratie opgaan om een foto voor een clubcard te laten maken! Dat ding is volgens mij nu gratis. Voordeel is dat je voortaan bij wijze van spreken om de hoek bij een Primera je kaartje kunt kopen.  
0
Donderdag 30 oktober 2008 om 19:00 uur

Nu online

Kees, ADO73, GGH, Lellow, Grimm, lulijzer, James, Madmax, Fido en 197 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4