Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

MikeDH

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Een groot aantal shouters hier lijkt ook de eerste training a.s. maandag als een soort deadline te zien voor het halen van nieuwe spelers. Natuurlijk is het lekker met inspelen als je complete team er al staat maandag, maar dat lijkt me een utopie in voetballand. 
Precies, het is alleen maar mooi als de selectie dan rond is.
Maar bijvoorbeeld Koevermans heeft gezegd eerste te kijken wat er komt en eind juni/begin juli een besluit te nemen.
Lekker wachten en de spelers komen wel.
Wetzel is erg goed met spelers binnen halen, misschien niet allemaal even succesvol maar hij wel publiekslieveling Buijs binnen gehaald en zorg dat er tenminste beleid is bij DH.
0
Donderdag 18 juni 2009 om 20:37 uur

remcg

Het blijft raar dat er na ricky edn danny nog nix nieuws binnen is. Maandag zou de selectie rond zijn tog?? Dan is het al de eerste training. 
Jammer trouwens dat het niet op zondag is denk dat het dan wat drukker zou zijn.
0
Donderdag 18 juni 2009 om 10:06 uur

;)

Kees schreef:

Met dank aan iedereen voor de felicitaties en andere ouders/shouters ook gefeliciteerd.

Ondanks dat ik een voorkeur voor Wetzel heb kan ik me goed inleven in de shouts van velen die bezorgd zijn dat het weer een billenknijpen seizoen wordt en de overbekende duiventil in de voorbereiding.

Tevens vind ik het een zwaktebeeld om deze shouters Wetzelhaters of iets dergelijks te noemen. Men ziet het eenvoudigweg niet zitten in Wetzel en blijft standvastig in de vertolkte mening. En wat mij opvalt is dat deze mening bijna nooit op de persoon Wetzel is gericht maar op zijn functioneren als trainer of TD. Dat mag toch? 

Vele shouters schrijven ook dat men verlangt naar "het linkerrijtje" en dat van de geopperde rooskleurige toekomst eindelijk iets bewaarheid wordt. Nou dat heb ik ook.

Echter mijn mening blijft nog steeds dat ik vertrouwen heb in Wetzel en de uitgestippelde visie.
komt allemaal goed kees,we zijn al goed opweg toch.Ook ik hoop snel op versterking maar er is geen geld om zomaar wat aan te trekken.Ze zijn zuinig op dat beetje geld en willen dat goed besteden....wees blij.En natuurlijk zal het lekker zijn om de voorbereiding met een complete selectie te beginnen, maar wat niet kan kan niet ;)
En geen man over boord hoor als er nog niks komt.Die 3 aankopen in het tussen seizoen waren ook niet ingespeeld ging goed toch.Verlopig gaan we nog steeds vooruit.  den haag for ever
0
Woensdag 17 juni 2009 om 23:02 uur

dont stress

weer een dag bijna voorbij en nog geen 1aankoop
met nog maar 4dagen voor de eerste training
oke het aller belangrijkste tot nu toe ook geen 1 weg
dus zie ik het met deze selectie wel zitten we gaan en dat weet ik zeker voor plaats 10


                         zwinkels

                   kum         rankovic       
ammi                                                 pique
                            derijck

    buijs                                       immers

                           vd begh

               soltani                  powel (millic)
                          
0
Woensdag 17 juni 2009 om 22:13 uur

Ooievaar

Allereerst: m`n oprechte compimenten en felicitaties aan de geslaagden of diegenen die een zoon of dochter heeft die is geslaagd. Hardstikke goed nieuws.

Veel minder ben ik te spreken over de gang van zaken bij de club. Het het idee dat ze van de voorjaarsvermoeidheid linea recta de winterslaap zijn ingetuimeld. Zie nu al op tegen het komende seizoen, ben bang dat het er weer ééntje wordt van billenknijpen en kijken naar ploegen als VVV, RKC en Heracles.

Ons `licht` Wetzel schetste een heel ander beeld. Dat was een plaatje van binnen 2 jaar naar het linkerrijtje, kortom een stevige middenmoter dus. Enig realiteitsbesef is de man blijkbaar vreemd.

Op deze manier komt daar dus geen donder van terecht. Het is me kompleet een raadsel wat de man uitvoert. Hij ontpopt zich in een zuivere lijn van een falende coach tot een falende T.D.

Ik - en ik neem zomaar aan - velen met mij, hadden toch wel andere ideeën van het aanstaande seizoen toen ze hun seizoenskaart verlengden. 

Ben benieuwd wat het nieuws excuus is: We hadden al wachten op het nieuwe stadion, de loopplankfinanciering, de degradatie, en de niet verwachte promotie(...)

 Maar kreeg toch de stellige indruk dat als we er nu - afgelopen seizoen dus- in zouden blijven we eindelijk omhoog zouden gaan. Stappen maken volgens `het licht` Aan de publieke belangstelling kan het niet hebben gelegen.

Er staat inderdaad een aardig elftal wat niet laatste zal worden, maar het spulletje moet wèl en heel en schorsingsvrij blijven, anders zijn de rapen gaar.

Op moment van schrijven zijn we er per saldo op achteruit gegaan, Onze beste man ligt er tot de winterstop uit, en onze reserve keeper gaat naar Cambuur. Ricky v.d. Bergh vind ik een uitstekende aankoop, maar helaas is hij wèl blesuregevoelig.

Ja het komt allemaal wel goed. Wanneer dan? Dat degradatievoetbal komt me neus en oren uit. Ik zou wel eens echt omhoog willen. En dan moet je wèl wat doen en niet aankomen met lulverhalen als: er gebeurt haast nergens wat, nou en?

Je weet toch wat je wilt? Of valt en staat alles met vermeende interesse van een paar AZ spelers?

Nogmaals mijn vertrouwen in Wetzel als TD is tot het nulpunt gedaald. De man heeft vrees ik een netwerk wat niet verder rijkt dan VVV en gelijksoortige jupiler clubjes en vriendjes van HVV en Quck. Denk dat jongens als Derijck en Buijs niet dankzij maar ondanks Wetzel zijn gekomen.

Ik biind de kat maar weer eens de bel aan. Op deze manier wordt het weer een waardeloos seizoen. 
Ik ben nu niet meer tevreden met een plek ver onder middenmoot. Mag het? We gaan weer beginnen maandag met een onvolledige selectie. Wordt weer het bekende duiventil gebeuren met allerlei proefspelers.

Ja ja ik vind Wetzel een nette man, maar als trainer volstrekt ongeschikt en als TD schopt hij ook nog geen krant van tafel af. En met dat enthousiasme van v.d. Kallen schijnt het ook nog al mee te vallen, zeker gezien als je het afzet tegen de baas bij Utrecht. Als je als club toch dan in handen van een particulier moet vallen - eeuwig zonde trouwens - dan maar iemand die er behoorlijk voor gaat.

Dus kom eens in beweging of ben ik gewoon in de maling genomen omdat er geen geld is? Dit is volkomen kut met peren. Althans als je een beetje ambities hebt, en wat verder kijkt dan kritiekloos volgen.

p.s. Ja; zal wel weer naar Ajax, AZ of PSV moeten verkassen. Mochten we willen dat we die prestaties hier hadden. 

gegroet,

Ooievaar

0
Woensdag 17 juni 2009 om 21:35 uur

ADO supporter Leidschenveen

Ik hoop echt dat het geen billen knijpen wordt komend seizoen. Ik zie namelijk dat ADO eindigt met twee relatief makkelijke wedstrijden tegen RKC en Heracles. Dat betekent dat we na 32 wedstrijden relatief een zwaar programma hebben gehad. Ik vrees dat we ons dan met de huidige selectie nog niet veilig hebben gespeeld. Sorry voor mijn doemdenken.
0
Woensdag 17 juni 2009 om 21:33 uur

Advertentie

john

pascal-070 schreef:

wetzel, slory is een speler die we zoeken een speler met diepgang,scorend vermogen en zowel in de spits als op de vleugel inzetbaar. Feyenoord zit financieel niet goed dus ik zal zeggen sla toe en slaap niet!
\\`Noodlijdend Feyenoord houdt uitverkoop\\`
Feyenoord gaat er alles aan doen om er financieel op vooruit te gaan. Daarom zijn bijna alle spelers tegen elk aannemelijk bod te koop, meldt Voetbal International.


De Stadionclub wil alleen Giovanni van Bronckhorst koste wat kost behouden. Roy Makaay, Kevin Hofland, Tim de Cler, Denny Landzaat, Jonathan de Guzman, Andwélé Slory en Luigi Bruins kunnen bijvoorbeeld gewoon gekocht worden. Feyenoord zou een aantal spelers reeds (informeel) hebben aangeboden bij andere clubs.

Feyenoord wil de begroting op orde krijgen voor het komende seizoen. Enkele grootverdieners voorkomen dit echter. Het budget van de Rotterdamse club gaat terug van 44 naar 39 miljoen euro.

Of het Feyenoord lukt om een deel van de selectie te verkopen, valt nog te bezien. De eindbeslissing over hun toekomst ligt immers bij de spelers zelf, vanwege de doorlopende contracten. 


bruins en slory zouden goeie aankopen zijn makaay is ook alttijd handig maar die zie ik niet gouw naar ado komen
0
Woensdag 17 juni 2009 om 19:57 uur

Iemand ze pinpas of airmiles bijdehand.

Feyenoord zet hele selectie te koopDoor Jeroen de Laat
Woensdag, 17 juni 2009, 16:36

Feyenoord heeft op één na alle spelers in de etalage gezet. Alleen aanvoerder Giovanni van Bronckhorst mag niet vertrekken.

Roy Makaay, Kevin Hofland, Tim de Cler, Denny Landzaat, Jonathan de Guzman, Andwélé Slory en Luigi Bruins worden door de Rotterdammers zelfs bij allerlei clubs aangeboden. Ze zijn tegen elk aannemelijk bod te koop. Dat meldt VI. Deze spelers hebben een te hoog salaris.

Feyenoord wil de torenhoge schuld op deze manier terugbrengen. Probleem is dat de spelers uiteindelijk zelf beslissen of ze willen vertrekken, want ze hebben allemaal een doorlopend contract. In het uiterste geval kan de club besluiten een speler transfervrij te laten gaan.

0
Woensdag 17 juni 2009 om 16:43 uur

pascal-070

ben nou wel erg benieuwd naar wat wetzel van plan is. Dit was toch het doorgroei jaar we konden dit jaar toch de welbekende ``stappen`` maken,als we niet degradeerden. We hebben ons gehandhaafd maar de aankopen tot nu toe? hooh maar. Als er geen geld is snap ik dat maar hoe kan je nou op de proppen komen met Oost.Oost aardige voetballer maar 0 rendement! We hebben natuurlijk al ricky en ignacio als ricky er net als knopper tien scoort en ignacio een doelpuntje of 8 maakt hoor je mij niet klagen maar een grote stap zette dit jaar? nee ik denk het niet.Ik denk dat we 12 de kunnen worden met ploegen als Rkc,VVV,Heracles,sparta,en willem2.We hebben een betere selectie dan al die ploegen en je moet niet vergeten dat we buijs al vanaf het begin waarschijnlijk hebben en geloof mij en dat weten jullie ook buijs scheelt een hoop.Ik denk dat we 40 punten pakken en we een wedstrijdje of 3 voor het einde veilig zijn.Wat vinden jullie, tevreden daarmee zijn? of meer? slaat eigenlijk nergens op zo heel verhaal maar kreeg ff zin om wat te shoute
0
Dinsdag 16 juni 2009 om 21:24 uur

andy

`Zeefuik krijgt opnieuw geen kans bij PSV`
Género Zeefuik had de hoop komend seizoen de kans te krijgen bij PSV. De negentienjarige aanvaller, afgelopen seizoen actief voor FC Omniworld, moet echter opnieuw hopen op een club die hem wil huren.

De jonge Amsterdammer, afgelopen seizoen goed voor acht goals in 35 competitieduels, start de voorbereiding bij Jong PSV, zo meldt De Telegraaf. De spits had gehoopt komend seizoen de kans te krijgen onder trainer Fred Rutten, maar als er een club komt mag Zeefuik opnieuw op huurbasis vertrekken.

De Eindhovenaren hebben Funso Ojo een nieuw contract aangeboden. De zeventienjarige middenvelder wil de voorbereiding echter afwachten voor hij ingaat op het voorstel. Ojo hoopt onder Rutten een vaste stek bij de selectie te veroveren.




Iets voor ons???
0
Dinsdag 16 juni 2009 om 10:37 uur

Nu online

Madmax, FC Den Haag!, tjapi01, KickOff, Vak_W, ton, Appie, zuiderwijk, Ran1972, oodh, bimboembam en 309 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4