Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

<FCDH>

Madmax schreef:

Wij hebben Jol toch al ??
Lul niet man hij had hier td moeten worden en jol trainer maar wederom bewijst den haag zijn onmacht om het voor elkaar te krijgen alleen kleine visjes te kunnen strikken
0
Woensdag 16 oktober 2013 om 11:11 uur

Kees

Zondag a.s. PEC Zwolle. Heeft uit de laatste 5 duels maar drie punten gehaald en je hoort bijna niemand meer over dat Ron Jans zo`n goede trainer is. Blijf het wel een sympathieke vent vinden.
Dat wordt een 1-4 overwinning voor ons.


Coutinho

Malone Zuiverloon/Beugelsdijk Meijers

Alberg Van Haaren Gehrt

Van Duinen Kramer Gouriye


Eventueel Supusepa erin, Meijers naar het middenveld en Gehrt of Alberg op de bank. Mogelijk te offensief bovenstaande opstelling.
0
Woensdag 16 oktober 2013 om 07:23 uur

R.E.

Victor schreef:

Pff, er wordt weer even niet gevoetbald en de box staat weer vol met zeikberichtjes over Steijn.
Omdat er bijna alleen nog maar gezeikt wordt over van alles en iedereen, kom ik nog maar zelden op deze site.
Jammer dat het bijna nooit meer over voetbal gaat. Nog even en de laatste liefhebber is hier ook weggepest. Beetje jammer voor Max dat er straks alleen nog maar klagers overblijven.
Ik kom misschien over een paar maanden weer terug. De mazzel!
Sorry hoor, maar zolang Steijn nog trainer van ADO is, is het verrekte moeilijk om het over voetbal te hebben.
0
Dinsdag 15 oktober 2013 om 18:58 uur

R.E.

Even een tekstanalyse van het interview met Steijn: "Hij betwijfelt of een andere trainer met zijn leeftijd, kaliber en achtergrond het deze seizoenstart beter zou hebben gedaan met de groep." Los van het feit dat slechts weinig trainers hetzelfde kaliber hebben als Steijn (vrijwel alle andere trainers zijn namelijk van een beter kaliber), is er natuurlijk geen enkele andere trainer met "zijn leeftijd, kaliber én achtergrond". Hij heeft door die formulering dus eigenlijk gelijk, want hij sluit hiermee alle andere trainers uit. Hij weerspreekt hiermee echter niet dat élke andere trainer met niet geheel dezelfde leeftijd, niet geheel hetzelfde kaliber en niet geheel dezelfde achtergrond het wél beter zou hebben gedaan! Kortom: weer zo`n drogredenering om zijn eigen falen te verdoezelen (na eerdere onzinargumenten als het zogenaamde zware programma, verkochte spelers en zogenaamde overdreven verwachtingen van de fans).
0
Dinsdag 15 oktober 2013 om 18:39 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Steijn kan werken met Jol of Advocaat
Maurice Steijn ziet in Martin Jol of Dick Advocaat een versterking voor ADO Den Haag in elke rol, maar als assistent-trainer zou hij niet onder hen willen werken.
Lees het nieuwsbericht
0
Maandag 14 oktober 2013 om 18:37 uur

<FCDH>

ADO Den Haag krijgt hetzelfde kunstgrasveld als FC Dordrecht


DEN HAAG - ADO Den Haag speelt de rest van het seizoen op dezelfde kunstgrasmat als FC Dordrecht. De voorkeur van ADO-trainer Maurice Steijn ging uit naar een gelijke mat als Heracles Almelo, maar dat was op korte termijn niet mogelijk.
De ondergrond die is aangelegd voor het hockeyveld voor het WK volgend jaar laat het momenteel niet toe om dezelfde mat als Heracles neer te leggen. ‘De mat van FC Dordrecht is getest met de huidige ondergrond`, aldus Steijn. `Om alle risico’s uit te sluiten, is er voor die mat gekozen. Na het WK hockey wordt dezelfde mat van Heracles in het stadion gelegd.’

De eerstvolgende thuiswedstrijd van de Haagse club is op 26 oktober tegen FC Twente. Het veld moet voor die datum gekeurd en klaar zijn. ‘Ik ga ervan uit dat alles dan klaar is. Op 23 oktober komt de KNVB het veld keuren. Na de keuring wil ik er nog een paar keer op trainen om vervolgens op zaterdag 26 oktober tegen FC Twente te spelen’, aldus Steijn.


Steijn liever grasmat van Heracles is ie gek ofzo?
0
Maandag 14 oktober 2013 om 13:33 uur

1905

Voodoo070 schreef:

Echt waar: ik heb in de diepe jaren tachtig nog Duits gehad van Cock.
Cock Jol, met z`n kledingzaak, z`n sportauto en z`n haartransplantatie (volgens mij was hij de eerste ter wereld). Hij gooide regelmatig met potloden, passers en etuis...

Alles Nahe werde fern!
De eerste was wel een Haagse trainer, Dick Advocaat
0
Donderdag 10 oktober 2013 om 15:10 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Steijn ziet voordeel vaardige spelers op kunstgras
Mike van Duinen vindt het zonde dat ADO Den Haag overgaat op kunstgras. Maar zijn trainer Maurice Steijn ziet ook voordelen.
Lees het nieuwsbericht
0
Donderdag 10 oktober 2013 om 10:23 uur

Advertentie

ADO500

BLEISWIJK-1 schreef:

Voor wat het waard is. In de VI wordt wel degelijk gesproken over Jol als nieuwe trainer. Ze willen naar een Engels model toe. Jol als supervisor met daaronder een veldtrainer.

Ik benieuwd of Steyn zich in de rol als veldtrainer ziet.
Verwacht eerder dat als het al zover komt dat z`n broertje Cock veldtrainer wordt. Die is volgens eigen zeggen tenslotte de beste trainer van Den Haag e.o.
0
Donderdag 10 oktober 2013 om 09:19 uur

H@@GenEES

Ron001 schreef:

Het probleem is en blijft dat ze moet willig mensen maken en breken! En clubs en spelers die dan slijmen met kaarten voor het leven en / of shirtjes en jurkjes van vrouwlief geven! Ik ken een trainer die nu niet meer n de bak komt door da programma, en helaas weten ze het.
Welke trainer is dat dan volgens jou? Want zoals Sound zegt iedere club/trainer/speler is daar wel een keer aan de beurt, de enige man die beschermd wordt is Johan Cruijff maar voor de rest is alles fair game daar, en ja ook wij zijn wel eens de lul.

Maar ook Ajax, PSV, AZ nah noem ze maar op ze komen allemaal wel een keer aan de beurt en wat betreft van Gaal hebben ze volledig gelijk, hele goeie trainer maar een narcistische dorpsidioot met een Adolf Hitler complex (remember de balkonscène toen Bayern kampioen werd?)

Het is entertainment, niets meer of minder, wees blij dat er iig over je geluld wordt, kijk naar anonieme clubs als Roda of RKC, hoor je nooit wat over, bij ons is het iig nooit saai
0
Donderdag 10 oktober 2013 om 08:29 uur

Nu online

GroenGeelHart070, Rikkie1, Anne van Schuurman, Donnydh070, rh_vakm en 259 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2