Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

wallace

Top wedstrijd gezien gister!!
Helaas geen punten, wel moet er elke week zo gespeeld worden, niet alleen tegen de topploegen.

Bosschaart is helemaal terug aan het komen, had alles gister.

Super sfeer, echt promotie voor Den Haag op deze manier, jammer dat er alleen toch altijd weer een paar lui zijn, die het niet tot de perfecte sfeer maken.
Het zijn er nog maar weinig, maar toch

De club zit echt in de lift, wetzel weet de supporters te motiveren met zijn uitspraken en wij de spelers met onze steun.
Waar ik echt trots op was, was dat we, toen de 0-2 viel een hartstochtelijk applaus richting spelers gaven. dit moet ze goed gedaan hebben.

Komt wel goed dit seizoen
0
Woensdag 29 oktober 2008 om 19:07 uur

FRank

Aad schreef:

AD noemt Teixera als vervanging van El Mousaoui.
Dat moet bijna betekenen dat we voor ons eigen strafschopgebied gaan spelen. Want met alle respect voor Teixera: Spelen we naar voren dan is hij kansloos (te langzaam) voor de PSV-aanvallers.
Liever Rankovic. Die denkt vooruit in plaats van in de breedte.
Helemaal mee eens, Ranco heeft in de nacompetitie bewezen daar goed uit de voeten te kunnen.(Tex heeft zijn tijd gehad) Schwiebe op het middenveld dus zo weinig mogelijk mutaties.
0
Dinsdag 28 oktober 2008 om 10:46 uur

<FCDH>

ADO Den Haag tijdens winterstop niet op trainingskamp
Gepost door alaindh op 2008-10-27 16:12:01

Ging ADO Den Haag de afgelopen seizoenen tijdens de winterstop regelmatig op trainingskamp naar Turkije, ditmaal zal de Haagse BVO niet naar ‘warmere oorden’ vertrekken.

De reden schuilt in het feit, dat trainer Andre Wetzel weinig heil ziet in dergelijke trainingskampen tijdens de winterstop. Hij liet dat al eerder weten tijdens een bijeenkomst van de leden van de Businessclub van ADO Den Haag.



Traditiegetrouw werd ADO Den Haag tijdens zulke trips vergezeld door een grote groep sponsors, vandaar dat Wetzel al in een vroeg stadium liet weten, dat dat er dit seizoen niet inzit.



vrij



Over het programma rond de jaarwisseling zegt Wetzel: ‘De laatste wedstrijd spelen wij op 28 december (Ajax uit - red.) en dan krijgen de spelers één week vrij. Dan hebben wij nog zo’n dag of twaalf om ons voor te bereiden op de eerste wedstrijd na de winterstop.’



‘Naast het trainen spelen wij dan in ieder geval nog twee wedstrijden’, gaat Wetzel verder, ‘tegen onder meer HVV in het kader van het 125-jarig bestaan van die club en op 13 januari tegen het Westlands Elftal.’



Bron: Haaglanden Voetbal

0
Maandag 27 oktober 2008 om 19:42 uur

HCF

Hague City Firm
VERM\`78 FC DEN HAAG - FC LAMPENKAP
Geschreven door VERM\`78

Na de zeer teleurstellende wedstrijd tegen het Almelose Heracles, waar onze ploeg bitter weinig heeft laten zien, staat nu dus de thuiswedstrijd tegen het grote PSV op het progamma. Het grote PSV dat afgelopen zaterdag nog verloor van Roda JC is wat mij betreft rijp voor een ORIGINELE HAAGSE SLACHTBANK.Het is immers al jaren geleden dat we punten konden pakken van die veredelde lampenkappen.
Lees verder op www.haguecityfirm.nl

0
Zondag 26 oktober 2008 om 20:05 uur

Der Rudy

Zit de dagen, de uren te tellen voordat het dinsdagavond is. Verheug me er op. Volle bak en een aansprekende tegenstander. Hoewel, aansprekend ? Gisteren gingen ze weer onderuit. Weinig lichtpunten momenteel daar in Eindhoven. Hebben jullie gisteren weer AZ zien spelen ? Wat hebben die een goed team. En daar hebben wij van gewonnen! Heb het gevoel dat wij, Alles Door Oefening (of is het Afdeling Dames Ondergoed?) een bijzonder seizoen gaan beleven. Kansloos ten onder tegen mindere ploegen en goed (thuis) spelen tegen aansprekende clubs. Heb er zin an.
0
Zondag 26 oktober 2008 om 07:37 uur

Der Rudy

Soms is de realiteit confronterend. Keihard ook. We hebben gewoon geen betere ploeg. Als iedereen in goede doen is, geen geblesseerden en het is mooi weer, hebben we een kans. Dan moet het veld ook nog schuin aflopen richting doel van de tegenstander. Een tekort aan kwaliteit vindt ik acceptabel. Nog niet zo lang geleden bestond onze club bijna niet meer. Weet niet of de samenvatting representatief is, maar vooral in eerste helft zo doelloos rondhuppelen. Weinig inzet, die gelatenheid! Daar wordt ik gek van. Natuurlijk laat ik mijn cluppie niet vallen en ben er dinsdag tegen PSV bij. Met z`n allen zullen we de Brabantse club warm ontvangen en ADH flink aanmoedigen. Forza Den Haag!
0
Zaterdag 25 oktober 2008 om 09:50 uur

Doet er niet toe!

Slecht, slecht en nog eens slecht!
Wat een baggerzooi!

Je ziet dat ze gewoon een leidersfiguur missen
als bijvoorbeeld Dickie Heesen die toendertijd
de troepen ook in slechte periodes op sleep touw nam. Bij Richard Knopper ging het licht de eerste helft al uit (mooie lampekap!)
Ik mis passie, strijd en doorzettingsvermogen en
Wetzel ik weet niet wat je in de pauze tegen ze gezegd hebt maar het heeft helaas weinig resultaat/effect opgeleverd....
Geef het hele team maar eens een zware straftraining in de Haagse Duinen en doe jezelf een lol met een rugzak van 50 kilo!
0
Vrijdag 24 oktober 2008 om 23:02 uur

Kees

bolke schreef:

Ja, Vloet bij Cornelisse ( op de tribune na de oorwassing tegen Dordt) Brard passeerde toen ook die verdediger van Sparta ken effe niet meer op zijn komen.
Klopt, heb je gelijk in. Het komt echter wel heel weinig voor.
0
Dinsdag 21 oktober 2008 om 22:11 uur

Advertentie

Kees

Delft schreef:

Het is volgens mij al eerder gezegd maar op kunstgras moet je toch gewoon Meric laten spelen? Dat is vaak voor technische voetballers een ideaal veld om hun passeerbewegingen uit te voeren. Vindt het wel goed dat ze nu op kunstgras trainen want je moet niks overlaten aan het toeval. Ik vind bovendien als je Soltani een keer op de bank houdt je de druk een beetje weghaalt bij die jongen. Het is nog een vrij jonge speler die moet wennen. Ik denk dat het niet makkelijk wordt tegen Heracles we hebben er vaker gewonnen maar zij pakken ook aardig wat punten. Ze hebben wat blessures maar bij ons is Cornelisse ook gebleseerd dat zegt dus niks. 

Heb jij een trainer in het betaalde voetbal in binnen- of buitenland meegemaakt die zijn eigen aankoop al na 6 wedstrijden liet vallen?

Dat zijn er maar heel weinig. Ik vrees dat Meric nog langer op zijn beurt moet wachten.
0
Dinsdag 21 oktober 2008 om 21:57 uur

Brian

Meric: Supersub of basisspeler? 

Als hij de bal in de voeten krijgt dan voel je in het stadion dat er iets gaat gebeuren. Hursut Meric wordt niet voor niets de `Maradona van de Bosporus` genoemd. De `Haagse Turk` is nog een speler voor wie de toeschouwers naar het stadion komen.

Hursut Meric (25) lijkt de bal soms aan een onzichtbaar touwtje te hebben. De technicus is nog zo`n ouderwetse pingelaar die een tegenstander uitspeelt en niet te beroerd is er daarna nog eentje te dollen. En dan heel misschien nog een... Het publiek vindt het prachtig en klapt de handen stuk bij zijn acties.

Toch heeft de linkspoot bij ADO Den Haag geen basisplaats. Nog niet. Afgelopen weekeinde plaatste hij wel een regelrechte sollicitatie richting trainer André Wetzel. Koud in het veld slalomde hij langs vier Volendammers en gaf hij Lex Immers de bal op een presenteerblaadje (1-0).

Twintig minuten later zorgde hij zelf voor de allesbeslissende 2-0, Volendam was geveld en ADO Den Haag had drie heel belangrijke punten. Terugkijkend reageert Meric op vier prikkelende stellingen, over vooroordelen en toekomstperspectieven.


Hursut Meric maakt vaak de actie om de actie.
Meric: "Nou, dat was vorig seizoen misschien zo. Wilde ik af en toe net even een mannetje te veel passeren. Ik heb daarin progressie geboekt. Dit seizoen gaat het zeker de goede kant op. Kijk naar mijn invalbeurten. Tegen AZ een goal, tegen FC Volendam een assist en een doelpunt. En dat alleen uit invalbeurten. Vorig seizoen maakte ik vier goals en had ik vijf assists. Te weinig natuurlijk, daarom moet het rendement omhoog. Daar wordt hard aan gewerkt."

Hursut Meric past niet in het 4-4-2 systeem van André Wetzel.
"De trainer kiest voor Richard Knopper in een vrije rol op rechts en Karim Soltani wat dieper op links. Dat is zijn keuze. Natuurlijk speel ik liever dieper, want ik ben het gevaarlijkst als ik dicht bij de `zestien` speel. Dan kan ik mezelf met een actie vrijspelen en een goal maken, of voorzetten. Dat betekent niet dat ik in dit systeem niet kan spelen. Ook ik kan die meters maken. Dat heb je tegen Volendam gezien bij de eerste goal. Ik heb kwaliteiten genoeg om hangend op rechts te spelen."


Hursut Meric is de ideale supersub.
"Dat is leuk om te horen, maar ik sta liever in de basis. Ik hoorde het vrijdag na FC Volendam ook aan alle kanten. Gouden wissel, supersub, maar ik ben niet bezig met invallen. Ik ben bezig met beter worden, met dingen leren, met strijden voor een basisplaats. Invallen is best lastig op dit niveau. Het tempo is hoog en je moet er meteen staan. Maar als ik zo doorga, moet het goed komen."

Als Meric meespeelt, sta je bij balverlies met tien man.
"Ik weet waar je op doelt. Het meeverdedigen, het meedenken, de omschakeling, het inzakken. Naar binnen gaan staan als de bal aan de andere kant is. De trainer heeft gelijk als hij zegt dat dat beter moet, maar toch ben ik daarin ook flink vooruitgegaan. Dat is ook eredivisievoetbal. Het is wennen. Het is een tempootje hoger. Je moet sneller handelen. Ik weet dat ik de kwaliteiten heb om in de eredivisie te slagen. Het gaat voorlopig lekker. Of ik vrijdag speel, weet ik niet. Ik doe mijn best, meer kan ik niet doen."

Bron:ad.nl



0
Dinsdag 21 oktober 2008 om 15:59 uur

Nu online

GGH, lulijzer, ADO73, Fido, MikeDH, Wahter, FC Jeff, Max, zuiderwijk en 188 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4