Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Bert

Uit wedstrijden wordt toch een beetje selecteren als ik het programma bekijk Roda uit gaat hem niet worden op vrijdagavond net als NAC uit. 

Zaterdagochtend moet die kleine zelf ballen. 

Aan de andere kant in augustus staan er al wat leuke uitwedstrijden op programma RKC, VVV en fietstas.

Eigenlijk moet je begin augustus de selectie zo goed als rond rond hebben want dat zijn wel de wedstrijden waarbij we puntenten moeten/kunnen pakken. We spelen ook thuis tegen NAC en Twente.
0
Maandag 15 juni 2009 om 22:19 uur

<FCDH>

Eerste training ADO Den Haag, maandag 22 juni 16.00 uur.
Gepost door alaindh op 2009-06-15 19:50:58

Eerste training ADO Den Haag, maandag 22 juni 16.00 uur. Herinnert u zich het spektakel bij de drukbezochte eerste training van de selectie van ADO Den Haag op 5 juli vorig jaar nog??!! Dat was het startschot voor de weg die de supporters en ADO Den Haag zijn ingeslagen. Het startschot voor wat een echte Haagse traditie moet worden. Het startschot voor de weg omhoog!

Door alle supportersverenigingen wordt samengewerkt om van de eerste training weer een spektakel van jewelste te maken.

Datum en tijdstip voor de eerste training van de selectie van ADO Den Haag vallen dit jaar wat onhandig en waren laat bekend. Raymond Atteveld heeft zijn medewerking verleend door de training een uur later te beginnen dan was gepland. Hij rekent dan wel op een grote opkomst van het Haagse publiek.

Alle supportersverenigingen en sites roepen alle Groen Gele supporters daarom op om ondanks het ongunstige tijdstip de eerste training van het seizoen weer massaal te bezoeken. Vorig jaar waren er rond de 2000 bezoekers. Dat moeten we minimaal kunnen verdubbelen. Toch?

Zorg dat je er bij bent!!

Uit het oogpunt van het maatschappelijke belang roepen wij scholen en werkgevers op mee te werken/ een oogje toe te knijpen voor de ADO Den Haag supporters die dit spektakel niet willen missen.

Bron: HCF




0
Maandag 15 juni 2009 om 20:52 uur

Peter Hoek

marcellino schreef:

jezus wat ben jij negatief.

wordt dan supporter van 020,psv of AZ

hij kan er niets aan doen dat knopperd gebleseerd is en ricky is echt niet slechter als knopperd integendeel

ik denk dat jhij wat passing betreft en snelheid/conditie nog beter is ook.

we gaan over twee a drie weken jouw shout maar eens weer naar boven halen want dit slaat echt nergens op we zijn behouden voor de eredivisie zonder nacompetitie wat onze doelstelling was.

we gokte op plek 15 en werd plek 14 dus we hebben boven verwachting gepresteerd.

er is nog geen minuut gevoetbald en jij bent negatief maar op welke gronden dan

schiet mij maar lek want ik weet het niet.

misschien kan jij mij en ons het uitleggen!!!!!!
Jij bent ziende blind met je Ricky. Kan mij dat nou schelen dat dat een vriendje of zwager van je is. Knopper is veel beter en niet nee zeggen waar het ja is. 

Voorts is één week voor de training de selectie absoluut niet op peil, ondanks wat Ricky tegen jou zegt. Als hij zegt dat het morgen gaat sneeuwen loop jij vanavond met je ijsmuts op straat. 

En ik zou wel eens willen weten wat die Wetzel uitvoert. Denk dat ik echt de enigste niet ben. Misschien dat die Ricky van jou dat wel vind.

En ja. Wat doet die v.d. Kallen eigenlijk? Dacht je echt dat hij Sint Nicolaas is? Dan zou ik maar gelijk je schoen zetten. Dat is niet negatief dat is realistisch. Deze selectie is niet veel beter dan een 15e plek. Moet je eens opletten als er dadelijk blessures en schorsigen daar heeft Ricky een anbonnement op zijn.

Ricky is een aardige voetballer maar willen we omhoog dan zal er heel wat bijmoeten. Dat is toch niet zo ingewikkeld om te zien?
0
Maandag 15 juni 2009 om 13:22 uur

marcellino

Mike schreef:

Beste Marcellino, 
Vorig jaar hebben we ons op de laatste competitiedag uit de nacompetitie-sores gespeeld. Dat heet dus ternauwernood........  Als we de laatste wedstrijd verloren hadden waren we slechts op doelsaldo niet rechtstreeks gedegradeerd. Ben je dat nu alweer vergeten????? 
Waarom zou dat komend jaar niet weer kunnen gebeuren?
Het feit dat ik een aantal teams op dit moment zwakker vindt dan ADO zegt toch niets over onze eredivisiewardigheid?

Als je komend jaar hoger wilt eindigen zul je je moeten versterken, andere clubs zouden zwakker moeten worden of je moet een paar keer mazzel hebben. En geloof me, er zal nog heel wat gaan gebeuren op de transfermarkt. Ook ADO zal zorgvuldig moeten kijken.

Dat Wetzel en Atteveld vertrouwen uitspreken over de huidige selektie vind ik een goede zaak maar waarom zou Wetzel roepen dat er nog 2 a 3 spelers bij moeten komen als we nu al sterk genoeg zijn?
We beginnen al met schorsingen en blessures.

snappen doe je het niet.

den haag heeft een eredivisie waardig elftal.
Dat ze spelers erbij halen is om door te groeien(we willen nu eenmaal binnen een paar jaar in het linker rijtje en het liefst nog europees)je zegt het eigenlijk weer in je eigen tekst(ALS JE VOLGEND JAAR HOGER WIL EINDIGEN)verder spreek je je zelf tegen want je bent bang dat het volgend jaar weer slecht gaat.verder is het een fiet dat er 5 a 6 clubs slechter worden ook dat is op deze site al een paar keer uitgelegd.(heeft met kredietcrisis te maken)dus weer spreek je je zelf tegen.

Als als ja alles is als,als we wedstrijden niet onnodig verloren hadden ,hadden we op plek 10 gestaan.

als we miljoenene hadden gehad dan speelde we voor het kampioenschap.

En nog maals wetzel wil er drie spelers bij om door te groeien niet meer en niet minder.
daarom kunnen we de tijd nemen om spelers aan te trekken want wil categorie A niet dan kan je altijd terug vallen op categorie B.

Het verhaal dat je dan niet ingespeeld bent is ook onzin want hij begint met zijn vertrouwde selectie en kijkt of hij de nieuwe spelers kan inpassen en geloof mij spelers uit categorie A zijn zo in te passen.

En mocht dat tegen zitten Nac en VVV moet je ook met het huidige elftal kunnen hebben.
0
Maandag 15 juni 2009 om 11:18 uur

Robin Straub

hier even een komisch bericht...

Peru vergeet aanvaller in Colombiaans hotel
15 juni 2009


International Hernan Rengifo van Peru is woedend op de voetbalbond van zijn land. De nationale selectie vloog na de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Colombia zonder de aanvaller terug naar Lima.


De ploeg vertrok eerder dan afgesproken uit het hotel in Medellin, maar niemand had de 26-jarige Rengifo ingelicht. Zijn afwezigheid werd pas opgemerkt nadat het vliegtuig in Lima was geland.

"Dit zal altijd het geweten van de bestuurders belasten", aldus een boze Rengifo, die onder contract staat bij het Poolse Lech Poznan. "De bestuurders wisten wat ze deden, zij zijn verantwoordelijk voor iedereen in het team."
0
Maandag 15 juni 2009 om 11:03 uur

Robin Straub

HansJacob schreef:

Hij wil toch voor de eerste training de hele selectie compleet hebben ?? Nou dat moet hij aardig opschieten.
ja, zoiets had ik ook al toen ik hoorde dat hij de selectie compleet wil hebben voor de eerste training... of was het de eerste speelronde?
0
Maandag 15 juni 2009 om 10:26 uur

HansJacob

Hij wil toch voor de eerste training de hele selectie compleet hebben ?? Nou dat moet hij aardig opschieten.
0
Maandag 15 juni 2009 om 10:24 uur

Advertentie

FC Den Haag!

Ruudje16 schreef:

Je kan nog zoveel goede spelers hebben. Je moet ze ook nog als team laten spelen en hun niveau laten halen of beter laten worden.
Dit laatste mankeerde het vorig jaar nog al eens aan. Net als onder andere bij Feyenoord.
 
Ik heb er vertrouwen in dat Atteveld dat beter voor elkaar gaat krijgen dan Wetzel dat deed.
Met deze spelersgroep kunnen we veel hoger eindigen dan afgelopen jaar .......
Ik weet niet wat je onder veel hoger verstaat maar als ik kijk naar de ranglijst van vorig seizoen zijn de eerste 9 denk ik sterker dan wij dat zijn. 

Als we komend seizoen eerder veilig zijn en zo rond plek 10-12 eindigen hebben we het fantastisch gedaan! 

Hiervoor moeten dan ook nog wel wat versterkingen komen, want met de huidige selectie zal plek 10-12 niet zo makkelijk te behalen zijn!
0
Zondag 14 juni 2009 om 14:03 uur

Allesweter

Vincent schreef:

heb je wel deels gelijk in,

Maar een oefenperiode doe je met de spelers die je dan tot je beschikking hebt.. Zij moeten tenslotte (ook al gaan ze weg of worden bankzitter) wel op conditie komen.

Misschien zit het antwoord wel daarin.
We hebben nog een week (geduld) nodig

Hoezo een week? 2 augustus is pas ons 1e competitiewedstrijd en gaan ze nog in Garderen op trainingskamp. Selectie moet dan echt compleet zijn. Eerder hoeft per definitie niet.
0
Zondag 14 juni 2009 om 11:50 uur

Kees

JB schreef:

Precies.

Laten we met z`n allen niet vergeten dat Wetzel en vd Kallen in de winterstop precies die 2 spelers bij Feijenoord heeft weggehaald die er voor hadden kunnen zorgen dat F komend seizoen wel Europees had gespeeld.

Ben het eens met wat hier wel vaker gezegd wordt: op dit moment gaan er, buiten de mega-transfers om, eigenlijk alleen maar 2e rang spelers over de toonbank.
En die willen met z`n allen hier niet hebben.

Kijk bijv. naar Twente: raken Braafheid, N`Kufo, Elia en Arnautovich kwijt en hebben tot nu toe een Irakees en een Egyptenaar binnen. Die weliswaar een lot uit de loterij kunnen blijken te zijn, maar loterijen kennen altijd veel meer verliezende dan winnen de loten.

Kan trouwens het gerucht dat Wetzel nog niet terug zou zijn ontzenuwen. Hij is wel degelijk aan het vissen in de transfervijver.
Zag hem vandaag nog hier in IJsselstein met een flinke hengel bij de sloot achter het huis van Adelaar zitten.
Om Koevermans te vangen voordat die met Sparta in gesprek gaat zoals hier ergens beweerd werd?
Maar of hij beet had heb ik niet gezien. ;-p
Prima constateringen en ik sluit me volledig bij je aan. Als je alle transfers tot nu toe in ogenschouw neemt zijn het voornamelijk spelers die in de marge opereren.

De tijd van kopen om te kopen is gelukkig voorbij. Tsja en dat de voorbereiding gekenmerkt wordt met af en toe een nieuwe speler is eigenlijk een luxe probleem. Wij ADO DEN HAAG hebben het voortaan grotendeels zelf voor het uitkiezen en zijn niet meer volledig afhankelijk van derden.

PS Jammer dat het vrijwel onmogelijk is om te berekenen wat de selectie in het begin van het seizoen aan waarde vertegenwoordigde en de selectie die het seizoen afsloot. 
Dat de boekwaarde meer dan enkele keren over de kop is gegaan spreekt voor zich. En dat is ondermeer de verdienste van Wetzel.

0
Zondag 14 juni 2009 om 00:05 uur

Nu online

tjapi01, ton, Appie, zuiderwijk, Ran1972, oodh, bimboembam, ypenburg070, Max en 198 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4