Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Ron001

Sound schreef:

Kom op zeg, neem ze niet zo serieus joh. Het gaat soms gepaard met veel bombarie, maar heb ze bij VI nog niet veel onzin over vGaal horen zeggen. Supertrainer, maar het is wel een idioot. Vind het ook niet leuk als ze dom lullen over bijvoorbeeld onze club, maar iedereen is wel een keer de sjaak daar en zoals ze zelf ook vaak genoeg benadrukken. Ze praten zoals dat ook bij mensen thuis, in de kantine of in de kroeg gebeurt. Het is geen politieke verslaggeving van een NOS waar ze zogenaamd objectief zijn en het alternatief is bv een studio voetbal, nou daar ga ik echt nog veel harder van over mijn nek
Het probleem is en blijft dat ze moet willig mensen maken en breken! En clubs en spelers die dan slijmen met kaarten voor het leven en / of shirtjes en jurkjes van vrouwlief geven! Ik ken een trainer die nu niet meer n de bak komt door da programma, en helaas weten ze het.
0
Donderdag 10 oktober 2013 om 06:09 uur

BLEISWIJK-1

Voor wat het waard is. In de VI wordt wel degelijk gesproken over Jol als nieuwe trainer. Ze willen naar een Engels model toe. Jol als supervisor met daaronder een veldtrainer.

Ik benieuwd of Steyn zich in de rol als veldtrainer ziet.
0
Woensdag 9 oktober 2013 om 20:33 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Bosz: blessure Janssen mogelijk door ADO
Trainer Peter Bosz sluit niet uit dat de zware blessure die Theo Janssen opliep in het duel met Feyenoord te maken heeft met de wedstrijd tegen ADO Den Haag een aantal dagen ervoor.
Lees het nieuwsbericht
0
Woensdag 9 oktober 2013 om 13:37 uur

ADOnieuwegein

Waar blijft de reactie van ADO op de recente uitlatingen van Bosz?? Deze man is al de hele week bezig om ADO in een kwaad daglicht te brengen. Ik heb de club zojuist een mail gestuurd:

Geachte bestuursleden ADO Den Haag,

Al een week lang erger ik mij, als ADO supporter aan de uitlatingen van Vitesse en met name die van trainer Peter Bosz, van deze club uit Arnhem.

Hij is stelselmatig bezig onze club in diskrediet aan het brengen, naar aanleiding van de verloren wedstrijd in Den Haag, op het veel besproken veld. Vandaag was echt het dieptepunt door zijn opmerking dat de blessure van Theo Janssen wel eens aan het veld van ADO zou kunnen liggen. Zie link:

http://www.ad.nl/ad/nl/5616/ADO-Den-Haag/article/detail/3524002/2013/10/09/Bosz-sluit-verband-ADO-veld-en-blessure-Janssen-niet-uit.dhtml

Mijn vraag is: wanneer gaat ADO hier eens op reageren of een stelling in nemen? Het kan en mag toch niet zo zijn dat ADO dit zomaar laat gebeuren. Ik denk dat ik niet de enige supporter ben die zich hieraan ergert, gezien de reacties op social media.

Ik hoop dat ADO hier een passende reactie op heeft.

Met vriendelijke groet,


ik verwacht actie of reactie van de club
0
Woensdag 9 oktober 2013 om 10:28 uur

ADO500

ja hoor .....

Bosz sluit verband ADO-veld en blessure Janssen niet uit

Vitesse-trainer Peter Bosz sluit niet uit dat de kruisbandblessure van Theo Janssen verband houdt met de wedstrijd van vorige week woensdag, toen Vitesse op een dramatische grasmat in Den Haag met 2-1 verloor van ADO. `Ik ga niet zeggen dat het zo is, maar dat zou wel zo kunnen zijn.`
De spelers van Vitesse klaagden na het inhaalduel over spierpijn. `Dat duidt op spierschade`, zegt Bosz in AD Sportwereld. `Hetzelfde kan gelden voor de banden in de knie. Die kunnen al licht aangetast zijn geweest doordat Theo bijvoorbeeld in een kuiltje is gestapt.`

Bron : www.ad.nl
0
Woensdag 9 oktober 2013 om 09:28 uur

Advertentie

D.H.zuid-west

haagse-Dick schreef:

maar ze kunnen ook toch makkelijk 2x per dag trainen, wat is dat zeg. Ze moeten zich schamen en zo zie je steijn is geen trainer!!!
Ik ben geen Steijn-fan maar sla je nu niet een beetje door? 5 dagen vrij is wellicht wel wat veel maar 2x per dag een volle training is ook het andere uiterste. Ik zie ze liever gewoon 1 goede training per dag afwerken met wat aanvullende krachttraing (of iets van dien aard) en thats it. Overbelasten is alleen maar negatief, dan zijn ze op voordat de competitie over is.

Voor de duidelijkheid, de trainer stelt de zwaarte van het trainingsschema op met een hele staf, er wordt o.a. gelet op belasting. Advies van de medische staf sla jij voor het gemak gewoon over, of weet jij soms wat zei hebben geadviseerd?. Jouw stelling is te eenzijdig en te makkelijk en gericht op het afbranden van een trainer. Als je toch wilt schieten op de man dan kan je beter kijken naar de opstellingen en wissels die hij maakt (al klopte zijn opstelling tegen Vitesse dit maal wel).
0
Dinsdag 8 oktober 2013 om 23:08 uur

haagse-Dick

<FCDH> schreef:

Jan hermen de bruijn beweerde in elf tv dat sommige spelers in die 5 dagen vrij een vakantie naar new york hebben gedaan terwijl de resultaten hier slecht waren

maar ze kunnen ook toch makkelijk 2x per dag trainen, wat is dat zeg. Ze moeten zich schamen en zo zie je steijn is geen trainer!!!
0
Dinsdag 8 oktober 2013 om 22:52 uur

Gast

Dat Twente heeft een trainer zonder papieren, dat mag blijkbaar,. En Vitesse/Chelski 3 was enkele jaren geleden op sterven na dood, had geen rooie cent en alleen maar miljoenen schulden, en kan nu ieder jaar dure spelers halen, een peperduur trainingscomplex laten aanleggen, en dat allemaal gefinanciëerd door een duistere stro-pop van Abramovich, dat mag blijkbaar. Ter vergelijking: Veendam is bijvoorbeeld failliet verklaard door een tekort van enkele tonnen.. . .
En dan gaan uitgerekend die clubs zeiken over war wel en niet mag, en over competitievervalsing????

En die vd Gijp met z`n "hi hi ho ho ha ha" en die snor met z`n ja-wel maar "geilen alleen op Pirlo,Messi,Ronaldo en Iniesta, volgens hun kan de rest er he-le-maal niks van. Die hebben al ruim een jaar niks zinnigs meer gezegd over voetbal, alleen proberen leuk te zijn ten koste van anderen is hun formule.
0
Maandag 7 oktober 2013 om 23:13 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Twnete zet vraagtekens bij kunstgras
Als de alles goed gaat, is FC Twnete de eerste tegenstander die ADO ontmoet op het eigen kunstgras. De trainer van de Tukkers, Michel Jansen, weet niet wat hij moet verwachten.
Lees het nieuwsbericht
0
Maandag 7 oktober 2013 om 20:38 uur

D.H.zuid-west

haagse-Dick schreef:

Ja ado is nu een hot item ,alles word nu in de kranten uitvergroot en onder een vergrootglas gelegen, het begint ook gewoon een fucking soap te lijken. Blijft wel rustig voor de spelers nu, niemand hoor je meer over hun slechte start in de competitie. Worden ze niet meer afgeleid en kunnen zich richten op de komende wedstrijden. Misschien wel positief dit, en ja laat ze maar lullen!!!
Tuurlijk worden we weer het mikpunt van alle spot en krijgen we overdreven veel negatieve aandacht, het lot van ADO zoals altijd als er wat negatiefs te melden valt. Wat we ook doen nu, niets is meer goed volgens zure verslaggevers en zelfbenoemde pseudo tv sterren.

Niets van aantrekken en gewoon doorgaan, laat ze inderdaad maar lullen. Vitesse heeft geen poot om op te staan (hadden ze maar bezwaar moeten maken voor de wedstrijd) en hoe reageert Twente op een uitwedstrijd bij Heracles? spelen ook niet op echt gras....
Kunnen wij geen bezwaar maken tegen die trainer zonder diploma´s? is dat dan wel toegestaan?

Grootste + punt is dat hoe harder men schopt tegen onze club hoe hechter de supporters worden. We hebben weer een gezamelijke vijand, dus Twente bedankt daarvoor, we kijken uit naar jullie komst.
0
Maandag 7 oktober 2013 om 19:39 uur

Nu online

GroenGeelHart070, Edje, Ronaldo en 465 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2