Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

K.B

Bekeek wat video´s van vorig seizoen.
Kubik, altijd lachen met die gozer ´´Mafkees´´.
Wat een kwaliteit hadden we in huis, terwijl we dat aan het begin van vorig seizoen nog niet inzagen na de aankopen Kubik, Rado en Buly.
Ik durf te zeggen dat we het beste middenveld en aanval hadden op dat moment in de eredivisie of zeg maar de linies in vorm.
Middenveld met Toornstra, Immers en Rado en dan onze voorhoede met Kubik, Buly en Verhoek.
Achterin was niet altijd goed, maar met Derijck en een Kum in opkomst had je toch een redelijke verdediging staan.
Ammi en Leeuwin hadden een wisselvallig seizoen, maar vooral Ammi en Kum laten zich dit seizoen gelden als belangrijke krachten.
We kunnen concluderen dat de zoektocht naar vervangers in de zomer en ook deze winter te laat is ingezet, want waarom wachten met versterkingen halen in de zomer, als je nog niet eens zeker bent van nog een jaar eredivisie en vertrekkende spelers die of gehuurd zijn og een aflopend contract hebben.
Schaduwlijsten zijn leuk, maar van Wormgoor I.p.v Kum wordt ik niet vrolijk.
Lalkovic voor een half seizoen gehaald en komt erin waarneer steijn onze spits eruit haalt, bousa een basisplaats geeft en laat doorschuiven naar de spits waarneer onze chelsea-buitenspeler erin komt.
Achterin had ik graag 2 goeie jongens erbij zien komen deze winter, omdat Ammi en Kum gewoon basisjongens zijn, Leeuwin pech met een langdurige blessure waardoor de keuzes achterin minimaal zijn.
Een gehuurde Nigeriaan die al 2 maanden de city pier city loop in Nigeria aan het doen is met als hoofdprijs een verblijfsvergunning.
Die gehuurde jongens zijn beide 19 als ik me niet vergis, dus zullen wel geen langdurige aankopen geweest zijn.
Komende zomer moeten er 2 verdedigers bij komen, een middenvelder en 2 spelers in de aanvalslinie , plus aankopen die eventuele spelers op kunnen vangen / kunnen vervangen.
Dit seizoen uitspelen en hopen op goede aankopen komende zomer.
Steijn moet plaats maken voor een nieuwe trainer voor komend seizoen die dan met nieuwe aankopen een nieuw team kan bouwen waardoor we de komende 2 jaar weer aan een vaste opstelling kunnen wennen.
Proberen die Lalkovic en Smolarek langer te binden waardoor je wat budget in andere linies kan steken.
Mijn zorg gaat uit naar ons middenveld, want als je Immers en Toornstra kwijtraakt, ben ik bang dat die schade niet meer gerepareerd kan worden - niet vervangen kunnen worden.
0
Dinsdag 21 februari 2012 om 00:09 uur

pmc

Beest schreef:

Zou 442 werken bij ado
Er is nu helemaal geen systeem dus waarom, niet slechter gaat niet meer.

Heb trouwens wel respect voor excelsior die vochten teminsten nog
0
Maandag 20 februari 2012 om 15:07 uur

pmc

Mike schreef:

Ik weet het niet Kees.
Een trainer/coach zal toch zelf moeten beslissen hoe er getraind wordt, wat de opstelling en wat de tactiek wordt. Daar moet een TD zich gedurende het seizoen niet meer mee bemoeien.
De trainingen zullen dan wel in orde zijn, de opstelling deugt al weken niet. Iedereen kan zien wie er wekelijks door de mand vallen.
Ik denk dat hij niet genoeg boven de spelers staat (heeft zelf nog met Boussabon gespeeld - verklaart misschien waarom hij m zoveel kansen geeft) en kan ze geen (zelf)vertrouwen geven.

Ik mis ook de lol in het veld. Het lijkt wel of die gasten tegen hun zin in het veld staan.
Voor mij gevoel ligt het ook een stuk aan de onkunde van Steijn om de spelers te motiveren voor mijn gevoel de rede waarom het iedere keer na de rust als een kaarten huis in een stort.
0
Maandag 20 februari 2012 om 11:11 uur

Mike

Kees schreef:

Jij en alle anderen bedankt voor de support maar we laten we het weer over voetbal hebben. Is voor iedereen leuker.

Volgens mij hebben we nog nooit iets vernomen in de negatieve sfeer over de trainingen van Steijn.

Ik denk eerder dat het ligt aan de coaching, wisselbeleid en vaak warrige opstellingen.

Om nu Steijn van zijn functie te ontheffen schiet volgens mij niemand wat op. Slechte beurt voor ADO en je maakt wrs. die jongen zijn trainerscarriëre kapot. Ook ADO is hier schuldig aan, tenslotte wilde wij goedkoop scoren. En vaak genoeg heeft een trainerswissel niets uitgemaakt.

De oplossing lijkt mij eerder een ervaren TD (?) aan te stellen die Steijn uit de wind houdt en al zijn neventaken overneemt. Steijn moet zich eerst op zijn kerntaak richten en met al die andere taken krijgt hij veels te veel op zijn bord. Die TD kan Steijn ook verder wegwijs maken
op zijn mogelijke tekortkomingen.

En met name voor PMC. Aad de Mos lijkt me daar een geschikte kandidaat voor vanwege zijn ervaring en netwerk. Maar als het een andere oude rot is, maakt het me ook niet uit. Als de club er maar beter van wordt. Eigen belang telt nu niet, er moeten punten gepakt worden.
Ik weet het niet Kees.
Een trainer/coach zal toch zelf moeten beslissen hoe er getraind wordt, wat de opstelling en wat de tactiek wordt. Daar moet een TD zich gedurende het seizoen niet meer mee bemoeien.
De trainingen zullen dan wel in orde zijn, de opstelling deugt al weken niet. Iedereen kan zien wie er wekelijks door de mand vallen.
Ik denk dat hij niet genoeg boven de spelers staat (heeft zelf nog met Boussabon gespeeld - verklaart misschien waarom hij m zoveel kansen geeft) en kan ze geen (zelf)vertrouwen geven.

Ik mis ook de lol in het veld. Het lijkt wel of die gasten tegen hun zin in het veld staan.
0
Maandag 20 februari 2012 om 11:08 uur

rien1

super fc denhaag schreef:

dat we slecht spelen is een feit geworden in 2012. maar we moeten ons nu gaan behoeden voor de nc. dus we moeten denk ik wat terug houdender spelen en wat meer op de counter. zou ik toch voor lalkovic in de spits gaan.
Je hebt wel gelijk wat betreft behoudender spelen. Meeste "grote" clubs komen nog naar Den Haag en we hebben bv de zelfmoordmissie tegen az gezien. Alleen zou ik met meer behoudend spel gewoon voor Immers kiezen in de spits. Ook vorig seizoen ging dat (ook bij afwezigheid van Bulykin) helemaal niet zo slecht.

Ik snap echt niet waarom dit niet gebeurt. Volgende week avondje Nac, en dus probeer het maar wat meer op de counter.
0
Zondag 19 februari 2012 om 23:26 uur

pmc

Kees schreef:

Volkomen onzin dat we spelers via zijn dochter binnenhalen. Waar baseer je dat op? Is slechts een aanname van je.

Wil je Aad de Mos ook niet als dorpsgek betitelen en zeker niet vergelijken met Beijersbergen.

Afkoopsom is ook een goedkoop inkoppertje van je. Daar ben je als directie toch zelf bij en maak je afspraken over.

Bij elke TD heeft een trainer het gevoel dat er iemand over zijn rug meekijkt. Beter een oudere TD die niet meer zo nodig hoeft dan een jonge TD met onvoldoende ervaring en het trainingsveld mogelijk gaat missen.

We zouden onze lieve heer moeten bedanken dat we zo`n schat aan ervaring zouden kunnen binnenhalen. En het was ook mogelijk geweest echter meneer Beijersbergen zou dan zelf naar de achtergrond moeten verdwijnen en vond het nodig om te trachten een karaktermoord op Aad te plegen.

Dat is overigens diezelfde Beijersbergen die de onrust over de aanvoerderswissel in de wereld hielp, zijn vriend Van der Brom
weinig tot niks kwalijk nam toen die met Vitesse in zee ging en graag instemde met de benoeming van Steijn. Van der Kallen was daar overigens in eerste instantie helemaal niet zo`n voorstander van om Steijn te benoemen.
Kees waarom is het `volkomen onzin`` dat hij spelers via zijn dochter binnen gaat halen? waar baseer jij op dat hij dat niet gaat doen? Dat hij het niet gaat doe is ook van jou kant een aanname.

Waarom is zou het een goedkoop inkoppertje zijn om over zijn afkoop sommen te beginnen? Hij heeft niet voor Jan met de korte achternaam de bijnaam `Aad afkoopsom`

Maar leg mij nu eens uit waarom de Mos wel de juiste man zou zijn voor ADO, ik hoor je alleen maar over de Mos namelijk, en kom niet met het lul verhaal om dat hij een Hagenees is, want ik denk dat als je echt hoge op wil komen we eens af moeten van dat geneuzel over spelers en mensen uit Den Haag en of de regio.
Zo veel heeft die de Mos niet op met Den haag hij dacht alleen nog in zijn nadagen wat euro`s te kunnen ophalen in Den Haag net zo als Ali Boussabon en Romeo Castelen dat ook denken onder het mom van Hagenees zijn en ADO in je hart hebben.
0
Zondag 19 februari 2012 om 23:12 uur

Bert

Ooievaar schreef:

Natuurlijk was het vorig jaar een fantastisch slot. Ongekend, en je moet toch wel een ADO hater zijn als je daar niet blij mee was. Logisch dat er grote vreugde was na vele jaren kommer en kwel. Maar helaas was dat nou niet bepaald ingeven door fantastisch beleid, maar puur toeval. Goedkope trainer een wereldspits die al bijna was afgetest en een huurling die het fantastisch deed, kortom alle puzzelstukjes vielen op de juiste plaats. Een toevalstreffer dus.

Of Kees nou wel of niet gaat gaat alleen hem aan. Zeker in ogenschouw nemende de man zijn thuissituatie. Weinig chique van je.

En wie zegt dat zijn verhaal nergens op slaat? Ieder zijn mening, je hoeft het er niet mee eens te zijn maar dat is weer een ander verhaal.

Ook ik geef hier gewoon mijn mening, en dat vaak tegen de stroom in, en wordt dus vaak afgedaan als lulkoek. Helaas is de werkerlijkheid iets genuanceerder.

Ook voor Kees: Maaskant of niet, je kent het spreekwoord wiens brood men eet. Principes zijn zeldzaam in de voetballerij. Zo voortmoderren is geen optie. Dat is mijn mening, mag iedereen afdoen als lulkoek. Prima, maar zal er geen woord van terugnemen.
Waarom zou je Van Gaal niet consulteren. Gewoon uurtje factuurtje. De man heeft niks beters te doen. Laat hem een paar keer de training leiden met Maurice en de motivatie is ook terug.

Van Gaal is een aardige man met de nodige kennis van voetbal.
Val niet terug op mensen die in een wassenbeeldenmuseum horen te staan.

Mijn oplossing is goedekoper en naar mijn idee beter.
0
Zondag 19 februari 2012 om 19:56 uur

marcellino

oodh schreef:

Ik dacht nog net... Zal ik het hem gaan uitleggen.. Hopeloos, maar bedankt dat jij nog wel de moeite neemt!
nou ik droom nog wel van bulykin, zo ik ook droom van remco boere en nicky morgan.

we moeten deze spelers koesteren want jammer genoeg hebben we vaker bagger spitsen gehad dan goede.

ik snap niet dat wij als supporter jaar in jaar uit zien waar het bij ado aan onbreekt en dat er niemand dan denkt laten we eens een goede spits aantrekken.

vorig jaar was er een verschil en dat was bulykin niets meer en niets minder.
dat zo een jonge hier dan voor rotte vis wordt uitgemaakt zegt denk ik weer genoeg over de supporters bij ado(goed als je bij ons voetbald bagger als je dat niet doet)termen als breek een been,laat hij dood gaan
kk jood etc.. je moet je kapot schamen.
ja ik ben trots en ook als hij er bij ajax 2 in legt,kunnen ze gelijk bij ado zien waarom ze zich moeten schamen niet slagvaardiger te zijn.

0
Zondag 19 februari 2012 om 19:24 uur

Advertentie

Bolluhboeah

Uuuhmmm.... ik en quote? Waarom lukt dat niet. maar kees ik ben het niet helemaal met je oneens.
0
Zondag 19 februari 2012 om 18:21 uur

Bolluhboeah

Kees schreef:

De Mos zat al zeer regelmatig in het stadion en toen ADO bij hem aanklopte om mee naar India te gaan heeft ie ook aan dat verzoek voldaan.
"De Mos zat al zeer regelmatig in het stadion..." Maar niet in de diepe duistere jaren `90. Toen we van iedere club verloren. Verder denk ik, waarom niet.
0
Zondag 19 februari 2012 om 18:19 uur

Nu online

fcdh-denhaag, adorob, tjapi01, LemonHaze, Marcelvld, adopuf, GroenGeelHart070, Max en 218 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4