Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Fransje

Lappie schreef:

Nu ziet iedereen tenminste hoe wij er zelf over denken in plaats van de gemiddelde telegraflezer. Geeft tenminste een dubbelzijdig idee.
De gemiddelde telegraaf lezer interesseert het niet dat er weinig publiek komt bij Den Haag. En de azijnzeikerds lopen daar ook over te zeiken terwijl ze er zelf debet aan zijn.
0
Zondag 19 oktober 2008 om 22:57 uur

Delft

Ik weet niet of er nog suporrters zijn die een abbonement bij de Telegraaf hebben. Wordt tijd om hem op te zeggen. Kattebakkrant!!!!!!!!  

FC Volendam verliest opnieuw
 Adelaar lust ooievaar rauw
Trainer Frans Adelaar van FC... 



Adelaar terug in Den Haag
FC Volendam gaat vanavond op bezoek bij... 

DEN HAAG - Trainer Frans Adelaar van FC Volendam beschouwde de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag als een nieuwe start voor zijn ploeg. Aan de zesde nederlaag op rij viel evenwel niet te ontkomen: 2-0. Voor Adelaar was het een pikante wedstrijd. Hij was twee jaar geleden nog coach van ADO. In november 2006 stapte Adelaar op, onder druk van de slechte resultaten en opdringerige fans. 


Adelaar liet vooraf wijselijk weten dat het duel niet echt speciaal voor hem was. De Haagse lieverdjes dachten daar evenwel anders over. Adelaar keek bij het betreden van het veld aan tegen een levensgroot spandoek met de alleszeggende tekst: `Nooit meer een Adelaar, alleen nog maar een Ooievaar`. De Haagse fans verwezen daarmee naar het aloude ADO-logo, met een trotse ooievaar in het midden.

Ook tijdens de wedstrijd moest Adelaar het verbaal soms ontgelden bij het fanatieke thuispubliek. Veel te genieten viel er ook niet voor de ADO-fans. De manschappen van trainer André Wetzel hadden weliswaar een overwicht, maar kwamen te weinig in scoringspositie. Fabio Caracciolo kreeg na ruim een kwartier de grootste kans van de eerste helft. De ADO-spits tikte de bal van dichtbij tegen de benen van doelman Jeroen Verhoeven, die voor de rust een sterke indruk maakte.

Na de pauze leek het duel tussen de twee gepromoveerde clubs te verzanden in eerstedivisievoetbal van het laagste niveau. Een toegejuichte wissel van Wetzel bracht uitkomst. Met zijn eerste balcontact begon invaller Meric (voor Karim Soltani) aan een knappe solo die Immers bekroonde met een doeltreffend schot, 1-0. Nadien was alleen invaller Gerson Sheotahul dicht bij de gelijkmaker. Verdediger Csaba Horvath haalde diens omhaal van de doellijn. De succesrijke Meric besliste het duel in de slotfase: 2-0.

0
Zondag 19 oktober 2008 om 20:29 uur

Eens een adelaar altijd een adelaar ?

Heb afgelopen wedstrijd met lichte bewondering naar het team van Voelendom zitten kijken. Balvaardig, bewegelijk en een goed inzicht. De vissers konden elkaar in het veld prima vinden, weinig persoonlijke fouten. Heb het over de situatie totdat Meric in het veld kwam. Als ze dan over de middenlijn kwamen bloedde het steeds dood. Het leek wel of ze niet verder durfden of mochten. Nu dat ik voor mezelf terugkijk op deze voor ons prima verlopen wedstrijd, dan meen ik toch de hand van Adelaar te herkennen. De meeste Den Haag supporters waren destijds ontevreden over deze vogel vanwege zijn behoudendheid, de manier waarop hij ADH on-Haags liet voetballen. Dat zie ik in deze wedstrijd bij VD terug, namelijk voetballen met de handrem op. Het is niet te hopen voor het clubje van Jan Smit dat dit inderdaad het geval is. Anders ziet het er niet best voor ze uit. Der Rudy
0
Zondag 19 oktober 2008 om 10:47 uur

<FCDH>

Adelaar: "Meric besliste de wedstrijd"
ADO Den Haag won gisteren met 2-0 van FC Volendam. Grote man bij de thuisclub was Husut Meric. 
De aanvaller kwam na een uur spelen Karim Soltani aflossen en was direct beslissend. Na zijn actie kwam de bal terecht bij Lex Immers, die fraai raak schoot.

Een klein kwartiertje voor tijd maakte de pingelende Meric er zelf ook nog 2-0 van.

Verliezend trainer Frans Adelaar had er na afloop uiteraard de pee in. "In de eerste helft maakte ik me nog geen zorgen. We speelden verzorgd, maar met te weinig druk naar voren toe. In de tweede helft was er ook nog niet veel aan de hand, totdat Meric erin kwam bij ADO. Hij brak de wedstrijd met twee individuele acties open. Daarna was het duel gespeeld," aldus de oefenmeester voor de camera van Eredivisie Live.

0
Zaterdag 18 oktober 2008 om 13:30 uur

Oe oe oe

KKH - kalekophagenees schreef:

Mooi, hopelijk scheren ze ook zijn snor eens een keertje af en breken ze al zijn vingers.

We zijn nog steeds niet vergeten dat ie Rijaard zijn carriere om zeep heeft geholpen door uit eerste hand van een jaloerse ex der leugens te geloven.

Douw maar een VI in zijn strot
Rijaard was gewoon een hele matige voetballer. Aardige vent, goede instelling, maar te traag en weinig inzicht. Dat verhaal van Derksen heeft niet geholpen nee, maar laten we nou niet doen of we het over een superverdediger hebben. Dan had hij nu nog ergens bij een bvo gespeeld hoor.

En als je een doodsbedreiging steunt, dan ben je knettergek.
0
Vrijdag 17 oktober 2008 om 11:36 uur

Advertentie

Brian

Voorbeschouwing ADO DH – FC Volendam
Net zoals vorig jaar treffen ADO Den Haag en FC Volendam elkaar op vrijdagavond. De naam van de competitie is alleen veranderd, beide ploegen zijn een niveau omhoog geschoven.
Vorig seizoen werd FC Volendam kampioen tijdens de wedstrijd in het ADO Den Haag Stadion. De 0-1 van Jack Tuyp bleek voldoende voor de titel. Op dat moment had niemand nog durven dromen dat ADO Den Haag de weg naar de Eredivisie zou volgen via de nacompetitie. Nu, een aantal maanden later, knokken beide gepromoveerde ploegen voor wat ze waard zijn.

ADO Den Haag staat in de subtop met zeven punten uit vijf duels, na een geweldige start heeft de ploeg van André Wetzel ondervonden hoe zwaar de tegenstand kan zijn. FC Volendam is met nul punten momenteel de hekkensluiter. Maar daar moet wel bijgezegd worden dat meer ploegen na een reeks tegen sc Heerenveen, Feyenoord, FC Twente, PSV en NAC het risico lopen met weinig punten achter te blijven. Maar die nul zit uiteraard wel dwars, die wil Frans Adelaar als huidig FC Volendam coach logischerwijs van het bord af hebben.

FC Volendam haalde wel een zwaarbevochten succesje in de beker. Het werd een interessant bekerduel in Venlo tussen een degradant van afgelopen seizoen (VVV) en een ploeg die juist is gepromoveerd naar de Eredivisie (Volendam). Het duurde tot in de verlenging totdat bepaald werd wie de winnaar zou worden. Uitgerekend Cecilio Lopes, die een week eerder tegen FC Twente nog disciplinair gestraft werd, bezorgde Volendam als invaller de winst. De gasten speelden toen overigens met tien man na een rode kaart voor Aaron Meijers in 89ste minuut. Volendam wacht nu een thuiswedstrijd tegen Ajax in het bekertoernooi.

Spits Cecilio Lopes, gehuurd van sc Heerenveen, maakt ondertussen weer gewoon deel uit van de groep. Hij zit echter wel meestal op de bank. Dat geeft aan hoe Adelaar denkt over Jack Tuyp en Bernard Hofstede in de aanval. FC Volendam scoorde tot nu toe vijf keer, meer dan een aantal clubs dat met meer punten boven hen staat. Deze zomer toonde FC Volendam het vertrouwen in de kwaliteiten van Yannick de Wit, Jeffrey Keizer en Robbin Ruiter. De drie spelers tekenden voor één seizoen bij de club van trainer Frans Adelaar. De 21-jarige De Wit speelde de afgelopen drie jaar al in de hoofdmacht van FC Volendam. De middenvelder wist tweemaal het net te vinden. Verdediger Keizer (20) komt dit seizoen uit voor Jong Volendam. Keeper Ruiter (21) zat vorig seizoen vijfmaal bij de selectie van FC Volendam, maar maakte nog niet zijn officiële debuut.

Arvid Smit is bij FC Volendam teruggekeerd naar Nederland. De 27-jarige middenvelder verruilde in juli União Leiria uit Portugal voor FC Volendam. Smit, die eerder speelde voor Telstar, De Graafschap, FC Groningen, PSV, Willem II en het Portugese Maritimo Funchal, tekende voor twee seizoenen maar zat tot nu toe steeds op de tribune. Voor Volendam, de kampioen van de Jupiler League, was Smit de zevende aanwinst van de zomer. De ploeg van coach Frans Adelaar strikte eerder Adil Harfaoui, Cecilio Lopes, Furdjel Narsingh, Gerry Koning, Paul de Lange en Tim Bakens.

FC Volendam is in het seizoen 2007/`08 winnaar geworden van de Nationale-Nederlanden Fair Play-prijs. Uit 38 competitiewedstrijden behaalde de club een gemiddelde van 8.27 punten. Een jaar eerder wonnen AZ en PSV gezamenlijk het klassement. De prijs werd afgelopen zaterdag in de rust van de wedstrijd Nederland-IJsland door KNVB-directeur Henk Kesler uitgereikt aan de heren Cor Tol (bestuurslid en verantwoordelijk voor pers en publiciteit) en Peter Wijker van FC Volendam. De Fair play prijs in ingevoerd op initiatief van de UEFA en wordt door KNVB sponsor Nationale Nederlanden ondersteund. De winnaar ontvangt een geldbedrag (10.000 euro), te besteden aan een sociaal-preventief project.

Bij ADO Den Haag ontbreken Yuri Cornelisse, Rick Hoogendorp en Mitchell Piqué vanwege blessures voor het duel vrijdagavond.

Het duel ADO Den Haag – FC Volendam staat onder leiding van de Belgische scheidsrechter Luc Wouters, die wordt geassisteerd door landgenoten Danny Huens en Peter De Bast. Raf Bylois fungeert als vierde official.


ADO Den Haag - FC Volendam 2-0 2002-2003. Romeo Castelen scoorde twee keer.

Historie
ADO Den Haag en FC Volendam ontmoeten elkaar voor de 24e keer in de Residentie. De balans is in overtuigend voordeel van ADO Den Haag, dat thuis maar liefst vijftien keer wist te winnen, drie keer gelijkspeelde en slechts vijf nederlagen leed.

De eerste wedstrijd tussen beide clubs stond in het seizoen 1959/1960 op het programma. ADO won toen met 4-1 door doelpunten van Lex Rijnvis (2x), Theo Timmermans en Carol Schuurman. De Volendamse treffer kwam op naam van Veerman.


FC Den Haag - FC Volendam 2-1 1978-1979. Vlnr: Verheyen, Kila, Jonker en Mansveld.

In het seizoen 1977/1978 waren FC Den Haag en FC Volendam het meest trefzeker, met als resultaat een 5-2 overwinning voor de Haagse ploeg. Henk van Leeuwen scoorde drie maal, Martin Jol en Lex Schoenmaker beiden een keer. Voor FC Volendam scoorden D. Tol en Kramer.


FC Den Haag - FC Volendam 2-1 1978-1979. Henk van Leeuwen dichtbij een doelpunt, Aad Mansveld kijkt toe.

De laatste keer dat ADO Den Haag in eigen huis verloor van FC Volendam, voor de kampioenswedstrijd van afgelopen seizoen, was in het seizoen 2000/2001. Toen werd het 2-4, door Volendamse doelpunten van Yuri Rose (2x), Niels Kokmeijer en Eddy Putter. Ali Boussaboun was verantwoordelijk voor beide Haagse goals.

Onder anderen Marco Gentile, Marcel Valk, Aschwin de Bruijn, Youri Petrov, Sandro Calabro en Mark de Vries speelden zowel voor ADO Den Haag als FC Volendam.

0
Woensdag 15 oktober 2008 om 16:36 uur

Doet er niet toe!

forepark is prima (vincent) schreef:

perfect het forepark
nooit meer heel den haag door moeten rijden , om vervolgens je auto op de melistokelaan te zetten en dan 3 haltes met de tram omdat er geen plek is..

ADO is klein, denk groot.
Ado moet groter worden  dan die paar mensen die lopend naar het zuiderpark konden.
en 1 ding is zeker: op het zuiderpark paste zeker geen 2e ring:_))

Beste Vincent,

Bedankt alvast voor jou bijdrage in deze...
maar ik probeer echt een nieuw toekomstig multifunctioneel sport/voetbal stadion van de grond te krijgen in het Haagse Zuiderpark.
Geloof mij nou maar het Forepark gaat het niet redden! Bezoekers aantallen zullen blijven tegenvallen!
Waarom? Een slechte lokatie met betrekking tot verkeer doorstroming, weinig lokale/plaatselijke sponsor bedrijven. Waar is het openbaar vervoer?
Parkeergelegenheid wordt in de toekomst haast onbetaalbaar! Te dure investment grond (beter geschikt als bedrijventerrein) en last but not last geen sfeer/historie!
0
Zaterdag 11 oktober 2008 om 03:55 uur

KKH - kalekophagenees

Duhaag schreef:

Nou gaat de goeie kant op met extramogelijkheden om mensen een kaartje te laten kopen, hoop dat het werkt. Ben alleen wel benieuwd wat voor invloed dit heeft op de snelheid van binnen komen in het stadion als al die legitimatie gecontroleerd moet worden??
Idd de poortjes, wel grappig als je kijkt naar de verhouding van de poortjes dan hebben wij er 2 minder dan de langezijde en dat is het probleem. De lange zijde heeft te weinig poortjes en als deze dan ook nog dienst weigeren dan sta je bij het begin van de wedstrijd nog buiten.

Der uit met het flut ssysteem en gewoon weer controle door stewards laten doen.
0
Vrijdag 10 oktober 2008 om 19:00 uur

KKH - kalekophagenees

Me schreef:

En dan die dure flats, die er binnenkort gebouwd gaan worden maar snel weer afbreken?
HHAHAHAHAHA ihave a dream waarom niet gewoon op het malieveld!

Altijd leuk en lachen over de locatie, gewoon op een eiland voor de kust van scheveningen!

Nee tuurlijk kunnen we niet meer terug naar het Zuiderpark. Maar waar moet je een eventueele 2de ring opbouwen dan! Ik denk niet dat het gaat in het foruh park, kijk naar de ruimte die je nog om het stadion hebt veels te weinig!
0
Vrijdag 10 oktober 2008 om 18:17 uur

Kees

We zijn 5 wedstrijden onderweg en tegen Sparta, AZ en Utrecht heb ik genoten. 
Ik vind het dan ook jammer dat er nu al enkele spelers worden afgekraakt. Vorig seizoen was de seizoenstart dramatisch en deed het bijna elke week pijn aan je ogen. Ikzelf ben uiterst tevreden tot nu toe en kritiek op Carac begrijp ik al helemaal niet. Komt net van Eindhoven uit de eerste divisie en is nog weinig gewend.
0
Donderdag 9 oktober 2008 om 17:28 uur

Nu online

tjapi01, James, Erik070, Aad, Michiel, MichelAdamsMatje, Bleek, TheMariner, zuiderwijk, Advocado, Lellow en 104 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4