Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Waht

Heb niet het idee dat we het lek boven hebben na Vitesse. We speelden ook een ander systeem en onze trainer gaat door met het hele langzame opbouwen van achteruit.
Maar voorlopig verliezen we ff niet.
0
Maandag 7 oktober 2013 om 18:06 uur

Gast

Ach ja, we zijn het gewend dit soort reacties van de rest van nederland, veronderstel dat het Den haag goed zou gaan pfff:

soccernews.nl

Michel Jansen, de trainer van FC Twente, vraagt zich af of het wel is toegestaan om middenin een seizoen te besluiten om van type grasmat te veranderen. De trainer van de Tukkers zet daarmee zijn vraagtekens bij het besluit van ADO Den Haag om per direct kunstgras neer te leggen in het Kyocera Stadion.

0
Maandag 7 oktober 2013 om 15:32 uur

haagse-Dick

Madmax schreef:

Ik schreef dus `` ALS DAT GEBEURT`` en zei niet dat het al gebeurt is. Natuurlijk is het afwachten. Maar positief punt is en dat heeft iedereen kunnen zien dat ze er wel voor willen knokken ook met Steijn aan het roer. En dat het dus niet zo is net zoals bij NEC met wat betreft Pastoor, die volledig in de steek gelaten is. En oke al die andere wedstrijden waren niet goed, maar ik denk dat je met Alberg en Gehrt wel voetbal in huis heb gehaald.
Tuurlijk we hebben ook een aantal leuke spelers met alberg en gehrt en misschien op latere termijn ook nog gouriye. Alleen mijn mening is dat steijn niet de juiste man(capabel) is om hier een winnend elftal neer te gaan zetten. Ook zal er niet genoeg geld om het contract van steijn af te kopen of ze wachten tot de beoogden trainer beschikbaar is. En natuurlijk heeft iedereen wel geknokt tegen vitesse maar hielp vitesse daar niet zelf aan mee om met zo een instelling naar den haag te komen. Ik hoop het van harte dat ze tegen de komende tegenstanders net zo hun best gaan doen als thuis tegen de homo,s, alleen het voordeel kick&rush voetbal is er niet meer en werd dat door sommige gezien als pluspunt omdat het beter bij ons elftal zou passen. Ik hoop het van harte allemaal en het liefst zo snel mogelijk. We wachten al zo lang op een stabiele club in de eredivisie en het 5 jaren plan is dan ook al afgelopen. We gaan het meemaken en hoop dat ik er zo erg naast zit!!!!
0
Maandag 7 oktober 2013 om 15:23 uur

<FCDH>

Madmax schreef:

Idd welke zei hij niet !! Maar ik kan je wel vertellen welke het niet word ADO Den Haag.
Hopen dat Frans weer met een update komt want die zette hier toch stellig neer dat ze met jol hadden gesproken en dat steijn niet lang meer trainer van ADO was en 1overwinning is geen garantie voor de toekomst
0
Maandag 7 oktober 2013 om 11:45 uur

vissershaven

<FCDH> schreef:

PSV 2-1 vlak voor tijd RKC heb wel goeie keeper zeg
Dat, en/of een geweldige keeperstrainer! Zoet excelleerde ook al bij RKC.
Heb ook het idee dat Coutinho er niet op vooruit gegaan is sinds trainer Max de Jong naar Anderlecht verhuisd is.. maar dat kan natuurlijk ook met Gino`s blessures te maken hebben.
0
Zondag 6 oktober 2013 om 20:41 uur

LeB

Bleek schreef:

pfff inderdaad! Die term zeiken om het zeiken komt na de overwinning tegen Vitesse ook steeds om de hoek kijken hier..

Nee er is ook lekker veel reden om positief te zijn:
- We spelen afgezien een enkele wedstrijd (Ajax, feyenoord en Vitesse thuis) al 2,5 jaar zonder enige passie.
- Met de tiende begroting en een tiental versterkingen staan we in degradatiegevaar.
- Negatieve aandacht omtrent het veld.
- Supportersaantallen lopen al 2 jaar achtereen het meeste achteruit van de hele eredivisie.
- Sponsoring loopt terug.

Laat ik nou maar niks meer over Steijn zeggen want daar is de afgelopen weken al genoeg over geschreven. Hopelijk grijpt het bestuur snel in!!

Ik zou liever willen zeggen dat sommige mensen hier positief doen om het positief doen!
Je hebt zeker gelijk op sommige punten. Ik vind wel dat vaak de zowel de negatoevelingen als ge positivo`s te kortzichtig zijn. Ik heb het al vaker geroepen hier, als je maar lang genoeg bij je standpunt blijft (positief dan wel negatief) dan krijg je vanzelf wel gelijk. In de voetballerij gaat eht namelijk snel op en neer.

Zowel de positivo`s als de netatievelingen zouden niet zo kortzichtig moeten zijn, en naar de structurele zaken moeten kijken.

Wat is nou het grote verschil met vorig jaar?

Als je het mij vraagt is het dat de selectie pas laat samen kwam. Vorig jaar was de selectie goed in gespeeld, nu niet. Dit zage je vorig jaar ook bij Heerenveen en Groningen. Die gingen pas in de tweede seizoenshelf ballen.

Overigens wil ik niet zeggen dat hoe meer wedstrijden ze spelen, hoe beter ingespeeld, en hoe beter ze worden. Het kan goed zijn dat als je constant punternverlies om de oren krijgt, het vertrouwen wegsijpelt en/of er onrust ontstaat.

Aan de andere kant, van positie 7-18 ligt alles dicht bij elkaar, en ik heb nou ook niet zo een hoge pet op van de concurrentie. Ik zet nog in op een eindklassering tussen de 9-11. Overigiens laat ik inhet midden of dit met Steyn of een andere trainer is.
0
Zondag 6 oktober 2013 om 11:33 uur

<FCDH>

haagse-Dick schreef:

Daarmee haal je zeker kwaltijd mee in huis en jol en advocaat kunnen erna nog genoeg hun zakken vullen in het buitenland maar hebben wel hun club naar hoger plan gebracht. Denk dat ze daarna in het buitenland graag willen horen dat het goed gaat met den haag, europees voetbal halen. Juich het ook van harte toe en zal de club een aardig zetje omhoog geven
Ok woensdag gewonnen met steijn maar daarmee is het niveau nog niet omhoog gaat ook niet gebeuren met deze trainer
0
Zaterdag 5 oktober 2013 om 22:37 uur

haagse-Dick

zlakto schreef:

Maakt denk ik voor ons niet veel uit wie wint. Als Go Ahead binnen bereik blijft is het ook prima. Go Ahead gaat ook nog wel dalen op ranglijst
Ja tuurlijk en eindigen we gewoon in het linkerrijtje met een kunstgrasveld met onze geweldige trainer maurice steijn
0
Zaterdag 5 oktober 2013 om 21:35 uur

Advertentie

wdr

<FCDH> schreef:

Frans zei dat jol gesprek heb gehad met vd kallen zegt ie niet voor niks toch dit jaar is sowieso zo laaste jaar voor steijn
Ik geloof Frans altijd, maar het is lang niet zeker dat Jol bij Fulham vertrekt en uit zijn woorden maak ik op dat hij als dat al gebeurt, de voorkeur zal geven aan een grotere club. Daarom verwacht ik niet dat Jol zal komen, al hoop ik het wel. Ik hoop nog dit seizoen op een nieuwe trainer, maar dan wel van het kaliber Jol of anders een talent als Faber.
0
Zaterdag 5 oktober 2013 om 17:27 uur

Haagse Roel

D.H.zuid-west schreef:

Dord op kunstgras en wij ook, hmmm wel slim om dan op hetzelfde te spelen i.v.m. de overstap voor spelers. Ken dat kunstgras overigens verder niet maar neem aan dat dit van goede kwaliteit is als jij zegt dat er gemakkelijk aan te wennen is.
Lachwekkend , hoe (FC) den Haag zich weer te kijk zet in voetballand.....zo snel mogelijk dat kunstgras erin knallen.... Haagse identiteit verliezen daardoor ...hou op ...die zijn we al verloren door een sfeerloos kutstadion neer te pleuren op een bedrijventerrein met bijbehorende "veiligheidsmaatregelen" en een trainer aan te stellen die wel haags is maar niet zo speelt.

Mag Steijn op 26/10 bewijzen dat ie de boel echt op de rit heeft. Dat hotseknotse gedoe tegen Vitesse kan je toch niet serieus een wederopstanding noemen, doe je dat wel dan heb je een plaat voor je harses.
Op een normaal veld was je er gewoon met een 2-5 of zo er vanaf gegaan.
0
Zaterdag 5 oktober 2013 om 00:37 uur

Nu online

GroenGeelHart070, Ronaldo, Edje, WestlandSupport, Rooie91 en 395 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2