Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

jammer

immers schreef:

piqué en zwinkels waren de besten. wie had dat aan het begin van het seizoen kunnen denken....

immers speelde zeker niet sterk maar was bij minstens 2 levensgrote kansen (schot knopper naast de kruising en de bal op de lat van rankovic) toch de aangever. hij heeft meer positiefs laten zien dan soltani, meriç en verhoek bij elkaar. helaas daarnaast ook behoorlijk wat ballen ingeleverd maar ik zou niet weten wie je in afwezigheid van cornelisse anders op die positie moet neerzetten. de meersman?
ondanks die 2 kansen waarvan die 2e er zeker in had moeten zitten 
haalde immers telkens de snelheid uit het spel door de bal te verliezen of door hem weer terug te spelen naar achter. 

zwinkels heeft ons gered en horvath en pique waren inderdaad de 2 anderen die nog enigzins redelijk tot goed speelden. 

tja en wie voor cornelisse? bosschaart? Kaya? Swiebbe? de meersman? ik denk dat er weinig verbetering komt als je een van die spelers moet kiezen. 
Immers werd gebruikt voor de opbouw misschien maar iemand anders daarvoor? 

het wordt moeilijk ook ranko liet weinig zien vandaag
0
Maandag 29 september 2008 om 07:25 uur

<FCDH>

Wetzel en Van Loen prijzen strijdlust DEN HAAG - André Wetzel en John van Loen prezen na afloop van het duel ADO Den Haag - FC Utrecht (0-0) vooral de energie die beide teams in de wedstrijd stopten. 

Dat maakte dat de 8300 toeschouwers zich niet verveelden. Van echt goed voetbal viel niet te genieten. “Vol strijd, beleving en duels, vooral op het middenveld. Ze hebben als kerels gevoetbald”, oordeelde Van Loen.

Wetzel vond een punt te weinig. “Heel veel venijn en strijd, maar toch op een sportieve manier. Alleen niet goed gevoetbald. We hadden 9 punten afstand kunnen nemen van Volendam. Nu zijn het er 7.”

De ADO-coach zei de medepromovendus vooralsnog als richtpunt te nemen in de strijd om handhaving in de eredivisie. “Nu eerst Groningen uit, dan Volendam thuis. Dat is toch de echte degradatiewedstrijd, ook al roept iedereen van alles als je van AZ wint. Ik hoop dat de burgemeester toestemming geeft het stadion te laten vollopen met 15.000 mensen.”
0
Zondag 28 september 2008 om 20:03 uur

<FCDH>

ADO vergeet te winnen van FC UtrechtDoor STATS EUROPE / By Sjoerd Noordermeer
Zondag, 28 september 2008, 14:50

DEN HAAG (SE) -- ADO Den Haag heeft twee punten laten liggen in het thuisduel tegen FC Utrecht. De thuisploeg was de bovenliggende partij, maar kon de kansen niet benutten. De Utrechters zullen de eindstand van 0-0 en het daaraan verbonden punt als een overwinning vieren, aangezien ze recht hadden op niets.

Willem van Hanegem kan alles behalve tevreden zijn over het spel van zijn team. Van het frisse, aanvallende voetbal van de Utrechters van vorig seizoen is niets meer over. Het FC Utrecht van dit seizoen hangt als los zand aan elkaar en het combinatiespel was bedroevend.

In de beginfase ontliepen de ploegen elkaar nauwelijks. De kansen waren schaars en de duels pittig. De tackles vlogen over en weer en de duels waren hard. Onsportief was de wedstrijd niet. De acties waren vooral op de bal gericht. De enige gele kaart van de wedstrijd was, ver in de tweede helft, voor Simon Cziommer.

De eerste mogelijkheid van het duel was voor de bezoekers. Cziommer legde vanaf een mooie positie aan voor een vrije trap. De inzet van de Duitser was onvoldoende, maar omdat de bal werd aangeraakt moest de Haagse doelman Robert Zwinkels zich volledig strekken om de bal uit het doel te houden.

Geleidelijk aan kreeg ADO Den Haag de controle over de wedstrijd. Het team van Wetzel drong de Utrechters ver terug. Na 27 minuten spelen kreeg Aleksandar Rankovic een grote kans voor de thuisploeg. De aanvoerder zag zijn inzet worden gekeerd door Michel Vorm. Negen minuten later leken de Hagenaren dan toch op voorsprong te komen, nadat Fabio Caracciolo vrij opdook voor Vorm, maar de aanvaller schoot de bal op de Utrechtse sluitpost.

De bezoekers kwamen niet verder dan wat afstandschoten. Cziommer, Mihai Nesu en Tim Cornelisse probeerden het van ver, maar konden het Zwinkels nauwelijks moeilijk maken.

Ook na de hervatting was de thuisploeg de bovenliggende partij. FC Utrecht bleef met hangen en wurgen overeind tegen een hard werkend Den Haag. Ondanks het overwicht wisten de Hagenaren weinig kansen meer te creëren. Alleen Knopper was, met een aantal afstandschoten, dichtbij, maar keer op keer stond Vorm goed opgesteld. Mitchell Pique verschalkte de Utrechtse sluitpost nog bijna met een mooi gekruld schot, maar opnieuw was het Vorm die zijn ploeg op de been hield.

De ingevallen Ali Boussaboun kreeg voor de bezoekers nog een uitstekende kans, maar de Marokkaan schoot de bal in het gezicht van Zwinkels. FC Utrecht nam in het verloop van de tweede helft genoegen met een punt en een slotoffensief zat er voor ADO Den Haag niet meer in. De ploeg van Wetzel had gesmeten met de krachten en was niet bij machte de winst binnen te slepen. Lex Immers had in de 87ste minuut de drie punten op zijn schoen, maar de inzet van de middenvelder was te zwak om Vorm in verlegenheid te brengen.

» LAATSTE NIEUWS
0
Zondag 28 september 2008 om 15:37 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

ADO Den Haag bekert verder
ADO Den Haag heeft weinig moeite gehad met Jong FC Twente. De residentieclub is een ronde verder in de beker na een 4-1 overwinning.

Lees het nieuwsbericht
0
Donderdag 25 september 2008 om 23:08 uur

Delft

insider schreef:

immers kan vertrekken, vandaag was zijn laaste kans van wetzel.
in de winterstop gaat zeker geprobeerd worden kolk terug te halen, hij kan het niet vindne met westerhof..
let op mijn woordne
En waar halen wij dat geld vandaan om Kolk te halen. En dat over Immers is onzin het gaat echt niet aleen over de eerste elf spelers. Ik vind die Milic ook nog maar weinig indruk maken kan die ook alweer vertrekken????????? 
0
Zondag 21 september 2008 om 23:49 uur

marcellino

pff schreef:

Ik zeg niets over zijn inzet , al was deze wedstrijd niet zoals altijd , maar kijk eens naar zijn bal behandeling "als je dat niet ziet "Tja....
met spelers die een goede bal behandeling hebben ret je het ook niet kijk naar 020 en AZ,het voetbal van tegenwoordig gaat zoals jij het zegt om bal behandeling hoe kan het dan zo zijn dat de groote clubs tegenwoordig super snelle jongens scouten en werkpaarden niet omdat ze zo een goede bal behandeling hebben.

Immers is wel mede verantwoordelijk dat we nu in de eredivisie spelen en weet je warom omdat deze jongen tot de laatste minuut erin blijft gelofen.

Als je dan toch zondebokken wil zoeken vraag je dan eens af waarom sommige spelers nu wel de sterren van de hemel spelen en vorig jaar keer op keer de ploeg lieten vallen.
 
cornelisse en knopperd of hebben zij nu ineens het licht gezien,ik ben blij dat zij hun oude niveau van de laatste drie wedstrijden weer hebben maar als je toch wil zeiken zeik dan op hun en niet op iemand die zijn laatste kracht wil geven aan den haag er zijn nog maar weinig spelers die voor hun club met liefde willen voetballen en een daar van is immers.
0
Zondag 21 september 2008 om 21:55 uur

Advertentie

haguhnees

hij moet gwn soltani tege utregt op de plek van cornelisse zette en dan meric voorin of bosschaart op die plek van cornellisse immers in ieder geval niet zal verder wel weinig speel minute make dit seizoen maar goed 3 gespeeld 6 is goed! ken me 2 jaar gelede wel herrinere 10 gespeeld 1 punt en eindigen met 17 punten geloof ik
0
Zondag 21 september 2008 om 15:50 uur

lems

234 schreef:

HOEVEEL KAARTE ZIJN ER VERKOCHT TOT NU TOE???????????? ALEMAAL GAAN
zijn nou met de verkoop van de 6e bus begonnen dat is rond de 250 man, veels te weinig natuurlijk denk dat er maximaal nog 2 busjes bijkomen.
had wel wat meer verwacht na afgelopen weekend
0
Woensdag 17 september 2008 om 19:25 uur

<FCDH>

Wetzel: `Wij hebben nog 24 punten nodig`
Het was een sfeervolle avond in het Forepark. FC Den Haag pakte drie punten van AZ. Trainer Andre Wetzel had het bij ‘Haaglanden Voetbal’ in de voorbeschouwing over het halen van bonuspunten tegen dit soort tegenstanders.


Tekst: Rob Blankenstein



Beschouwt Wetzel de drie behaalde punten tegen AZ na afloop nog steeds als bonuspunten?


‘Ja natuurlijk zijn het bonuspunten, maar als je de wedstrijd ziet, dan is het gewoon dikverdiend.’


In de eerste tien, vijftien minuten was er wellicht de angst, dat FCDH overlopen zou worden!


‘Ik vond de eerste tien minuten moeizaam en je zag ook wel wat spanning in de ploeg, maar daarna denk ik - door onze strijdwijze en ons elan - hebben wij geforceerd, dat ze ons niet meer durfden op te jagen, dat wij konden gaan opbouwen. Toen gingen wij voetballen en hebben wij het laatste half uur van de eerste helft heel goed voetbal gespeeld. Echt op eredivisieniveau vond ik, heel gevarieerd en het eerste kwartier, twintig minuten na rust ook, maar daarna zag je wel heel veel vermoeidheid in de ploeg kruipen.’


Op slag van rust krijgt Brett Holman zijn tweede gele kaart, dat kwam ook niet ongelegen!


‘Natuurlijk helpt dat, maar hij maakte de overtreding niet voor niks, want Karim (Soltani - red.) kon doorlopen naar de goal, weliswaar iets naar de zijkant, maar ik begrijp dat het geel was en niet meteen rood, maar hij had al een gele kaart en dan moet je eraf.’


Door een sterke individuele actie van Caracciolo kan Knopper de 1-0 scoren. Een gewetensvraag, stond Caracciolo bij die diepe bal niet buitenspel, de grensrechter liep er te ver achter, hoe heb jij die situatie ervaren?


‘Nee, dat heb ik niet meegekregen, maar dat zou ik terug moeten zien. Maar ik heb er ook geen moment aan gedacht.’


Het was wel een heel sterke individuele actie van Caracciolo!


‘Absoluut, het was kappen en nog een keer kappen en terugkappen naar links en dan de bal zo hard voorzetten op de inkomende man. Dat was prima!’


Je had het over een stukje vermoeidheid, dat zag je met name aan Leroy Resodihardjo, die enorm veel verborgen arbeid heeft verricht. Een uitstekende prestatie van Leroy!


‘Het is een feest om naar zo’n jongen te kijken, met zo weinig ervaring en zoveel slimheid in z’n spel. Zoveel waarde al hebben voor de ploeg. Ik ben heel zuinig op hem en ik wissel hem op tijd, want ik ben bang dat hij anders kapot gaat.’


Ook Christian Kum speelde een uitstekende wedstrijd!


‘Klopt, maar hij moet toch nog wel wat fitter worden vind ik. Als ik tenminste nog even kritisch mag zijn als trainer na een 3-0 overwinning op AZ, maar dat geldt voor nog één of twee spelers.’


Csaba Horvath viel geblesseerd uit. Wat mankeerde hem precies?


‘Ik had hem al een aantal keren naar z’n dij zien grijpen en ik was bang voor een blessure, maar het bleek kramp te zijn. Voordat het dan echt tot een blessure komt, moet je hem eraf halen.’


De bevrijdende 2-0 met een perfecte voorzet van Knopper en koppend goed afgemaakt door Cornelisse. Dan valt er op dat moment ook een stukje last van je af!


‘Toen was het ontspanning en de derde goal is natuurlijk helemaal mooi, dat is het snoepje van de week denk ik. Je zet hem als trainer erin (Hursut Meric - red.) om gevaar te stichten en om een stuk onrust te creëren, maar het was een magistraal doelpunt.’


Wat ook opviel was, dat toen een paar keer je naam werd gescandeerd, jij applaudiseerde richting Midden-Noord!


‘Naar al die mensen, zowel naar links, rechts en Midden-Noord. Iedere supporter is er een, ook die met een stoel van 3.000 euro. Ik vind het allemaal voor iedereen fantastisch in Den Haag, dat dit gebeurt.’


Nu nog 24 punten?


‘Ja, wij hebben er nog 24 nodig denk ik. Dus wij gaan ervoor!’


© Haaglanden Voetbal (TR Media)

Bron: www.haaglandenvoetbal.nl

0
Zondag 14 september 2008 om 15:16 uur

<FCDH>

Wetzel heeft er een team van gemaakt", vindt Cornelisse

Geplaatst op 14-09-2008 09:12 door Wietse Sijm

De laatste jaren hadden de fans van ADO Den Haag weinig reden om te juichen. Degradatie in het seizoen 2006/2007 was misschien wel het dieptepunt. Vorig seizoen bleven ze lang in de middenmoot en subtop van de Jupiler League hangen.

Er dreigde nog een verloren seizoen, echter dwong de geel-groenen in de play-offs een promotie af naar de Eredivisie. Veel mensen vroegen zich echter af, wat had ADO te zoeken in de Eredivisie. De Residentieclub staat echter na twee duels bovenaan in de competitie met zes punten uit twee wedstrijden, ook hebben ze een doelsaldo van plus zes.

André Wetzel is de persoon die ervoor heeft gezorgd dat ADO sterk aan het seizoen begon. Dit vindt Yuri Cornelisse, die in de twee gewonnen wedstrijden ook doelpunten maakte. (Sparta en AZ red.) "Wetzel heeft er een team van gemaakt", aldus de middenvelder tegen FCUpdate.nl. "Hoe hij dat gedaan heeft? Oh, het zit hem soms in kleine dingen. Maar hij zet ook de spelers op de juiste plaats."

"Het klinkt misschien als een cliché, maar de trainer heeft een vleugje Haagse bluf toegevoegd", gaat de 33-jarige Cornelisse verder. "Bovendien hebben we een goede mix van jonge en oude spelers. We vullen elkaar aan en zijn bereid om voor elkaar te werken. Dat is misschien wel het belangrijkste. We doen alles met z`n allen, we gaan voor elkaar door het vuur."

Niet alleen de oefenmeester krijgt complimenten, ook de trouwe aanhang in het stadion krijgt complimenten. "De sfeer in het stadion was zó mooi, echt super. Gewoon genieten."

0
Zondag 14 september 2008 om 14:09 uur

Nu online

tjapi01, Max, GroenGeelHart070, Y, adopuf, FFL, Tante Wil en 171 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4