Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Vincent

Bleek schreef:

Helaas wel.. Duurt gelukkig niet lang meer!

Jij weet toch ook wel dat spelers kiezen voor geld en niet voor een trainer! Zodra deze mannen bij een andere club meer geld krijgen gaan ze vol voor hun nieuwe trainer na een ``goed gesprek``

Ik las laatst trouwens ook een interview van een ex speler (Leeuwin) welke aangaf vaak niks te snappen van dit stuk onbenul!
jij weet toch ook dat als spelers niet meer in de plannen van de trainer voorkomen ze na contract nog even naschoppen?

en dom als voetballers zijn beseffen ze dan niet dat ze deze mensen misschien nog wel een keer tegenkomen in hun carriere.
0
Dinsdag 1 oktober 2013 om 17:40 uur

Bleek

Vincent schreef:

Die onbenul is nog wel steeds trainer van onze club..
ik lees toch bij heel veel nieuwe spelers (kramer, gouriye) dat ze bewust voor onze club KIEZEN na een goed gesprek met deze onbenul.
Helaas wel.. Duurt gelukkig niet lang meer!

Jij weet toch ook wel dat spelers kiezen voor geld en niet voor een trainer! Zodra deze mannen bij een andere club meer geld krijgen gaan ze vol voor hun nieuwe trainer na een ``goed gesprek``

Ik las laatst trouwens ook een interview van een ex speler (Leeuwin) welke aangaf vaak niks te snappen van dit stuk onbenul!
0
Dinsdag 1 oktober 2013 om 17:32 uur

Vincent

Bleek schreef:

In dat interview geeft dat stuk onbenul aan dat ze niet alleen de lange bal willen spelen maar dat ze nadrukkelijk VASThouden aan voetbal van achteruit..
Nog nooit maar dan ook helemaal nooit onder het bewind van Steijn hebben we met voetbal van achteruit gespeeld! Of hij moet dat eeuwige tikkie breed voor de lange haal komt bedoelen..

Het is al een tijd duidelijk, hij ziet het niet, heeft het nooit gezien en gaat het nooit zien!
Die onbenul is nog wel steeds trainer van onze club..
ik lees toch bij heel veel nieuwe spelers (kramer, gouriye) dat ze bewust voor onze club KIEZEN na een goed gesprek met deze onbenul.
0
Dinsdag 1 oktober 2013 om 17:18 uur

<FCDH>

Volgens adofans is het bij steijn inmiddels door gedrongen dat het merendeel van de Haagse supporters op verschillende sites roepen om een andere trainer
0
Dinsdag 1 oktober 2013 om 14:37 uur

H@@GenEES

MTB schreef:

Meer mensen dan je zou denken als je hier leest denken er zo over.

Steijn werd in rotterdam dus ook gewoon toegezongen, het zal hem goed hebben gedaan. http://www.adojournaal.nl/2013/09/adojournaal-met-de-bus-combi-van-feyenoord-adodenhaag/

Ik begin langzaam te twijfelen, als we morgen verliezen moet er ingegrepen worden. Hopleijk valt het tij dan nog te keren en is het nog niet te laat.

Begin steeds meer een Adelaar gevoel te krijgen en dat moet ten koste van alles voorkomen worden.

Overigens, met alle respect voor Frans, ik geloof echt nooit dat Jol hierheen wil komen. Hij verdient in Engeland in een week wat hij hier in een jaar krijgt. Hij staat (net als Advocaat) niet bekend om zijn vrijgevigheid. Als Jol het wel doet ben ik bang dat hij het puur als tijdverdrijf doet en weg is zodra hij ergens anders een paar euro meer krijgt.

Overigens vraag ik me af wat het belang van Frans en Alesandro (de club) is om dit naar buiten te brengen op dat moment.
Ik denk dat die Frans een vriendje van v/d Kallen is en dat het hele verhaal Jol een bliksemafleider is voor de gesprekken met Pastoor of een trainer van gelijke strekking, dat is wat ik denk tenminste.
0
Dinsdag 1 oktober 2013 om 13:48 uur

haagse-Dick

Met vier punten uit zeven wedstrijden bezet ADO Den Haag momenteel de zeventiende plaats in de Eredivisie. In de ogen van Gianni Zuiverloon staat zijn club op een positie waar het niet mag staan. Woensdag krijgt de club van trainer Maurice Steijn de kans om wat te klimmen op de ranglijst, dan staat er een wedstrijd tegen Vitesse op het programma.

Zuiverloon weet niet wat er nu moet gaan gebeuren. "Ik heb geen idee. Ik blijf het zeggen, nee, wij blijven het zeggen: kwalitatief hebben we een goed team. We hadden nu weer de pech met het wegvallen van Holla en Wormgoor, maar zonder hen staat er nog steeds een kwalitatief goed team dat niet onderaan hoeft te staan."

"Dat mag niet onderaan staan, dat kan niet. Maar wat er moet gebeuren? Ik weet het niet", vervolgt Zuiverloon in gesprek met Haaglanden Voetbal. "We moeten gewoon keihard blijven knokken, tot het dubbeltje op de juiste zijde valt, in ons voordeel."

Woensdag wacht een inhaalwedstrijd tegen Vitesse. Zuiverloon weet niet of het een voordeel is dat ADO snel weer aan de bak mag. "Dat hangt er vanaf hoe we herstellen en of we ons er weer overheen kunnen zetten met de gedachte dat we er weer tegenaan kunnen. We kunnen ons zelf weer bewijzen komende woensdag. Ik denk zelf dat het goed is dat we woensdag weer spelen, mits iedereen goed kan herstellen."
0
Dinsdag 1 oktober 2013 om 12:34 uur

Advertentie

Johanbestevriend

stukje op elf van beugelsdijk: Het ligt niet alleen aan de trainer. Het ligt ook duidelijk aan ons. Vorig jaar werden we onder deze trainer negende. Het komt er nu niet uit, maar ik heb er wel vertrouwen in dat het er wel uit gaat komen."

Het ontbreekt de ploeg soms aan creativiteit. Dat beaamt de rasechte Hagenees. "Ik vind dat op sommige momenten de jongens te weinig in beweging zijn. Ik denk dat ze mij in balbezit meer moeten helpen. Dat gebeurt denk ik te weinig."

dus : het ligt niet ALLEEN aan de trainer. en ik denk dat hij gelijk heeft dat zijn ploeggenoten hem laten zwemmen en hem niet helpen. wormgoor met name vind ik.
0
Dinsdag 1 oktober 2013 om 10:34 uur

haagse jr

Maurice Steyn is nog steeds de beste man op dit moment voor de selectie. Ik denk niet dat een andere trainer veel verschil maakt. We zitten gewoon in een mindere periode en ik denk dat een goede wedstrijd de ommekeer kan zijn.

Morgen knallen!
0
Dinsdag 1 oktober 2013 om 08:20 uur

langnek

ik denk dat bram van big loser onze nieuwe trainer word.
hij gaat er tenminste vol voor,en heeft ook een ado hart.

come on brammetjuhhhhhh
0
Dinsdag 1 oktober 2013 om 01:10 uur

HB

Haagse Kelt schreef:

Ik zei al: NOG een reden. Andere belangrijke redenen zijn het korte tijdsbestek t/m Heerenveen thuis en het nog niet beschikbaar zijn van Jol en wellicht ook niet Verbeek. Dus om Steijn nu te vervangen zie ik gewoon geen meerwaarde in. Of denk jij dat interim Fraser het binnen 1 dag fantastisch gaat doen? ls dat zo is is de kans dat Steijn het ineens fantastisch gaat doen net zo groot. Of zouden de spelers voor Fraser 10 keer zo hard lopen dan voor Steijn? Dan zijn het nog grotere lamzakken dan jij en ik denken.
En door Steijn t/m Heerenveen de kans te geven toon je inderdaad net wat meer respect voor zijn inzet voor ADO op de momenten dat een ander al was afgehaakt. Dat heeft hij m.i. wel verdiend.
Denk inderdaad dat Fraser geen optie is omdat hij dezelfde denkwijze aanhangt.

Je kan dan beter ala AZ iemand uit de club voor zolang het duurt een trainer te vinden,aanstellen.

Jij hebt het maar over respect voor Stein, ik wil dat den haag voor de ere behouden blijft.

niemand groter dan de club toch...
0
Maandag 30 september 2013 om 20:05 uur

Nu online

GroenGeelHart070, Rob2002, Edje en 377 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2