Tag: scheidsrechter

Pagina 116

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

KNVB straft Bak Nielsen
Heerenveener Kristian Bak-Nielsen heeft een boete van 1.000 euro en een voorwaardelijke schorsing van één wedstrijd gekregen voor zijn beschuldigingen aan het adres van scheidsrechter Kevin Blom.
Lees het nieuwsbericht
0
Woensdag 10 februari 2010 om 18:30 uur

Mooiestadachterdeduinen

Zaterdag 13 februari, 19.45 uur
ADO Den Haag - Willem II. Scheidsrechter: Luinge. Assistent-scheidsrechters: Geutjes en Slot. Vierde official: Bakkelo.

De LUINGE Show zaterdag in het Forepark!

0
Dinsdag 9 februari 2010 om 14:16 uur

JB

Het bewijs dat JH de Bruijn (Elf voetbal - ProVoetbal) op oorlogspad is.

Vraag me alleen nog steeds af waarom?

Rancune vanwege vriend Wetzel?

Of een baantje regelen voor vriend Wotte?

PSV loopt geen schade op, ADO bijna heel veel: 2-0
6 februari '10 21:29 door Bart van Dooijeweert

Foto
PSV zal morgen handenwrijvend voor de tv zitten. Omdat de Eindhovenaren zonder al te veel moeite ADO Den Haag klopten (2-0), moet FC Twente bij Ajax winnen om op hetzelfde puntenaantal als de roodwitten te blijven.

Trainer Fred Rutten zei niets te veel toen hij een dag voor de wedstrijd sprak over de 'handbalverdediging van ADO Den Haag'. De bezoekers kwamen gezien de zeer defensieve speelstijl met één duidelijke doelstelling naar Eindhoven: de schade beperkt houden; qua tegendoelpunten én kaarten.

De groengelen sloten wat dat betreft de eerste helft niet goed af. In minuut 16 mocht Maza Rodríguez de 1-0 binnenkoppen, nadat Bogdan Milic hem het beslissende zetje gaf. En vlak voor rust had ADO met tien man verder gemoeten. Timothy Derijck haalde de doorgebroken Ola Toivonen neer, maar de Belgische scheidsrechter Verbist zag er niets in.

Een paar seconden later werd Danko Lazovic ver op eigen helft snoeihard getorpedeerd door Ricky van den Bergh. Ook dit had een rode kaart kunnen betekenen. Ongelooflijk eigenlijk, aangezien de Zuid-Hollanders volgende week de zeer belangrijke degradatiewedstrijd tegen Willem II spelen. Zoveel risico mag een op scherp staande ploeg toch niet nemen een speelronde eerder.

Te prijzen viel dat PSV er in de tweede helft naar hartelust een mooie wedstrijd van probeerde te maken. De Eindhovenaren stootten ook wel regelmatig door de hechte defensie van ADO heen, maar op de meeste momenten ontbrak het aan effectiviteit. Totdat Toivonen in minuut 61 aan de buitenspelval ontsnapte en in twee instanties raak prikte: 2-0.

ADO begreep inmiddels dat er niets meer te halen of te hopen viel en haalde geen rare fratsen meer uit. PSV overigens ook niet en daardoor schrijven de Brabanders weer drie belangrijke punten bij in de titelstrijd. De ploeg van Rutten zal morgenmiddag met de armen over elkaar vanuit de relax-fauteuil Ajax - FC Twente bekijken. ADO blijft zestiende.

0
Zondag 7 februari 2010 om 11:54 uur

lulijzer

Haagse Roel schreef:

wel erg makkelijk gegeven kut Sichem.........

“Ik heb scheidsrechter van Sichem na de strafschop gevraagd waar hij in hemelsnaam mee bezig was.“ foetert de verdediger in de Haagsche Courant. “Weet je wat hij zei, je wilt het niet geloven? Hij zei: 'Ik hoop dat Groningen wint'. Echt, hij lachte er niet eens bij.”’

0
Woensdag 3 februari 2010 om 20:22 uur

DeHaagseHyena

Home > NieuwsEuroborg | ContactTROTS VAN HET NOORDEN
MIJN CLUB HomeEerste elftalOverige teamsKaartverkoopClub infoAgendaNieuwsFanartikelenSponsoringMobielJunior ClubNieuws
NieuwsarchiefBasiself op een plek gewijzigd
03-02-10 - 18:54 - Categorie: Eerste elftal De opstelling van FC Groningen is op één plaats gewijzigd ten opzichte van afgelopen zaterdag. De geschorste Gibril Sankoh wordt vervangen door Tom Hiariej die terugkeert van een enkelblessure.
Opstelling FC Groningen
Luciano; Hiariej, Blind, Granqvist, Stenman; Lovre, Holla, Ajilore, Enevoldsen; Bacuna, Matavz.
Bank: Van Loo, Zonneveld, Nordstrand, Koç, Kunst.

Opstelling ADO Den Haag
Zwinkels, Kum, Derijck, Soltani, Buijs, Milic, Verhoek, Van den Bergh, Luijckx, Bosschaart, Toornstra.
Bank: Ditewig, Ammi, Knopper, Horváth, Van Hese, Hulst, Immers.

supporter-noord schreef:

vreemd ja, al 3-0 voor VVV tegen Heerenveen. Wat doet dat VVV wel goed wat wij niet deden. Je gaat mij niet wijs maken dat zij betere spelers hebben, hahaha. Ligt toch echt aan het taktisch plaatje van Atteveld  hoor.

Ah, leuk een "zoek de verschillen-plaatje"

1. Heerenveen mist tegen VVV 3 basisverdedigers die er tegen ons wel bij waren, niet alleen Janmaat maar ook Popov en vooral Breuer

2. Bij de 2-0 staat Garcia minstens anderhalve meter buitenspel. Vandenbussche was namelijk zijn goal uit, ruim voorbij Garcia. Helaas snappen de meeste scheids- en grensrechters de buitenspelregel niet.

Die zegt heel duidelijk dat er op het moment van spelen 2 spelers van de verdedigende partij tussen de aanvaller en het doel moeten staan. Omdat keepers meestal op de doellijn staan, letten de Specsaver mannen in het zwart/groen/blauw er meestal alleen maar op of er 1 verdediger tussen aanvaller en de goal staat.

3. Ook al ging het de eerste seizoenshelft het qua punten beter, in Venlo hebben de supporters alleen geel/zwarte zakdoeken.

4. Als de scheidsrechter Heerenveen een zeer terechte penalty geeft vanwege het ontnemen van een duidelijke scoringskans hoort daar eigenlijk dus ook een rode kaart bij. Wordt het 10 tegen 11

5. De 1-0 na een voorzet van de linksbuiten. Wel eens nagekeken hoeveel voorzetten Soltani geeft? Op Elfvoetbal.nl kan je dat mooi bekijken.

6. Mooi ingekopte goal van Calabro als het al 2-0 staat en Heerenveen compleet de weg kwijt is. Maar ja, ik herinner me het gescheld hier op Verhoek dat hij zaterdag na de 2-1 alles verkeerd deed waardoor het geen 3-1 zou zijn geworden.

7. Waar Heerenveen tegen VVV met een geïmproviseerde verdediging moest spelen, moesten wij dat tegen Heerenveen.

0
Woensdag 3 februari 2010 om 09:16 uur

<FCDH>

Eredivisie: ADO slaat winnende slag in Haags kwartiertje

Voor het eerst sinds 12 september vorig jaar heeft ADO Den Haag weer een wedstrijd gewonnen in de eredivisie: 2-1 thuis tegen SC Heerenveen dat bij rust leidde. De Friese cub speelde zaterdag de tweede helft met tien man.

In de blessuretijd van de eerste helft kreeg Daryl Janmaat van SC Heerenveen de rode kaart (twee keer geel)van scheidsrechter Kevin Blom. Trainer Jan de Jonge van de Friese club werd toen eveneens weggestuurd.

Tussen de 76e en 79e minuut scoorde ADO door de invallers Wesley Verhoek en Bogdan Milic. Door dit resultaat klom ADO naar de 16e plaats met 18 punten. Heerenveen bleef 13e met 20.

0
Zaterdag 30 januari 2010 om 23:44 uur

g

den haag schreef:

Zaterdag 30 januari, 20.45 uur
ADO Den Haag - sc Heerenveen. Scheidsrechter: Blom. Assistent-scheidsrechters: Zeinstra en Bexkens. Vierde official: Cairo

Scheidsrechter Blom. Gelukkig had ik mijn toto voorspelling nog niet ingediend. Dat wordt dus nooit een overwinning voor ADO zaterdag.

krm schreef:

Daar moeten we voor oppassen, want met een man minder wordt het wel erg lastig...

Die tweede gele kaart valt 100 % zeker met Nijhuis als scheidsrechter.

Met alle respect: maar met 1 punt hang ik de vlag uit. Op termijn Oper en Knopper wedstrijdfit en M. Pique over een wedstrijdje of 4.