Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

<FCDH>

ADO Den Haag arriveert in Paramaribo
‘Welkom in Suriname’, dat is wat de selectie en de staf van ADO Den Haag op woensdagmiddag van alle kanten enthousiast kreeg te horen. Na om kwart over zeven ’s morgens te hebben verzameld op het Zuiderpark, arriveerde de groep om half negen ’s avonds Nederlandse tijd in Suriname (half vier ‘s middags lokale tijd).
De zinderende hitte bij de eerste stappen uit het vliegtuig vielen iedereen even zwaar, maar nog geen tien minuten later viel er een stevige tropische bui. Een teken van het huidige regenseizoen, warmte afgewisseld met buien wat het land prachtig groen houdt. De rit vanaf de luchthaven naar het centrum van Paramaribo liet al behoorlijk wat zien van de prachtige natuur.


Op Schiphol bleek al hoe perfect Surinam Airways alles had geregeld voor de spelers van ADO Den Haag, reisleider Kenneth Zandvliet hielp iedereen waar nodig. De vlucht van tien uur werd door iedereen anders beleefd, de één viel al snel in slaap, de ander keek een paar films, maar er werd vooral veel gelachen. Doordat het vliegtuig niet volgeboekt was, kon iedereen redelijk ruim zitten, wat de vlucht een stuk veraangenaamde.



Na het ophalen van de bagage wachtte buiten een mooi ontvangst van een grote groep mensen. Het woord ‘Welkom’ bleef vallen en vooral Henk Fräser werd warm ontvangen met bloemen en fruit. In de bus werd tot ieders tevredenheid de wedstrijden die ADO Den Haag gaat spelen tegen landskampioen WBC en het Surinaams elftal enthousiast aangekondigd.



Na een frisse douche werd er op het terras van hotel Residence Inn gegeten met de mensen van de Surinaamse Voetbalbond en Surinam Airways, die deze trip mogelijk hebben gemaakt. De heren Clyde Cairo van de luchtvaartmaatschappij en Louis Giskus, president van de Surinaamse Voetbalbond, spraken hun hoge verwachtingen van deze week uit. André Wetzel zette zijn dankbaarheid voor de mooie uitnodiging hier tegenover.

Met een druk schema voor de boeg vertrok iedereen na het eten naar de kamers, die zich bevinden in een soort dorpje rondom het hoofdgebouw van het hotel. Een pittige eerste dag, maar één ding is duidelijk: ADO Den Haag is gearriveerd in Suriname en iedereen weet ervan!




0
Donderdag 21 mei 2009 om 08:20 uur

Pingel

PRIMEUR - SC Heerenveen heeft zich bij PSV gemeld voor spits Danny Koevermans. Heerenveen wil Koevermans voor volgend seizoen toevoegen aan haar selectie. De aanvaller, die reeds een oriënterend gesprek heeft gehad met Heerenveen, is in beeld om het ‘spitsenprobleem’ op te lossen.

Volgens ingewijden is Trond Sollied niet tevreden over het functioneren van de huidige spitsen. Viktor Elm, van origine een middenvelder, kreeg in de tweede seizoenshelft vooral de voorkeur in de punt van de aanval. Ondanks zijn effectiviteit lijkt Sollied niet tevreden te zijn over zijn functioneren als spits.

Koevermans staat ook op het verlanglijstje van Feyenoord. Een transfer naar de Rotterdammers lijkt echter ver weg, omdat externe geldschieters de komst van de spits moeten bekostigen. De geldschieters trekken pas de portemonnee wanneer de Stadionclub een sluitende begroting kan tonen.

Koevermans speelde voor Sparta Rotterdam en AZ alvorens hij in 2007 de overstap maakte naar PSV. Bij de Eindhovenaren kwam de aanvaller dit seizoen 26 duels in actie. Hij was achtmaal trefzeker.

feanonline.nl
0
Woensdag 20 mei 2009 om 11:02 uur

Bert

Frans schreef:


Hallo Shouters,

Er zijn diverse gesprekken geweest met Danny
Koevermans, maar hij heeft  ADO Den Haag
helaas (nog) even in de wacht gezet.
Er komen naast Ricky van der Bergh nog 3 
versterkingen waaronder een keeper.
Zodra er meer nieuws is meld ik het.
Gezien de onderhandelingen met Danny Koevermans
zijn het versterkingen uit de hogere salarisschaal !
De selectie gaat morgenochtend vroeg voor
10 dagen naar Suriname,

Groeten Frans
Danny Koevermans, Kees Luijks en Dennis Gentenaar en Ricky vd Berg

Selectie rond
0
Dinsdag 19 mei 2009 om 22:54 uur

Frans


Hallo Shouters,

Er zijn diverse gesprekken geweest met Danny
Koevermans, maar hij heeft  ADO Den Haag
helaas (nog) even in de wacht gezet.
Er komen naast Ricky van der Bergh nog 3 
versterkingen waaronder een keeper.
Zodra er meer nieuws is meld ik het.
Gezien de onderhandelingen met Danny Koevermans
zijn het versterkingen uit de hogere salarisschaal !
De selectie gaat morgenochtend vroeg voor
10 dagen naar Suriname,

Groeten Frans
0
Dinsdag 19 mei 2009 om 22:45 uur

Don

Mensen,

we willen en gaan (daar ben ik van overtuigd) hogerop.
Waarom zie ik hier dan namen voorbij komen als boussaboun, jenner, saeijs en kolk.
Daar wordt ik echt niet vrolijk van zegmaar want heb het gevoel dat deze jongens ons echt niet hogerop helpen.

Het geraamte van het 11tal staat in pricipe, met een Zwinkels, kum, pique, ammi, derijck, knopper vd bergh, buijs?? rankovic. Als je 1 of 2 echt goede voetballers erbij kan krijgen zoals bv chiommer, boukhari op middenveld en een koevermans in de spits, dan ga je pas hoge ogen gooien.

Met soltani, powel, horvath en milic achter de hand heb je echt wel een goede selectie. Ook zijn de spelers gegoeid door dit ene jaar waar alles inzat, je heb een minder laffe coach. Als je nou ook een paar meezit volgend seizoen sta je zo bovenin de middenmoot.
0
Dinsdag 19 mei 2009 om 22:16 uur

yo

DEHAAGSEHYENA00 schreef:

Denk in eerste instantie dat hij hoger kan voetballen en had gedacht omdat el hamdiou weggaat waarschijnlijk dat koevermans weer terugkomt, maar ja als adodenhaag een paar ton en misschien wel meer dan een miljoen voor hem wilt betalen dan vindt ik dat een goeie zaak en waarom niet we hebben ricky v/d bergh zowieso binnen en knopper als die terug is en het middenveld is compleet...
Zie JENNER (vitesse) en die GORTER (NAC) allebei graag komen en denk 500.000 per man dus 1.000.000 + 1.000.000 koevermans = 2 miljoen en dus geld over voor een extraatje en dan zijn we weer helemaal bij met deze 2 snelle buitenspelers en een goedscoorende spits?
Dit is mijn mening en die zal niet veranderen naar aanloop van eht nieuwe seizoen...deze 3 spelers zijn de beste haalbare en beste kwalitatieve spelers die je kan halen klaar....Boukhari is een alternatief voor het overgebleven geld?

MvG DeHaagseHyena
wat denk je dat Koevermans voor salaris verdient, ik schat boven miljoen per jaar, dus daar moet je ook rekening mee houden. dat soort dure jongens moet je niet willen. ze drukken te zwaar op begroting. daarnaast krijg je scheven gezichten in selectie.
0
Dinsdag 19 mei 2009 om 20:42 uur

kojak1

volgens mij gaan ze eerst nog naar suriname met de selectie,pas daarna kan je weer speculeren.
0
Dinsdag 19 mei 2009 om 09:54 uur

Advertentie

Den Haag For Life

hjfff schreef:

Vertel jij is ff wie er bijkomen dan....
Selectie van Jong ADO Den Haag is inderdaad rond.

Het beloftenteam van ADO is nu zo goed als rond. De club legde eerder al de talenten Roderick Gielisse, Charlton Vicento en Koksal Serhat vast. Hagenaar Raily Ignacio komt over van Westlandia.

Tot de beloften, onder de hoede van Maurice Steijn, behoren verder onder meer doelman Christiaan van Wijngen (afkomstig van Strijen), Lorenzo Piqué (Feyenoord), Danny van der Ree (Willem II) en Kevin Visser (RKC).
0
Zondag 17 mei 2009 om 16:58 uur

Kaos

Roger Guerreiro is een van de kandidaten om komend seizoen de Feyenoord-selectie van Mario Been te versterken. De aanvallende middenvelder van Legia Warschau is aan het einde van het kalenderjaar transfervrij. De Braziliaan, die voor het Poolse nationale elftal uitkomt, weigerde onlangs zijn verbintenis te verlengen. Legia is daarom bereid om hem voor een slordige drie ton te laten gaan. (Dziennik)


Zijn toch onze vrienden
0
Zondag 17 mei 2009 om 12:40 uur

Warmado

Den Haag For Life schreef:

Dan geldt dat ook voor van der Kallen. ;) Ze moeten niet gelijk zo hoog van de toren blazen. 10e plaats is niet realistisch of hij moet mega-aankopen in gedachten hebben.
Waarom gelijk zo negatief.
Als je onze selectie bekijkt met v/d berg erbij, en als we buis en Horvat aan ons kunnen binden.
En met de 2 spelers en een keeper erbij die ze willen halen zijn wij niet veel minder dan sparta, Willem 2 en meer ploegen.
Plus vergeet ook niet dat Wetzel nu de technische man is en tijd daar nu voor heeft, en dat met Atteveld een prima trainer is binnen gehaald.
Tuurlijk zijn en blijven er altijd punten van discussie.
Maar kijk waar we vandaan komen. En hoe we er nu voorstaan.
En ach kijk naar Sparta het spreekwoord zegt, 1 zwaluw maakt geen zomer maar een Adelaar een hoop onweer pfffffff.
Groen gele zomergroet en geniet is van ons "succes".
0
Zaterdag 16 mei 2009 om 22:51 uur

Nu online

Ado Vakkie S en 326 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4