Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

<FCDH>

haagse-Dick schreef:

Zo zie je maar weer, de wonderen zijn de wereld nog nie uit!!!
De laan uit hoef van mij niet maar geef hem een andere functie binnen de club iedereen tevreden en jol of Verbeek nieuwe trainer
0
Maandag 30 september 2013 om 11:07 uur

haagse-Dick

,,Ik ben echt niet geslagen. Ik zal op ieder moment dat ik de kans zie aantonen dat ik die vechtlust nog wel heb en ook wil overbrengen op mijn ploeg.’’

Dat zegt coach Maurice Steijn in een interview met Haaglanden Voetbal op de opmerking van de vragensteller dat hij bij de trainer de vechtlust miste die hij de voorgaande wedstrijden wel had.

De coach van ADO Den haag laat weten dat hij dacht dat na de gewonnen bekerwedstrijd tegen GVV de weg naar boven was ingeslagen. ,,De ploeg speelde daar weer, zoals ik het voor ogen had. Maar als dan op de laatste dag zowel je eerste als tweede aanvoerder wegvallen, dan doet dat iets met een ploeg’’, stelt de coach over zijn vormgevers Danny Holla en Vito Wormgoor.

Op de vraag of de wedstrijd tegen Feyenoord consequenties moet hebben voor bepaalde spelers, zegt Steijn: ,,Dat moet wel kunnen, vind ik. Ik ben door de blessures echter beperkt in mijn keuze. Maar aan de andere kant moet er wel iets gaan gebeuren om het om te draaien. Ik moet ook kijken wie ik woensdag tot mijn beschikking heb. Het moet geen paniekoplossing zijn. Ik ga wel kijken hoe we deze wedstrijd hebben gespeeld en wie er woensdag meer kunnen brengen. Niet alleen individueel, ook in het samenspel met elkaar.’’

Woensdag speelt ADO de inhaalwedstrijd tegen Vitesse.

1 ding hier over, steijn heeft wel een vechters mentaliteit (haagse bluf ofnie) die man is niet knock out te slaan
Mannen kom op met de acties voor woensdag!!!!
0
Maandag 30 september 2013 om 10:40 uur

H@@GenEES

070 schreef:

Meijers, Gehrt, Alberg, Zuiverloon, Coutinho, Van Duinen, allemaal middenmoot eredivisiewaardig hoor. Tira, Kanon en Kramer nog moeilijk te beoordelen, wellicht ook van dat niveau. Malone, Holla, Gouriye minimaal onderkant eredivisieniveau. Zo belabberd vind ik dat niet als je het afzet tegen andere elftallen. Kijk eens bij Nac, Nec, Rkc, Heracles en dergelijke ploegen, die hebben meer spelers van JL-niveau dan wij...
Nah ik vind Zuiverloon echt geen eredivisie waardige speler, Malone, Holla, Gouriye hebben dit seizoen laten zien dat zij in de eredivisie niets te zoeken hebben, van Duinen is idd middelmaat eredivisie en dan hebben we nog Cabral, Schet, van Haaren, Supasepa en ga zo maar door. het is echt heel povertjes hoor, veel supporters overschatten de kwaliteiten van deze spelers behoorlijk.

Dan heb ik het nog niet eens over de mentale gesteldheid van die spelers, daar kun je als trainer niet veel aan doen een vechtersmentaliteit heb je of dat heb je niet en wat dat betreft heeft Steijn allemaal juffertjes ingekocht.

Dat is waarom je zo slecht er voor staat, er is geen wil om te winnen, geen vechtersmentaliteit, het zijn allemaal ideale schoonzoontjes, juffertjes die niet vies willen worden of tot het gaatje willen gaan, en dat gaat FCDH en Steijn nu opbreken.



0
Maandag 30 september 2013 om 10:29 uur

haagse-Dick

<FCDH> schreef:

Trainers halen altijd spelers naar hun karakter we hebben gewoon te weinig karakter spelers in het elftal.neem nou die gouriye was een wereld spelers volgens sommige hier nou ik vind het 3 keer niks heeft nog geen moer laten zien die gozer
Ligt aan steijn, iedere speler die maar een beetje gepresteerd heeft voor steijn maar ook na steijn weer zijn presteren. Dit kan je op de cv van steijn noteren, alleen hij krijgt het voor elkaar om spelers slechter te laten spelen die voorheen of erna presteerden. Trainerschap past niet bij steijn, hij heeft zijn best gedaan maar is gewoon geen goeie trainer en daar kan hij niks aan doen(krijg nog medelijden met de beste man)
0
Maandag 30 september 2013 om 10:13 uur

Een oudere supporter

070 schreef:

Meijers, Gehrt, Alberg, Zuiverloon, Coutinho, Van Duinen, allemaal middenmoot eredivisiewaardig hoor. Tira, Kanon en Kramer nog moeilijk te beoordelen, wellicht ook van dat niveau. Malone, Holla, Gouriye minimaal onderkant eredivisieniveau. Zo belabberd vind ik dat niet als je het afzet tegen andere elftallen. Kijk eens bij Nac, Nec, Rkc, Heracles en dergelijke ploegen, die hebben meer spelers van JL-niveau dan wij...
Al zet je bij ons Ronaldo en Messi neer, Steijn weet ze hun zelfvertrouwen wel te ontnemen.
Hij zet ze rustig zonder een kans te gunnen op de tribune.
Beetje overdreven misschien, maar wat dacht je van een Tira? Die gast heeft nu al een flinke deuk opgelopen. Nog geen minuut speeltijd gehad. Mag nog niet eens op de bank beginnen, zelfs niet bij een bekerwedstrijd tegen amateurs.
En waarom....omdat de trainer vindt dat hij nog te Italiaans voetbalt.

En spreekt hij steeds over vertrouwen geven...
0
Maandag 30 september 2013 om 10:13 uur

Advertentie

haagse-Dick

tanker070 schreef:

Als je daarentegen kijkt naar zijn periodes bij RKC en Roda, daar heeft hij goed gepresteerd zonder te smijten met miljoenen. Die hadden ze bij die clubs niet....
Een goede trainer geeft zijn spelers vertrouwen en zorgt voor een goede sfeer en eenheid...
En als hagenees heeft hij een band met de club, dus is er alles bij gebaat dat jol zijn stinkende best zou doen voor zijn eigen club. Dat is weer anders met een trainer van buitenaf, die hebben meestal geen band met de club want na een aantal jaar zijn ze weer pleite. Dus zie ik wel voordelen met een haagse trainer alleen zal jol de enigste zijn want zie dickie niet komen(nog niet).

1. advocaat (maar komt niet)
2. jol (wie weet)
3. fred rutten (zal ook wel niet komen)
4. adrie koster
5. pastoor (ga maar naar az)
0
Maandag 30 september 2013 om 10:09 uur

tanker070

H@@GenEES schreef:

Smijten met miljoenen, dat deed die bij 020 ook, denk niet dat die bij FCDH het zelfde kan doen.
Als je daarentegen kijkt naar zijn periodes bij RKC en Roda, daar heeft hij goed gepresteerd zonder te smijten met miljoenen. Die hadden ze bij die clubs niet....
Een goede trainer geeft zijn spelers vertrouwen en zorgt voor een goede sfeer en eenheid...
0
Maandag 30 september 2013 om 09:51 uur

H@@GenEES

070 schreef:

Hoop echt dat het bestuur nog voor Vitesse ingrijpt. Zelden heb ik me zo geschaamd als gisteren, af en toe leek het wel sabotage als je Malone of Supusepa zo zag blunderen. En dan allemaal zoutzakken op de bank met blikken als een oorwurm. Iets gepassioneerder coachen mag best als je bijna onderaan staat. Doorpakken nu bestuur en lozen die Steijn.

Ga voor de grap eens opstellingen bekijken uit september 2011, 2012 en 2013. Steijn heeft drie totaal verschillende teams aan de praat mogen krijgen, drie keer is het faliekant mislukt. Wie dan nog wijst op de kwaliteit van het team, is niet goed bij zijn hoofd.
Dat laatste zinnetje voel ik mij persoonlijk aangesproken omdat ik duidelijk wel wijs op de zeer belabberde kwaliteit van dit 11tal, die is er namelijk niet, op Alberg en Meijers na is het allemaal Jupiler League niveau at best.

Supusepa die saboteert niets, die kan niet beter, dat is al veel vaker aangetoond, dat geld ook voor Malone, Wormgoor, van Haaren, Cabral die gast van Heracles noem ze maar op, er is gewoon heel slecht ingekocht en wat er is gebleven was al niet best.

Ik geef je op een briefje dat een nieuwe trainer zonder versterkingen in vooral verdedigend opzicht niet veel meer uit dit 11tal zal halen, ze kunnen gewoon niet beter en dat neem ik Steijn vooral kwalijk dat er belabberd is ingekocht.

Je moet er toch niet aan denken dat ze Steijn idd weg promoveren naar een TD/TM functie binnen de club om de lange lijnen uit te zetten brrrr, de gedachte alleen al.
0
Maandag 30 september 2013 om 09:31 uur

rien1

slager schreef:

Dat is ook alleen bepaalde trainers gegeven, maar als spelers slechter worden of op een verkeerde positie staan, is er toch iets mis.
Ja. De poppetjes op de goede plek, daar laat hij ook nogal wat steken vallen. Teamspirit hoort hij met zijn staf als trainer juist ook voor te zorten. Maar eerlijk is eerlijk hij istaat niet alleen voor die groep.
0
Maandag 30 september 2013 om 08:31 uur

Kees

Ik verwacht dat Maurice Steijn nog minimaal tegen Vitesse en Heerenveen op de bank zit. ADO Den Haag is de weg van de lange termijn ingeslagen (zie o.m. een vierjarig contract voor Stein) en het niet afscheid willen nemen van Fräser (Eindhoven). Zo`n beleid zet je niet zo maar opzij.

Daarnaast vind ik het flauwelkul om Steijn af te rekenen op het slechte presteren van onder meer Cabral en Gouriye. Een trainer heeft zo weinig invloed op dit niveau om iemand nog beter of slechter te maken. De basis is meestal een goeie teamspirit en de poppetjes op de juiste plaats. Dat laatste vind ik bij ons ook niet goed.
0
Maandag 30 september 2013 om 07:34 uur

Nu online

ADO079, carbayon, Lellow, Ado Vakkie S, decubaan, Fido en 309 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2