Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

HCF

@KKH
Volgens mij heeft hij nooit gezegd , dat hij niet voor ons zou willen spelen. Die jongen had al bij een veel grotere club kunnen spelen met zijn talent. In plaats daarvan zit hij zonder club en wij zonder zo`n goede aanvaller. Dit betekent dat t voor beide partijen een win win situatie kan opleveren. Ok, t is misschien geen makkelijke jongen , maar dat zou voor mij als trainer alleen maar een uitdaging zijn ! Als je bij die gozah de juiste snaar raakt kan hij heel belangrijk voor ons worden in het seizoen vd waarheid ! Volgens mij hebben beide weinig te verliezen en kunnen we er allebei beter van worden. Alle keren dat hij mee deed tegen ons was hij niet af te stoppen.
Kan me nog een wedstrijd Helmond Sport - Ajax 2 voor de beker herinneren, scoorde hij 3 keer. Ajax 2 speelde toen met meer dan een half eerste elftal , was hij weer niet te houden. Het enige wat ze hoeven te doen is hem 2 weken de kans te geven om zich te bewijzen. Als dat brandhout een kans krijgt , waarom hij niet dan ?
0
Donderdag 14 augustus 2008 om 23:08 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Doelman Paucken krijgt geen contract
Doelman Dieter Paucken, die de afgelopen dagen met ADO Den Haag meetrainde, krijgt geen contract. De Duitser kon te weinig indruk maken.

Lees het nieuwsbericht
0
Donderdag 14 augustus 2008 om 22:29 uur

Soccernews.nl (SN) - Pauken verdiend geen contract

Pauken verdiend geen contract bij ADO

Geplaatst op 14-08-2008 20:02 door Bjorn Bogerd

André Wetzel heeft Dieter Pauken (25) geen contract aangeboden. De Duitser was op proef bij de club uit Den Haag, maar kon niet overtuigen. Er zijn dit seizoen veel keepers op proef geweest bij ADO, enkel kunnen maar weinig doelmannen de club overtuigen van hun kwaliteiten.

Boy Waterman lijkt de ideale kandidaat voor de Haagse club, maar lijkt financieel niet haalbaar. Coach André Wetzel is zeer gecharmeerd van de doelman die nu nog bij AZ onder contract staat. De 24-jarige doelman is op een zijspoor beland bij de Alkmaarders en mag daarom vertrekken uit de kaasstad.

Pauken was voorlopig de laatste keeper die zijn kunsten als stagiair heeft mogen vertonen in Den Haag. De Duitser zal terug keren naar zijn club 1.FC Köln, waar hij derde doelman is. Kemenes Szabolos uit Hongarije, de Slowaak Milos Volesák en Oscar Moens zijn ook al op proef geweest in de hofstad, ook zij kregen geen contract aangeboden.
0
Donderdag 14 augustus 2008 om 20:23 uur

HCF

ORLANDO SMEEKES zit nog steeds zonder club ! Zo breed zitten we niet in onze aanvallers. Ge3scoord hebben we nauwlijks, en wat we op proef hebben gehad tot nu toe is alleen maar BRANDHOUT !Volgens mij loop je weinig risico door die jongen een KANS te geven en een 1 of 2 weken op proef te nemen ?! We moeten toch inventief zijn en zo min mogelijk financieel risico nemen , of niet dan ?
Het schijnt een beetje moeilijke jongen te zijn met een verhaal , SO *** WHAT ?! Is hij goed op zijn plaats bij ons , toch ? Hij is transfervrij , dus kost nix ! Aan salaris zal hij ook niet de hele wereld kosten ! Iedereen met een klein beetje voetbalverstand die hem heeft zien voetballen moet overtuigd zijn van zijn VOETBALLENDE kwaliteiten en daar gaat t toch om ! Aan koorknapen hebben we nix en pakken we de O ZO nodige punten niet mee !
DEN HAAG moet alleen het lef en de moed tonen om die gozah een kans te geven ! I rest my case...
0
Donderdag 14 augustus 2008 om 14:35 uur

Tipje van de sluier

Ook in Garderen is het slecht weer het heeft dus weinig zin om langs een nat en winderig trainingsveld te gaan staan om de training gade te slaan. Dan maar terug naar de mij toe bedeelde kamer, laptop op schoot nog werk genoeg te doen. Eerst even het dagelijkse rondje surfen langs de fansite’s, kijken wat er leeft en er staan soms echt goed geschreven stukjes leuk om te lezen. Boventoon in de meeste boxen voert toch de ongerustheid over de selectie, komt die nog wel op tijd op sterkte om het hoofd boven water te houden in de eredivisie. Neem van mij aan, dat iedereen bij ADO zich er van bewust is, dat er nog de nodige versterkingen moeten worden toegevoegd aan de selectie. Maar hoe werkt dat nou precies met de beperkte financiële mogelijkheden die ADO heeft. Eigenlijk simpel, budgettaire mogelijkheden om eens lekker te winkelen op de voetbalmarkt hebben we niet, dus kijken welke clubs er wat in de aanbieding doen, te koop of te huur. Als je een speler per se wilt hebben en er is financiële ruimte voor, ga je niet in wachtkamer zitten maar probeer je dat met een paar dagen rond te krijgen (Milic en Horvath). Er kan ook een situatie ontstaan dat je voor een bepaalde positie meerdere opties hebt je moet je dan wel realiseren dat er ook meerdere clubs geïnteresseerd kunnen zijn. Je doet dan een tegen bod op vraag prijs of huursom, naar mate de tijd verstrijkt en de sluiting van de transfermarkt in zicht komt gaat de prijs van die spelers die bij hun club kunnen vertrekken dalen. Het is nu de kunst om op het juiste moment toe te slaan, kijk de clubs willen meestal wel meewerken, die willen van die spelers af, maar je moet de andere clubs wel voor zijn. Het is eigenlijk net een soort veiling, op tijd roepen mijn!! en soms is dat op de laatste dag ( Kolka, Bosschaart en Knoper ). Nadeel, je hebt altijd met spelers te maken die bij hun huidige club niet meer op een basis plaats kunnen rekenen. Als dat een club is van de eerste 8 is dat vaak best een bruikbare speler, trouwens van veel oude onderdelen kan je best een goed rijdende fiets maken. Het komt goed beste allemaal, maar soms is tijd de beste adviseur. Ik zal mijn stukje mailen naar een goede vriend van mij en vragen of hij het wil plaatsen, onder; tipje van de sluier.
0
Woensdag 13 augustus 2008 om 10:04 uur

ADO voor altijd

NAC vraagt voor AMMI het belachelijk bedrag van 600.000 euro. Nooit op in gaan.

Waarom hoor je Wezel nooit iets zeggen over Drobny, kent hij hem niet of hebben ze soms wel contact gehad maar niet haalbaar. Jammer is een uitstekende keeper. Waarom nooit geen vraag door een journalist hierover, ik vind dat er toch altijd weinig kritische vragen gesteld worden door de heren journalisten. Bang dat je Wetzel tegen krijgt ????
0
Woensdag 13 augustus 2008 om 09:37 uur

marcellino

V.d. Haar schreef:

Waarom spelers afserveren voordat je uberhaupt vervangers hebt ???????

ben ik het helemaal mee eens,tot nu toe geen spelers gehaald die den haag echt beter maken.

Ook de intresse op verschillende spelers en dat zijn echt geen toppers wordt resoluut door de betrevende club weg gewimpeld.

Den haag heeft het budget niet om zo met spelers om te gaan je kan je wel rijk rekenen met als we spelers verkopen kunnen we andere aantrekken maar maken deze spelers den haag beter en tot nu toe mogen we zeggen dat het niet het geval is.

je blijft nu strijden om de onderste drie vier plaatsen,en we weten allemaal dat als den haag weinig wint er weer rand verschijnselen de kop op steken met alle problemen van dien.

Laat den haag voor een keer risico nemen en twee of drie spelers aantrekken die den haag echt beter maken je sluit dan zeker twee dingen uit relletjes en degradatie en als winst wordt het wat drukker op de tribune wat ook weer meer geld opleverd.
0
Dinsdag 12 augustus 2008 om 14:35 uur

Advertentie

HK

<FCDH> schreef:

amrabat was in de playoffs tegen ons nergens te bekennen ?
Nee, maar toen hadden we Janmaat. 
Amrabat en Janmaat zijn beide klassespelers. In Engeland heeft Amrabat voor PSV ook alweer een paar keer gescoord en draaide die hele defnsies dol. Janmaat heeft hem bij ons goed bespeeld al had ie af en toe wat geluk, maar dat moet je hebben. Vervolgens ging bij ons het publiek er achter staan en toen lukte bij Amrabat weinig meer.
Mn die 1e wedstrijd thuis tegen VVV was een schoolvoorbeeld van hoe bij ons de interactie tussen publiek en spelers echt het verschil kan maken. Maar dan moet je wel een paar spelers hebben waarvoor je naar het stadion komt.
0
Maandag 11 augustus 2008 om 22:19 uur

<FCDH>

toch houd den haag aan die 3,3 miljoen weinig over?
belastingdienst plukt ervan
feyenoord krijgt opleidingkosten
amateursclub krijg opleidingskosten
schulden afbetalen
nou dan blijf er toch stuk minder over een echte goeie versterking te halen?of hebben ze stiekem nog een achterdeurtje?
0
Maandag 11 augustus 2008 om 18:40 uur

yo

Objectief schreef:

maak je niet druk over van haar. Het gaat niet om zijn kwaliteit  mar puur om de centen. Het zal me niet verbazen dat hij door Volendam  of een andere concurrent zal gevraagd worden.
ik denk dat de centen een bijzaak zijn, maar hij voegt weinig toe aan de huidige selectie. Hij heeft geen extra kwaliteit. Over zijn inzet heb ik geen twijfel, maar daar passeer je nog geen tegenstander mee. Aangezien we volgend jaar wienig aan eigen spel toekomen, zal je een snelle spits nodig hebben die kan scoren. VVV had vorig jaar Amrabat die dat prima heeft ingevuld. Heb je 1 zo`n jongen lopen dan kan je al ver komen.
0
Maandag 11 augustus 2008 om 18:25 uur

Nu online

Kees, zuiderwijk, Erik070, Ran1972, Aad, Michiel en 133 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4