Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

jamesjones

olaf1982 schreef:

Zaadwedstrijd maar laatste 10 minuten maakten alles goed: alllle balllen op japie !! Hocher trouwens langzaam en slecht zeg, leek in voorbereiding nog n toevoeging..vicento snel verlengen (al 10x gezegd maar blijf t maar herhalen) Duidelijk nog n echte spits nodig, bulyikin zegt ADO staat op 1 das mooi

Jaap was geweldig. En voor je het weet vliegt die vrije trap van hem er ook nog wel in.... zou hem best wel keer vanaf begin willen zien eigenlijk, maar ja dat zit er nu niet in denk ik.

 

Verder liever Immers op middenveld. Hij gaf gelijk weer een lekkere pass op Verhoek toen hij even daar stond. Blijft hij toch het best naar mijn mening.

 

Chery mooie goal, maar ook veel 1 kant op kijken. Maar dat deden er wel meer vanavond. Hocher gaat zowieso niemand voorbij aan de zijkant lijkt het wel. Dan liever Vicento eigenlijk daar, of die in spits zodat Immers op middenveld kan weer.

0
Donderdag 21 juli 2011 om 23:04 uur

<FCDH>

Bulykin hoopt nog steeds op ADO Den Haag
Dmitry Bulykin heeft de hoop op een terugkeer bij ADO Den Haag nog niet opgegeven. De spits werd vorig seizoen gehuurd van Anderlecht en maakte veel indruk, maar is inmiddels weer naar België teruggekeerd.

Bulykin verdient bij Anderlecht meer dan een miljoen euro en bovendien verlangt de Belgische topclub een transfersom voor de Rus. ADO Den Haag heeft financieel echter weinig te besteden, waardoor een transfer vrijwel uitgesloten lijkt.

Toch hoopt Bulykin nog altijd op een terugkeer. "Ja, natuurlijk hoop ik dat. Maar het is erg moeilijk. Anderlecht wil geld zien en de clubs komen er niet uit. Maar ik zou het liefst terugkeren naar ADO", vertelt de wat bonkige aanvaller aan Eredivisie Live.

Inmiddels heeft wel een andere club uit Nederland zich voor Bulykin gemeld. "Mijn zaakwaarnemer heeft dat tegen me gezegd, ja. Of dat Ajax is? Ik zou het echt niet weten. Het zou ook om Vitesse kunnen gaan."

0
Donderdag 21 juli 2011 om 23:01 uur

olaf1982

Zaadwedstrijd maar laatste 10 minuten maakten alles goed: alllle balllen op japie !! Hocher trouwens langzaam en slecht zeg, leek in voorbereiding nog n toevoeging..vicento snel verlengen (al 10x gezegd maar blijf t maar herhalen) Duidelijk nog n echte spits nodig, bulyikin zegt ADO staat op 1 das mooi
0
Donderdag 21 juli 2011 om 22:54 uur

<FCDH>

ADO wijst bod van Nottingham Forest op Verhoek af
21/07/2011 22:28

Nottingham Forest moet met een nieuw bod komen om Wesley Verhoek weg te halen bij ADO Den Haag, dat oude bekende Dmitry Bulykin verwelkomde in de Hofstad.

Manager Steve McClaren zat op de tribune bij ADO Den Haag-FK Tauras (2-0). De Engelse coach was naar de Hofstad gekomen om Verhoek met eigen ogen te aanschouwen. Maar dat Nottingham Forest de aanvaller wil hebben, bleek wel uit een bod van de Engelse club.

'Dat was niet serieus genoeg', zei trainer Maurice Steijn tegen Eredivisie Live over de transferperikelen rond Verhoek. 'We hebben het eerste bod afgewezen. Het was onacceptabel. Wesley is te belangrijk voor ADO.'

Verhoek, die over belangstelling geen klagen heeft, wijst een transfer naar Nottingham Forest niet af. 'Iedereen heeft zijn ambities', zei Verhoek. 'Ik moet er goed over nadenken, maar de club moet er eerst uitkomen met ADO Den Haag.'

Tegenover het mogelijke vertrek van Verhoek staat de kans dat Bulykin ook volgend jaar weer uitkomt voor ADO. De Russische spits liet zijn gezicht zien bij de wedstrijd tegen FK Tauras. 'ADO staat bij mij op nummer één, maar het lastig voor de clubs om tot een akkoord te komen.'

Anderlecht wil wel af van Bulykin, maar verwacht ook een afkoopsom die voor ADO nog onhaalbaar is. Bovendien zijn er andere kapers op de kust. 'Ik weet dat er interesse is uit Nederland. Maar ik weet niet of dat Ajax is. Dat moet je vragen aan mijn zaakwaarnemer.'

 

0
Donderdag 21 juli 2011 om 22:43 uur

Kees

Ja, Koeman naar Feijenoord en transfer Roorda naar Standard gaat niet door. Maar ja, niet boeiend.

 

Ben veel benieuwder of we nog een centrumspits halen. Enerzijds heeft Steijn het vertrouwen in Immers uitgesproken als spits anderzijds zie ik hem liever op het middenveld. Brouwer is veels en veels te licht dus moet er nog één bij. Regel dat ff met de stichting!

 

Ik vind het jammer dat je op de officiële site bijna nooit iets over het voetbal zelf leest behalve de verslagen. Ook over de proefspeler Traik Bhar die afgetest is kun je niets teruglezen. Jammer, we zijn toch een voetbalclub en juist die berichten lees ik graag.

 

 

0
Woensdag 20 juli 2011 om 22:41 uur

Advertentie

Tommy

ADODENHAAG schreef:

Vicento verdient wel alle krediet. Vorig jaar goed gespeeld, ook aan het einde van het seizoen. In de oefenwedstrijd tegen AEK Larnaca één van de betere. Je moet je spelers niet op één wedstrijd afrekenen.

das waar maar toch hoop ik op hocher vind hem een meer completere speler.

misschien vincento centrum spits (al is die wat klein denk ik)

en dan immers weer op het middeveld'?

0
Woensdag 20 juli 2011 om 18:09 uur

Tommy

Bursaspor verrast Rangers met vraagprijs Miller
Een terugkeer van Kenny Miller van Bursaspor naar Glasgow Rangers lijkt niet dichtbij. De Turkse club wees een eerste bod op de Schotse spits, die een halfjaar geleden de omgekeerde weg bewandelde, af.

Rangers wilde de in januari ontvangen transfersom van een kleine vijf ton terugbetalen. Bursaspor eist nu echter een bedrag van rond de miljoen euro voor de 31-jarige international.

Met ook Cardiff City op het vinkentouw, dat wel dicht bij een akkoord lijkt, moet Rangers snel handelen om de oud-spits terug te halen. "Het is een absurd laag bedrag. Voor zover ik weet gaat Miller naar Cardiff en niet naar Rangers", aldus Bursaspor-directeur Erkan Kamat.

Miller verliet Rangers in januari voor de voormalig Turks kampioen, maar kon niet wennen in de Süper-Lig. Daarom vroeg hij bij de clubleiding om een transfer.

 

een miljoen euro is al serieus geld voor rangers dusse dat bod op verhoek gaat er echt niet meer komen

0
Woensdag 20 juli 2011 om 17:16 uur

Vakkie G 079

Glasgow Rangers denkt dat Verhoek te duur is

 

 

Glasgow Rangers lijkt geen verdere pogingen te ondernemen Wesley Verhoek over te nemen van ADO Den Haag. De Schots kampioen denkt dat de vleugelaanvaller te duur is voor de club.

"We hebben hem bekeken", zegt manager Ally McCoist tegen The Daily Record. "Maar ik denk dat de transfersom ons buitenspel zet." Glasgow Rangers meldde zich eerder deze week in de strijd om Verhoek, maar een bod lijkt er niet te komen.

Vleugelaanvaller Verhoek kende vorig jaar een succesvol seizoen bij de Hagenaars, waarin ADO zich plaatste voor de Europa League. Ondanks veel interesse vanuit binnen- en buitenland speelt de aanvaller nog altijd in de Residentie.

Glasgow Rangers richt zijn vizier nu op Kenny Miller. De oud-spits van de club vertrok afgelopen seizoen nog naar Bursaspor. Een terugkeer is volgens McCoist niet uitgesloten. De manager wil in elk geval met de international om tafel om een transfer te bespreken.

0
Woensdag 20 juli 2011 om 12:36 uur

Tommy

BLEISWIJK-1 schreef:

Als je het hele interview in de Daily Record leest, dan staat er wel dat de nieuwe eigenaar 15 miljoen pond beschikbaar steld om spelers aan te trekken. Maar het lijkt er niet op dat ze dit geld gaan gebruiken voor Verhoek.

 

Ze staan echter wel onder tijdsdruk omdat de competitie in Schotland al snel gaat beginnen en omdat ze ook nog Europees aan de bak moeten. En hun selectie is nog lang niet rond!

ok dan is die eigenaar wel heel nieuw maar zou kunnen.

dan nog gaan ze het met 2 milj pond niet redde neem ik aan.

en als ze echt zo krap in de selectie zitten dan gaan ze er denk ook geen 5 van maken.

 

wel jammer want ik zou wesley wel willen zien gaan met 5 miljoen pond voor ons.

kan je de ridder halen en een verdediger/keeper en een spits.

 

0
Dinsdag 19 juli 2011 om 12:54 uur

Tommy

ADODENHAAG schreef:

Hemmen maakt veel goals bij AGOVV maar speelt daar nooit goede wedstrijden. Ik geloof niet dat die Eredivisie niveau aan kan. Dat denk ik overigens hetzelfde over Mulders.

hemmes? nog noooooit van gehoord je moet nu gewoon inversteren in een echte spits als de kans zich voordoet.

al moet ik nog zien dat verhoek naar rangers gaat maar dat heb ik al 2 keer aangegeven.

0
Dinsdag 19 juli 2011 om 07:57 uur

Nu online

zuiderwijk, Marten en 253 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4