Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Kees

Kaos schreef:

zit wel wat tussen ja..
aan de andere kant teveel nieuwe versterkinge schiet ook niet op... dit team lijkt goed op elkaar ingespeeld.. dus een paar toevoegingen is meer dan genoeg.
Sorry maar deze selectie vind ik echt niet eredivisiewaardig.

Je mist een eredivisiewaardige keeper naast Zwinkels, een rechtsback, een linksback, een centrumspits, een vervanger voor Knopper en een creatieve vleugelaanvaller. Dan zijn we al bij 6 versterkingen.

Volgens mij hebben we minimaal 5 a 6 versterkingen nodig.
0
Zaterdag 16 mei 2009 om 14:52 uur

Ties

jopie schreef:

Yuri Rose tekent bij Ado Den Haag, Powel naar Sparta, wordt over een uurtje ongeveer bekend gemaakt vanmorgen zijn ze eruit gekomen.
Zou ik best een redelijke ruil vinden. Rose heeft in ieder geval de mentaliteit die bij ons past en die miste onze vriend Powel ! Of ie voetballend wat toevoegd vraag ik me echter af maar volgend jaar krijgen we toch een vechtend en strijdend ADO te zien want ik heb nog geen voetballer a la Cziommer gezien in de huidige selectie !
0
Vrijdag 15 mei 2009 om 12:18 uur

fcdh sassem

Ik verwacht dat het gerucht over Yuri Rose absolute  onzin is. Rose is absoluut geen toegevoegde waarde voor de huidige selectie van FC Den Haag.

0
Vrijdag 15 mei 2009 om 11:40 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

ADO voor clinics en duels naar Suriname
De selectie van ADO Den Haag vertrekt woensdag naar Suriname. De club geeft clinics en speelt twee wedstrijden.
Lees het nieuwsbericht
0
Donderdag 14 mei 2009 om 20:21 uur

<FCDH>

Hoogendorp denkt aan stoppen
Rick Hoogendorp heeft zijn laatste wedstrijd gespeeld voor FC Den Haag. De spits kreeg dinsdag te horen dat er na de zomer geen plek meer voor hem is in de selectie. Hij overweegt nu een afscheid als prof.

De 34-jarige Hoogendorp heeft nog wel een contract bij FCDH waarin staat dat hij als jeugd- en spitsentrainer aan de slag kan. Daarnaast kan hij commerciële activiteiten gaan verrichten. Dat meldt het AD. "Ik zag drie maanden geleden al aankomen dat FCDH niet met mij doorwilde. Het is wel jammer dat ze dat nu pas hebben verteld. Daarover ben ik wel teleurgesteld", aldus Hoogendorp.

"Als je twee jaar lang amper hebt gespeeld, raak je buiten beeld. Dat is logisch. Toch ben ik fit en mis ik eigenlijk alleen wedstrijdritme. Ik ga de komende weken rustig nadenken over mijn toekomst. Ik voetbal nog graag en voel me nergens te groot voor. Nee, ook niet voor de eerste divisie. En wat kan ik zeggen? Ik heb in twee jaar tijd amper gespeeld", aldus de spits.

Bron: www.elfvoetbal.nl

0
Woensdag 13 mei 2009 om 16:58 uur

Frans

Kaos schreef:

@ Frans,

Zoveel scheelt dat toch niet qua bestedingen tussen dh en nec.

Er van uitgaande dat elia wordt verkocht en dus +/- 2miljoen oplevert, is het toch mogelijk om voor iets beters te kijken, als je daadwerkelijk richting linkerrijtje wilt..
Toendertijd hadden we het er over hier op de shout dat er interesse in Lens en of Denneboom was.
Hoe staat dat daarmee.

Ik neem aan dat daar nog wel enige vorm van interesse voor is..
die el gaaouiri hebbik mijn twijvels bij trouwens, maar daar kannik naast zitten

@ Kaos,

Naast gearriveerde spelers, waarvan we er de laatste
jaren teveel hebben gehad, die weinig tot niets   hebben gebracht zoekt ADO Den Haag ook jonge talentvolle spelers die transfervrij zijn en met het oog op de toekomst in een enkel geval wel eens veel geld kunnen opbrengen.
Ook word er gezocht naar spelers die direct in de basiself kunnen starten en een echte versterking zijn.
Je kan 3 dagen na definitieve handhaving nog niet
verwachten dat ze al de selectie voor 2009-2010
rond hebben, ook een kwestie van geduld en op het  juiste moment toeslaan.

Groeten Frans
0
Woensdag 13 mei 2009 om 15:46 uur

André

Vakkie Q2 schreef:

Kwa versterkingen denk ik dat er opzeker nog 2 spitsen bij moeten komen en dat we afscheid moeten gaan nemen van Hoogendorp en Verhoek. En daarnaast een goede 1e keeper. Hoe redelijk Zwinkels ook is, hij is geen punterpakker voor ons en heeft dit seizoen sowieso een punt of 8 niet gepakt met kleine blundertjes. Buijs blijven en dan nog een goede links en rechtsback erbij en dan weten we zeker dat we al in maart op ons gemak kunnen kijken of we stiekem niet de play-offs kunnen meepikken

NA HET WEEKEND, André Wetzel: ‘Wij moeten voorin nog wat sterker worden’
11 mei 2009 om 23:37

Hij deed enkele weken voor het einde van de competitie een stap terug als trainer van ADO Den Haag. Raymond Atteveld nam zijn functie over. André Wetzel ging bij ADO Den Haag verder als technische directeur. Ook hij was zondag heel blij met het behoud van het eredivisieschap.

Tekst: Rob Blankenstein

André, achteraf is het altijd gemakkelijk praten, maar je hebt zo’n vier, vijf weken geleden de juiste beslissing genomen!

‘Ja, maar op dat moment hebben wij dat ook heel goed overwogen en doordacht, dus dat die beslissing de goede was, wist ik toen, maar in het voetbal en daar heb je gelijk in, valt of staat elke beslissing bij het resultaat. Dus wordt die beslissing door dit resultaat nog een keer onderstreept.’

Heb je zondag tijdens het duel tegen Vitesse nog in je rats gezeten?

‘Eigenlijk niet. Ik vond Vitesse de gehele wedstrijd niet de indruk maken, dat het een goal zou kunnen maken. De tegengoal was eigenlijk een domme verdedigingsfout van ons, maar ik zat niet in mijn rats nee en bij 2-0 kreeg ik een rustig gevoel en bij de 3-0 was de wedstrijd denk ik gespeeld.’

Hoe kijk jij nu zelf terug op dit toch wel hectische seizoen?

‘Het is een heel zwaar seizoen geweest, waarin ik ook heel veel heb moeten doen en banen heb moeten uitvoeren, die geen veertig uur in beslag namen. Ik heb dat heel lang gedaan en volgehouden, tot eigenlijk anderhalve maand voor het einde en dat heeft bij mij wel wat emotie losgemaakt. Ik heb m’n kindje los moeten laten, maar je hebt gezien, dat ik het in goede handen heb achtergelaten.’

Nu ben je al een week of vier, vijf technisch directeur en je staat niet meer op het veld, terwijl je dat heel wat jaren hebt gedaan. Mis je dat dan niet?

‘Ja natuurlijk mis je dat. En je mist het contact met die jongens vooral en daarom ben ik er ook drie ochtenden in de week voor de training om met ze te praten en met de staf te praten. Ik wil een TD zijn, die heel dicht bij die groep staat, maar ik moet ook iemand zijn, die voor de lange termijn kan werken en dat kan nu veel beter.’

De lange termijn is nu aangebroken. Even een paar concrete vragen. Csaba Horvath is gehuurd met een optie, hoe staat het daarmee?

‘Wij praten deze week met hem en Csaba heeft het de laatste paar weken heel goed gedaan. Raymond (Atteveld - red.) is ook van hem gecharmeerd en hij heeft het onder mij de eerste acht, negen wedstrijden ook heel goed gedaan. Daarna heeft hij een inzinking qua vorm gehad.

Wij moeten daarover nog gaan beslissen, in samenwerking met Raymond tegenwoordig, want ik doe het - zoals je weet - niet meer alleen. Csaba is iemand, die wij eigenlijk moeten kopen voor heel veel geld en dat zullen wij zeker niet doen, want wij hebben geen geld, maar als wij op de één of andere manier een regeling kunnen treffen dat hij hier zonder transfersom kan blijven met een salaris, dan zullen wij dat niet nalaten.’

Dan Danny Buijs, een speler die je eigenlijk niet kunt missen. Hij heeft de ambitie om - indien mogelijk - naar het buitenland te verkassen. Hoe staat het daarmee?

‘Danny heeft gewoon een contract bij ons en als hij weg kan, dan mag hij weg voor een bepaald bedrag. Hij heeft voor ADO Den Haag gekozen om zich in de kijker te spelen voor het buitenland en als hij die stap kan maken, zal hij dat moeten doen en zal hij dat kunnen doen. Dan is dat jammer voor ADO Den Haag, maar hij heeft het ook heel erg naar zijn zin bij ons en ik denk dat hij ook een speler is, die heel goed bij ADO Den Haag past. Laat duidelijk zijn, dat wij hopen dat hij blijft en daar gaan wij ook met hem over praten, hoewel het contract al vastligt, dus dat hoeven wij niet te bespreken.’

Dan kijkend naar mogelijke versterkingen. Je inventariseert je selectie waar je sterker kunt worden en waar ligt dan de nadruk?

‘Ik denk, dat wij vooral voorin weer wat sterker moeten worden en dat wij er met Ricky van den Bergh op het middenveld weer een kwaliteit bij hebben. Ik denk dat wij achterin heel redelijk zitten met langdurige contracten en wij moeten nog een goede keeper erbij hebben, een tweede of een derde keeper en dan staat het elftal er wel. Dus ik denk, dat wij hooguit één speler nodig hebben en een keeper.’

© Haaglanden Voetbal (TR Media)

0
Dinsdag 12 mei 2009 om 15:26 uur

Suriprofs

Dinsdag, 12 mei 2009, 11:12 Patrick Kluivert en Michael Reiziger debuteren dinsdag namens de Suriprofs. Het elftal, bestaande uit spelers van Surinaamse afkomst, speelt de traditionele benefietwedstrijd tegen een combinatieteam van Ajax.

Ook de nationale selectie van Suriname en VVV-Venlo (kampioen van de Jupiler League) nemen het dinsdagavond in de Amsterdam ArenA tegen elkaar op. Traditioneel wordt de jaarlijkse benefietwedstrijd in het Olympisch Stadion gespeeld. Vanwege het 10-jarig jubileum wordt hierop een uitzondering gemaakt en is de avond omgedoopt tot een jubileumtoernooi.

De gehele selectie van de Suriprofs, onder leiding van de coaches Aron Winter en Winston Bogarde:

Kenneth Vermeer, Boy Waterman, Rodney Ubbergen, Mitchell Piqué, Berry Powel, Ruben Schaken, Kelvin Maynard, Kew Jaliens, Jeremain Lens, Milano Koenders, Lorenzo Davids, Jerold Promes, Rydell Poepon, Urby Emanuelson, Evander Sno, Edgar Davids, Michael Reiziger, Hesdy Suart, Patrick Kluivert.
0
Dinsdag 12 mei 2009 om 12:25 uur

Advertentie

NA HET WEEKEND, André Wetzel: ‘Wij moeten voorin n

NA HET WEEKEND, André Wetzel: ‘Wij moeten voorin nog wat sterker worden’
11 mei 2009 om 23:37

Hij deed enkele weken voor het einde van de competitie een stap terug als trainer van ADO Den Haag. Raymond Atteveld nam zijn functie over. André Wetzel ging bij ADO Den Haag verder als technische directeur. Ook hij was zondag heel blij met het behoud van het eredivisieschap.

Tekst: Rob Blankenstein

André, achteraf is het altijd gemakkelijk praten, maar je hebt zo’n vier, vijf weken geleden de juiste beslissing genomen!

‘Ja, maar op dat moment hebben wij dat ook heel goed overwogen en doordacht, dus dat die beslissing de goede was, wist ik toen, maar in het voetbal en daar heb je gelijk in, valt of staat elke beslissing bij het resultaat. Dus wordt die beslissing door dit resultaat nog een keer onderstreept.’

Heb je zondag tijdens het duel tegen Vitesse nog in je rats gezeten?

‘Eigenlijk niet. Ik vond Vitesse de gehele wedstrijd niet de indruk maken, dat het een goal zou kunnen maken. De tegengoal was eigenlijk een domme verdedigingsfout van ons, maar ik zat niet in mijn rats nee en bij 2-0 kreeg ik een rustig gevoel en bij de 3-0 was de wedstrijd denk ik gespeeld.’

Hoe kijk jij nu zelf terug op dit toch wel hectische seizoen?

‘Het is een heel zwaar seizoen geweest, waarin ik ook heel veel heb moeten doen en banen heb moeten uitvoeren, die geen veertig uur in beslag namen. Ik heb dat heel lang gedaan en volgehouden, tot eigenlijk anderhalve maand voor het einde en dat heeft bij mij wel wat emotie losgemaakt. Ik heb m’n kindje los moeten laten, maar je hebt gezien, dat ik het in goede handen heb achtergelaten.’

Nu ben je al een week of vier, vijf technisch directeur en je staat niet meer op het veld, terwijl je dat heel wat jaren hebt gedaan. Mis je dat dan niet?

‘Ja natuurlijk mis je dat. En je mist het contact met die jongens vooral en daarom ben ik er ook drie ochtenden in de week voor de training om met ze te praten en met de staf te praten. Ik wil een TD zijn, die heel dicht bij die groep staat, maar ik moet ook iemand zijn, die voor de lange termijn kan werken en dat kan nu veel beter.’

De lange termijn is nu aangebroken. Even een paar concrete vragen. Csaba Horvath is gehuurd met een optie, hoe staat het daarmee?

‘Wij praten deze week met hem en Csaba heeft het de laatste paar weken heel goed gedaan. Raymond (Atteveld - red.) is ook van hem gecharmeerd en hij heeft het onder mij de eerste acht, negen wedstrijden ook heel goed gedaan. Daarna heeft hij een inzinking qua vorm gehad.

Wij moeten daarover nog gaan beslissen, in samenwerking met Raymond tegenwoordig, want ik doe het - zoals je weet - niet meer alleen. Csaba is iemand, die wij eigenlijk moeten kopen voor heel veel geld en dat zullen wij zeker niet doen, want wij hebben geen geld, maar als wij op de één of andere manier een regeling kunnen treffen dat hij hier zonder transfersom kan blijven met een salaris, dan zullen wij dat niet nalaten.’

Dan Danny Buijs, een speler die je eigenlijk niet kunt missen. Hij heeft de ambitie om - indien mogelijk - naar het buitenland te verkassen. Hoe staat het daarmee?

‘Danny heeft gewoon een contract bij ons en als hij weg kan, dan mag hij weg voor een bepaald bedrag. Hij heeft voor ADO Den Haag gekozen om zich in de kijker te spelen voor het buitenland en als hij die stap kan maken, zal hij dat moeten doen en zal hij dat kunnen doen. Dan is dat jammer voor ADO Den Haag, maar hij heeft het ook heel erg naar zijn zin bij ons en ik denk dat hij ook een speler is, die heel goed bij ADO Den Haag past. Laat duidelijk zijn, dat wij hopen dat hij blijft en daar gaan wij ook met hem over praten, hoewel het contract al vastligt, dus dat hoeven wij niet te bespreken.’

Dan kijkend naar mogelijke versterkingen. Je inventariseert je selectie waar je sterker kunt worden en waar ligt dan de nadruk?

‘Ik denk, dat wij vooral voorin weer wat sterker moeten worden en dat wij er met Ricky van den Bergh op het middenveld weer een kwaliteit bij hebben. Ik denk dat wij achterin heel redelijk zitten met langdurige contracten en wij moeten nog een goede keeper erbij hebben, een tweede of een derde keeper en dan staat het elftal er wel. Dus ik denk, dat wij hooguit één speler nodig hebben en een keeper.’

© Haaglanden Voetbal (TR Media)
0
Dinsdag 12 mei 2009 om 08:42 uur

Den Haag For Life*

Den Haag For Life* schreef:

Vrijdag wedstrijd tussen HCKZ en ADO Den Haag.
Vandaag is duidelijk geworden dat ADO Den Haag geen nacompetitie hoeft te spelen! Daardoor gaat de traditionele derby HCKZ-ADO Den Haag, waarbij de heren en vrouwen selectie van ADO Den Haag voetbal en hockey spelen tegen Heren en Dames 1 van HCKZ, zeker door. En wel op vrijdag 15 mei a.s.

Dus kom vrijdag a.s. naar de club met je team, klasgenoten, (voetbal)vrienden, familie, etc. Iedereen is welkom!

De wedstrijden beginnen rond 19.00 uur en duren tot ongeveer 20.15 uur.

De organisatie van de derby is in handen van de businessclubs van Klein Zwitserland en ADO Den Haag.

De businessclubs van ADO Den Haag en Klein Zwitserland treffen elkaar voor en na de wedstrijden boven in het clubhuis. Er is een heerlijk buffet en live muziek. De BCKZ-leden zijn hierover al separaat geïnformeerd. De borrel begint om 18.00 uur.
0
Maandag 11 mei 2009 om 20:28 uur

Nu online

Appie, Marcelvld, zuiderwijk, carbayon, haguhnees87, Bhattoe 74, john 147, Remy V en 150 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4