Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

H@@GenEES

R.E. schreef:

Aan het eind van het vorige seizoen waren er nog mensen (je kunt het je nu niet meer voorstellen!) die het voor Steijn opnamen. Als ik er in die periode op wees dat hij geen eenheid van het team wist te maken en dat hij individuele spelers niet beter maakte, wezen zij op de "ontwikkeling" van met name Holla en Van Duinen. Daar was ik het toen al niet mee eens: Holla was zeker niet beter geworden na zijn uitstekende jaar bij VVV en Van Duinen speelde aan het eind van het seizoen, dus tegen vermoeide en ongeïnspireerde tegenstanders, een paar leuke wedstrijden, maar zou zich dit seizoen pas echt moeten bewijzen. Inmiddels is wel duidelijk dat ook de "ontwikkeling" van Holla en Van Duinen (vriendelijk gezegd) is gestagneerd. En dat terwijl er juist al zoveel voorbeelden waren van de bijzondere gave van Steijn om een eind te maken aan de vooruitgang van talentvolle spelers die voor of na hun periode onder Steijn bewezen dat zij goed kunnen voetballen of in ieder geval waardevol zouden moeten kunnen zijn voor ADO. Ik noem er maar een paar: Poepon, Vicento, Toornstra, Immers. Keer op keer zegt hij na wedstrijden dat de huidige spelers beter moeten kunnen presteren dan zij nu doen. Dat ziet hij tenminste goed, maar hij weigert de enige juiste conclusie te trekken, namelijk dat hij niet de juiste persoon is om zijn spelers te laten presteren naar hun mogelijkheden.
Ja sorry hoor maar de spelers die jij noemt doen het bij hun clubs niet beter dan dat ze bij DH hebben gespeeld, we hebben gewoon waardeloze spelers, zet daar een waardeloze trainer voor en je staat na zeven wedstrijden 17e.

Zo simpel is het gewoon, ook een andere trainer die wel wat kan gaat dit zooitje brandhout (op 1/2 spelers na) dat zich voetballer durft te noemen niet aan de praat krijgen. Het 2007 all over again

0
Zondag 29 september 2013 om 20:51 uur

Haagse Kelt

Ok, Steijn weg, maar dan? Haagse Roel, de club moet ff Verbeek halen. Prima, haal jij m op? Hou nou toch op zeg. Verbeek gaat lekker betaald sabbattical houden in zijn boerderij in Friesland en wacht op een leuke club. En die krijgt ie, want wie wordt er nu met zulke cijfers ontslagen?
Dus dan maar hopen op Jol, maar wellicht tegen beter weten in. Want als Jol wordt ontslagen moet ik nog zien dat die hier snel instapt. Want Jol weet ook dat ze bij Feyenoord straks een trainer zoeken als Koeman t Ned XItal gaat doen en die wil zich tov ajax nog wel ff bewijzen en bovendien een dik salaris opstrijken zodat ie zn 10e huis in Den Haag kan kopen.
Dus kom eens met een reeel alternatief dan.
En pajam, als Steijn straks vervangen is kom je dan wat vaker naar t stadion dan 1x per 3 jaar? Of blijf je lekker makkelijk vanachter de pc je gal spuwen? Ik denk t antwoord al te weten, maar laat me graag verrassen.
0
Zondag 29 september 2013 om 20:07 uur

Mike

H@@GenEES schreef:

Hij krijgt gewoon zijn geld mee hoor, de club en wij mogen dan wel vinden dat hij niet functioneert, maar er is geen rechter die zegt dat ADO Steijn niet hoeft te betalen.

Als een trainer een contract van 3 jaar heeft en hij wordt in het tweede jaar ontslagen zal toch het salaris van 3 jaar moeten worden overgemaakt tenzij het anders in het contract staat (maar dan krijg je als club never nooit een trainer)
Nee, zo gaat het bijna nooit. Want dan blijft hij gewoon in dienst bij ADO en kan hij de lijnen gaan kalken of verven.
Een trainer die ontslagen wordt krijgt zelden het volledige bedrag mee. Een rechter (als die er al aan te pas gaat komen) zal aangeven dat ze er samen uit moeten gaan komen.
0
Zondag 29 september 2013 om 20:02 uur

Richard

ADODENHAAG schreef:

Je moet toch echt blind en doof zijn wil je niet doorhebben dat het niet meer klikt tussen Steijn, de spelersgroep en ADO DH.
Prima assistent trainer die Steijn, maar totaal geen hoofdcoach. Jol zou je wat aan hebben met andere type spelers, niet met deze mooi weer voetballers die meer geven dat hun haar goed zit als onder de bagger van het veld te kruipen. Verbeek zou in dit geval een topper zijn, en er zouden dan heel veel van die mooi weer kereltjes af gaan haken
0
Zondag 29 september 2013 om 19:57 uur

ADODENHAAG

lulijzer schreef:

Overigens moet er dan wel direct een vervanger zijn die niet een tussenpaus is. Dat kan uiteraard nog wel eens lastig zijn.
Jol zal het gaan moeten doen, moet hij eerst ontslagen worden.. ik denk dat een ervaren, oudere trainer een prima idee is.
0
Zondag 29 september 2013 om 19:41 uur

H@@GenEES

Mike schreef:

Afkoopsom eisen? Dat valt allemaal wel mee hoor.
Hij zal er niet mee akkoord gaan dat zijn contract zal worden ontbonden. Alhoewel hij niet meer kan volhouden dat hij op de goede weg is. Bij een evt arbitragezaak telt ook het belang van de club. In het uiterste geval zal zijn salaris moeten worden doorbetaald en zal hij werkeloos thuis blijven zitten. Als hij in die periode ergens anders wil gaan werken kan dat dan niet. Dat zal hij echt niet willen hoor.
In de regel (90% van de gevallen) zullen ze samen tot een overeenkomst komen waarbij hij een bedrag meekrijgt. (Meestal is dit ongeveer 1/2 jaar)
Schadepost valt dus mee vergeleken met de gevolgen van een degradatie.
Hij krijgt gewoon zijn geld mee hoor, de club en wij mogen dan wel vinden dat hij niet functioneert, maar er is geen rechter die zegt dat ADO Steijn niet hoeft te betalen.

Als een trainer een contract van 3 jaar heeft en hij wordt in het tweede jaar ontslagen zal toch het salaris van 3 jaar moeten worden overgemaakt tenzij het anders in het contract staat (maar dan krijg je als club never nooit een trainer)
0
Zondag 29 september 2013 om 19:37 uur

marcellino

jajoh schreef:

Jahaaaa, je bent een beste gozer maar 50 shouts oer dag met dezelfde boodschap...
Weet je wat ik nou het mooie vind van de meeste shouts is dat ze uit emotie ontstaan maar ver van de werkelijkheid liggen.
Steijn zal zeker een aandeel hebben in de slechte resultaten maar iedereen vergeet even dat de kwaliteit op het veld aller belaberst is.
We hebben geen goudpot en het wordt eens tijd dat het bestuur open kaart gaat spelen en aan geeft dat we met deze selectie moeten strijden voor lijfs behoud.dat zal veel teleurgestelde supporters schelen.
Nu is ons voor gehouden linker rijtje mee doen voor europees voetbal ja mijn reet.
Je moet met hey kleine budget geluk hebben wat je binnen krijgt en jammer genoeg is de gok verkeerd uitgevallen maar zelfs een goefe trainer maakt hier niets van.je hebt totaal geen evenwicht in je elftal a la immers of toornstra en een werker en fysieke kracht is ook ver te zoeken.
Ik ga niemand als zwarte piet uitmaken strijn niet en het bestuur niet maar een dimg is toch wel duidelijk en dat is dat ado hart op weg is zijn eigen nek om te draaien.
Ach we kunnen altijd nog naar haaglandia of scheveningen
0
Zondag 29 september 2013 om 19:36 uur

Advertentie

pajam

H@@GenEES schreef:

Voor mij telt het uiteindelijke resultaat meer dan de weg er naartoe, en het uiteindelijke resultaat was 9e en dat ze daar een hoop gelijk spelletjes voor nodig hadden is voor mij niet relevant om eerlijk te zijn.

Liever een hoop gelijk spelletjes en lang mee doen voor playoff tickets dan de shit die we nu hebben.
Voor mij, het resultaat bepaalt echter niet alleen waar je eindigt, ook wat je tegenstanders doen. Laat het laatste een belangrijke aandeel hebben gehad in onze rangschikking vorig seizoen.

waarom? omdat cijfers duidelijk laten zien dat ADO Den Haag gewoonweg te weinig rendement behaalt onder Steijn om de eigen spel verantwoordelijk te houden voor het uiteindelijke eindresultaat

Steijn zijn statistieken als ADO Den Haag trainer t/m vandaag;

Gespeeld 75x
Gewonnen 18x (24%)
Gelijk 22x (29,33%)
Verloren 35x (49,67%)
Doelsaldo 93 - 143 (-50)

Laten we eens een vergelijking trekken met een trainer die met pek en veren de stad uitgejaagd werd, resultaten ADO DH & Frans Adelaar;

Gespeeld 81x
Gewonnen 21x (25,93%)
Gelijk 13x (16,05%)
Verloren 47x (58,03%)
Doelsaldo 88 - 145 (-57)

Uit deze cijfers blijkt dat Steijn gemiddeld per seizoen 34,45 punten zou kunnen halen.
Adelaar komt op 31,91 punten per seizoen.

Dit betekent dat Steijn het 7,9% beter doet dan een trainer waarmee we gedegradeerd zijn.....
0
Zondag 29 september 2013 om 18:48 uur

Bert

<FCDH> schreef:

Steijn staat morgen op non actief en anders op donderdag ? Er is geen houden meer aan
Dat moet je maar afwachten. Het is maar de vraag of er wel geld is voor een andere trainer. Steijn zal zeker een behoorlijke afkoopsom eisen waardoor het geld op is.

Kom je toch bij Lex Schoenmaker uit.
0
Zondag 29 september 2013 om 18:17 uur

Ron001

Peppie schreef:

Cabral komt nog geen cornervlag voorbij, gehrt is geen buitenspeler. Gouriye en cabral kwamen standaard naar binnen ipv een voorzet te geven.. ja dan is t lastig voor van duinen om iets nuttigs te doen.
Een beetje trainer begint met spelers op hun plaats te zetten en dan hieruit gaan bouwen!

Maar laat de spelers eerst op hun plek presteren voordat je ze gaat verzetten! gewoon begin bij de basis!! Buiten spelers rennen naar de achter lijn en dan voorgeven die bal, en dit geld voor alle spelers gewoon beginnen bij de basis!!
0
Zondag 29 september 2013 om 18:08 uur

Nu online

carbayon, Lellow, Ado Vakkie S, ADO079, decubaan, Fido en 269 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2