Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Moi

Peppie schreef:

Cabral komt nog geen cornervlag voorbij, gehrt is geen buitenspeler. Gouriye en cabral kwamen standaard naar binnen ipv een voorzet te geven.. ja dan is t lastig voor van duinen om iets nuttigs te doen.
betekent dat MS of een andere trainer naar een ander alternatief moet zoeken/vinden
0
Zondag 29 september 2013 om 18:08 uur

Haagse Roel

Jol gaat daar weer in z`n hooligan pakkie met pet voor de groep staan bleren , in de winterstop eist ie weer een batterij spelers die over de top zijn...en we schieten geen donder op........Jol heeft de kans gehad om in te stappen maar koos toen voor geld, niets mis mee maar dan maar niet op hangende pootjes terug proberen te komen als het he weer uitkomt.

Ben het idd ook nooit met jou eens, en dat is nog zacht uitgedrukt , maar hier heb je zeker een punt. Dat gelul over een Haagse trainer dit en dat. Kwaliteit moet je hebben. Zou het liefst Dickie Dik hier zien maar dat gaat niet gebeuren. Verbeek vind ik een pracht kerel en ben ervan overtuigd dat die meer uit die jongens kan persen dan Steijn. Hij is overigens ook niet van vies van gewoon jeugd erin te pleuren als die ouwe hap niet presteert.
0
Zondag 29 september 2013 om 17:47 uur

Bert

H@@GenEES schreef:

Joh Verbeek komt helemaal niet naar een club als FCDH man, de man is een top trainer waarom zou die in godsnaam dit zooitje trainen.

Je mag blij wezen als je iemand als Pastoor straks krijgt, die heeft toch geen reputatie meer over en heeft niets te verliezen.

Sommige mensen denken echt dat trainers als Adriaanse, Advocaat en nu Verbeek staan te dringen om degradatiekandidaat ADO den haag te trainen.

Zulke trainers hebben keuzes zat, de keuze om (als ze überhaupt al willen trainen) met goed materiaal te werken in een professionele atmosfeer, dat is dus niet bij ADO Den Haag
Lex Schoenmaker is een mogelijkheid. Zou ook de goedkoopste oplossing zijn. Verbeek zijn ontslag zag je maanden geleden al aankomen. Ik denk dat zo`n trainer ook voor Ado niks is.
0
Zondag 29 september 2013 om 17:47 uur

D.H.zuid-west

H@@GenEES schreef:

Maar dat was wel nadat zijn buitenlandse avontuur (ja België is ook buitenland ) op niets uitliep, toen was Jans zijn reputatie flink beschadigd en was er geen grote club die hem wilde en moest die wel naar Zwolle wat goed uitpakt.

Maar Verbeek is niet ontslagen vanwege slechte resultaten, maar vanwege de `communicatie` wat dat ook moge zijn, dus die kan echt wel hoger aimen dan FCDH.

Ik zie hem ook graag komen hoor, trainers als Pastoor heb je ook niets aan, maar ik geloof nooit dat Verbeek komt, of er moet zo´n grote zak geld tegenover staan en dat hebben we niet, dan heb ik liever dat de club hun energie in mogelijkheden steekt die wel haalbaar zijn zodat Steijn zo snel mogelijk vervangen kan worden.

En Jol zit gewoon nog bij zijn club en als die twee keer wint is het weer een held die blijft, je weet hoe het gaat in het voetbal. Ik zou op het moment ook geen alternatieven weten behalve Adrie Koster die het waard zijn te benaderen.

Maar de club moet iig iets doen.
Verbeek is ontslagen vanwege zijn instelling dat het zijn manier is of niet. Als je lef hebt dan geef je hem die ruimte en dan is hij wel degelijk geinteresseerd. We hebben geen TD en dus moet de trainer ook die lijn oppakken en laat Verbeek dat nou wel liggen. Trainers als Pastoor vind ik niet eens trainerwaardig voor Den Haag laat staan dat zij ook de TD rol erbij moeten vervullen.

Jol zou leuk zijn maar is alleen maar ter sprake gekomen door Frans, voorlopig heeft hij een club.... Verbeek niet.
0
Zondag 29 september 2013 om 17:41 uur

D.H.zuid-west

grijze gek schreef:

ado-vitesse......0-4 die gaan voor de nummer 1 positie op een lekkere woensdag middag training
En toch ga ik kijken.... Hoop wel dat er een nieuwe trainer zit en iedereen wat wil bewijzen anders is 0-4 de ruststand
0
Zondag 29 september 2013 om 17:25 uur

Advertentie

H@@GenEES

<FCDH> schreef:

Als jol niet beslist vanavond gelijk Verbeek halen dit is de kans
Joh Verbeek komt helemaal niet naar een club als FCDH man, de man is een top trainer waarom zou die in godsnaam dit zooitje trainen.

Je mag blij wezen als je iemand als Pastoor straks krijgt, die heeft toch geen reputatie meer over en heeft niets te verliezen.

Sommige mensen denken echt dat trainers als Adriaanse, Advocaat en nu Verbeek staan te dringen om degradatiekandidaat ADO den haag te trainen.

Zulke trainers hebben keuzes zat, de keuze om (als ze überhaupt al willen trainen) met goed materiaal te werken in een professionele atmosfeer, dat is dus niet bij ADO Den Haag
0
Zondag 29 september 2013 om 17:24 uur

Ron001

Emotie is een slechte raad gever!!!!!!! (Nu zijn we net kudde dieren, elke club gaat nu de bus opwachten, en je weet dat Stijen toch weg gaat!!!)

Wat is dan de meer waarde van julie bezoek???

Dankzij een domme aktie zitten we zonder een trainer ,sponsers enz!!!

En volgend jaar is er niets groen geel meer!!

Bekoelen en dan in goed beraad een aktie onder nemen!! (Het liefst met een beetje echte haagsche humor!!!)

Als je nu bij die bus staat krijg je het bekende spelletje, sorry en meer van deze exusses!!! En die camera maar draien, en dan bij studio 020 afgezaagd worden!! En helemaal bij die seniele oude man van VI!!!
0
Zondag 29 september 2013 om 17:13 uur

Victor

Mike schreef:

Ja, de directie valt slap handelen te verwijten!!
Iedereen kon zien dat dit niet goed zou komen. Men heeft gehoopt tegen beter weten in maar had men dan echt gedacht dat het team in deze vorm in Rotterdam zou winnen.
Nu zadel je een opvolger op met een paar lastige wedstrijden en haal je nog geen punten
Dat kan je wel zeggen. Maar in wat heft de directie slap gehandeld dan? staan de haalbare topkandidaten klaar om voor een mager salarisje trainer van ADO te worden. zoals Frans aangaf is de directie achter de schermen al bezig met opvolgers te polsen. de hoofdtaak is rust in de tent houden en geen rare dingen doen.
0
Zondag 29 september 2013 om 17:13 uur

maurice

Mike schreef:

Ik betwijfel of hij dat zal doen. Dat betekent gewoon geen inkomsten meer terwijl hij, als hij ontslagen wordt in ieder geval zijn centen nog krijgt.
Er zal wel een gesprek komen waarbij besloten wordt uit elkaar te gaan.
mannen stein goede kerel maar niet geschikt hoofd trainer , er moet iets gebeuren echt, los zand geen lijn niets bezieling nee
0
Zondag 29 september 2013 om 17:06 uur

pajam

Mike schreef:

Man, gedraag je gewoon. Ik ben ook boos maar weet nu ook zeker dat er iets gaat gebeuren. Het heeft geen zin om Steijn een keer of 5, 6 voor Lamzak uit te maken. Die man doet echt zijn best, geloof me. Hij kan het gewoon niet.
aha, dus dat was hetgeen wat zo ontzettend asociaal, triest, kansloos en abnormaal was.

Mijn excuses richting de heer Steijn, meneer kan er ook niks aan doen dat hij mijn club kapot maakt van binnen.

Beste Mike, ik ben helaas niet op het niveau om het de trainer niet kwalijk te nemen.
Maar laten we vooral doorgaan met z`n allen, gezellig!

aankomende week de jongens vrij geven, koppies leegmaken, verwarming niet te hoog en wie weet, winnen we dan met sprankelend voetbal.

Ik zal straks eens kijken wie er beter was van het rijtje Atteveld, Adelaar & Steijn, ben zéér benieuwd!
0
Zondag 29 september 2013 om 16:55 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 154 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2