Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Marcel

De Graafschap vs Twente verschoven naar begin maart waarom deze wedstrijd ook niet het kan in mijn beleving niet veel beter of slechter zijn dan jl zaterdag nee wij mogen vanavond in een vrieskist en Twente die hetzelfde EU programma als AZ hebben hoeven pas over een maand de voorkeuren van de KNVB blijken wel weer................................gvd
0
Woensdag 8 februari 2012 om 13:53 uur

Haagse Kelt

super fc denhaag schreef:

dan moeten ze dat lekker bekend maken, begrijp ook niet dat ze dat stil hebben gehouwen dan.
Waarom zou je een Verbeek wijzer maken dan die is?
0
Woensdag 8 februari 2012 om 10:58 uur

ADO500

Haagse Kelt schreef:

Hoop dat ie speelt laat dat duidelijk zijn. Afgelopen weekend was ie blijkbaar nog niet speelgerechtigd. Wist ik ook niet, maar Steyn natuurlijk wel. Dar is precies waar ik me aan erger, dat negatieve gezeur op de shoutbox terwijl wij de ins en outs niet kennen.
Ik denk dat de meesten hier de ins en outs niet meer kennen juist vanwege dat negatieve gezeur hier. Waarom zal een Frans bijvoorbeeld zijn afgehaakt?
0
Woensdag 8 februari 2012 om 10:55 uur

Max

Aad schreef:

• De competitiewedstrijd tussen ADO Den Haag en AZ gaat woensdag gewoon door • De sneeuw, die zaterdag de oorzaak van de afgelasting was, is verdwenen • Daarbij blijft de veldverwarming in het Kyocera Stadion aan • `Kevin Blom is maandag langsgekomen`, laat de club weten aan Voetbal International. ‘We kunnen gewoon spelen. We hebben het veld overdekt en de veldverwarming aan laten staan. Alleen sneeuw kan roet in het eten gooien.` •

Bron Vi.nl
Waarom is Pieter Vink niet langsgekomen?
0
Dinsdag 7 februari 2012 om 16:22 uur

oodh

hjfff schreef:

Steijn, wat bezield je??

De hesjes;
Coutinho; Visser, N`Toko, Horvath, Supusepa; Immers, Chery, Toornstra; Boussaboun, Verhoek, Vicento
Dat was toch vorige week ook zo: Visser rechtsachter, geen Rado en Boussabon in de basis? Later bedacht hij zich dat hij het toch misschien mét Rado zou gaan doen.

De man snapt er echt maar weinig van. En waarom zou je je nieuwe spelers niet opstellen? Toch niet omdat de rest het zo geweldig deed tegen NEC.
0
Dinsdag 7 februari 2012 om 13:35 uur

Advertentie

Prutser 070

Ik hoop dat Bousaboun mij dan mijn ongelijk kan bewijzen en morgen geweldig speelt, maar ik zie hem liever niet in de basis. Ook de verdediging en het niet opstellen van Rado kan ik niet begrijpen. Waarom ten koste van alles 4-3-3 blijven spelen als we geen vleugelspelers meer hebben met een voorzet.
0
Dinsdag 7 februari 2012 om 13:26 uur

Fransje

super fc denhaag schreef:

het lijkt mij dat als het woensdag gewoon door kan gaan, dan had het zaterdag zeker gespeeld kennen worden. dan heb je al een goed punt in de rechtzaak.
Het kon zaterdag niet gespeeld worden, waarom accepteer je dat gewoon niet. Er liepen 50 mensen op het veld die het met elkaar eens waren, te gevaarlijk omdat een deel van het veld bevroren was...de zon en de veldverwarming hadden nog niet voldoende tijd gehad. Nu 4 dagen verder kan het zo zijn dat de veldverwarming ze werk heeft kunnen doen.
0
Dinsdag 7 februari 2012 om 09:04 uur

Ron001

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

KNVB wil ADO – AZ deze week inhalen
De KNVB onderzoekt de mogelijkheden om het afgelaste duel tussen ADO Den Haag en AZ deze week in te halen, de voetbalbond gaat hierover in overleg met de betreffende clubs.
Lees het nieuwsbericht
Nou dat zal lekker zijn voor het publiek!!! En ja waarom zijn er wedstrijden gespeeld onder de zelfde omstandigheden als bij ons !! nu speel je tegen een beter uitgerust en volledig Az terwijl we punten hadden kunnen pakken die je aan het einde hard nodig hebt!!! RKC pakt wel erg makkelijk punten! Ben overigens benieuwd hoe onze nieuwe aanwinsten het gaan doen.
0
Zondag 5 februari 2012 om 22:53 uur

miq72

Haagse Roel schreef:

Vooropgesteld : Ik heb geen aversie tegen Maurice Steijn, lijkt mij een prima kerel. Echter de keuze om hem aan te stellen als hoofdcoach was voor mij al een teken dat de club niet durfde door te pakken na het succes van afgelopen seizoen. Vervolgens geen echte versterkingen gehaald, voornamelijk drama , transfervrij of niet, salarissen/huursommen moeten wel betaald worden. Positieve uitzondering is Chery en misschien N`toko , al moeten ze het op de wat langere termijn nog maar bewijzen.

Nu Smoly en Milan, weer korte termijn werk. Beiden lopen over van ambitie, ik hoop van harte dat zij slagen !!
Zoals de meeste hier wel weten ben ik vanaf het 1e moment dat ze kwamen zwaar teleurgesteld in de aankopen Horvath ,Luksik en John Verhoek .Ook over de 1e divisiespelers behalve Chery was ik niet erg tevreden .Helaas is het allemaal uitgekomen .

Ik moet echter toegeven dat ze het in de winterstop prima hebben gedaan !! Wesley voor anderhalf miljoen verkopen en Smolarek ,Lalkovic en Omeruo halen is prima zakendoen .Waarom Ali b.moest komen is me echter een raadsel .Maar met een groot gedeelte van het Verhoek geld nog in de pocket ,Johny gaat gelukkig over een paar maanden weg ,Omeruo blijft zeker nog een jaar hierna ,Op Smolarek hebben we nog een optie en de samenwerking met Chelsea zie ik de toekomst een stuk zonniger in .

Nu nog ff de foutjes tenietdoen (horvath en Luksik ) en het ziet er voor komend seizoen prima uit .
0
Zaterdag 4 februari 2012 om 23:44 uur

Rome

<FCDH> schreef:

Slaat dat nou weer op stumper
Waarom zou het de KNVB iets uitmaken of AZ verliest? Het is na al die jaren toch eens tijd dat WIJ ADOsupporters dat minderwaardigheidscomplex van ons afgooien.
0
Zaterdag 4 februari 2012 om 17:45 uur

Nu online

lulijzer, Bert, Leidado, DHFC070, FC Den Haag! en 85 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4