Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Brian

Ze hadden beter geld kunnen investeren in een goed verwarmingsysteem dan dat beveiligingsysteem .


Blom ik vraag je waarom
keur je het af
spoor jij niet maf
Verbeek wilde het niet want hij wist
hij ging naar huis met veel verdriet
ADO zal winnen met 5 of 6 nul
en dat vond gert jan flauwekul

een keeper die aan karate doet vindt het gek en gaf bijna kevin blom een trap op z`n bek

het is jammer maar helaas AZ was vandaag geen harde mar gesmolten kaas

slaat nergens op maar moet toch wat haha
0
Zaterdag 4 februari 2012 om 17:45 uur

Bert

Tommy schreef:

die wedstrijd wordt vanavond pas gespeelt dan is het weer een paar graden kouder dan nu, plus dat de anwb en rijkswaterstaat adviseren om binnen te blijven.
Mij maakt het niet uit, maar het is dan wel een beetje krom om mensen naar een stadion te laten komen voor een voetbalwedstrijd.
Vind ik ook en waarom ligt die wedstrijd van Twente er al sinds gisteren uit? Is het daar zoveel slechter?

0
Zaterdag 4 februari 2012 om 12:36 uur

Victor

Bert, je somt een paar van je meningen op en doet of het feiten zijn.
Te laat ingrijpen: voetbal is een spel van keuzes. Soms Pakken ze goed uit en soms niet. Als er al iets zou bestaan als precies op tijd wisselen , bestaat er geen trainer op deze wereld die altijd op tijd wisselt.
Te aanvallend: de missie/ visie gaat over attractief voetbal spelen. Kijk naar Heerenveen -Roda Jc gisteren. De toeschouwers zijn de grote winnaar. Je mist een kwalitatief ingespeelde verdediging. Steyns schuld? Moet hij dan ineens een ander systeem spelen?
Halen van Boussaboun belachelijk. Waarom? Veel kost hij niet en je kunt zo van hem af als het niet bevalt. Die jongen zal er alles aan doen om te slagen.
Ik persoonlijk vind het geweldig dat het beleid is om te werken met jongens die alles willen geven.
Hocher wegsturen belachelijk. Waarom? Steyn en de rest vd staf hebben dagelijks met hem gewerkt en hem te licht bevonden. Heb jij wedstrijden gezien dat hij een absolute meerwaarde was. Ik had ook hoge verwachtingen van ` de beste speler vd eerste divisie` maar hij mist gewoon kracht voor het hoogste niveau.
Je kan zeggen wat je wilt maar we hebben na de winterstop gespeelt tegen twee teams die bijna in bloedvorm zijn. Laten we aan het eind vh seizoen de balans opmaken en nu stoppen met zeiken.
0
Zaterdag 4 februari 2012 om 08:43 uur

Beest

Reswek schreef:

ga jij ook al bijdehand doen hier



LOL nee zou niet durven ben wel nieuwsgierig waarom je niet meer mag
0
Donderdag 2 februari 2012 om 12:19 uur

Mr. FC DEN HAAG

schreef:

Mr. FCDH,

Ik stel voor dat u eerst nog even, zoals eerder geadviseerd, in de spiegel kijkt. Voor een eerste keer ongeveer een minuut of 10.

Uw afgewogen, evenwichtige, inhoudelijke en respectvolle reactie zie ik met vertouwen tegemoet.

Rest mij niet meer dan u voor dit moment een prettig wedstrijdje toe te wensen.

Toe maar, wat een elitair/autoritair toontje jegens mij en dat bevalt mij allerminst!
Wat die spiegel betreft (wie denk je trouwens wel dat je bent?) ik zou er eerst eens met je eigen kop inkijken, misschien ontdek jezelf wel wie je eigenlijk denk te zijn.... 
Ik mag dan wel ambtenaar zijn geweest maar van slappe handjes ga ik pesoonlijk erg over mij nek. Jij niet dan met jouw hautaine kleffe geneuzel!
Waarom probeer jij trouwens een 2 spalt te drijven tussen mij en Ooievaar met suggestieve vragen cq opmerkingen, ken je het woord loyaliteit al. Nou? Ooievaar wel en ik ook dat woord betekent heel veel voor mij i.v.m. verleden. Mensen die mijn loyaliteit verdienen zijn dun bezaaid en Ooievaar is daar 1 van en een aanval op Ooievaar is een aanval op ondergetekende! Voorlopig is dit mijn laatste reaktie aan jouw zuigende SP adres! U zijt Gegroet!
0
Donderdag 2 februari 2012 om 04:51 uur

Advertentie

Prutser 070

Ik snap dat niet, waarom moet je in de pers aangeven dat je graag hoger op wilt. Komt net over alsof je het hier niet naar je zin hebt. Iedereen begrijpt dat als er een mooie club komt dat je dan mogelijk vertrekt, maar roep dat niet in de pers. Toornstra verdient bij mij steeds meer respect omdat hij zijn mond wel dicht houdt in de pers over een stap hoger op, want ik zie in hem toch het meeste potentieel.
0
Woensdag 1 februari 2012 om 20:44 uur

DJ

tjapi01 schreef:

Neem van mij aan dat dit om geld draait die gasten houden net als jij en ik van ado het enige verschil is dat het voor hun ook WERK is. Dat houdt in dat ze als voetballer geen normale carierre kunnen opbouwen ( 10 jaar voor een baas werken promotie maken etc).
Wat dus inhoud dat ze binnen afzienbare tijd hun geld moeten verdienen een normaal persoon werkt vanaf zijn 20ste tot zijn 65e heeft dus 45 jaar de tijd om zijn geld te verdienen. Deze gasten werken maximaal 10 jaar en in die 10 jaar moeten ze net zoveel geld verdienen als jij en ik in 45 jaar. Ze hebben echter geen enkele zekerheid ze leven van contract tot conract als ze over 2 jaar ineens niet meer zo goed kunnen voetballen is er niemand die ze contract verlenging aanbied!! Na hun actieve voetbal carriere kunnen een aantal nog aan de slag als trainer of bij ere live maar dat is ook niet voor iedere voetballer weggelegd. Dus is het toch niet zo gek dat als die gasten ergens anders 2 a 3 keer zoveel kunnen verdienen ze dat doen.
Dat ze met hun volle verstand een lang contract tekenen is natuurlijk ook anders te bekijken. Namelijk dat als ze dat niet hadden gedaan dan waren ze nu gratis de deur uit gelopen en nu houd de club er nog iets aan over.


Ben het wel met jullie eens dat ze het niet zo breed uitgemeten in de pers moeten gooien dat ze weg willen.



Ze hebben zoveel vrije tijd dus kunnen makkelijk aan hun toekomst na het voetbal werken! En je geeft het zelf al aan het grootste deel van de supporters moet tot zijn 65,66,67ste werken, waarom een voetballer niet?
0
Woensdag 1 februari 2012 om 19:32 uur

BLEISWIJK-1

pmc schreef:

Ja ik wel, Smolarek transfervrij voor een half jaar en denk 2 goede huurling er bij, en wie weet, en die 1,5 miljoen van Wesley nog in de knip.
Dan van de zomer die Immers weg, en misschien Jens voor?????? 2 miljoen samen? is 3,5 miljoen en dat rustig kijken wat te doen.
Misschien speelt die Smolarek wel de sterren van de hemel en kan je hem nog een jaar houden is het toch niets! bye bye zwaai zwaai.

Er stond een stukje in de VI, waar Immers intern aangeeft bij ADO boven aan de ladder te zitten. Hij wil zoals bekend van de zomer weg. Hier reageerde Beyersbergen richting Immers op met, dan moeten wij die ladder maar langer maken. Nu snap ik waarom die Immers als een zuurpruim rond loopt!

Beyersbergen geeft vervolgens heel duidelijk aan. Het kan niet zo zijn dat als een speler vindt dat hij weg moet,wij ons dan meteen coulant gaan opstellen. Kijk dat vind ik een prima houding van Beyersbergen.

We zullen zien hoe het gaat aflopen. Maar als Immers en Toornstra van de zomer weggaan, dan krijgen we echt wel een hoger bedrag dan 1,5 miljoen. Ze liggen alle twee niet voor niks vast tot 2014.

0
Woensdag 1 februari 2012 om 16:27 uur

Mr. FC DEN HAAG

pajam schreef:

Ook helemaal mee eens, dat is de manier waarop je vooruit komt;

Jaarlijks 1-3 talenten door laten stromen en er 1-2 verkopen.
Als we aan het einde van dit seizoen rond de 3 miljoen voor Immers & Toornstra vangen kan je alleen maar van een hele goede seizoen voor ADO Den Haag begrippen spreken.

Sportieve succes, maar wel met realistische beleid, anders staan we straks in het illustere lijstje met Wageningen, Haarlem en RBC....
Of al meer dan 25 jaar dit verhaal horen: "Derde stad derde club van Nederland!" Man laat mij niet lachen over wanbeleid de afgelopen jaren en deccenia, belofte na belofte en elke keer weer the same Bullshit! Een enkele seizoen of promotie daargelaten is het al meer dan 40 jaar niets dan sprookjes over structureel meedraaien met het Nederlandse top voetbal, waarom FC Twente en AZ wel en FC/ADO Den Haag niet? (retorische vraag!)
0
Woensdag 1 februari 2012 om 09:25 uur

marcellino

BLEISWIJK-1 schreef:

Oh nou denk jij verstand van voetbal te hebben en de rest niet. Tuurlijk is Smolarek geen Bulykin. Maar qua scorend vermogen ontlopen ze elkaar echt niet.

En sorry hoor maar ik ga met jou niet de discussie aan wat voor voetballer Smolarek is. Want jij denkt het toch beter te weten.

Als die Bulykin van jou zo goed is, waarom zit hij bij Ajax dan nog steeds op de bank?

Even voor de duidelijkheid. Wat jij vind Van Smolarek prima, maar je moet niet doen alsof je de enige bent die (geen) verstand van voetbal heeft. PMC gaf een normale reactie. Daar kan jij ook normaal op reageren.
uitleg waarom bulykin op de bank bij ajax zit.
Ajax heeft twee vleugel spelers die naar binnen komen en totaal geen voorzet via de flanken geven heb je dan wat aan bulykin nee.

uitleg 2 bulykin is uitgeroepen tot beste invaller van de eredivisie heb je dan kwaliteit ja.
uitleg 3 bulykin is gehaald als invaller en jammer genoeg blijft de boer dat ik zo zien.(al bewijst bulykin dat hij een spits is die altijd scoort)

en ik vind en dat mag ik vinden dat pmc totaal geen normale reactie geeft en daar shout ik op dat mag toch.

wesley is op dit moment de beste voetballer van ado(was)is niet voor niets tweede geworden in het klassemend.

had zijn dipje maar de kwaliteiten zijn er.door verkopen tuurlijk maar 1.5 miljoen jongens kom op dat is een lacherte en zo denken ze er bij twente ook over.
en dan gaat pmc het hebben over smolarek en wat hij een tijd geleden heeft gepresteerd (want het is een tijd geleden)minsten 8 a 9 jaar dat hij bij feijenoord zat.
hebben we verder nog wat van hem gehoord of gezien nee.
ja en dan kan je met het verhaal bulykin komen dat hij ook de laatste jaren niets had gepresteerd maar bij ons wel en daar gat het om.

leg gewoon 1 miljoen neer voor poepon dan heb je een spits,nu ga je weer gokken en daar hebben we nou net de tijd niet voor.
0
Dinsdag 31 januari 2012 om 23:45 uur

Nu online

Marko1969, Bert, Marcie, lulijzer, FFL, fcdh-middennoord, Swaber en 211 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4