Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

kojak1

Fransje schreef:

Begin een eigen nieuwsfeiten site.
als jij daar nu eens mee begon,zijn we jou in ieder geval kwijt hier.maar er zal voor jou site weinig animo zijn.
0
Donderdag 10 juli 2008 om 09:51 uur

Frans


Ferrie Bodde

Momenteel weinig schot in de zaak-Bodde :
zijn adviseur Schouten doet geen zaken meer
voor hem, maar een dubieuze Engelse makelaar probeert hem zo duur mogelijk weg te zetten.
Grootste probleem in deze zaak is Bodde zelf momenteel die behoorlijk in de knel zit door prive-
omstandigheden....

Groeten Frans

0
Woensdag 9 juli 2008 om 20:16 uur

Rob Jansen

Het blijft wel errug rustig aan het transferfront er circuleren weinig tot geen namen en er komt ook eigenlijk niets naar buiten, dat is voor het eerst sinds jaren.
0
Dinsdag 8 juli 2008 om 12:06 uur

haguhnees

1,5 miljoen zijn ze gek is veel ste weinig man ze hebbe zuiverloon voor 4 miljoen verkocht en ik vind janmaat echt niet minder! sulejmani 16,5 miljoen dus ze kenne wel wat meer bieden voor janmaat! en den haag is gek dat ze 1,5 miljoen genoeg vinden weer een talent weg voor een klote prijs! en hoereveen janmaat verkope voor 14 miljoen pffff
0
Zaterdag 5 juli 2008 om 18:58 uur

is hij niets voor ons?

BUITENLANDS NIEUWSBouaouzan wil het liefst verhuurd wordenDoor Yvonne Dombrakis
Vrijdag, 04 juli 2008, 09:18

Rachid Bouaouzan heeft nog altijd weinig kans op speeltijd bij Wigan Athletic. De voormalige aanvaller van Sparta Rotterdam denkt daarom aan een verhuur.

Bouaouzan speelde vorig seizoen geen enkel duel in de hoofdmacht van Wigan en nog een seizoen bij de reserves heeft niet zijn voorkeur. ``Ik hoef niet weg bij Wigan Athletic, maar zowel voor de club als voor mij is het beter dat ik ga spelen. Ik zit nu één seizoen bij Wigan en het was een leuke, leerzame periode. Maar spelen in het tweede elftal zie ik niet meer zitten."

Dat de Engelsen onlangs Daniël de Ridder aantrokken, is voor Bouaouzan ook een slecht teken. ``Vorig seizoen speelde ik nooit, dus misschien is een verhuurperiode naar een andere club de beste oplossing." Bouaouzan houdt daarbij veel opties open. ``Nederland, Spanje, een andere club in Engeland. Wigan Athletic wil wel meedenken met clubs die willen huren. Ook voor Nederlandse clubs kan dat interessant zijn."

Bouaouzan werd ook ooit getest door Feyenoord. ``Natuurlijk was ik daar graag heen gegaan, maar ik hoorde niets meer en toen kwam Wigan Athletic. Feyenoord koos voor Lee en ik geloof niet dat ik het slechter gedaan zou hebben."


Bron: AD
0
Vrijdag 4 juli 2008 om 13:37 uur

Fransje

kojak1 schreef:

nee je wil niet in het midden,je wil de hele lange zij.als jij zo over je medesupporters denkt ben je inderdaad precies zo iemand als ik had verwacht.ikke ikke ikke,en de rest kan stikken.ik dacht dat jij voor je mede supporters op zou komen,maar het is dus alleen mn geworden waar je voor vocht.
Jammer dat je eigenlijk zo weinig over iets maar er toch een mening over probeert te hebben. Ik wens je veel plezier in je hoek, maar wij zullen iig niet bij de pakken neer gaan zitten.
0
Vrijdag 4 juli 2008 om 06:46 uur

Fransje

kojak1 schreef:

ik heb niet zitten zeuren Fransje,als je mijn eerdere reactie had gelezen en had gedaan waar ik om vroeg had je dit niet hoeven te plaatsen.maar je als jij er zo over denkt ook goed,dan hebben we ons door jou in de maling laten nemen.je hebt ons een worst voor gehouden,maar als dank mogen we in de hoek.is dat het extratraatje wat je bedoelde.maar ik ga wel naar de plek waar ik me wel thuis voel.en met me de supporters die niet het hele seizoen hebben zitten schreeuwen en bleren,want mn waar het hoort.schijnt toch te helpen als je genoeg dreigt.

Jammer dat je eigenlijk zo weinig over iets maar er toch een mening over probeert te hebben. Ik wens je veel plezier in je hoek, maar wij zullen iig niet bij de pakken neer gaan zitten.
0
Donderdag 3 juli 2008 om 21:55 uur

Advertentie

Haagse Harry

Jongens Egt Ik maak geen grap maar ik heb gehoord dat ze jimmy floyd hasselbaink willen halen voor weinig dus
0
Donderdag 3 juli 2008 om 19:05 uur

Even shoppen bij Feyenoord!!

Buijs, Greene, Hofs en Lucius mogen weg bij Feyenoord
03/07/2008 09:01

Danny Buijs, Serginho Greene en Theo Lucius hebben weinig perspectief meer bij Feyenoord. Het drietal mag vertrekken uit Rotterdam als zich geïnteresseerde clubs melden. Karim Saidi is zelfs niet meer welkom op de training.

`Ik ga niet zeggen om wélke spelers het gaat`, houdt technisch directeur Peter Bosz zich in Voetbal International op de vlakte. `De komende tijd zal zich dat vanzelf uitwijzen. We zijn druk bezig met het versterken van de selectie, alleen zijn we daarbij wel afhankelijk van de markt.`

Feyenoord had dinsdag succes met het vastleggen van Jon Dahl Tomasson, die transfervrij overkomt van Villarreal. Volgens RTV Rijnmond heeft de komst van de Deen tot gevolg dat ook Nick Hofs uit De Kuip mag vertrekken.

Van de spelers die weg mogen, heeft Saidi de langste staat van dienst. Hij staat sinds de zomer van 2004 onder contract bij Feyenoord, maar is al een tijdje uit de gratie vanwege ongedisciplineerd gedrag. Hofs kwam binnen tijdens de winterstop van het seizoen 2004/05, Greene werd vastgelegd voor de aanvang van de jaargang 2005/06 en Buijs en Lucius arriveerden in de zomer van 2006.
0
Donderdag 3 juli 2008 om 10:57 uur

haagsesjaak

Mitea, rot lekker een end op. Meer geblesseerd dan ieder ander speler. VVV heeft het echt niet slecht gedaan, weinig geluk gehad maar de meeste spelers hadden een aardig niveau. De beste eruit halen met de huidige spul met wat echte versterkingen komen we een heel eind!
0
Woensdag 2 juli 2008 om 14:29 uur

Nu online

Ado Vakkie S, Michiel, Erik070, zuiderwijk, Tante Wil, James en 106 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4