Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

BLEISWIJK-1

marcellino schreef:

het zelfde rendeert/presteerd???????????

dus jij wil smolarek met bulykin vergelijken.
heb ik een nieuwtje voor je die zijn totaal niet te vergelijken laat staan
dat smolarek het zelfde gaat presteren.

bleiswijk kan jij mij uitleggen wat voor een voetballer smolarek is en hoe hij aangespeeld wil worden,

en niet kunnen betalen hoe veel tweede rangs voetballers zijn we nu aan het halen dan lopen die voor niks te ballen bij ado,ik dag het niet.



Oh nou denk jij verstand van voetbal te hebben en de rest niet. Tuurlijk is Smolarek geen Bulykin. Maar qua scorend vermogen ontlopen ze elkaar echt niet.

En sorry hoor maar ik ga met jou niet de discussie aan wat voor voetballer Smolarek is. Want jij denkt het toch beter te weten.

Als die Bulykin van jou zo goed is, waarom zit hij bij Ajax dan nog steeds op de bank?

Even voor de duidelijkheid. Wat jij vind Van Smolarek prima, maar je moet niet doen alsof je de enige bent die (geen) verstand van voetbal heeft. PMC gaf een normale reactie. Daar kan jij ook normaal op reageren.
0
Dinsdag 31 januari 2012 om 23:31 uur

BLEISWIJK-1

Nu snap ik waarom die vd.Brom zo chagerijnig was. Die Jordania zegt we zitten aan ons salarisplafond en vervolgens haalt hij NOG een centrumspits. Daar hebben ze er al 6 van lopen. Volgens mij ontploft er een bommetje in vd.Brom zijn hoofd!!!
0
Dinsdag 31 januari 2012 om 23:22 uur

BLEISWIJK-1

Kees schreef:

Nee hoor , dat heet genuanceerd je oordeel geven. Niet alles is zwart of wit. En in mijn beleving zie ik naast de pluspunten ook de minpunten en andersom.

Meer ervaring dan Wesley heeft hij zeker maar ik heb honderd keer liever Wesley Verhoek dan Smolarek. Per saldo wordt je er dus minder op.

Jij noemt het zeer goed en slim gehandeld. Ik noem het een gevalletje Roiha. Hetzelfde geldt voor Hoessen. Zoiets moet toch bij de club bekend zijn m.b.t. die regelgeving. Een goeie ingewijde TD had zoiets geweten.

En waar is het beroemde schaduwlijstje?
Kees, leuk zo`n schaduwlijstje. Maar je moet het ook in tijdperspectief zien. Als je nr.1 op je lijst moet binnenhalen dan ben je van zoveel factoren afhankelijk. Hoeveel geld krijg, hoeveel clubs zitten achter de speler aan, hoeveel tijd voor onderhandelingen en ga zo maar door.

Bovendien onderschat je de rol van makelaars. Er worden ook spelers met een mooi verhaal aangeboden. En als een verhaal mooi genoeg is, dan hapje. Niks mis mee!

Wij hebben totaal geen idee hoe ze bij Hoesen uitgekomen zijn. Misschien heeft Martin Jol het zelf voorgesteld.

Waarom schiet Ajax tekort richting Marsingh? Dat heeft ook met tijd te maken. Gebeurd bij heeveel clubs.

Daarom is het ontzettend moeilijk om de hele waarheid te weten.

Ik hoor net op Eredivisie Live dat El Akchaoui naar NAC gaat!
0
Dinsdag 31 januari 2012 om 22:58 uur

marcellino

pmc schreef:

Kees je begint een beetje met alle winden mee te lullen.

Ik lees vaak, smolarek slechte aankoop, slecht aankoop beleid, zelfs jouw afgod Aad de Mos zei op twitter, Smolarek,ADO doet paniek aankoop!!

Ik weet het niet hoor kees, maar volgens mij is Smolarek transfervrij, komt hij voor een half jaar met een optie op nog een jaar, denk dat hij een behoorlijke staat van dienst heeft en zeker meer ervaring dan Wesley.
Dus ik ben van mening dat ADO in deze zeer goed en slim heeft gehandeld, is het niets is hij over een half jaar weg speed hij de sterren van het hemel optie lichten.
lul niet zo stom man.

je geeft eigenlijk zelf het antwoord al transvervrij.
en veel goedkoper niets meer en nets minder.als jij een speler van 31 gaat vergelijken met verhoek spoor je niet.
ik dacht dat we voor jeugdige voetballers zouden gaan om deze in de toekomst door te verkopen,aad de mos heeft gelijk een paniek aankoop en waarom omdat ado geen cent teveel wil uitgeven ,sterker nog ze willen de schulden aflossen met het bedrag van verhoek en voor een dubbeltje een andere speler halen.

kees heeft gelijk steijn en consorten kan roepen op tvwest dat hij dit elftal bij elkaar wil houden en alleen bij een goed bod iemand mag vertrekken maar ik meen toch dat er door ado bedragen zijn genoemd van 4 miljoen en 1.75 miljoen scheelt toch eventjes gauw op het laatste bedrag 250.000€ is toch niets!!!!!!!
en dan het alternatief om te huilen en nog en eens om smolarek zijn kwaliteiten want het is een voetballer naar mijn hart (werklust,inzicht en snelheid)maar ik vrees over de top.

en slim handelen dan had je dereijck en bulykin voor ado moeten behouden en niet met tweede rang voetballers komen.

we staan op plaats 13 maar de volgende twee wedstrijden zijn zeer belangrijk anders kunnen we wel eens een plek boven play offs staan met alle gevolgen van dien.

en leg mij maar uit waar ado slim in is een van de beste rechtsbuiten waar de beste jaren nog van gaan komen of smolarek die hoe lullig het ook is op zijn retour is.

0
Dinsdag 31 januari 2012 om 22:57 uur

070

BLEISWIJK-1 schreef:

Nou, daar denk ik heel anders over. Sowieso is Omeru gehaald voor de winterstop met het idee dat we de playoffs misschien nog konden halen. Nu ziet de wereld er heel anders uit. Jij praat alsof we al veilig zijn. Als we voor Verhoek en v.Duinen niets hadden gehaald was ik hier toch niet zo zeker van geweest. Zo groot is het gat toch echt niet.

Maar wist je ook dat je voor elke plek hoger op de ranglijst circa 60.000 euro krijgt. dan is zo invenstering toch vrij normaal?

Onze meningen liggen niet in 1 lijn. Dat geeft niet, maar voor mij is het glas in iedergeval halfvol.
Waarom kom je nou met dat eeuwige cliché van dat halfvolle glas? Wil je graag benadrukken dat je positief in het leven staat? Of wil je iemand die redelijk genuanceerd kritisch probeert te zijn over aanwinsten graag wegzetten als iemand voor wie het glas halfleeg is? Je diskwalificeert jezelf een beetje in de discussie.

Hoe dan ook, ik blijf erbij: drie aanwinsten, daar ben ik het mee eens, maar of het nu drie huurlingen/ouderen hadden moeten zijn, betwijfel ik.
0
Dinsdag 31 januari 2012 om 21:36 uur

070

BLEISWIJK-1 schreef:

Dat het een onnodige investering is. Als we niemand halen is het ook niet goed. En een lijstje is leuk, maar je bent dan nog steeds afhankelijk wanneer een speler vertrekt. Zondagavond werd Twente concreet en gisteravond raakte v.Duinen geblesseerd. Dan is het toch goed dat ze zulke aanwinsten halen, zonder financieel het verdiende geld zomaar weg te geven.

Kijk nou naar Utrecht, die hebben met Foeke Booy een TD en die kunnen met pijn en moeite v.d.Gun binnenhalen. Nee, geef mij v.d.Kallen en Beyersbergen maar!
Als we niemand halen is het ook niet goed is een conclusie die jij trekt. Wel lezen, want dat schrijf ik nergens. Ik schrijf dat alledrie de spelers me versterkingen lijken, maar desondanks zie ik er niet echt een visie achter. Dat kan toch? Waarom drie spelers halen die niets meer opleveren? Als je 17de staat, snap ik dat. Nu minder. Nu sta je op een dermate veilige plek dat je moet bouwen aan de toekomst, zowel financieel als sportief.
0
Dinsdag 31 januari 2012 om 21:17 uur

K.B

Ooievaar schreef:

Smolarek is leuk voor 1 1/2 wedstrijd.

Wormgoor is een beperkte schopper en zal zich tot een gele kaarten wonder ontpoppen.

Bousaboun is leuk voor oud FC DEN HAAG

Die jongen van Fortuna verzuipt gelijk in dit kwaliteitsarm gezelschap.

Kortom: men heeft maar wat genomen wat in de aanbieding was.

Van der Kallen heeft totaal geen verstand van voetbal ook al koopt hij zeventienhonderd drukkerijen en VW dealers op. Hij interesseert zich geen ene klote om ADO, een beter bewijs kan je toch niet aangeleverd krijgen. Hij laat zich omringen door jaknikkers die zo naar de woestijn kunnen. Persoonlijkheden met verstand van zaken worden stelselmatig geweerd. Het resultaat is er dan ook naar.

De kans om door te pakken is nu definitief verloren gegaan, dit wordt nog heel hard werken om de nc te ontlopen.

Na dit seizoen zullen ook Immers en Toornstra vertrekken en weliicht ook Cherry, en dan kunnen als een streep riching de juup, want die kant gaat het weer op. Dat Toornstra en Immers niet draaien ligt aan het feit dat er geen leider in het veld is. Maar zet je deze jongens bij Twente of AZ dan draaien ze probleemloos mee.

Vorig jaar was louter toeval, Brom goedkoop, Don Kozak stom toeval dat Graafschap hem aftestte alleen Derijck een echte persoonlijkheid brak definitief door.

Dit bestuur zit er alleen voor zichzelf, er zit geen enkele lijn in, en enige vorm van visie valt niet te ontwaren.

Hoe dit gaan eindige laat zich raden. Met degradatievoetbal. Ja, dat is nog eens stappen maken. De enigste die wijzer wordt van dit avontuur is onze `weldoener` die lacht straks iedereen uit.







Waarom ben je in godsnaam supporter van ado.
Je lult dagelijks uit je nek met je negarieve kutgelul.
0
Dinsdag 31 januari 2012 om 19:15 uur

pmc

adorob schreef:

als jij nou ff 100 miljoen neerlegt kunnen we tevez kopen!!!1 laten we nu eerst eens kijken of deze jongen wat is voordat we iedereen afbranden....
En zo is het, ze zeggen dat Wesley bij twente op zijn oude niveau gaat komen, wat hij volgens mij al is, sarcastisch bedoeld, en dat hij zelfs oranje gaat halen, dus waarom zullen andere bij ADO ook niet eens beter spelen, kijk naar Bulykin!!!!!!!!!!
0
Dinsdag 31 januari 2012 om 17:28 uur

Advertentie

Zeo

Mr. FC DEN HAAG schreef:

Van dit bericht krijg ik nou een brok in mijn keel, die Sno heeft duidelijk karakter zo`n speler is gewoon goud. Lees u mee ADO Bestuur ik zeg halen die gozer, kosten wat het kost! Want dit komt echt in het hedendaagse brood voetal zelden voor dat een speler zijn club niet verlaat voor grote zak geld!!!
en waarom precies zou hij wel naar ADO willen komen?
0
Dinsdag 31 januari 2012 om 15:20 uur

Tommy

BLEISWIJK-1 schreef:

We zijn deze transferperiode met Verhoek, Hocher en v.Duinen drie voorhoede spelers kwijt geraakt. Er zal daarom vandaag toch echt wat moeten gebeuren.
jep maar van duinen is door omstandigheden.
Is iemand bekend met hoes??? en waarom maachi nu ineens uit beeld zou zijn??

Denk dat ze ook een centrum spits zullen moeten halen.
Was al geen overbodige luxen, maar nu natuurlijk helemaal.
0
Dinsdag 31 januari 2012 om 14:48 uur

Nu online

GroenGeelHart070, Swaber, FC Den Haag!, Marko1969, Bert, Marcie, lulijzer, FFL en 195 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4