Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

<FCDH>

Beveiliging ADO nog niet optimaal
Het unieke systeem van digitale gezichtsherkenning in het stadion van voetbalclub ADO Den Haag werkt nog niet naar behoren.

Gezichtherkenning. FOTO DAVID VAN DAM
Dat zegt veiligheidsadviseur Koos van Woerden. Bij slechts vier van de twaalf toegangspoortjes in het stadion is het systeem operationeel. Van Woerden noemt de financiële problemen als belangrijkste oorzaak. „ADO Den Haag is nu niet bepaald de rijkste club van Nederland en er zijn nog te weinig bezoekers naar onze zin. We hebben simpelweg nog niet alles kunnen aanschaffen.’’

Bij de detectiepoortjes wordt eerst de clubkaart automatisch gescand, ook als deze nog in een broekzak zit. Vervolgens wordt van iedere bezoeker een foto gemaakt om te kijken of iemand ook daadwerkelijk de eigenaar van de toegangskaart is. De wens is dat dit bij ieder poortje allemaal automatisch gaat. Momenteel worden nog zogenoemde ‘scanstewards’ ingezet aan wie de pasjes getoond moeten worden en die de geldigheid moeten beoordelen. De foto’s en filmpjes worden nu een week bewaard. Na een incident in en rond het stadion kunnen de beelden voor opsporing van verdachten worden gebruikt.

ADO had de landelijke primeur met gezichtsherkenningscamera’s. Momenteel heeft een evaluatie van de proef plaats. Het is nog niet duidelijk wanneer de resultaten bekend worden gemaakt. Van Woerden verwacht dat voor de eerstvolgende competitiewedstrijd, eind augustus, het complete systeem gebruiksklaar is. ,,Dan kan het écht gaan werken.’’




0
Woensdag 2 juli 2008 om 11:02 uur

martin

de graafschap is lkkr bezig horen weer weinig over ons
0
Vrijdag 27 juni 2008 om 12:24 uur

Yo

Mampuya is aanvallend sterk(vooral zijn voorzet), maar verdedigend erg zwak. Echt een verdediger voor eerste divisie.
Ik ben trouwens ook benieuwd hoe Janmaat het zou doen bij ons volgend jaar als we minder kunnen aanvallen. Vergeet ook niet dat we afgelopen jaar veel meer op de helft van de tegenstander hebben gespeeld dan dat we volgend jaar zullen en kunnen doen. Zuiverloon is in mijn ogen beter dan Janmaat, dus ik denk dat hij ook weinig aan spelen toe komt bij Heerenveen.
0
Vrijdag 27 juni 2008 om 11:35 uur

Opvolger

Mocht Janmaat gaan dan zou ik zeggen haal Mampuya van VVV. Fysiek sterk, snel en aanvallend top en kost denk ik weinig.
0
Vrijdag 27 juni 2008 om 09:43 uur

@ Tijger

tijger schreef:

schwiebbe in de basis, goeie mentaliteit en zorgt voor balans in het team. zie hem nooit in de basis staan hier, maar is van zeer grote waarde. sinds hij in de basis kwam begonnen we punten te halen.
Schwiebbe en Knopper vormen inderdaad samen een goed duo. De kwaliteiten van Schiebbe vond ik afgelopen seizoen echter wel erg wisselend. Als hij constanter kan spelen kan dit zeker van waarde zijn. Ben het op dat vlak met je eens. In de eredivisie moet Schwiebbe laten zien geen (zeer weinig) missertjes meer te maken, dit wordt hier namenlijk wel meteen afgestraft.
0
Dinsdag 24 juni 2008 om 15:50 uur

Advertentie

DuhHaaaaag

Haagsesjaak schreef:

Al je naar de selectie kijkt voor het volgend seizoen bekruipt toch het gevoel dat het magertjes is, maak niet uit dat er nog drie bij komen want al zijn het mooie namen, het blijft magertjes! 

Hebben er nog meer mensen dat gevoel?
Ach ja het is ook denk ik niet meer normaal dat je als net gepromoveerd team een lastig seizoen tegemoet gaat!

Gezien de financiële ellende van de afgelopen tijd mogen we blij zijn dat we in ieder geval weer eredivisie spelen! Dat er dan nu weinig geld is voor versterkingen is niet meer dan logisch.
0
Dinsdag 24 juni 2008 om 14:47 uur

Jerzy

friuli schreef:

Waar blijven de aankopen die ons  in de eredivisie gaan houden ?? 


Veder is het niet netjes van de club om Voskamp  te proberen los te weken!!


>>Als ze moeilijk blijven doen ,leggen we hem in januari vast voor volgend seizoen<< bah hou niet van zulke praatjes!

Exelcior staat gewoon in zijn recht ,die jongen heeft een contract daar en daar mogen ze hem aan houden. Zou het zelfde zijn als heerenveen nu met  zulke praatjes zou komen van als ze moeilijk blijven doen dan leggen we janmaat nu alvast vast voor 2015.
Dat kunnen ze- met ingangsdatum 2010. En dat het niet netjes is...er zijn in de voetballerij maar heel erg weinig contracten heilig. Ze worden vooral afgesloten om geld te verdienen aan een vertrek.
0
Donderdag 12 juni 2008 om 14:45 uur

KKH - kalekophagenees

Delft schreef:

Dat nieuwe shirt ziet er niet uit. Maar goed we hebben er weer een sponsor bij. Het is volgens mij een jong bedrijf in een groeiende branche. Financieel gezien moet we er denk ik blij mee zijn alhoewel ik niet weet wat ze betalen. Ik hoop wel dat ze volgend jaar een mooi shirt presenteren. Die afgeplakte shirts van DSW zagen er  ook niet uit .

Zwarthoed lijkt mij een behoorlijke keeper. Mag met Zwinkels de concurrentie strijd aan. In juli of augustus nog een of twee wat grotere namen erbij hopelijk. Vaak valt er dan nog wel wat te huren. Afwachten maar moet zeggen dat Wetzel in dat intervieuw donderdag goed op mij over kwam.

Maar 500.000 euries per jaar! Dat zijn hooguit 2 spelers hun salarissen......
Maar wel met je naam langs de snelweg op het stadion staan, is de goedkoopste reclame manier, er zal wel geen andere sponsor willen ivm de naam van de club!

Blijf erbij dat het onwijs weinig geld is voor een hoofdsponsor en ik hoop dat er een nul bij moet dat het 5.000000 is.

0
Woensdag 4 juni 2008 om 04:06 uur

Me

Me=Gay schreef:

Jij bent helemaal ver heen he prutser...

Je haat jegens je eigen supporters is wel heel groot als je dit soort van de pot gerukte uitspraken hebt.

Ik zou zeggen doe er wat aan dan als t je zo stoort!!!
Doe wat dan tijdens een wedstrijd. Spreek iemand aan ofzo, maak een statement. Maar nee als een laf stuk stront kom je hier je gal spuwen...bah!!!!

Maar dat doe je niet, want je bent een bange wezel. Bang voor je eigen schaduw, voor je eigen supporters. Laat de KNVB en de politie ze maar aanpakken he! Dat zal ze leren, vieze kut-hagenezen!!

Vieze vuile stink NSB-er dat je er bent. Worden er meer en meer van hier op dit gasteboek. Voor al die walgelijke, bange en hun eigen supporters verlinkende kweeen....aan t gas met jullie!!!!

Zo dat is er weer ff uit..
Ik haat niemand, ook jij als Gay zijnde niet.

Ik constateer alleen maar en de reacties van sommigen hier (zoals Gay) laten me zien, dat ik gelijk heb. In de jaren 80 in het Zuiderpark was het beter, ondanks alles. Toen kregen mensen, die het voor de club verpesten, nog een pak slaag, op de tribune of later op straat. Nu zijn de echte supporters vervangen door `stoere jochies die veel KK zeggen en praten in oerwoudgeluiden` en hun zin proberen door te drijven door intimidatie.

We kunnen twee kanten op:
 1. De goede, waar de club groot mee wordt en,
2. De verkeerde, met veel KK en weinig respect voor anderen, waar de club aan kapot gaat.

De keuze is makkelijk. Ik kies voor de club en niet voor mijzelf.

Geef je vak en stoel even door, dan zie ik je bij de eerste wedstrijd van het volgend seizoen..... als je durft!

0
Maandag 2 juni 2008 om 20:04 uur

Michel van Kleef

Swansea wil minstens 2,5 miljoen euro voor Bodde
02/06/2008 15:55

Swansea City-coach Roberto Martinez maakte duidelijk dat The Swans Ferrie Bodde niet zomaar laten gaan. `Ik zou zeggen dat-ie minimaal twee miljoen pond (2,5 miljoen euro, red.) waard is.`

In de South Wales Evening Post vertelt Martinez dat Swansea de Haagse middenvelder maar al te graag wil behouden. `Ferrie heeft nog een contract voor twee jaar. En wij zijn geen club die spelers moet verkopen, want we hebben geen schuld.`

`Ferrie heeft het fantastisch gedaan voor ons. Als je kijkt naar de waarde van andere spelers in het Championship, dan zou ik zeggen dat hij minimaal twee miljoen pond waard is. Totdat er iemand binnenkomt met een aanbod dat boven onze schatting ligt, zijn we echt niet van plan hem te verkopen, want hij is een van onze juwelen.`

Derby County is zeer geïnteresseerd in Bodde en bood onlangs 750 duizend pond, zo`n 900 duizend euro. Dat is veel te weinig, aldus Martinez, die beweert dat Bodde wil blijven. `Ik heb al eerder gezegd dat Ferrie als doel moet hebben dat hij deel uitmaakt van de Nederlandse WK-selectie in 2010.`

In zijn eerste seizoen bij Swansea maakte Bodde grote indruk op het middenveld van de club uit Wales. De ploeg veroverde de titel in de League One en komt komend seizoen uit in het Championship, het tweede niveau in Engeland.

0
Maandag 2 juni 2008 om 16:15 uur

Nu online

Marcie, lulijzer, FFL, fcdh-middennoord, Bert, Swaber, Leidado en 170 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4