Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

rien1

Haagje schreef:

Morgen toch maar een kaartje halen, wat is nou een beter moment om onze jongens te steunen dan zondag..
Mooi gezegd, Haagje. Na de mokerslag van zaterdag (ook voor de spelers) kunnen en moeten we juist NU de ploeg bijstaan in deze wedstrijd. 

@<FCDH>. Tegen Feijenoord weet je inderdaad maar nooit natuurlijk. Ik denk dat bij elkaar 2 overwinningen of 5 punten goed is. En dat kan nog steeds. 

OPMERKELIJK:
Ik zag in de VI de stand van de eredivisie sinds de winterstop. Bij vrijwel iedere club (en ook bij ons) is de selectie natuurlijk veranderd en is men beter of slechter geworden. In die nieuwe stand is na 13 wedstrijden de nr 18 echt vet voor Willem2.
 En daarboven als 17e Heracles. Zij hebben ook nogal wat afwezigen, en hebben een zwaar programma.
Ze staan maar 1 puntje boven ons met een slechter doelsaldo.
0
Woensdag 15 april 2009 om 18:55 uur

christian

Waterman in beeld bij VVV-Venlo
VVV-Venlo, dat op het punt staat om na een absentie van een jaar terug te keren in de Eredivisie, kijkt al rond om de selectie voor volgend seizoen op peil te brengen. Zo staat doelman Boy Waterman op het verlanglijstje.


De oud-keeper van AZ en sc Heerenveen is momenteel tweede doelman van ADO Den Haag, achter eerste keus Robert Zwinkels. "Na zijn eerste jaar bij AZ is Waterman in een mindere fase van zijn loopbaan beland", beseft Jan van Dijk, trainer van VVV-Venlo, zich in Voetbal International.

Toch schrikt dat de oefenmeester van VVV niet af. "Hij heeft in het verleden wel degelijk bewezen dat hij een goede keeper is", aldus Van Dijk. "Wij zoeken een nieuwe doelman, ook omdat Danny Wintjens ons na dit seizoen gaat verlaten. Onze voorkeur gaat uit naar een vent met ervaring, die het klappen van de zweep kent. Waterman is één van de kandidaten."

Naast Waterman zou ook Dennis Gentenaar een kans maken op een keeperspositie in Limburg. De oud-doelman van Borussia Dortmund en NEC Nijmegen moet Kenneth Vermeer en Maarten Stekelenburg voor zich dulden bij Ajax.


0
Woensdag 15 april 2009 om 17:14 uur

tuin

super fc denhaag schreef:

wat een wedstrijd zeg chelsea- liverpool
als de selectie ook maar geken heeft dan weten ze teminste wat strijd is
0
Dinsdag 14 april 2009 om 22:45 uur

mustii

stef schreef:

makelijk om wetzel de schuld te geven en die elf lapzwamsen op het veld dan niet te geloven deze wedstrijd hoor je gewoon met elf tegen tien uit te spelen nee wat doen ze gaan weer ouderwets lopen klooien sparta heeft in de eerste helft geen kans gehad in de tweede helft hielpen we sparta zelf in het zadel dit legd niet aan wetzel want de wissels brachten net zo weinig als powel en immers dus als deze groep zo bang blijft spelen word je terecht laatste

ja het is makkelijk om ALLEEN  wetzel de schuld te geven en daarom gaan we naar de training morgen want daar is de gehele selectie ! als het alleen om die bamibal ging dan hadden we zijn adres wel even opgezocht ! [ deze aktie is niet bedoelt om onrust te stoken of om ons even lekker af te reageren... maar het gaat er om dat we het niet eens zijn met het laffe voetbal , onzinnige aankopen , en slechte beslisingen ..

0
Maandag 13 april 2009 om 11:35 uur

dirk

Bert de Ooievaar schreef:

Het laatste seizoen onder Adelaar was een drama, maar dat was inderdaad niet louter en alleen Adelaar aan te rekenen. Zoals je weet was het op velerlei vlak een zooitje. 

Hoofdschuldigen waren Ringeling, Jansen, De Boer, met een aparte vermelding voor trainers die elkaar het licht niet in de ogen gunden, en een spelersgroep die niet als éénheid wenste te fungeren.

Elf heeft die beerput meer dan verdienstelijk gelicht. Loopjongen van de Pol sloeg zich op de dijen over zoveel onzin, ben benieuwd of hij er nog steeds zoveel schik aan beleeft.

Toen werden wij als supporters zoet gehouden met gemeenplaatsen als: raadsbesluiten, loopplankfinancieringen, begenodige vergunningen, Millieu Effect Rapportages enz enz. maar de corebusisness namelijk acceptabel voetbal in de eredivisie wat natuurlijk in Den Haag hoort, daar hoorde je verrotte weinig over van de heren regenten, die er louter en alleen voor eigen beurs en glorie zaten.

Onder Vloet dachten de heren wel eventjes fluitend langs allerlei provinciale hobbeltjes te laveren, maar dat bleek vies tegen te vallen. Overigens had ook Vloet te maken met bovenstaande bende, en werd hem het werken zeer moeilijk gemaakt. Heb hem wel eens gesproken, en vertelde me dat hij er nooit aan begonnen was als hij van tevoren had geweten in welk wespennest hij zich had begeven. 

Maar gelukkig bracht de coach van de Vriendelijke Vrienden uit Venlo uitkomst. Die kwamen we precies op het juiste moment tegen. Waarvan akte(...)

Een goede coach is natuurlijk zeer bepalend, en kan het verschil maken tussen een roemloos lees kansloos verblijf in de krochten van de 1e divisie of aanhaken en uitgroeien tot een stabiele middenmoter met aspiraties op europees voetbal. Zou zo maar kunnen in een stad als Den Haag.

Volendam barst in alle opzichten van het talent. Dat is blijkbaar genetisch bepaald, alles wat die mensen doen van zingen tot handballen levert veel succes op. Ook op voetbalgebied doen die mensen het hardstikke goed. Maar let wel: Bij ADO ligt het verwachtingpatroon natuurlijk een stuk hoger dan bij Volendam. Dat is natuurlijk niet meer dan logisch. Een dorp versus de derde stad van Nederland.

Deze spelers hebben inderdaad niet al te veel mentaliteit, maar een goede coach brengt ze behoudens conditie, die naar mijn smaak zwaar te wensen overlaat, tactisch inzicht, en last but not least ook geloof in eigen kunnen en een dosis vechtlust bij. 

Geen enkel team hoe goed ook kan zonder een trainer/coach, zoals een orkest niet zonder dirigent kan. Het is de toon die de muziek maakt om het zo maar te zeggen.

Dus Wetzel sla eens een andere toon aan.

Gegroet,
Ooievaar
Alle respect voor deze verhandeling waar ik het grotendeels mee eens ben. Ook ik vond het frappant dat onze spelers in de tweede helft tegen Sparta simpelweg werden weggelopen. Niet de eerste keer dit seizoen trouwens en dat wettigt op z`n minst de indruk dat sommige spelers bij ons gewoon niet fit zijn, onvoldoende conditie hebben. En dat zou met de fysieke trainingsopbouw te maken kunnen hebben.
Ik zie ook nergens anders dat spelers van de tegenpartij van achteruit drie man van ons kunnen passeren, waarna in de buurt van het zestien metergebied zo langzamerhand structureel een overtreding wordt gemaakt. Ook heeft dit seizoen al diverse tegengoals opgeleverd.
Ik ben met alle respect voor Wetzel inmiddels allang geen hoge dunk meer van diens tactisch inzicht. Met andere shouters heb ik mij al verscheidene malen verwonderd over bepaalde wissels. Hij kan zijn woordje aardig doen,;de functie van td zou hem vermoedelijk beter passen. Maar zolang hij trainer/coach is, moet hij zeker in deze fase van het seizoen zijn aandacht eerst en vooral op zijn selectie  richten en minder op randzaken.
Dit alles laat onverlet, en daar blijf ik bij, dat ook zijn voorgangers Adelaar en Vloet geconfronteerd zijn met spelers, die niet echt een over mijn lijk-mentaliteit hebben. Immers, om een voorbeeld te noemen, beschikt daar wel over. En juist omdat hij gisteren ook nog de beste van het veld was, viel het zeer te betreuren dat hij werd gewisseld. Een vreemde wissel, tenzij hijt geblesseerd was. Maar als hij gewoon fit van het veld is gestapt, snap ik er niets van. Al moet ik er wel bij vermelden nooit een trainerscursus te hebben gevolgd.
0
Maandag 13 april 2009 om 00:14 uur

!!!!!!!!!!!!

kojak1 schreef:

waar komt die trainer ook alweer vandaan,was die niet door supporters ergens het veld afgejaagd?weet alleen niet meer waar.

hahaha kojak, bij volendam heeft die laffe vogel niets te verliezen ( was degradant nummero uno )   hij had zo bydehand bij dh moeten wezen met toch een hele aardige selectie. waarom zo bij volendam voetballen en toendertijd niet bij dh.
terwijl heel dh schreewde om haags aanvallend voetbal.

0
Zondag 12 april 2009 om 20:19 uur

marcellino

ja schreef:

lul geen onzin, aan het begin van de competitie was Wetzel god omdat we bovenaan stonden en nou wordt hij afgebroken moet je hem niet gaan bedreigen? daar zijn jullie nogal goed in.
hoor je wel wat je zelf zegt in het begin stonden we bovenaan en speelde we aanvallend voetbal.

is een trainer er niet om dat te continueren,nee wetzel heeft dat alleen maar afgebroken aadelaar moest eruit omdat hij laf voetbal speelde nou met volendam speelt hij aardig aanvallend voetbal en tuurlijk volendam staat laatste maar dat is ook niet raar met zo een selectie.

van mij hoeft wetzel er niet uit maar het verlede is niet het heden en nu gaat het slecht en heeft wetzel daar een aandeel in jammer om tye zeggen maar het zij zo.

0
Zondag 12 april 2009 om 13:50 uur

marcellino

ja schreef:

kunnen ze daarna weer en dat het een lul is dat hij geblesseerde spelers laat staan
mag ik zo vrij zijn om te vragen hoe lang lullie twee me en ja supporters zijn want als je dat al meer dan 35 jaar bent is het toch niet raar dat we het jojo efect van de laatst 25 jaar zat zijn hoe kunnen jullie zo positief blijven jongens maak het uit volgend jaar in de eerste divisie lekker gezelig met 300 man en 15 man van deze selectie mogen vertrekken niet omdat ze de kwaliteiten niet hebben maar omdat de eerste divisie hun niet legt "het is tenslotte werkvoetbal"
en je hebt gehoord van de grote spelers dat ze dat niet aan kunnen.

0
Zondag 12 april 2009 om 12:40 uur

Advertentie

Kom er maar in

Mr. FC DEN HAAG schreef:

Ik weet niet wie je bent maar hoe moet ik dit opvatten???

Wie bedoel je met: "KK-kneuzen!"

Graag nadere toelichting van jouw kant....
Ik bedoel met KK-kneuzen de selectie. Stel lamlullen, stelletje klootzakken, stelletje hufters, stelletje paaseieren. Paasweekendverziekers. Duidelijk genoeg? ;)
0
Zondag 12 april 2009 om 10:33 uur

wim

ado vrienden

laten we a.u.b de rust bewaren.!!!!

wetzel gaat echt niet weg in de laatste wedstrijden
en dat is ook niet nodig,we hebben gewoon geen kwaliteit genoeg in de selectie.maar dit wisten we aan het begin van het seisoen al,als we ons handhaven ,of rechtstreeks of via nacompetitie is dat een hele prestatie.en ik geloof er nog in,al denk ik wel dat dit via nacompetitie gaat gebeuren
0
Zondag 12 april 2009 om 09:12 uur

Nu online

zuiderwijk, Marcelvld, carbayon, haguhnees87, Bhattoe 74, john 147, Remy V, Thehague070 en 112 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4