Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

Moi

ADO is klaar voor Europese rentree: Dit is genieten
 


Overleg tussen hoofdtrainer Maurice Steijn en zijn spelers tijdens de oefenwedstrijd tegen Laakkwartier.

UPDATE  De spelers van ADO Den Haag keken er gisteren niet van op. Het Darius i Girenas Stadion in Kaunas bleek zo'n typisch Oostblok-stadion. Sintelbaan, vier roestige lichtmasten, een gigantische klok en een betonklomp met een wirwar aan gekleurde stoeltjes.
In de tweede kwalificatieronde voor de Europa League moet ADO zien af te rekenen met FK Tauras, thans de nummer negen van Litouwen. ; Nee, geen bekende tegenstander,' glimlachte aanvoerder Timothy Derijck in het hotel. Net als zijn teamgenoten moest de Belg het doen zonder een uitgebreide beeldanalyse van de tegenstander.

Behalve de analyse van Lex Schoenmaker, die de ploeg al eens aan het werk zag, moesten de Hagenaars het doen met filmpjes van YouTube. 'Het is wat anders dan een stapeltje dvd's, maar we hebben wel een redelijke indruk,' aldus Derijck tegenover het AD. 'Ze zijn stug en spelen op de counter met een sterke spits en Regilio Seedorf daarachter als spelmaker. Toch moeten wij van deze ploeg winnen.' 

In de aanloop naar de wedstrijd ging het in het Haagse kamp vooral over de interesse vanuit binnen- en buitenland voor Verhoek, Immers, Toornstra en Derijck. Steijn is dan ook blij dat de vier blijven. 'Dat is begonnen met Timothy, daarna hebben Jens en Wesley zijn voorbeeld gevolgd. Het geeft aan dat ADO in aanzien is gestegen. Dat wij hier nu in Litouwen staan met vrijwel dezelfde selectie als vorig seizoen is een mooie overwinning. Natuurlijk hebben wij meer dan dertig doelpunten ingeleverd door het vertrek van Bulykin en Kubik, maar voor hen hebben wij nieuwe, jonge spelers teruggekregen. Ik denk dat het team er klaar voor is.' 

Steijn: 'Deze jongens hebben Europees voetbal afgedwongen. Daarom verdienen zij het om vanavond te beginnen. Dat is lastig voor de nieuwe jongens, maar die tonen daar begrip voor.' 

Vermoedelijke opstelling ADO:
Coutinho, Ammi, Derijck, Kum, Luksik, Leeuwin, Radosavljevic, Toornstra, Verhoek, Immers, Vicento.
(Redactie) 

0
Donderdag 14 juli 2011 om 12:57 uur

ADO supporter Leidschenveen

do 14 jul 2011, 06:15 Seedorf: ’ADO speelt thuis’ Van onze Telesportredactie KAUNAS -  Omdat ADO Den Haag ruim duizend supporters meeneemt naar Kaunus voor het Europese duel tegen FK Tauras, zal het stadion voornamelijk geel-groen gekleurd zijn. „Het is voor ADO meer een thuiswedstrijd dan voor ons”, zegt Regilio Seedorf het achterneefje van Clarence Seedorf, topscorer bij FK Tauras. ADO-trainer Maurice Steijn Ads door Google Case & Appartamenti Trova la Casa dei tuoi Sogni tra Tanti Annunci: scopri Casa.it ! www.Casa.it Mozambique Tours We specialise only in Mozambique! Special Offers www.mozambiquetravel.co.za Audi Sport Cabrio Nuova o Usata: Scegli la tua Audi tra migliaia di Offerte! www.AutoScout24.it/Audi ADO-trainer Maurice Steijn heeft Lex Schoenmaker nauwer betrokken bij het eerste elftal en de ras-Hagenaar al eerder naar Litouwen gestuurd voor een rapport over de opponent. „Tauras is een fysiek sterke ploeg, die behoudend opereert. Het niveau is subtop Jupiler League, dus als we van eigen kracht uitgaan, moeten we het kunnen halen”, aldus de opvolger van John van den Brom. ADO heeft in vergelijking met afgelopen seizoen veel goals ingeleverd met het vertrek van de aanvallers Frantisek Kubik en Dmitry Bulykin. Anderlecht zit veel te hoog in de boom voor de Hagenaars om de Russische spits terug te halen naar de hofstad. Daarom speelt Lex Immers nu centraal in de aanval. Opstelling ADO: Coutinho; Ammi, Kum, Derijck, Luksik; Leeuwin, Radosavljevic, Toornstra; Verhoek, Immers, Vicento. Aanvang: 18.00 uur  
0
Donderdag 14 juli 2011 om 09:18 uur

Ferdy

BLEISWIJK-1 schreef:

Volgens mij broodje aap verhaal. Komt ook van een Nederlandse bron. In Belgie is niks bekend!

 

Dimitry heeft vanavond wel weer gevoetbald en gescoord!!!

 

woensdag, 13 juli 2011, 22:11
Anderlecht wint ruim bij Grimbergen
 

Anderlecht heeft zijn oefenwedstrijd tegen Grimbergen vanavond gewonnen met 1-5. Paars-wit speelde met een mengeling van spelers uit de a-kern en beloftevolle jongeren. Bryan Verboom scoorde twee keer.

 

Score: 1-5
 

Doelpunten: 17' (1-0), 25' Kabasele (1-1), 40' Verboom (1-2), 73' M. Tarfi (1-3), 75' Verboom (1-4), 88' Bulykin (1-5)

 

Anderlecht: D. Roef, Verboom, Seck, Vandesompele (68' Boufleur), Vervoort (57' D'Alberto), Musonda, Praet (46' K. Tarfi), Reynaldo (68' Dieme), Chatelle (68' M. Tarfi), Chavarria (46' Bulykin), Kabasele
 

 

Nou, hij maakt reclame voor zichzelf;), in 2 wedstrijden als spits er maar 1 van de 11 scoren tegen bal op t dak 7.

Ga zo door Buly!!!! Hoe slechter je t doet hoe meer kans voor ADO.

 

0
Woensdag 13 juli 2011 om 23:18 uur

Poemba99

BuLykin verlengt bij Anderlecht en vertrekt op huurbasis naar VVV-Venlo wo, 13/07/2011 - 18:37 |  Anoniem (niet geregistreerd)  Geloofwaardig24Onzin34 De geplande verkoop van Dimitri Bulykin is van de baan. Anderlecht heeft het contract van de rus voor 1 jaar verlengt. De rus is echter niet welkom bij de paars-witten. De goede contacten van VVV trainer Glen de Boeck hebben geleid tot de verhuur van de spits aan de club uit Venlo. Club(s): VVV-Venlo Weet niet wat ik van moet geloven
0
Woensdag 13 juli 2011 om 22:43 uur

Tommy

pmc schreef:

En nu vergist ik mij zelf, hij is al vanaf 2008 in dienst van Anderlecht dus als hij daar blijft tot 2012 heeft hij totaal 5 miljoen gekost voor 10 wedstrijden.

ze hebben zelf een miljoen neergelegt en hem dat salaris gegeven.

Als hij er dit seizoen 25 maakt wordt anderlecht misschien kampioen.

 

nu moet ik eerlijk zeggen dat ik alleen weet dat lukaku daar in de spitst speelt en dat die best kans maakt op een transfer.

Ik weet niet wie daar nog meer in de spits spelen en of die goed zijn

0
Woensdag 13 juli 2011 om 00:03 uur

Sound

Tommy schreef:

sorry man ik krijg het niet vertaald.

het enige wat ik weet is dat op de site van zijn zaakwaarnemer hij staat zonder contract.

Dus daarom had ik het idee dat ie transfervrij is.

Als er staat dat ie al 3 maanden geen loon heb gehad dan heb je als werkgever weinig grond om hem in dienst te houden lijkt mij.

 

Als buly komt vind ik dat geweldig, maar dan begrijp ik jongens als verhoek,derijck en toornstra een stuk beter.

We doen het met zn alle en hun zijn net zo goed dragende spelers als buly.

wat buly voorin is is derijck achterin dus die moeten dan hetzelfde verdienen.

verhoek en toornstra minder maar zijn ook bepalende spelers

Sorry hoor, maar middenvelders verdienen in de regel minder dan scorende spitsen, verdedigers nog iets minder en dan heb je nog keepers. Uiteraard genoeg redenenen waarom dit niet altijd op gaat, maar als je een verdediger en een spits van 'hetzelfde niveau' naast elkaar zet zal de spits per definitie meer geld vangen.

0
Zondag 10 juli 2011 om 23:03 uur

JoostJ

Ronaldo schreef:

Totaal met je eens

Ik denk dat vd Kallen geen risico gaat lopen met een te dure spits en denk dat er dus een constructie is bedacht om hem hier te houden! Anders zou Den Haag er ook niet zo voor gaan. Inderdaad, een aanval met Hocher - Bulykin - Verhoek is levensgevaarlijk

0
Zondag 10 juli 2011 om 22:48 uur

jamesjones

angelo schreef:

geweldig nieuws

 

ook ik heb vertrouwen in de terug keer

ik weet dat bulykin het bij ons naar zijn zin had

en denk ook dat hij ook graag met ado mee europa in gaat

zo,n jongen moet je er gewoon bij willen hebben

ik kijk er in ieder geval naar uit

Gezien dat het zo lang duurt allemaal met al die aanbiedingen in het buitenland voor hem (...) lijkt het er steeds meer op.

Goede actie van Steijn om Bulykin even uit het nieuws te krijgen door te zeggen dat Immers nog meer een ADO-Spits is dan Bulykin.... ;)

 

Zou helemaal goed zijn.... voor donderdag lijkt me te kort dag, maar volgende ronde dan maar ;)

0
Zondag 10 juli 2011 om 22:26 uur

Advertentie

BLEISWIJK-1

Johannes schreef:

Bleiswijk-1, goed verhaal! Ik heb door jouw overzicht even anders naar de selecie gekeken. Als je het zo bekijkt, dan zijn we best wel compleet. We hebben er zelfs meer mogelijkheden bijgekregen, behalve dan op de positie centrumspits.

 

Toch blijven er kleine zorgen bestaan. We weten van N'toko en Beugelsdijk niet of ze de eredivisie aankunnen. Dat zal voor De Vogel en Chery ook moeen blijken. Qua ervaring leveren we in en dat in een seizoen waarin Europees voetbal erbij komt. De verwachtingen zijn sowieso stiekem best hoog. Persoonlijk zou ik het erg prettig vinden als er een ervaren spits bij komt, liefst Bulykin natuurlijk (want dat is nog steeds geen 100% nee, toch?).

Helemaal met je eens!

 

Er zitten natuurlijk voordelen en nadelen aan jongens uit de Jupiler League. Ze hebben inderdaad minder ervaring. Maar ze zijn wel een stuk jonger (en daardoor nog te verkopen), goedkoper en lopen over van enthousiasme. Maar het blijft inderdaad afwachten of ze het nivo aankunnen. Aan de andere kant zaten jongens als Rankovic en Bosschaart vaker op de bank, dan dat ze speelde.

 

Ik hoop net als jij, nog op Bulykin of een andere spits. Je hoort weinig over een mogelijke andere spits. Wat dat betreft speelt Steijn het spel goed mee. Maar ik ben er van overtuigd dat die nog gaat komen.

 

Maar wat in mijn ogen echt goed beleid zou zijn is spelers aantrekken die op termijn het eerste gaan halen. Met jongens als de Vogel, Chery etc. hebben ze dat voor een gedeelte al gedaan. Nu moet je een paar van die jongens achterin erbij krijgen. Die Kroaat zou wat dat betreft een mooi voorbeeld zijn. Is pas 19 en een groot talent. Die moet je niet gelijk voor de leeuwen gooien. Laat het hem eerst een jaar aan ons team, land en speelwijze wennen. Je moet hem langzaam brengen. Het voorbeeld is bijvoorbeeld de Jong bij FC Twente of Matavz bij Groningen. Die hebben ze ook langzaam gebracht. 

 

0
Zondag 10 juli 2011 om 11:16 uur

Johannes

Bleiswijk-1, goed verhaal! Ik heb door jouw overzicht even anders naar de selecie gekeken. Als je het zo bekijkt, dan zijn we best wel compleet. We hebben er zelfs meer mogelijkheden bijgekregen, behalve dan op de positie centrumspits.

 

Toch blijven er kleine zorgen bestaan. We weten van N'toko en Beugelsdijk niet of ze de eredivisie aankunnen. Dat zal voor De Vogel en Chery ook moeen blijken. Qua ervaring leveren we in en dat in een seizoen waarin Europees voetbal erbij komt. De verwachtingen zijn sowieso stiekem best hoog. Persoonlijk zou ik het erg prettig vinden als er een ervaren spits bij komt, liefst Bulykin natuurlijk (want dat is nog steeds geen 100% nee, toch?).

0
Zondag 10 juli 2011 om 10:58 uur

Nu online

malle eppie, zuiderwijk en 251 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4