Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

R.E.

De spelers van AZ willen niet verder met hun zeer succesvolle coach Verbeek, omdat er geen klik zou zijn, hoewel de resultaten in de afgelopen jaren uitstekend zijn (3 x Europees gespeeld, 1 x de beker gewonnen en ook nu weer goed begonnen in de Europa League). Wat is er belangrijker: de vraag of er een klik is tussen spelers en trainer of de vraag of de trainer slecht presteert? Natuurlijk het laatste! Nu weten de ADO-spelers dus wat zij moeten doen met hun falende coach Steijn!
0
Zondag 29 september 2013 om 13:11 uur

LeB

Overigens vind ik wel dat de Steijn koste wat het kost moeten behouden voor de club. En niet om alles wat hij heeft gedaan, maar vanwege zijn kwaliteiten.

Van veel nieuwe spelers hoor je dat "het goede gespek" met Steijn een grote rol heeft gespeeld in de keuze voor ADO. Daar is Steijn ook goed in. Kan een goed verhaal houden en overbrengen. Zo een gast heb je nodig als TD. Ik hoop dan ook dat ze dit zien.

Jol als trainer, Steijn als TD zou een goede combinatie zijn, als je het mij vraagt.
0
Zondag 29 september 2013 om 13:08 uur

Mike

<FCDH> schreef:

Den haag moet alles op jol of Verbeek zetten nu 1 van de 2 moet lukken
Beetje raar om alles op die twee te zetten zolang je nog een trainer hebt
0
Zondag 29 september 2013 om 12:57 uur

<FCDH>

Volgens de laaste berichten hadden de spelers van az aangegeven dat de chemie tussen spelers en trainer weg was

Ze staan 4e en winnen van psv
Hoe erg is het bij ons dan niet?
0
Zondag 29 september 2013 om 11:42 uur

gillah

Bolluhboeah schreef:

Hij kan ook uit de voeten met minder materiaal.
Dat heeft hij zeker bij RKC wel bewezen. Ik bedoelde het ook echt niet negatief, wilde alleen benadrukken dat de Fulham fans hem echt zat zijn. Ik zie Jol graag komen, een betere trainer kunnen wij nooit krijgen en we hebben geluk dat hij een gevoel bij ADO heeft.

Ik hoop alleen dat hij terug kan schakelen naar mindere omstandigheden en mindere spelers. Ook zijn zijn transfers van de laatste tijd, vooral via Raiola, wel een puntje van aandacht waard. Maar goed, laat hem eerst maar komen!
0
Zaterdag 28 september 2013 om 18:10 uur

pajam

op 25/9/13 achtte ik het nog onhaalbaar ;

Oplossing is om daadkrachtig op te treden en een trainer aan te stellen die goed raad weet met talentvolle jeugdspelers, om die reden zie ik het heel erg zitten in Faber, Groenendijk, maar ook een Koster, Been en minder haalbaar; Co Adriaanse of onhaalbaar Martin Jol.
0
Zaterdag 28 september 2013 om 18:02 uur

Advertentie

pajam

Helmond Sport ontdoet zich van trainer Meijers

Gepubliceerd op zaterdag 28 september 2013 om 13:24

Helmond Sport heeft per direct afscheid genomen van Eric Meijers. De Brabantse club had geen vertrouwen meer in de trainer. Vrijdagavond ging Helmond Sport op eigen veld met 1-3 onderuit tegen Almere City.

Mario Verlijsdonk neemt de taken van Meijers voorlopig over. Helmond Sport zegt zich intern te gaan beraden over de toekomstige invulling van de functie. De eerstedivisionist bezet momenteel de negende plaats in de competitie. Vorig seizoen nam Helmond Sport nog deel aan de play-offs voor promotie naar de Eredivisie.

Meijers werkte eerder tien jaar met veel succes bij Achilles `29. Met de Groesbeekse club werd hij onder meer kampioen van de Topklasse en algeheel amateurkampioen.

Misschien iets voor Steijn en Fraser
0
Zaterdag 28 september 2013 om 16:59 uur

rien1

Haagse Roel schreef:

Sorry hoor , heb hier eerder gezegd dat ik mij voorlopig terugtrek uit de discussies over ADO, Voetbal ,Bestuur, en de hele teringbende erbij. Volg het wel lekker op afstand ( dus alleen lezen) ..........maar dit gaat alle grenzen te buiten en is schandelijk !!!!! dus moet ik reageren :

Ik ken Rien ook , integer persoon, niets mis mee. Dat hij Kees een walgelijk mannetje vind onderschrijf ik .........dan vind hij weer dit dan weer dan dat....Steijn moet zich nu echt bewijzen......even later weer bla bla dat ie krediet verdiend... manipulator 1e klas..net zoals jij .......bek vol over respect maar ondertussen onder de gordel hier klappen uitdelen.

Tien trams over Rien om hem dood te rijden......Vincent , en dan weer ff een zgn relativerende dooddoener , om het weer te bagataliseren.....mijn emotie .......tieft op man

Beste Roel, dank voor je reactie goos. Ik ben na een dag afwezigheid eigenlijk te laat om op 1 en ander nog te reageren. Voordat alles namelijk weer opnieuw begint wil ik dan ook vragen aan shouters om dan ook (liever) NIET OP DEZE shout te reageren. Ik heb het dus over DEZE shout. Anders loopt het straks weer uit de hand. En dat wil ik pertinent niet meer.
Ga dan ook niet meer in op de lage reactie in dat hij graag zou willen dat mijn persoontje dodgereden wordt. Tijdje geleden is er een collega geweest die door een "foutje" van een trambesturder onder de tram terecht kwam. Hij kwam na (ook nog) een herseninfarct op de intensive-care terecht waar hij een dag later overleed Deze collega was op een paar weken aan zijn welverdiende pensioen toe. Dus ik weet wel ongeveer wat mij gegund wordt. Laat ik dan maar niet meer reageren op zijn persoontje. Dat lijkt mij het enige wijze besluit van mijn kant. Ik heb aangegeven dat een verlies van de club bij amateurs vermoedelijk de deur zou openen voor een nieuwe trainer omdat we in de ere moeten blijven. Uiteraard gun ik Steijn (wat ik al erder zei) een andere baan bij ADO en niet dat hij de straat op wordt gekieperd. Maar dat werd op zijn zachtst gezegd niet erg begrepen en je weet wat daarop volgde. Deze shout is eigenlijk ook gericht aan JanJazz. Bedankt voor de steun (bij mijn afwezigheid) en shout ze verder. Blijven lachen.
0
Zaterdag 28 september 2013 om 16:34 uur

pajam

Mitado schreef:

Nog steeds snap ik niet waarom we niet gewoon met Gehrt & Alberg op het middenveld spelen, PSV doet het bijvoorbeeld ook hartstikke goed met Maher & Wijnaldum op het middenveld, en dat zijn ook geen ballenafpakkers alleen Schaars. Dus waarom kunnen wij niet ook gewoon met Gehrt, Holla & Alberg op het middenveld spelen met de punt naar achter?
simpel en kort; de trainer
0
Zaterdag 28 september 2013 om 13:14 uur

pajam

Hoewel Feyenoord voetballend nog stappen vooruit wil maken, kan de ploeg van trainer Ronald Koeman vertrouwen putten uit de resultaten die afgelopen weken werden geboekt. Nadat het elftal tien punten haalde uit de laatste vier competitieduels, werd donderdagavond in het bekertoernooi FC Dordrecht verslagen. ‘Als we die lijn doortrekken, komen we waar we willen zijn’, vertelde Koeman vrijdagmiddag tijdens de persconferentie in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag.
Dat Koeman er een dag eerder voor de bekerwedstrijd tegen FC Dordrecht voor had gekozen om weinig te sleutelen aan zijn basisformatie, had niet alleen te maken met de kracht van de tegenstander, maar was ook met het oog op de komende wedstrijden van Feyenoord. De trainer wil spelers vertrouwen bieden, om van daaruit voetballend gezien een volgende stap te maken.
‘Wat dat betreft zijn we al een stuk verder dan aan het begin van dit seizoen’, vertelde Koeman. ‘Toen hadden we moeite om aan de verwachtingen te voldoen. De afgelopen weken zijn we steeds beter gaan spelen, al zijn we nog niet tevreden. Tegen FC Dordrecht kozen we bijvoorbeeld te vaak voor de veilige oplossing, terwijl we graag meer circulatievoetbal willen laten zien.’
Koeman denkt dat vertrouwen het sleutelwoord is om de komende weken beter te gaan spelen. ‘Dat vertrouwen proberen we spelers te geven, ook door middel van oefenstof op de training’, zei hij. ‘Dan ben je natuurlijk nog wel afhankelijk van hoe spelers daarmee omgaan in de wedstrijd. Ik denk dat we op de goede weg zijn.’
Dat Koeman juist in deze fase vaak kiest voor een vaste basisformatie, betekent ook dat veel spelers in de selectie van Feyenoord de afgelopen weken genoegen moesten nemen met een plek op de bank of op de tribune. ‘Dat hoort erbij, spelers moeten dat accepteren’, vertelde Koeman. ‘Ze moeten klaar staan op de momenten dat ze hun kans krijgen.’
DE TEGENSTANDER
Het seizoen van ADO Den Haag is door het afgelaste thuisduel met Vitesse pas zes speelrondes onderweg, maar in het Kyocera Stadion waren afgelopen zaterdag de eerste witte zakdoekjes zichtbaar. De aanhang maakte na afloop van de remise tegen N.E.C. haar onvrede kenbaar, die alles te maken heeft met de teleurstellende competitiestart die ADO beleeft.
Na de teleurstellende resultaten in de competitie, waarin ADO tot dusver slechts vier punten wist te veroveren, boekte de ploeg van trainer Maurice Steijn deze week een bescheiden succesje in het bekertoernooi. Op bezoek bij het in de Topklasse uitkomende GVVV uit Veenendaal werd met een probleemloze 0-3 overwinning de volgende ronde bereikt.
Voor de Hagenezen is het te hopen dat die lijn de komende periode kan worden doorgetrokken in de eredivisie. Op het eerste gezicht lijkt de huidige selectie daarvoor voldoende kwaliteit te bezitten. Met Tom Beugelsdijk, Danny Holla en Mike van Duinen beschikt Steijn in elke linie over een speler die inmiddels heeft aangetoond een meerwaarde te kunnen zijn, terwijl de spelersgroep deze zomer werd versterkt met onder meer de oud-Feyenoorders Jerson Cabral, Ricky van Haaren en Gianni Zuiverloon.
Duidelijk is dat ADO snel punten zal moeten gaan pakken, maar het programma van de komende weken biedt wat dat betreft niet veel vertrouwen. De ploeg neemt het op tegen onder andere Feyenoord, Vitesse en FC Twente, wat niet direct veel perspectief biedt om de huidige zeventiende plaats op korte termijn ver achter te laten. ADO zal de komende weken dan ook vooral hopen op steun in plaats van witte zakdoekjes.
Feyenoord – ADO Den Haag
Zondag 29 september om 14.30 uur in De Kuip
Scheidsrechter: Gözübüyük
Onderlinge ontmoetingen:
THUIS:
16/12/2012: Feyenoord – ADO Den Haag 3-2
02/10/2011: Feyenoord – ADO Den Haag 0-3
28/11/2010: Feyenoord – ADO Den Haag 2-1
21/02/2010: Feyenoord – ADO Den Haag 2-2
23/11/2008: Feyenoord – ADO Den Haag 3-1
UIT:
05/05/2013: ADO Den Haag – Feyenoord 2-0
22/04/2012: ADO Den Haag – Feyenoord 1-2
20/02/2011: ADO Den Haag – Feyenoord 2-2
29/11/2009: ADO Den Haag – Feyenoord 0-2
26/04/2009: ADO Den Haag – Feyenoord 2-3

bron:http://www.fr12.nl/nieuws/23761-voorbeschouwing-feyenoord---ado-den-haag.html
0
Zaterdag 28 september 2013 om 08:47 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 399 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2