Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

M&M

Tijd niet geshout....verkeer nog steeds in een juichstemming door de promotie. Ik zit momenteel op M en moet zeggen dat het sfeertje me prima bevalt. En dat gezeur over zitten of staan...alles is op te lossen. Een stappie opzij voor iemand die graag wil zitten of een rijtje naar achteren doet wonderen...geloof me. 

Waar ik me meer zorgen over maak is het feit dat ik maar weinig investeerders op zie staan om ons cluppie te steunen. Is er dan niemand uit de groep Braaksma die bereid is iets van geld in de club te steken? We spelen komend jaar weer eredivisie, dit betekent ook een groter de bereiken doelgroep met daaraan gekoppeld meer bekendheid als sponsor. 

Laten we als supporters de club steunen zonder elkaar af te zeiken....nacompetitie ging ook prima. Ik stond ook in het midden en er was voldoende mogelijkheid om te zitten..... En laten we met z`n allen hopen dat al die zogenaamde investeerders echt eens iets voor de club willen betekenen en de krachten willen bundelen. ALLEEN DAN WORDT DE REUS ECHT WAKKER!!

SAVE OUR PRIDE!!

0
Vrijdag 30 mei 2008 om 21:50 uur

??

Frans waar blijven de echte aankopen? Hiermee gaan we het zeker niet redden met een paar bankzitters van VVV. De begroting een miljoen omlaag, dat maakt me niet vrolijk. Zal je dadelijk zien dat ze weer veel te weinig bieden voor die spits van Excelsior en gaat hij dadelijk naar de concurrentie.
0
Vrijdag 30 mei 2008 om 12:03 uur

friuli

FCDenHaag! schreef:

Polak en v.d. Berg zijn leuke spelers maar toch echt geen kanjers! Zijn zeker wel aanwinsten maar kanjers gaat me dus wel wat te ver!
Als je geen geld te besteden hebt dan heb je weinig keuze!
polak en v.d berg kunnen er ieder geval voor zorgen dat je in het 1e jaar in de eredivisie blijft.
Bied ze gewoon een contract van 1 jaar met een optie voor nog een jaar als ze presteren.
0
Donderdag 29 mei 2008 om 13:19 uur

Mike

<FCDH> schreef:

joh alves was eerst 10 miljoen waard maar ze kregen een jaar later er wel 20 miljoen voor kwestie van voet bij stuk houden
De transferhoogte is mede afhankelijk van het salaris, Snap dat nou eens.
Een speler die voor weinig onder contract staat kun je NOOIT behouden! Dat heet positieverbetrering. Daar beslist in het uiterste geval gewoon een rechter over.
Je kunt niet zomaar een vermogen vragen tenzij dat uitdrukkelijk in het contract vermeld staat.
En wat denk je zelf......?
0
Woensdag 28 mei 2008 om 19:09 uur

fcdh sassem

kojak1 schreef:

dat verhaal kennen we nou wel hoor,vanaf nu is het wetzel en niet zeike over die jol,komt toch niet.evenals alle spelers die uitgerangeerd zijn en dan naar ons toe willen,hebbe ook niet nodig.
ik zeik niet over jol maar vind zijn argumentatie om niet naar den haag te gaan erg vaag. Wat wetzel betreft heb ik er weinig vertrouwen in daar mag jij anders over denken. laten we hopen dat ik het mis heb
0
Zondag 25 mei 2008 om 13:25 uur

Brian

Kluivert moet na een jaar vertrekken bij Lille
21 mei 2008


Patrick Kluivert komt niet in aanmerking voor een nieuw contract bij Lille. Dat heeft trainer Claude Puel woensdag laten weten. De 31-jarige aanvaller speelde mede door blessures weinig in zijn debuutseizoen voor de nummer zeven uit de Franse competitie.


Kluivert kan volgens Puel in de toekomst wel een goede trainer worden. "Hij is een voorbeeld voor de jongere spelers in de groep. Hij zou een goede leermeester kunnen zijn", aldus Puel. "Ik weet echter niet of hij nog verder wil voetballen of dat hij misschien een trainerscarrière ambieert." 


Niks Voor Ons

0
Donderdag 22 mei 2008 om 00:18 uur

KKH - kalekophagenees

Geen straf? schreef:

Geen agressie, geen straf? Je hoort van het veld weg te blijven, want jij hebt het feest verziekt voor de andere duizenden toeschouwers. Ben je nu zeker erg trots op.
Heb ik het feest verd! Dan heb jij een plaat voor je kop gozuh. 1. ik ben niet op het veld geweest had best gewild maar 108 kilo is een beetje veel voor het muurtje!

Dus weinig verziekt in jou ogen, ik vind alleen dat zón veld opkomen bij de huldiging hoort!

Als jij iets ziek vind terwijl de spelers zich rot lachte en de supporters wel kickuh vonden ben jij jaloers dat je er niet bij was!

En waarom schrijf je anomien?!
0
Woensdag 21 mei 2008 om 05:08 uur

<FCDH>

KKH - kalekophagenees schreef:

Kap nou je hebt in Meric een nieuwe snelluh spits gevonden. Hij moet alleen leren te kijken naar de positie waar ie heen wilt spelen en meer bal gevoel krijgen. Ook moet ie meer variatie laten zien sneller naar binnen draaien en meer dollen met de tegenstander. Haal er maar een corner uit als je mensen 1 op 1 staan in het doelgebied.

Meric is een speler die vanuit de amateurs komt, degradatie meemaakt en zich in 1 jaar weer terug speelt in de eredivisie.

Hij is aan het groeien, Janmaat oook.

Ricky van de Berg is een droom die toch niet komt en Polak heeft bij ons alleen maar stoeltjes, reclameborden, de paal of de lat geraakt en af en toe een uitsupporter een afdruk bezorgt! Sorry maar een beetje te oud toch! Effuh deze Polak schopte ons mooi de Jupiler league in terwijl in dienst van Den Haag scoorde hij nooit in 2 jaar tijd......

toch denk ik dat we aan polak ervaring terug erbij halen veel keus achterin zullen we niet hebben weinig geld te besteden dus met zulke kansen moeten we het denk ik doen?
0
Dinsdag 20 mei 2008 om 11:03 uur

Advertentie

KKH - kalekophagenees

Wessellllllll schreef:

Polak is transfervrij. zeker ook gemotiveerd. Maar ja tis allemaal wat Wetzel wil he .. hij zal wel een paar VVV-ers meenemen .. en wat wetzel al zei ..hij miste scorend vermogen dus moet echt een goeie spits bij komen. Verder Kum houden Janmaat ook. Misschien Seaijs weer trg hale ?? En misschien worden een paar spelers van RKC de jupiler wel zat en zien ze wel een transfer naar Den Haag wel zitten .. misschien die de ceulaar ofzo .. Of misschien Obodai hahahaha Ach ja we zien wel wat Wetzel ervan gaat bakke .. Nu nog steeds in feeststemming ..
Geen Obodai a.u.b. halen! We zijn net bezig de leugenaars uit de club te werken haal je er weer een in huis.

Smeekens komt echt niet vanwege het rasistische karakter van de club volgens hem!?

Polak? Weet je het wel zeker! Heeft weinig bij Den Haag gescoord. Ja punten voor bewusteloze uit supporters, kapote reclame borden en deuken in de lat of de paal! En toen ie scoorde schopte hij Den Haag de Jupiler in!

R(kn)euser!? Wel gevaarlijk aan de bal maar wilt ie wel!

Alles mag komen als het maar een aanwinst is!
0
Dinsdag 20 mei 2008 om 03:06 uur

<FCDH>

net op tv west direkteur de boer er komen ondanks dat ado weinig geld heeft toch paar versterkingen aan voor in de eredivisie
0
Maandag 19 mei 2008 om 17:38 uur

Nu online

lulijzer, FFL, fcdh-middennoord, Bert, Swaber, Leidado, DHFC070, FC Den Haag! en 153 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4