Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Jansen

Vanmiddag uit de mond van Wetzel een paar aardige uitspraken gehoord:

Ricky vd Bergh speelt komend seizoen op nummer 10, daar is hij voor gehaald en zo ziet Wetzel hem graag: achter de spits.

Ricky H. gaat 99% zeker geen verlenging krijgen bij Den Haag, hij moet afvallen, fitter worden en een scherpere indruk maken en dan is er nog een kansje. Wetzel zei erbij dat hij zelf op zijn 32e gestopt is dus dat Ricky hem al 3 jaar verbeterd heeft en dat zijn carrière sowieso zeer respectabel is. 

Wetzel, die nog met Aad Mansveld speelde ooit, is er trots op dat onze selectie nog zo`n Haagse smoel heeft met bijv. een Immers en Van Heese en Kum en Knopper en Hoogendorp, Van de Bergh etc.
Hij is erg gemotiveerd om door te werken naar een stabieler eredivisie club in Den Haag.

Immers kan zaterdag gewoon weer spelen. Wel met pijn en misschien met een operatie te maken krijgt aan het einde van hetzseizoen maar nu zeker niet.

Sympatieke en gedreven vent al met al! Moogen we best een beetje trots op zijn.

0
Donderdag 9 april 2009 om 19:37 uur

warszawa

g schreef:

Al die vragen van HCF zijn tendentieus. Wetzel heeft groot gelijk dat hij zich op de vlakte houdt -ze vallen hem persoonlijk aan omdat hij een eigen koers vaart (in samenspraak met vdKallen), en omdat die koers anders is dan wat HCF wil, kotsen ze hem uit.

Een jaar geleden, onder koning Vloet, speelden we 2-2 tegen Fortuna Sittard, nu staan we keurig 14e in de Eredivisie. Alleen HCF lijkt nog steeds te denken dat we na de vliegende competitiestart met twee vingers in de neus kampioen zouden worden.

ik snap dat niet. kijk hoe we spelen en wat voor spelers er bij fcdh rondlopen graafschap volendam sparta en heracles zouden denk ik graag een paar spelerss hebben uit de selectie van ons en nog is het nu 50/50 dat dh nacompetitie speelt want degraderen gaan we niet. ik wel kritiek op wetzel. we kunnen nog beter is mijn idee naar wat we nu staan

0
Woensdag 8 april 2009 om 14:44 uur

kreten vanuit de IDWM(spartasupportersite)

Jaggy in de basis tegen Den Haag
Maandag 06 April 2009
Donovan Slijngard kreeg afgelopen weekend een gele kaart van Pieter Vink. Het was de 5e van het seizoen voor de linksback, die daardoor geschorst is voor de eerste degradatiekraker in een serie van drie.

Ex-international Jaggy (de man die ooit Champions League speelde, en tevens de man waarvan het Wandelgangen Informatie Circuit - WIS - ooit meldde dat hij ooit wellicht in de belangstelling heeft gestaan van Ajax en dus moest hij wel goed zijn, zo was ooit de briljante Spartaanse aankoopredenatie) mag aanstaande zaterdag dus rekenen op een basisplek.

Geen schorsingen aan Haagse zijde.


Door: de redactie

17:23 06/04/2009 | Sparta Zaltbommel
We zullen het ermee moeten doen!
Naar voooorrruuuuhhhhhhh!!!!!!!!!!!



17:26 06/04/2009 | Drake
Booy zal het wel geen probleem vinden, die heeft ten slotte regelmatig Jaggy boven Slijngard verkozen. Een dergelijke beslissing zou een reden kunnen zijn om iemand zijn trainersdiploma in te trekken. Gelukkig heb je voor TD geen diploma`s nodig, dan mag je ongestraft spelers als N`Galula aanschaffen.

Kom op Jaggy! Naar mijn bescheiden mening kan je er als back helemaal niets van (in het centrum gaat het nog een beetje), maar stijg 1 wedstrijd boven jezelf uit. Om vervolgens tegen Volendam uit vrije wil weer op de bank te gaan zitten, want voor je het weet stelt Booy op het snelle kunstgras van Volendam onze supertrage Zwitser op.

Mensen, het is bijna maandagavond en ik heb een zware dag gehad. Kan iemand mij ook alweer uitleggen waarom wij backs van het briljante niveau Vermes en Jaggy uit het buitenland hebben moeten halen? Ik dank u bij voorbaat voor het antwoord.



17:29 06/04/2009 | flardinga
Jammer, want Slijngard is een echte bikkelaar die we nodig hebben in die Ooievaarsstad maar ik geloof er niet in om daar punten te pakken, ADO gaat de punten pakken en speelt zich dan veilig en wij misschien de week daarna tegen die Superboeren!



17:45 06/04/2009 | Midpitch
@Drake:
Gewoon omdat het kan.




17:52 06/04/2009 | Anoniem
Hebben we eindelijk een bikkelaar in het Elftal, en dan mag Slijngard de volgende wedstrijd niet meedoen dankzij die verschrikkelijke scheidsrechter Vink,die zonodig geel moest trekken. Dat die vent nog Internationale Wedstrijden mocht fluiten(nu vindt de UEFA hem ook ronduit slecht).



17:56 06/04/2009 | THFC
Jaggy is samen met Vermes een van de slechtste spelers in de selectie.Ik hou dan ook mijn hart vast voor aanstaande Zaterdag,Denhaag beschikt over bikkelaars en deze type spelers heb je hart nodig om degradatie te voorkomen.



18:08 06/04/2009 | Anoniem
tering... nou kansloos die verdediging nu al. Jaggy sloomste speler ooit, kan geen sliding maken en ik kan nog wel uren doorgaan over zijn tekortkomingen.

Ben blij dat ik mijn kaartje nog niet besteld heb, want zonder bikkelaar, domme coach en geen wedstrijdmenthaliteit komen ze terug met 0 punten.



18:41 06/04/2009 | Carla
Vermes en Jaggy nou ben blij dat ik niet ga. Ppppfffffffffff weer geen 3pnt in den haag. Succes jongens en sterkte voor de supporters die meegaan.

0
Dinsdag 7 april 2009 om 23:18 uur

DEHAAGSEHYENA00

HCF schreef:

We gaan de tegenstander voorin pijn doen.
Ere haag.
Uitpubliek thuis laten.
Roda uit,we gaan voor een punt.
Bij achterstand een spits voor een spits wisselen.
Een spits bij een corner terug laten komen.
Laf voetbal met een spits.
Ik zie stapjes.
Cor lems geen kwaliteit.
Enz enz.

Ik wordt er een beetje flauw van.

HYENA MELDT ZICH OP HET OOIEVAARSNEST

Wat een negatief gelul weer van iedereen!

We zijn gvd niet het denhaag dat al jaren meedraaid op eredivisieniveau maar DE NUMMER 7 VAN DE DE JUPILER LEAGUE!!!!

sommige mensen vergeten dat wij in tegensteling tot andere clubs nog weinig hebben kunnen aankopen (voor echt geld) en we hebben een leuke selectie waar we mee moeten overleven dit seizoen!

Beetje zeiken over alles en nog wat maar we staan wel mooi 1-0 voor tegen DE BESTE OPSTELLING VAN AZ dit seizoen en we combineerde ook nog en powel lachte weer eens na elke goede kans die er net niet in gingen en onze haagenezen/haagenaars hebben goed spel laten zien tegen een AZ DAT MAAR 15 GOALS IN HET HELE SEIZOEN TEGEN KRIJGT EN WAARVAN 4 VAN ADODENHAAG....

Wetzel en Vd Kallen doen het prima dit seizoen en alle jongens hebben het prima naar hun zin.
Kijk naar de goal van knopper thuis tegen NEC , die gozer doet een leuk dansje voor wetzel.....

De sfeer van de supporters en de spelers en staf is goed en we hebben nog 5 (eigelijk 4) leuke wedstrijden te gaan en als we van sparta niet winnen DAN is de kans groot dat je nacompetitie speelt maar als je wint (heb je vrienden) maar speel je je ook zo goed als veilig natuurlijk....

Dat gelul over de stapjes van wetzel,daar WERD ik ook ziek van, maar kijk hoe ADODENHAAG de meeste wedstrijden voetbalt?

Acties van onze vleugelverdedigers,goed veldspel,weinig tegengoals (6 tegen psv,4 tegen az en 3 tegen groningen en 3 tegen ajax) buiten die wedstrijden weinig goals tegen en goed spel laten zien,dus ga mij niet vertellen dat er geen stajes gemaakt zijn,en trouwens  IK ZIE KNOPPER LETTERLIJK OOK STEEDS MEER STAPJES MAKEN :P

SPARTA THUIS MOETEN 3 PUNTEN ZIJN EN TEGEN VITESSE LAATSTE WEDSTRIJD THUIS OOK EN TEGEN FEYENOORD 1 PUNT THUIS EN DAN MAG JE WILEM 2 UIT EN HEERENVEEN UIT ATEN LOPEN ?

WE GAAN HET ZIEN NA 34 WEDSTRIJDEN OF WETZEL HET GOED HEEFT GEDAAN EN WELKE SPELERS WE EVENTUEEL KUNNEN CONTRACTEREN;)

MVG DHH
0
Maandag 6 april 2009 om 19:39 uur

Vakkie-G

Immers en Piqué terug bij ADO Den Haag 

Lex Immers en Mitchell Piqué zijn hersteld van blessures en sluiten weer aan bij de selectie van ADO Den Haag, zo meldt het Algemeen Dagblad maandag.

Immers heeft al enkele weken last van liesproblemen. Ondanks dat hij momenteel minder pijn heeft en het duel met Sparta Rotterdam lijkt te halen, denkt de middenvelder eraan om zich na dit seizoen te laten opereren.

Piqué viel zaterdag in het duel met AZ (4-1 verlies) uit met buikklachten. Maandag was de pijn echter al grotendeels verdwenen, waardoor de linksachter zich weer kan mengen tussen zijn collega`s op het Haagse trainingsveld.

Pascal Bosschaart zal nog enkele weken in de ziekenboeg vertoeven. De oud-speler van Feyenoord en FC Utrecht is geblesseerd aan zijn kuit. Momenteel strijdt de bij trainer André Wetzel uit de gratie geraakte Bosschaart met het beloftenteam om promotie naar de Eredivisie. 

Waarschijnlijk staat Waterman zaterdag in het goal

0
Maandag 6 april 2009 om 19:08 uur

Advertentie

Doet er niet toe!

kojak1 schreef:

nou,bij twente heeft hij zeer goed werk verricht toevallig.daar zijn ze niet blij dat hij weggaat,maar hier word iedere nieuwkomer bijvoorbaat al afgebrand.en noem je zelf x dan weet iedereen wie je bent.of heb jij geen vrienden.
Ik hoop niet dat je mij bedoelt!
Want ik schrijf altijd onder mijn geuzennaam:
DOET ER NIET TOE!

Dat terzijde van mij is hij welkom, maar ik weet niet of hij een echte aanvulling zal zijn....
De tijd zal het leren of het goed uitpakt over onze selectie ben ik helaas minder te spreken inclusief natuurlijk de technische staf.
Maar daar heb ik echter op dit Forum nooit een geheim van gemaakt!
0
Maandag 6 april 2009 om 16:28 uur

Doet er niet toe!

geelgroeneflip schreef:

Degradatie (of nacompetitie) kun je alleen voorkomen door een juiste vechters-mentaliteit te tonen. Helaas ontbreekt die bij ADO. Eigenlijk het hele seizoen al zie je dat. Er is alleen goed gevoetbald thuis tegen NEC en (in mindere mate) thuis tegen de Graafschap (in ieder geval qua instelling). De uitwedstrijd tegen NAC was een positieve uitzondering waarbij toch vooral de off-day van NAC goed heeft meegewerkt. Hetzelfde geldt voor de thuisoverwinning tegen AZ. Verder blijkt de mentaliteit gewoon slecht en niet op eredivisieniveau. Het eerste half uur gaat veelal nog wel en dan is het voorbij (vooral bij een tegendoelpunt zakt ADO in als pudding). Je ziet (en voelt gewoon) de verkeerde instelling. (Uit)wedtrijden tegen bv Ajax, PSV, Twente, etc.. worden eigenlijk al vooraf als kansloos ervaren door de spelers. Dat stralen ze uit; en dat voelt de tegenstander natuurlijk direct. Commentaar achteraf als \"van deze wedstrijden moeten we het niet hebben\" of \" de punten moeten we in andere wedstrijden halen\" zegt eigenlijk alles!! Jammer, maar ik ben bang dat ADO het niet gaat redden en dat is oerzonde!!
Ik sluit mij hier geheel bij aan!
Natuurlijk mag je niet gaan doemdenken maar feitelijk heeft deze selectie nog niet veel tot weinig  gepresteerd op AZ na dan aan het begin van het voetbalseizoen.
Waarschijnlijk toch een mentale kwestie ook mist ik nog steeds een karaktervolle middenvelder/aanvoerder die de troepen in moeilijke tijden op sleeptouw neemt.
Het is toch van de zotte dat men kijkt wat de concurrentie doet terwijl men dondersgoed weet bij de selectie dat het toch echt 5 voor 12 is of kunnen ze soms geen klok kijken?

0
Zondag 5 april 2009 om 23:16 uur

Doet er niet toe!

Zo.... wie gaat er mee voor een duurloopje van 10 kilometer in de duinen zou de Haagse selectie niet misstaan om op dit tijdstip te trainen.
Kunnen ze zich alvast mentaal en fysiek voorbereiden op Sparta....
0
Zondag 5 april 2009 om 07:03 uur

Midden-Oost

Kees schreef:

Ik wil bij ADO Den Haag weleens op de tribune zitten in een schommelstoel, pantoffels aan, glas rode wijn en voor het seizoen al weten dat we NIET tegen degradatie moeten strijden.

Af en toe word ik er helemaal lijp van. Vanaf wedstrijd 1 tegen Sparta zijn we al aan het rekenen t.o.v. de onderste plaatsen.
Dat wil ik nu ook weleens Kees. Binnen 3 jaar spelen we subtop volgens MvdK en volgend jaar een uitverkocht stadion. Dat betekent dat er deze zomer (bij handhaving) toch echt vele miljoenen geinvesteerd moeten worden want met deze selectie vlieg je er volgend jaar echt uit. Nu eerst maar eens 4 punten pakke de komende 2 potjes, bonuspuint tegen Feyenoord en thuius Vitesse pakken dan zouden we het moeten redden.
0
Zondag 5 april 2009 om 01:37 uur

Doet er niet toe!

Louis van Gaal en de gehele AZ selectie en AZ supporters hartelijk gefeliciteerd met jullie Kampioenschap!!!

Andre Wetzel alvast van harte gefeliciteerd met jouw voetbal visie/kennis, tot aankomend seizoen in de 1e divisie!
0
Zaterdag 4 april 2009 om 21:41 uur

Nu online

zuiderwijk, Bollie74, Haago en 346 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4