Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Tommy

treb72 schreef:

Beste Mensen.

Laatste nieuws: Vito Wormgoor voor 4 jaar naar Ado, morgen of Dinsdag volgt de presentatie.

Meer nieuws volgt .......................
wormgoor naar den haag moeder help vond het in het begin wel een aardig idee tot dat ik eens een paar weken ging opletten waarom ik wel en den haag zelf niet hahaha
0
Zondag 29 januari 2012 om 22:05 uur

supporter-noord

<FCDH> schreef:

Kum geschorst volgende week
wat een geluk zeg, mis je niks aan. Wat zonde dat dit ADO toch zo`n bagger verdediging heeft. Wat missen we Dereijck.
Horvath, Kum, Supusepa, tis allemaal niks.
Ik heb weer eens op die Kum zitten letten, ongeveer 8 ballen naar voren getrapt, eentje aangekomen, de rest in de voeten van de tegenstander. En die wil hogerop ?? Typisch ook om weer die Visser in de verdediging te zetten, waarom niet van kiet af aan die N`toko erin. Maar ja, dat heb je met die beginnende trainertjes hè, die leren nog. Jammer van die bagger achterin, want het middenveld en voorhoede staan stukken beter, behalve die J. Verhoek. Zag in de 80e minuut ineens dat hij ook meedeed.
0
Zondag 29 januari 2012 om 18:48 uur

Haga

Tussen al het gezeik over deze mogelijke wel/niet transfer door , vraag ik me toch echt af waarom iemand van ADO naar Vitesse wil?
Dat moet toch echt alleen om geld gaan, want verder is dat toch echt geen club met een mooie uitstraling (en wat een man als Jordania er ook allemaal in pompt en misschien worden ze ooit, ooit nog eens kampioen door alles te kopen, een echte mooie uitstraling krijgt die club never nooit niet meer met die Media Markt menatliteit) . Je zou toch denken dat Wesley misschien dan toe zou zijn aan een echte stap voorwaarts en dan niet alleen financieel maar ook sportief bij een werkelijk mooie club. Nee, dan wil je naar het ` grote ` Vitesse in Arnhem man, man, man..
Tjonge, dan schat je je eigen mogelijkheden/kwaliteit toch wel erg laag in.
Ik zeg: Goeie prijs voor vragen, strik er omheen en via de Rijn linea recta naar z`n lover :russian: vd Brom sturen.

Veel plezier daar Wes, en deze keer dan maar nooooit meer terugkomen.


0
Zaterdag 28 januari 2012 om 16:56 uur

keesvld


Verhoek nog niet uitgeraasd over `Vitesse-transfer`

Door RUBEN TIMMERMANS __ gepubliceerd op 28 januari `12 11:22 __ Gratis live voetbal kijken




De waarheid in de `bijna-transfer` van Wesley Verhoek van ADO Den Haag naar Vitesse is nog altijd niet boven tafel. Volgens ADO zou de vleugelaanvaller over sms`jes beschikken waarin wordt gesproken over onderhandelingen, terwijl beide clubs ook maar enige vormen van gesprekken ontkennen.


"De trainers vertelden mij dat er bijna overeenstemming tussen ADO en Vitesse was bereikt over mij", begint de Hagenaar tegenover het Algemeen Dagblad. "Het verbaasde mij wel een beetje. Ik wist dat John van den Brom mij graag wilde hebben, maar dat het al zo concreet was, kwam voor mij ook als een verrassing."

"Vitesse heeft zich bij ADO voor mij gemeld. Ik heb sms`jes en de mails erover nog in mijn telefoon staan. Daarom vind ik het gek dat ADO zegt dat er geen contact met Vitesse is geweest over een transfer. Als er wordt gesproken over een naderend akkoord, zegt dat volgens mij toch wel voldoende", ergert Verhoek zich.

"Nu lijkt ineens of het hele Vitesse-verhaal door mij is verzonnen en dat ik de boeman ben. Daar ben ik teleurgesteld over. Ik kan niet tegen gelieg en snap ook niet waarom het op deze manier moet", aldus Verhoek, die nu zondag op bezoek gaat bij NEC in Nijmegen.
0
Zaterdag 28 januari 2012 om 15:29 uur

Kees

BLEISWIJK-1 schreef:

Roeg! Een beetje wazig verhaal!!!
Dat is voor mij Voorburgse Koos. We kennen elkaar al 40 jaar of zo.

Waarom moet er bij ons toch al dat gezeur zijn met vertrekkende spelers? Ik word daar zo moe van.
0
Zaterdag 28 januari 2012 om 14:22 uur

Advertentie

Aad

Kees schreef:

Nu sla je door Aad. Zijn voorzetten zijn nog steeds behoorlijk en over de laatste tien wedstrijden die hij gespeeld heeft zijn het er tezamen minimaal 50. Zowel met links als rechts. Het enige dat het nu niet opvalt is dat ze niet worden afgemaakt.

Een goeie scorende spits bepaalt dus ook de marktwaarde van de vleugelspelers. Zie vorig jaar met Bulykin. Hij scoorde ze wel en Wesley werd de assistkoning.
Kees zou het ook zo kunnen dat de reden waarom de voorzetten niet worden afgemaakt ligt in het feit dat ze niet op maat zijn.
Ik had het niet over het aantal voorzetten maar over het aantal goede voorzetten.
0
Zaterdag 28 januari 2012 om 13:42 uur

Aad

Haga schreef:

Als vd Brom werkelijk echt eerst op persoonlijke titel zelf contact heeft opgenomen met ADO spelers om ze naar Vitesse te halen zonder dan direct contact op te nemen met de club van de spelers zelf, hoe moet ik dat dan zien? Dat is toch precies hetzelfde als wat`ie zelf heeft gedaan in zijn contact met Jordania toen hij naar Vitesse ging. Toen dat afgelopen zomer naar buiten kwam, zei hij na zijn zeer moeizame overgang dat dat behoorlijk fout van hem was geweest. Wat gaat deze `meneer` dan nu weer verzinnen om dit, als het zo is, dan weer recht te praten?
Vd Brom zal best een goeie trainer zijn, `...maar een betrouwbaar mens...?`
Voorlopig heeft het er alle schijn van, dat hij dat laatste jammer genoeg niet is. If so, ben ik blij dat`ie weg is, en zelf jammer dat`ie ooit binnen is gehaald. Dan maar een iets mindere trainer, maar (hopelijk) een eerlijker mens voor de groep.
Van den Brom is NOOIT een betrouwbaar persoon geweest, nu niet, toe hij bij ons was niet en daarvoor ook niet.

Waarom?

Heb je hem wel eens gezien wanneer hij geïnterviewd wordt? Hij kijkt nooit iemand rechtstreeks aan maar staat altijd met zijn kop te draaien.
Ogen zijn de spiegel van de ziel is de uitdrukking. En daarom kijkt vdB niemand aan. Want als zijn via zijn ogen zijn ziel zien zien ze een zwart gat.

PS: Ik ben niet gelovig of zo maar heb, denk ik, wel mensenkennis.
0
Zaterdag 28 januari 2012 om 09:17 uur

hjfff

Waarom moet de discussie Verhoek - Vitesse via de media gespeeld worden?!
Hou het gvd eens intern!!
0
Vrijdag 27 januari 2012 om 16:15 uur

Prutser 070

Ferdy schreef:

ADO LIEGT:

Wesley Verhoek is niet te spreken over de handelswijze van FC Den Haag inzake de interesse van Vitesse.
`FCDH heeft steeds ontkend dat Vitesse geinteresseerd was, maar ik heb wel degelijk contact gehad met Vitesse`, aldus Wesley Verhoek.

Verhoek zegt weinig trek te hebben in nieuwe contract-onderhandelingen met FC Den Haag. `Ik zal mijn contract keurig uitdienen, ook als de optie gelicht wordt, blijf ik nog een extra seizoen. Maar daarna loop ik hier transfervrij de deur uit`.

Bron: Northside
Waarom moet dit nou weer in de pers? Gaat weer leuk worden komende tijd pfff.

Het is wachten op het commentaar dat hij het eerst op het veld moet laten zien en al die bla bla. Verhoek maakt zich lekker populair op deze manier.
0
Vrijdag 27 januari 2012 om 14:35 uur

<FCDH>

D.H.zuid-west schreef:

Los van de discussie of vd Kallen een 2e Munsterman is of kan worden wil ik toch kwijt dat we in de jaren 90 meerdere bestuurders hebben gehad welke lijken in de kast achterlieten bij vertrek uit het Zuiderpark. Op bestuurlijk niveau is er jaren geen solide ondergrond geweest met als dieptepunt dat de club nagenoeg falliet was.

Kijk waar we nu staan qua financien, een hele verbetering dat kan niemand ontkennen. Ja, er moet nog het nodige gebeuren (TD / verbetering scouting etc) maar ik ben wel positief gestemd omdat we nu eindelijk een doordachte financiele huishouding gaan voeren.

Ik snap de roep om dure spelers met veel ervaring maar mijn mening is dat deze alleen gehaald moeten worden wanneer zij in ons salarisplaatje passen. Gemeentes zullen niet langer clubs blindelings te hulp schieten dus neem geen risico`s die geen garantie geven voor een hoge eindklassering. Met 1 dure speler ben je er nog niet dus om hoog te eindigen zal je toch zeker 3 ervaren (dure) spelers moeten aantrekken..... met alle risico`s van dien.

De keuze is dus:
- we gaan voor ervaren dure spelers en hopen op goede resultaten met daardoor meer publiek / betere sponsoren etc
- middenmoot eredivisie voor de komende jaren maar wel financieel gezond worden en blijven en hopen op een stunt als vorig jaar.

Mijn hart wil het eerste maar mijn verstand zegt het 2e...... lastig vraagstuk!
Weet je waarom het nu wel op orde is ?omdat iedereen er van doordrongen is dat de gemeente nu niet meer zal helpen als ze weer in het rood komen
0
Donderdag 26 januari 2012 om 17:27 uur

Nu online

Swaber, Marcie, zuiderwijk en 111 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4