Pagina 117

Kees

BLEISWIJK-1 schreef:

Het klinkt mij niet echt dramatisch. Komt goed...
Euforie slaat hier binnen een minuut om in paniek. Komt inderdaad allemaal goed.
0
Vrijdag 23 januari 2015 om 12:49 uur

070-Hagenees

Verhoek kan kiezen en vertrekt snel bij Feyenoord

De verwachting is dat Wesley Verhoek (2 nog deze week vertrekt bij Feyenoord. De rechterspits die al lang niet meer voorkomt in de plannen van trainer Fred Rutten, staat in de belangstelling van drie clubs uit de Eredivisie, waaronder ADO Den Haag.
Het trio heeft zich al officieel gemeld bij Feyenoords technisch directeur Martin van Geel. Verhoek voerde afgelopen vrijdag een twee uur durend gesprek met ADO Den Haag-coach Henk Fraser en hield daaraan een positief gevoel over. Eerder sprak hij ook al met een andere club uit de Eredivisie, terwijl hij daarnaast een afspraak heeft staan met nog een geïnteresseerde partij.

Verhoek wil snel een beslissing nemen en Feyenoord zal meewerken aan zijn vertrek. Daarmee komt een einde aan een mislukt avontuur, al heeft Verhoek geen spijt van zijn overgang naar Feyenoord, dat hem in de zomer van 2012 overnam van FC Twente. De rechterspits wil snel weer speelminuten maken. Zijn laatste officiële wedstrijd was het thuisduel in de voorronde van de Champions League metBesiktas. In competitieverband speelde hij dit seizoen nog geen minuut.

De situatie van de buitenspeler werd helemaal uitzichtloos toen trainer Fred Rutten hem als enige speler uit de selectie niet meenam naar het trainingskamp van Feyenoord in Dubai. Nu willen drie Eredivisie-clubs hem snel verlossen
0
Woensdag 21 januari 2015 om 12:55 uur

rooney

ADODENHAAG schreef:

Zolang we geen echte buitenspelers erbij krijgen is het zeker dom om van Duinen voor een prikkie weg te doen. Seizoen duurt nog 16 wedstrijden.
Ik zeg weg doen nu je er nog wat voor krijgt.
Heeft gisteren in de 1e minuut een goede actie gehad, maar was wel gelijk zijn laatste goede actie van de wedstrijd.
0
Zondag 18 januari 2015 om 18:02 uur

marcellino

H@@GenEES schreef:

Je bedoeld Wang want die is nu eigenaar van de club, toch????
ach dit heeft alleen maar voordelen wang is toch niet zo gek om een club te hebben die jupiler speelt hij moet het elftal nu wel versterken.

de wedstrijd van gisteren was de zoveelste tactische fout van fraser,lukt het niet met de spelers die erin staan dan wissel je en geef je de mensen mee hoe ze het wel moeten doen,wisselen in minuut 80 terwijl je na 60 minuten ziet dat ado de bal niet meer naar voren speelt maar naar achteren met de bal op hansen als dieptepunt geeft aan dat hij veel te lang heeft gewacht.
ook van duinen verloor de tweede helft elk duel of bal die op hem werd ingespeeld dan kom je onder druk te staan als je dan ook nog eens de flanken vrij laat met een speler als narshing roep je het op je af en als je dan ook met 3 verdedigers niet 1 speler van cambuur kan afstoppen zit er iets goed is.

en laten we in godsnaam stoppen met het haags kwartiertje we krijgen juist in dat kwartier de meeste doelpunten tegen en hebben de ploeg ook niet om de tegenstander met werklust en fysiek spel ons wil op te leggen.
tip aan fraser een hard werkende middenvelder misschien demmi de zeeuw zou goed bij ons passen, kwam ik niet zelf op maar van kennissen van de gsm shop
0
Zondag 18 januari 2015 om 12:15 uur

Petah

Joh kijk die wissels 82 en 84 minuut terwijl je heel de 2e helft al loop te kloten
0
Zondag 18 januari 2015 om 11:20 uur

Dappere dodo

Wat mij al maanden, ik bedoel jaren zwaar irriteert is de sfeer , of beter gezegd afwezige sfeer in het stadion.
Liever je tegenstander uitschelden met ....Leeuwarden of domme liedjes als Cambuur je moeder is te huur of Cambuur Heerenveen... Dit keer trouwens niet maar normaal wordt er harder gezongen voor een Poolse club dan voor je eigen club in je eigen stadion
Geen liedjes voor je eigen spelers, ja 1 keer voor Mikey en 1x voor Hansen... Goh goh nou verdienen Schet en Jansen ook niet echt een eigen liedje maar bijv een jongen als Meijers (nog geen minuut gemist de afgelopen seizoenen) daar hoor je nooit wat voor

En wanneer kappen ze nou eens met dat Haagse kwartiertje?? Is ons al jaren niet meer goed uitgepakt, dat kwartiertje had in het Zuiderpark moeten blijven! Ga maar eens na hoeveel wedstrijden je verloren hebt of gelijk gespeeld in het laatste kwartier in dat sardientjesblik...

0
Zondag 18 januari 2015 om 10:04 uur

Haagse Kelt

Zuiverloon dramatisch. Fraser dramatisch. Kom je binnen de minuut op 1-0 en dan toch weer dat laffe naar achteren voetballen. Was na Excelsior al woedend en nu weer. Vond Schet helemaal niet zo slecht de eerste 70 minuten. Daarna solliciteerde hij naar rood en had Fraser hem er meteen af moeten halen. Wat een kater weer, ongelooflijk.
Er moet echt een goede vleugelspits en een gifkikker op het middenveld bij, anders kan je er zo maar uitvliegen.
0
Zaterdag 17 januari 2015 om 22:42 uur

KR96

Heeft omroep West overigens een andere wedstrijd gezien?

DEN HAAG - ADO Den Haag heeft zaterdag zeer teleurstellend met 2-2 gelijk gespeeld tegen SC Cambuur. De Haagse ploeg was 80 minuten lang heer en meester, speelde fases in de wedstrijd heel goed, maar verzuimde een grotere voorsprong dan 1 doelpunt te nemen. De deksel kreeg ADO in de 78e minuut op de neus toen Cambuur op gelijke hoogte kwam. Het is alweer ADO`s 4e gelijkspel in 5 wedstrijden.

Heer en meester? Met 30% balbezit? Wat een ongelooflijke onzin.
0
Zaterdag 17 januari 2015 om 21:55 uur

KR96

troje schreef:

Enorme afgang. Zo`n ploeg moet geen moment het idee hebben dat er iets te halen is. Zeker na die snelle openingsgoal. Dit is Den Haag onwaardig. 72% balbezit geven tegen fucking Cambuur.... Ik zie Fraser dit niet meer rechtkrijgen.
Ben nu onderweg terug van het stadion, en ik ben he-le-maal klaar met Fraser. Laf kut Voetbal tot en met, en pas wisselen in de 80e minuut terwijl Schet, Jansen en Bakker al de hele wedstrijd niets anders deden dan kutten.
Het leek ook wel dat ze de opdracht kregen om bij een voorsprong gewoon te stoppen met voetballen en alleen nog maar met 9-10 man in de 16 te staan. Op het gebied van tactiek en qua opstellingen levert Fraser wedstrijd naar wedstrijd een brevet van onvermogen af en weet nooit eens op tijd in te grijpen.

Ben er echt helemaal ziek van, een klote resultaat uit een klote wedstrijd met een totaal incapabele trainer.