Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

MTB

@ooievaar

waar komt dat negativisme vandaan?
vind je echt dat het nu zo verschrikkelijk slecht gaat?

De financiën hebben er nog nooit zo rooskleurig voor gestaan en ook sportief gaat het niet (heel) slecht.
Waarom zou DH niet bezig zijn met goeie vervangers voor normale prijzen? alleen maar omdat je dat niet in de krant leest? Het gaat toch helemaal niet slecht met de club? VD Kallen en co hebben nog niets fout gedaan. Vanwaar die paniek?
0
Donderdag 26 januari 2012 om 13:03 uur

BLEISWIJK-1

ADODENHAAG schreef:

Hij zal best wel gehuurd kunnen worden. Misschien is hij wel zelfs 4e in de pikorde want Falkenburg is in het begin van het seizoen ook weleens in de spits opgesteld, en ze hadden natuurlijk nog die Braziliaan Jonathas waarvan niemand weet waar die is.
ik ben het met Rome eens. Voorlopig onhaalbaar voor ons!

Die jongen is bijna een halfjaar geblesseerd geweest. Verdient een AZ salaris en zit bij een topclub. Waarom zou hij nu weg willen?

Ik geloof er echt niks van dat AZ hem voor een zacht prijsje van de hand wil doen. En als je beetje het nieuws volgt dan weet je ook dat ADO alleen nog wil huren met een optie tot koop. Tenzij het een uitzonderlijk talent is. En dit gaat AZ op dit moment echt niet doen
0
Woensdag 25 januari 2012 om 20:00 uur

yesyes

Kees schreef:

Ff serieus. Meen je dat? Heb ik eindelijk een medestander. Dat roep ik ook al lange tijd.
Waarom zou ik dat niet menen? Dat is ook precies een spits wat wij nodig hebben met dit elftal. Is ook een soort bulykin maar dan op zijn manier. En bij AZ speelt die toch nooit ( ik weet trouwens niet of die geblesseerd is )
0
Woensdag 25 januari 2012 om 18:59 uur

Aad

Haagse Roel schreef:

Als Wigannou ook nog een paar miljoentjes aan ons overmaakt kan ie samen met z`n broer ...
En waarom pas na de zomer? Nu mag ook hoor ..........
0
Dinsdag 24 januari 2012 om 17:58 uur

K.B

Nnu begrijp ik waarom W.Verhoek´zo inspiratieloos aan eht voetballen was.
0
Maandag 23 januari 2012 om 20:59 uur

Kees

Mensen bedankt, maar ik voel me nog 31 met de motoriek van een zwanger nijlpaard. Die Van Duinen, Verhoek en Vicento moeten dadelijk opletten voor hun plekkie.

Op GGHTV een goed en leuk interview van een kwartier met Cees Driebergen. Tussen de regels door een paar goeie vragen die best wel de diepte ingaan. Waarom geen TD, communicatie door de RVC en ga zo maar door.
0
Maandag 23 januari 2012 om 19:58 uur

Advertentie

Johannes

Karel KLaver schreef:

Ik bedoelde eigenlijk dat niemand twee jaar geleden had vermoed en/of verwacht dat we nu zover zouden zijn als we zijn.

Vorig jaar was een uitzondering op alle fronten, en dit jaar doen we het zeker niet slecht.

Steijn doet af en toe rare dingen (maar over dramatische wissels gesproken: heeft iemand gisteren Arsene Wenger gezien?), maar hij is erin gegooid/gestapt toen het seizoen al zo ongeveer was begonnen. Iedere trainer heeft tijd nodig om van een team `zijn` team te maken. En dat begint nu te komen.
Helemaal waar. Het zetten van stapjes, waar zoveel `kenners` een hekel aan lijken te hebben hier, gaat gestaag door. Nieuw stadion, promotie, vechten tegen degradatie, veilig een paar weken voor het eind, rond plek 12 spelen en dan voor de playoffs gaan. Maar alleen hebben we die laatste twee stappen even omgedraaid vorig jaar dat wonderjaar.

Dit seizoen: topscorer weg, aanvoerder/verdedigingsleider weg, snelle linksbuiten weg, jonge onervaren trainer voor de groep en alleen `breedte`-versterkingen. Voila, toch zomaar op plek 10 zo halverwege.

Bijna schuldenvrij, uitverkocht huis, sowieso al bijna veilig voor dit seizoen en wie weet wat er nog kan... Met Toornstra, Immers, Verhoek en wellicht Chery en Van Duinen kapitaal op het veld. Een team waar zoveel regionaal en zelf opgeleid talent in speelt... daar zijn ze op verschillende plekken in het land JALOERS op.

Tuurlijk loopt een mens na die 3-3 hoofdschuddend het stadion uit, tuurlijk scheld je even op die schele Ali, maar ondertussen gaat het heel erg goed, stiekempjes...

Gaat Kum weg? Wormgoor is van vergelijkbare kwaliteit & staat klaar. Meevallertje? Poepon wordt gehaald. Meijers doen we er voor de breedte bij, kost niks dus waarom niet? Mensen verwachten kennelijk dat wij nu Fer, Wijnaldum en Strootman kunnen halen; dan snap ik dat je nooit tevreden zal zijn. Het is beter dan dat: wij gaan met onze opleiding even een paar van dat soort spelers opleiden. Wij gaan de volgende Huntelaar uit de Juup scouten en kopen.

Veel plezier bij VI op tv zometeen!
0
Maandag 23 januari 2012 om 18:57 uur

super fc denhaag

B1905 schreef:

Vind ik nou ook. Tuurlijk een spits erbij zou geweldig zijn maar doe dan eentje waar je u tegen zegt.
ik zou gewoon een goeie trainer aanstellen die ook toppers in huis wil halen. we zijn volgend jaar schuldvrij, dus waarom niet.
0
Maandag 23 januari 2012 om 11:11 uur

Francisco

Kan iemand mij vertellen waarom bij een corner van de tegenpartij ons HELE elftal terug is in/om het eigen strafschop gebied?
Iedere afvallende bal is dan voor de tegenpartij en zo blijf je onder druk. Volgens mij moeten we een snelle speler scherp laten staan (Vincento bijv) zodat je er diect uit kunt komen als hij de bal kan ontvangen ook moet de tegenpartij dan spelers extra achterin houden.
0
Zondag 22 januari 2012 om 20:38 uur

pmc

jamesjones schreef:

En hij werd door het publiek nog geattendeerd dat er een bal aankwam ivm vrije trap die door Horvath genomen werd. W. Verhoek stond gewoon lekker in de tribune te kijken. Plus totaal niet meeverdedigen en op bepaald moment liep hij samen met John in spitspositie ofzo, ging echt nergens over.
Ja inderdaad het publiek moest heb ook nog een keer wakker maken, maar ik heb hier begrepen dat je er niets van mag zeggen omdat W Verhoek vorig seizoen zo goed gespeeld heeft.
Voor mij blijft het onbegrijpelijk dat hij vanaf het middenveld een terug speel bal geeft!!! Maar gelukkig heeft hij vorig jaar wel goed gespeelt.............nu speelt hij weer op zijn ``oude`` niveau.

Kees waarom zou ADO geld uitgeven aan een TD en/of scout??? ze kijken gewoon hier op de site en ze weten wat ze moeten doen toch....kost zelf geen reis kosten wat ze scouten hier 1 x via eredivisie live en ze hebben een oordeel over een speler.
0
Zondag 22 januari 2012 om 15:53 uur

Nu online

Bleek, Marcie, Bhattoe 74, Ran1972, zuiderwijk, AussieAdo, Swaber en 152 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4